evelinalex Δημ. August 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2014 Είσαι root? Όχι δεν είμαι:) Παράθεση IPhone pro max /note 10 plus ,ipad pro 11 & MacBook pro :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gigolo_83 Δημ. August 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2014 Όχι δεν είμαι:) Θα σου ζητούσα εάν είσουν root να μου εστελνες το apk σε zip να το πέρναγα γιατί αυτό που πέρασα μάλλον είναι το international και γιαυτό δεν μου αναγνωρίζει τα ελληνικά.... Υπάρχει κάποιος από το forum που να είναι root και να έχει το accuweather στα ελληνικά και να μπορέσει να το στείλει??? Παράκληση.......... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. August 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2014 Εγώ πάντως παίδες παραμένω Alexander. Και τα launcher του s5 πέρασα και τον dialer του ketan με το Full screen caller και ολα τα μοντακια από το Xposed.. Θεωρώ ότι είναι η πιο γρήγορη ρομ που έχω βάλει μέχρι τώρα. Το μόνο που δεν κατάφερα να αλλάξω είναι η μπαταρία.. Αλλά δεν καίγομαι και τόσο.. [ATTACH]48752[/ATTACH] Sent from my note3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. August 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2014 Τελικά έχεις δίκιο.. Πέρασα τον s5 launcher και ο καιρός είναι στα ελληνικά.. [ATTACH]48753[/ATTACH] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gigolo_83 Δημ. August 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2014 (edited) Τελικά έχεις δίκιο.. Πέρασα τον s5 launcher και ο καιρός είναι στα ελληνικά.. [ATTACH]48753[/ATTACH] Είναι θέμα apk νομίζω το θέμα είναι να βρω το ελληνικό.....παράκληση εάν κάποιος είναι root και έχει το accuweather στα ελληνικά με stock Rom εάν μπορεί ας ποσταρει το apk του accuweather Edited August 21, 2014 by Gigolo_83 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gggggas Δημ. August 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2014 Εγώ πάντως παίδες παραμένω Alexander. Και τα launcher του s5 πέρασα και τον dialer του ketan με το Full screen caller και ολα τα μοντακια από το Xposed.. Θεωρώ ότι είναι η πιο γρήγορη ρομ που έχω βάλει μέχρι τώρα. Το μόνο που δεν κατάφερα να αλλάξω είναι η μπαταρία.. Αλλά δεν καίγομαι και τόσο.. [ATTACH]48752[/ATTACH] Sent from my note3 Προσωπικά δε χρησιμοποιώ touchwiz το έχω βαρεθεί γιατί είναι αργό launcher σε σχέση με το nova. Όσο αφορά την ίδια τη Rom σε σχέση με Alexander που είναι σφαιράτη δεν έχω κανένα απολύτως παράπονο. Μου αρέσουν οι λειτουργίες που έχει όπως το 3minit battery και το ωραίο OTA πρόγραμμά της. Για να είμαι ειλικρινής αν υπάρχει διαφορά στην ταχύτητα σε σχέση με Alexander δεν το έχω παρατηρήσει, εξάλλου την είχα ούτε 2 μέρες και δεν θυμάμαι. Ίσως να μας πούνε την άποψή τους και οι υπόλοιποι που τις δοκίμασαν; Πάντως είμαι πολύ ευχαριστημένος με την Audax και φυσικά περιμένω να δω τι θα γίνει με τον Fabio (Soloilmeglio) της Xnote. :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. August 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2014 Προσωπικά δε χρησιμοποιώ touchwiz το έχω βαρεθεί γιατί είναι αργό launcher σε σχέση με το nova. Όσο αφορά την ίδια τη Rom σε σχέση με Alexander που είναι σφαιράτη δεν έχω κανένα απολύτως παράπονο. Μου αρέσουν οι λειτουργίες που έχει όπως το 3minit battery και το ωραίο OTA πρόγραμμά της. Για να είμαι ειλικρινής αν υπάρχει διαφορά στην ταχύτητα σε σχέση με Alexander δεν το έχω παρατηρήσει, εξάλλου την είχα ούτε 2 μέρες και δεν θυμάμαι. Ίσως να μας πούνε την άποψή τους και οι υπόλοιποι που τις δοκίμασαν; Πάντως είμαι πολύ ευχαριστημένος με την Audax και φυσικά περιμένω να δω τι θα γίνει με τον Fabio (Soloilmeglio) της Xnote. :p και εγω nova και γενικα αλλους launcher χρησιμοποιώ φιλε ..\ απλα ηθελα να δειξω οτι ολα αυτα τα κολπακια μπαινουν και σε alexander που ειναι odex.. μου φαινεται ανοιγουν ενα κλικ πιο γρηγορα οι εφαρμογες .. μπορει σε μερικους να μην λεει τιποτα αυτο αλλα στο δικο μου ματι εκατσε καλα :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. August 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2014 Εγώ πάντως παίδες παραμένω Alexander. Και τα launcher του s5 πέρασα και τον dialer του ketan με το Full screen caller και ολα τα μοντακια από το Xposed.. Θεωρώ ότι είναι η πιο γρήγορη ρομ που έχω βάλει μέχρι τώρα. Το μόνο που δεν κατάφερα να αλλάξω είναι η μπαταρία.. Αλλά δεν καίγομαι και τόσο.. [ATTACH]48752[/ATTACH] Sent from my note3 Για πες μου που θα βρω αυτα. dialer του ketan με το Full screen caller αυτό είναι? με μπέρδεψες που είπες από το Xposed http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2667499 δουλεύει στην NG1 το έχεις βάλει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. August 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2014 Παίδες ας δώσει κάποιος το λινk από xda που παγώνουμε την σαβούρα με το TB. Είμαι εκτός σπιτιού και δεν μπορώ να το βρω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. August 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2014 Applications Safe to Remove Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. August 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2014 Applications Safe to RemoveΕυχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gggggas Δημ. August 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2014 και εγω nova και γενικα αλλους launcher χρησιμοποιώ φιλε ..\ απλα ηθελα να δειξω οτι ολα αυτα τα κολπακια μπαινουν και σε alexander που ειναι odex.. μου φαινεται ανοιγουν ενα κλικ πιο γρηγορα οι εφαρμογες .. μπορει σε μερικους να μην λεει τιποτα αυτο αλλα στο δικο μου ματι εκατσε καλα :) Ναι συμφωνώ παντού μπαίνουν εννοείται απλά για να βάλεις ας πούμε 3minit πρέπει να κάνεις decompile το systemui και με κάποιες αλλαγές να το ξανά κάνεις complile κτλ πράγμα το οποίο δεν μπήκα στον κόπο να κάνω και δοκίμασα την Audax που τα έχει ενσωματωμένα. Έχω μια εξάρτηση με το flashing όπως κατάλαβες.. τελευταίες 10 μέρες άλλαξα 4 Rom :p Λατρεύω τις δοκιμές. Alexander είναι από τις κορυφαίες Rom που έχω φλασάρει μαζί με Audax, Crash και φυσικά η Xnote που είναι η πιο ολοκληρωμένη με διαφορά. Μετά την Xnote ένιωθα πως έλειπαν βασικά προγράμματα και λειτουργίες από τις άλλες Rom που έβαζα και αναγκαζόμουν να τα προσθέσω στο zip τους. Ιδίως τα δερμάτινα θέματα της Xnote δεν τα αλλάζω με τίποτα , απλά πανέμορφα ;) Να δούμε τώρα πότε θα ξανά ανοίξει το thread της... :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nvlass Δημ. August 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2014 Καλησπέρα διαβάζω εδώ και τρεις ημέρες να προλάβω να καταλάβω από Android ¨εχω ένα note 3 και εγώ SM-N9005 Android 4.4.2 Θα ήθελα να ρωτήσω ποιά είναι καλύτερη rom για το δικό μας μηχανάκι Bobcat ή Omega ;ή Xnote Έχω πολύ διάβασμα καθώς προέρχομαι από iphone αλλά βρίσκω το note πού περισότερο χρήσιμο και λειτουργικό ίσως το iphone να είναι πιο εύκολο για τον χρήστη Ευχαριστώ Νίκος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Livas Δημ. August 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2014 Εβαλα την audax αλλά δεν μαρεσε καθόλου σαν ρομ. Και έβαλα μετά από λίγο την Alexander Light by rayman. Έβαλα και το 3μινιτ από την audax για μπαταρία.. Έβαλα και ένα άλλο μοντακι απο nf4 για ρυθμίσεις να έχει το στυλ του s5 (και του νοτε 3 έχει μαζι). Και ολα καλα δουλεύουν. Απλα περνάς τα αρχεία στις σωστές θέσεις δίνεις τα σωστά permission σβήνεις το .odex αρχείο που έχει η Alexander και ολα δουλεύουν ρολόι. Υ. Σ: απλα οποίος περάσει το secsettings apo thn audax. Περνάει και τα toggles που έχει η audax τα στρογγυλά γαλαζοπρασινα. Edit : αρκεί να είναι και οι δύο ρομ ίδια έκδοση δλδ gng1 για να κάτσουν σωστά. Παράθεση Samsung Galaxy S8 plus Samsung Galaxy S7 Edge Samsung Galaxy Alpha Samsung TV ue55h6800 Curved Samsung Watch Gear Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Livas Δημ. August 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2014 [ATTACH]48773[/ATTACH][ATTACH]48773[/ATTACH] Παράθεση Samsung Galaxy S8 plus Samsung Galaxy S7 Edge Samsung Galaxy Alpha Samsung TV ue55h6800 Curved Samsung Watch Gear Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimourinho Δημ. August 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2014 [ATTACH]48773[/ATTACH][ATTACH]48773[/ATTACH] Δεν φλάσαρες audax ρε αθεόφοβε ?? :lol::lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Myoxygen Δημ. August 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2014 Ρε παιδιά προσπαθώ να κατεβάσω την Audax αλλά μου κόβεται στο 70% υπάρχει κάποιο άλλο link μου έχουν σπάσει τα νεύρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. August 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2014 Ρε παιδιά προσπαθώ να κατεβάσω την Audax αλλά μου κόβεται στο 70% υπάρχει κάποιο άλλο link μου έχουν σπάσει τα νεύρα.κατέβασε την από το pc σου. Εμένα εχθές από τηλέφωνο σταμάτησε στο 60%. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Myoxygen Δημ. August 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2014 κατέβασε την από το pc σου. Εμένα εχθές από τηλέφωνο σταμάτησε στο 60%. Δεν ξέρω αν φταίει η σύνδεση αλλά και στο Pc το ίδιο κάνει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. August 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2014 Για πες μου που θα βρω αυτα. dialer του ketan με το Full screen caller αυτό είναι? με μπέρδεψες που είπες από το Xposed http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2667499 δουλεύει στην NG1 το έχεις βάλει? ναι το εβαλα σε alexander(το ξαναλεω odex ) και δουλεύει κανονικα ...!:) και ο s5 launcher δουλευει για οσους το θελουν και ο καιρος και τα παντα .. επισης μπαταρια κτλ καταφερα να την προσαρμόσω με wanam.. οποτε ειμαι κομπλε ..:) δεν το κουναω απο δω ...! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. August 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2014 Γνωριζετε αν διαβαζει κανονικα 128gb καρτα sd με xnote rom?Εχω μια 32αρα αλλα δεν μου φτανει ουτε για πλακα. Ο sd801 υποστηριζει κανονικα 128gb αλλα ο 800αρης? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. August 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2014 Για πες μου που θα βρω αυτα. dialer του ketan με το Full screen caller αυτό είναι? με μπέρδεψες που είπες από το Xposed http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2667499 δουλεύει στην NG1 το έχεις βάλει? freddaras δεν το είδες? ? Εβαλα την audax αλλά δεν μαρεσε καθόλου σαν ρομ. Και έβαλα μετά από λίγο την Alexander Light by rayman. Έβαλα και το 3μινιτ από την audax για μπαταρία.. Έβαλα και ένα άλλο μοντακι απο nf4 για ρυθμίσεις να έχει το στυλ του s5 (και του νοτε 3 έχει μαζι). Και ολα καλα δουλεύουν. Απλα περνάς τα αρχεία στις σωστές θέσεις δίνεις τα σωστά permission σβήνεις το .odex αρχείο που έχει η Alexander και ολα δουλεύουν ρολόι. Υ. Σ: απλα οποίος περάσει το secsettings apo thn audax. Περνάει και τα toggles που έχει η audax τα στρογγυλά γαλαζοπρασινα. Edit : αρκεί να είναι και οι δύο ρομ ίδια έκδοση δλδ gng1 για να κάτσουν σωστά. Τι ακριβώς κάνει το 3 μινιτ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. August 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2014 Γνωριζετε αν διαβαζει κανονικα 128gb καρτα sd με xnote rom?Εχω μια 32αρα αλλα δεν μου φτανει ουτε για πλακα. Ο sd801 υποστηριζει κανονικα 128gb αλλα ο 800αρης?εδώ λέει ότι δεν υπάρχει κάποιο θέμα http://www.google.gr/url?sa=t&rct=j&q=note%203%20128gb%20micro%20sd&source=web&cd=1&ved=0CBkQFjAA&url=http%3A%2F%2Fforums.androidcentral.com%2Fsamsung-galaxy-note-3%2F369337-128gb-microsdxc-card-works-note-3-a.html&ei=aFz2U6ioJsfMyAOIxoHYBg&usg=AFQjCNHnKwXYSMnXPwEnYDd4hmN_fbbJFw&bvm=bv.73373277,d.bGE Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. August 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2014 freddaras δεν το είδες? ? Τι ακριβώς κάνει το 3 μινιτ; Τωρα τα ειδα .... το θεμα ειναι που τα βρισκεις ολα αυτα .. στην τελικη αφου εγινε η δουλεια μου με το wanam δεν το ψάχνω και πολυ !:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. August 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2014 εδώ λέει ότι δεν υπάρχει κάποιο θέμα http://www.google.gr/url?sa=t&rct=j&q=note%203%20128gb%20micro%20sd&source=web&cd=1&ved=0CBkQFjAA&url=http%3A%2F%2Fforums.androidcentral.com%2Fsamsung-galaxy-note-3%2F369337-128gb-microsdxc-card-works-note-3-a.html&ei=aFz2U6ioJsfMyAOIxoHYBg&usg=AFQjCNHnKwXYSMnXPwEnYDd4hmN_fbbJFw&bvm=bv.73373277,d.bGE Και εγω αυτο το αρθρο ειχα διαβασει αλλα ειπα μηπως καποιος εχει δοκιμασει απο εδω.Απο βδομαδα χτυπαω μια kingston και επανερχομε.Ελπιζω να δουλευει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts