Jump to content

[Note 3] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 14,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Το κουλό που έχω με την κρας είναι ότι όταν συνδέω το φορτιστή ξεκινάει ο ήχος κλήσης στο τέρμα και δεν σταματάει με τπτ μόνο με επανεκκίνηση μόλις ξύπνησα την γυναίκα χαχαχαχ αύριο είμαι να φλασαρω.

Παίδες έχω κάνει κι εγώ μόνο root κι ενώ πριν κάποιες μέρες κοίταγα για Ota update και μου έλεγε ότι είναι ενημερωμένη από εχθές μου γράφει ότι έχει παράμετροποιηθει το σύστημα ή κάτι τέτοιο. Τι μπορώ να κάνω να δουλέψει. Ο. Knox δεν έχει γράψει.

Παίδες έχω κάνει κι εγώ μόνο root κι ενώ πριν κάποιες μέρες κοίταγα για Ota update και μου έλεγε ότι είναι ενημερωμένη από εχθές μου γράφει ότι έχει παράμετροποιηθει το σύστημα ή κάτι τέτοιο. Τι μπορώ να κάνω να δουλέψει. Ο. Knox δεν έχει γράψει.

Φτιαξτο μέσο wanam αλλά μετά θα χάσεις το root

Παίδες καλημέρα..αυτήν την συντόμευση πως την αλλάζουμε ρε μαμοτι μου...είχα καταφέρει να βάλω το greenify εκεί αλλά δεν θυμάμαι πως...

Τώρα επειδή αφαίρεσα τον Google search μπαίνει αυτόματα ο dolphin.[ATTACH]48799[/ATTACH]

Εμενα η ηχογράφηση κλησης που ειχα φτιάξει με ενα application που απλα ετρεξε και λατι εφτιαξε ενω δουλευει ακομα τα αρχεια amr δεν τα παιζει πια το poweramp. Μονο το voice recorder τα παιζει σαν αρχεια amr.

Εχετε καμια ιδεα γιατι? Δεν υποστηριζει τπν τυπο αρχειου το poweramp?

Δεν υπάρχει τρόπος να κατεβάσω την Audax από εχθές προσπαθώ, πρέπει να έχει πρόβλημα ο server.
Νέο λινκ http://www.mediafire.com/?vwtw0o6x5qb7pb7

Να ρωτήσω κάτι ακόμη..

Με τον Chrome έχω κάποια θέματα. Πχ σερφαρω στην Mobile έκδοση του myphone.gr και σε κάθε θέμα που ανοίγω με ρωτάει με ποιόν broswer να το δω... Το κάνει ακόμη και όταν επιλέγω τον Chrome σαν πρώτη επιλογή..

Πράγμα που καταντά απιστευτα κουραστικό.

Τώρα αυτό αν είναι γενικό θέμα του Chrome η της ρομ που έχω δεν μπορώ να καταλάβω..

Sent from my note3

Καλησπερα αντιμετωπιζει κανενας αλλος προβλημα με το adaway στην audax ??σε εμενα αργει πολυ να κανει update τα host files κ η εφαρμογη δεν κανει reboot,επισης κρασαρει καποιες φορες..:mad::mad:

Δοκιμάστε λίγο ρε παίδες να μου πείτε γιατί θα με στρίψει η βίδα τώρα. Κάθε φορά που πατάω ένα λινκ στο myphone.gr είτε Mobile είτε desktop version με ρωτάει μέσα από τον Chrome με ποιόν broswer να το ανοίξω..

Έχω κολλήσει άσχημα τώρα δεν θυμάμαι αν το είχα και πριν αυτό.. Αν είναι εύκολο ας δοκιμάσει κάποιος να με πει γιατί τώρα έχω φάει σκάλωμα αν φταίει ο Chrome η η Alexander η τέλος πάντων αν πείραξα εγώ κάτι και δεν το κατάλαβα.

EDIT

ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΣΤΟΚ BROSWER

Sent from my note3

Edited by freddaras

Δοκιμάστε λίγο ρε παίδες να μου πείτε γιατί θα με στρίψει η βίδα τώρα. Κάθε φορά που πατάω ένα λινκ στο myphone.gr είτε Mobile είτε desktop version με ρωτάει μέσα από τον Chrome με ποιόν broswer να το ανοίξω..

Έχω κολλήσει άσχημα τώρα δεν θυμάμαι αν το είχα και πριν αυτό.. Αν είναι εύκολο ας δοκιμάσει κάποιος να με πει γιατί τώρα έχω φάει σκάλωμα αν φταίει ο Chrome η η Alexander η τέλος πάν

EDIT

ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΣΤΟΚ BROSWER

Sent from my note3

Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί παιδεύεσαι.

Πάγωσε και τις δύο σαβούρες και άσε μόνο τον Dolphin +Jetpack.

Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί παιδεύεσαι.

Πάγωσε και τις δύο σαβούρες και άσε μόνο τον Dolphin +Jetpack.

Μενιο με βολεύει ο Chrome. Και μου αρέσει αλλά και συγχρονίζει με το PC. Τεσπα βλέπω ότι είναι θέμα που έχουν πολλά note 3 οπότε λογικά είναι θέμα την συσκευής και όχι της ρομ. Όποιος πάντως έχει τον Chrome ας δοκιμάσει αυτό που λέω και ας μου πει αν έχει το ίδιο πρόβλημα.

Sent from my note3

Παιδια καποιος αν μπορει να με στειλει το apk απο xnote για το τηλεφωνο.Εβαλα xdialer και διεγραψα την εφαρμογη τηλεφωνο και οταν παω να μπω ρυθμισεις δικτυου δινει force close και δεν συνδεετε με καρτα sim

Μενιο με βολεύει ο Chrome. Και μου αρέσει αλλά και συγχρονίζει με το PC. Τεσπα βλέπω ότι είναι θέμα που έχουν πολλά note 3 οπότε λογικά είναι θέμα την συσκευής και όχι της ρομ. Όποιος πάντως έχει τον Chrome ας δοκιμάσει αυτό που λέω και ας μου πει αν έχει το ίδιο πρόβλημα.

Sent from my note3

τον δοκίμασα σε desktop στο myphone και δεν έχω θέμα.

Μπαίνει κανονικά στα λινκ.

τι περιεργο πραγμα ρε παιδι μου ...

θα φλασαρω τωρα αλλη ρομ μονο και μονο για αυτο ...:rolleyes:

θα επανελθω ...

Το κουλό που έχω με την κρας είναι ότι όταν συνδέω το φορτιστή ξεκινάει ο ήχος κλήσης στο τέρμα και δεν σταματάει με τπτ μόνο με επανεκκίνηση μόλις ξύπνησα την γυναίκα χαχαχαχ αύριο είμαι να φλασαρω.

θελει αναβαθμηση το gravity box

Καλησπερα αντιμετωπιζει κανενας αλλος προβλημα με το adaway στην audax ??σε εμενα αργει πολυ να κανει update τα host files κ η εφαρμογη δεν κανει reboot,επισης κρασαρει καποιες φορες..:mad::mad:

τα ιδια και εδω ...χαος το θεμα ...!

κρασαρει η εφαρμογη δεν κανει reboot Κτλ ...την βγαζω την ξαναβαζω να δω αν θα λυθει το θεμα ...

Παιδιά άλλαξα το Firmware από tmobile στο ελληνικό μέσο Mobile odin.... Προέκυψε το εξής θέμα...... Δεν μου βγάζει το εικονίδιο του nfc και του sbeam.... Ξέρει κανείς κάτι σε αυτό?

menio δεν δουλευει σωστα αλλαξα ρομ και παλι τα ιδια ..(ουτε σε destkop)

μιλαμε για χοντρο μπαγκ εδω...:):)

δεν ανοιγει κανενα λινκ σωστα με chrome στο Myphone αλλα και σε πολλα αλλα site ακομη ....

το βαζεις σαν βασικη επιλογη και παλι αν πατησεις ενα λινκ σε ρωταει με ποιον broswer θελεις να το ανοίξει ...(αυτο γινεται συνεχεια σε καθε σελιδα που ανοιγεις ...)

μπαγκ και απο τα πολυ άσχημα ...και μιλαμε για τον βασικο broswer της google ....

• The title was changed to [Note 3] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις