noter Δημ. August 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2014 Φτιαξτο μέσο wanam αλλά μετά θα χάσεις το root Είχες δίκιο φίλε μου. Είχα πειράξει το wanam.Δεν θα κάνω update για να χάσω το ρουτ απλά θέλω να τσεκάρει αν υπάρχει νέα αναβάθμιση. Ευχαριστώ πολυ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gigolo_83 Δημ. August 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2014 Κάνε το update και μετά ξανά κάνε Root Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sider Δημ. August 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2014 άλλαξα rom και χάθηκε το recovery προσπαθώ να βάλω ξανά recovery αλλά τίποτα . Έτυχε σε κάποιον από εσάς κάτι παρόμοιο. Η για να βάλω recovery πρέπει να βάλω officials rom και μετά recovery Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. August 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2014 menio δεν δουλευει σωστα αλλαξα ρομ και παλι τα ιδια ..(ουτε σε destkop) μιλαμε για χοντρο μπαγκ εδω...:):) δεν ανοιγει κανενα λινκ σωστα με chrome στο Myphone αλλα και σε πολλα αλλα site ακομη .... το βαζεις σαν βασικη επιλογη και παλι αν πατησεις ενα λινκ σε ρωταει με ποιον broswer θελεις να το ανοίξει ...(αυτο γινεται συνεχεια σε καθε σελιδα που ανοιγεις ...) μπαγκ και απο τα πολυ άσχημα ...και μιλαμε για τον βασικο broswer της google ....δοκίμασε την ρομ της υπογραφής μου. ρίξε μια ματιά https://db.tt/5KFxdsr4 έτσι θέλεις να δουλεύει ? Πάρε και και φωτογραφίες πρώτη φόρτιση με lean. Και να πω με την σειρά μου ότι με ng1 modem σήμα δικτύου και gps καμπάνα:D άλλαξα rom και χάθηκε το recovery προσπαθώ να βάλω ξανά recovery αλλά τίποτα . Έτυχε σε κάποιον από εσάς κάτι παρόμοιο. Η για να βάλω recovery πρέπει να βάλω officials rom και μετά recoveryβάλε custom recovery με το odin. Πιστεύω να είσαι 0×1. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
overgr Δημ. August 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2014 Καλησπέρα, Έχω περάσει Alexander την τελευταία ng1 με full wipe. Παρατηρώ σχετικά κακή μπαταρία. Από better battery stats βλέπω ότι το τηλέφωνο πέφτει σε deep sleep από το αφήσω με κλειστή οθόνη. Όταν τρέχω cpuz Παρατηρώ ότι οι core 1 και 2 δεν ηρεμούν ποτέ. Καμιά ιδέα τι να ψάξω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
overgr Δημ. August 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2014 [ATTACH]48840[/ATTACH][ATTACH]48841[/ATTACH] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Segas_Dimitris Δημ. August 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2014 καλησπερα το κινητο το εχω στοκ εκτος του ρουτ που του εχω κανει.Εχω κανει επαναφορα τα αποθηκευμενα δικτυα απο wifi με το τιτανιουμ και μεσα σε 3 μηνες μου εχει διαγραψει απο μονο του ολα τα δικτυα.Εχει συναντησει καποιος αλλος το ιδιο η παρομοιο θεμα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. August 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2014 δοκίμασε την ρομ της υπογραφής μου. ρίξε μια ματιά https://db.tt/5KFxdsr4 έτσι θέλεις να δουλεύει ? Πάρε και και φωτογραφίες πρώτη φόρτιση με lean. Και να πω με την σειρά μου ότι με ng1 modem σήμα δικτύου και gps καμπάνα:D βάλε custom recovery με το odin. Πιστεύω να είσαι 0×1. Ρε μενιο θα με τρελανεις ρε φιλε... Ναι έτσι θέλω πως το κατάφερες.. Τρεις ρομ έχω αλλάξει και δεν μπορώ να το πετύχω. Τώρα έχω αυτή που έχεις και εσύ αλλά πάλι τα ίδια. Δες το δικό μου βίντεο για να καταλάβεις τι πρόβλημα έχω. Και γενικά όποιος φίλος μπορεί να βοηθήσει... (μιλάμε πάντα για τον Chrome) https://www.dropbox.com/s/2hvmv016gsz1w9r/SCR_20140823_210350.mp4?dl=0 Sent from my note3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. August 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2014 Ρε μενιο θα με τρελανεις ρε φιλε... Ναι έτσι θέλω πως το κατάφερες.. Τρεις ρομ έχω αλλάξει και δεν μπορώ να το πετύχω. Τώρα έχω αυτή που έχεις και εσύ αλλά πάλι τα ίδια. Δες το δικό μου βίντεο για να καταλάβεις τι πρόβλημα έχω. Και γενικά όποιος φίλος μπορεί να βοηθήσει... (μιλάμε πάντα για τον Chrome) https://www.dropbox.com/s/2hvmv016gsz1w9r/SCR_20140823_210350.mp4?dl=0 Sent from my note3Μήπως τον επαναφέρεις με το TB και κρατάει το bug από πριν. Βγάλτον και κατέβασε τον από το play. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. August 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2014 Μήπως τον επαναφέρεις με το TB και κρατάει το bug από πριν. Βγάλτον και κατέβασε τον από το play. Όχι φίλε πάντα από την αρχή τον βάζω.. Δεν μου λες πόσους broswer έχεις στην συσκευή σου; Sent from my note3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. August 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2014 Όχι φίλε πάντα από την αρχή τον βάζω.. Δεν μου λες πόσους broswer έχεις στην συσκευή σου; Sent from my note3τον μαμά , τον chrome τον έχω νεκρό, έχω καβαντζα τον boat και δουλεύω μονίμως τον Dolphin Jetpack. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. August 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2014 τον μαμά , τον chrome τον έχω νεκρό, έχω καβαντζα τον boat και δουλεύω μονίμως τον Dolphin Jetpack. Από ότι βλέπω το πρόβλημα είναι στο note3.. Το έχουν αναφέρει και άλλοι χρήστες λίγο που το γκουγκλαρα. Στο sg2 του αδερφού μου που δοκίμασα πριν από λίγο δουλεύει κανονικά. Ανοίγει τις σελίδες όπως πρέπει. Τι να πω εδώ πραγματικά η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά Sent from my note3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. August 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2014 Από ότι βλέπω το πρόβλημα είναι στο note3.. Το έχουν αναφέρει και άλλοι χρήστες λίγο που το γκουγκλαρα. Στο sg2 του αδερφού μου που δοκίμασα πριν από λίγο δουλεύει κανονικά. Ανοίγει τις σελίδες όπως πρέπει. Τι να πω εδώ πραγματικά η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά Sent from my note3Έλα ρε μικρό το κακό ,αλλά δες αναποδία εγώ που δεν τον δουλεύω παίζει και σε εσένα όχι. Κερνελ με ποιόν παίζεις ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. August 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2014 (edited) Έλα ρε μικρό το κακό ,αλλά δες αναποδία εγώ που δεν τον δουλεύω παίζει και σε εσένα όχι. Κερνελ με ποιόν παίζεις ? Lean φυσικά... Φιλε δεν είναι τόσο για τον broswer απλά αν κάτι δεν λειτουργεί σωστά και δεν μπορώ να βρω λύση τρελαίνομαι :p Εντάξει εδώ μιλάμε καθαρά για μπαγκ πλέον οπότε ηρεμώ λίγο :rolleyes Εδώ το λινκ που λέει ότι έχουν και άλλοι το πρόβλημα. http://forums.androidcentral.com/verizon-samsung-galaxy-note-3/349681-verizon-galaxy-note-3-remember-browser-settings-wont-stick.html Sent from my note3 Edited August 23, 2014 by freddaras Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. August 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2014 Lean φυσικά... Φιλε δεν είναι τόσο για τον broswer απλά αν κάτι δεν λειτουργεί σωστά και δεν μπορώ να βρω λύση τρελαίνομαι :p Εντάξει εδώ μιλάμε καθαρά για μπαγκ πλέον οπότε ηρεμώ λίγο :rolleyes: Sent from my note3πρώτη φορά έκατσε καλά σε εμένα ο lean. Δεύτερη φόρτιση ,μόνο wifi και browsing ,οθόνη -2 auto. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TorroRosso Δημ. August 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2014 Γυρισα σπιτι επιτελους . Διαβασα 27 σελιδες ρε τομαρια ! Πειτε τωρα τι κατεβαζουμε και τι βαζουμε Παράθεση Phone : LG D802 G2 16gb Rom : CloudyG3 2.0 Kernel : Dorimanx 8.5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. August 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2014 Γυρισα σπιτι επιτελους . Διαβασα 27 σελιδες ρε τομαρια ! Πειτε τωρα τι κατεβαζουμε και τι βαζουμεχα χα εσύ έκανες πλήρεις αποτοξίνωση. Δοκιμασμένος συνδυασμός http://forum.xda-developers.com/galaxy-note-3/development/rom-n9005-audax-v9-0-t2847013 και lean 3.6. Πάνω έχω φωτογραφίες από μπαταρία. πρώτα θα αλλάξεις μόντεμ και bootloader όπως τα γράφει ο Κοσμάς http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5569828#post5569828 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. August 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2014 Μενιο φιλε μου καλημερα. Τελικά το πρόβλημα με τον Chrome το προκαλούσε το Tapatalk. Όσο απίστευτο και αν φαίνεται δημιουργούσε όλο αυτό το θέμα στον Chrome μετά τα τα τελευταία updates.. Το έβγαλα και τώρα όλα δουλεύουν ρολόι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. August 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2014 Μενιο φιλε μου καλημερα. Τελικά το πρόβλημα με τον Chrome το προκαλούσε το Tapatalk. Όσο απίστευτο και αν φαίνεται δημιουργούσε όλο αυτό το θέμα στον Chrome μετά τα τα τελευταία updates.. Το έβγαλα και τώρα όλα δουλεύουν ρολόι. δοκίμασε το crappalinks είναι μοντουλες του εχποσειντ ίσως να είσαι οκ μετά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. August 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2014 Μενιο φιλε μου καλημερα. Τελικά το πρόβλημα με τον Chrome το προκαλούσε το Tapatalk. Όσο απίστευτο και αν φαίνεται δημιουργούσε όλο αυτό το θέμα στον Chrome μετά τα τα τελευταία updates.. Το έβγαλα και τώρα όλα δουλεύουν ρολόι.Καλημέρα. Καλά κάνω δεν δουλεύω τέτοια προγράμματα (είναι του διαβόλου:lol:). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsow Δημ. August 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2014 Παιδια μια βοηθεια κ παλι ειμαι με την audax κ με stock kernel δεν μου λειτουργει το screen mirroring,εχω μια LG smart tv κ δεν μπορει να συνδεθει με τιποτα.Οποιαδηποτε συμβουλη δεκτη,ευχαριστω.:mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firekostas Δημ. August 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2014 Παιδια μια βοηθεια κ παλι ειμαι με την audax κ με stock kernel δεν μου λειτουργει το screen mirroring,εχω μια LG smart tv κ δεν μπορει να συνδεθει με τιποτα.Οποιαδηποτε συμβουλη δεκτη,ευχαριστω.:mad: Έχεις κανένας init d script στον stock kernel? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. August 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2014 Καλημέρα. Καλά κάνω δεν δουλεύω τέτοια προγράμματα (είναι του διαβόλου:lol:). :lol::lol: ελα μια χαρα προγραμματικι ειναι ...το κραταω σε Back up και ελπιζω με μελοντικη αναβαθμιση να λυθει το προβλημα... :) τωρα εχω κανει ενα θεματακι που αν το λύσουμε και αυτο ειμαι κομπλε ..! απο το Note 1 ακομη αποθήκευα τις σημειώσεις μου στο snote... στο 2 τις εκανε μετατροπή στο νεο και ολα μια χαρα! τωρα τελευταια δεν ξερω τι εγινε αλλα καθε φορα που αλλαζω ρομ φαινεται οτι αποθηκεύει ξανα και ξανα τις ιδιες σημειωσεις...:mad: το καταλαβα την τελευταια φορα που φλασαρα ρομ! εβλεπα το s-note να θελει πανω απο μια ωρα για να συγχρονίσει ... ωσπου μπηκα μεσα και ειδα την ιδια σημειωση (πχ δουλειες γραφειου) να ειναι αποθηκευμένη πανω απο 20 φορες ..:rolleyes: τωρα ας πουμε συγχρονίζω το s-note (αφου φλασαρα χθες νεα ρομ) και δειτε λιγο απο την εικονα τι γίνεται ! εχω 4124 σημειωσεις οι οποιες ειναι απο 50 φορες η ιδια στο κινητο ..!:rolleyes: τις σβηνω αλλα παντα επανέρχονται !. τι εχει γινει εδω γνωριζει κανεις? και αν ναι πως μπορω να τις κουμαντάρω ολες αυτες και να τις σβήσω μια και καλη ωστε καθε φορα που φλασαρω μια ρομ να μην περιμενω μια ωρα? σας κουφανα παλι ετσι?:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gigolo_83 Δημ. August 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2014 Παιδιά έχει κανείς το. Apk του accuweather που αναγράφει την τοποθεσία στα ελληνικά και μπορεί να το στήλει?? Θερμή παράκληση...... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Livas Δημ. August 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2014 Γιατί όταν κάνω κλήση στο Skype είτε με ακουστικά είτε όχι... Ο ήχος ειναι απίστευτα χαμηλός και ακούω τον συνομιλητή μου με το ζόρι? Τι παίζει? Με audax 9.1 και lean kernel. Και ενα μοντακι έχω για very Lound sound. Παράθεση Samsung Galaxy S8 plus Samsung Galaxy S7 Edge Samsung Galaxy Alpha Samsung TV ue55h6800 Curved Samsung Watch Gear Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts