araditsas Δημ. August 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2014 Φαινεται οτι ο τελευταιος kernel ειναι πολυ καλος Είμαι με τον στοκ 3 μέρες και είναι όντος πολύ καλός και πολύ καλύτερος σε θέμα θερμοκρασίας για την ώρα είναι ο καλύτερος κατά την γνώμη μου μέχρι βέβαια να αρχίσουν τα απντειτ οι (θεοι) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. August 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2014 Έχω αρχίσει να μπριζωνομαι άγρια για αυτή την Alexander. Σκέφτομαι σήμερα να την δοκιμάσω... Xpose κτλ φαντάζομαι δουλεύουν κανονικά έτσι ; Φαινεται οτι ο τελευταιος kernel ειναι πολυ καλος Από μπαταρία ; πως πάει ; Sent from my note3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. August 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2014 Δεν έλεγα τίποτε άλλο για τους κερνελ αναβάθμισε μόλις ο λειν στην 3.6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firekostas Δημ. August 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2014 Για όποιον ενδιαφέρεται πέρασα σήμερα την τελευταία liquidsmooth.Είναι η καλύτερη πιστεύω από όλες τις aosp κυρίως γιατί ΔΕΝ βασίζεται σε cm άρα και δεν έχει τα ενοχλητικά reboots και bugs της λόγω caf.Από customization έχει τα πάντα ακόμα και cm theme engine και από μπαταρία μέχρι στιγμής φαίνεται χαρά.Όχι σε επίπεδα tw βέβαια αλλά ένα 6ωρο οθόνης στην πρώτη φόρτιση το χτύπησα σε ένα 12ωρο μικτής χρήσης.Το καλύτερο μου είναι ότι χωρίς bloatware η συσκευή πάει σφαίρα και δεν συγκρίνεται με την καμία με tw roms.Πάρτε και ένα ss με ram management στο boot. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasgr Δημ. August 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2014 Ωραιος αδειο το κινητο. Φρενταρα ναι ολα κομπλε δουλευουν. Ο lean εδωσε 3.6 βασισμενο στα τελευταια sources :-) Περιμενω σχολια βαριεμαι να τον περασω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaeser Δημ. August 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2014 Μια βοήθεια παιδιά ένα link από την Alexander γιατί στο xda μέσο κινητού δεν με πάει στο link Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. August 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2014 (edited) Μια βοήθεια παιδιά ένα link από την Alexander γιατί στο xda μέσο κινητού δεν με πάει στο link http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2649176 Ωραιος αδειο το κινητο. Φρενταρα ναι ολα κομπλε δουλευουν. Ο lean εδωσε 3.6 βασισμενο στα τελευταια sources :-) Περιμενω σχολια βαριεμαι να τον περασω μαλιστα αξιζει δηλαδη ετσι? αντε μπριζωσε με ακομη λιγο εχω ορεξη για φλασαρισμα σημερα ...:lol:(το τιτανιουμ ηδη ξεκινησε ...) Edited August 18, 2014 by freddaras Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. August 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2014 Ωραιος αδειο το κινητο. Φρενταρα ναι ολα κομπλε δουλευουν. Ο lean εδωσε 3.6 βασισμενο στα τελευταια sources :-) Περιμενω σχολια βαριεμαι να τον περασω έβγαλε και μετά από καιρό ο αελ κερνελ αναβάθμιση θυμάστε αν ήταν καλός; θα δοκιμάσω έναν από τους δύο ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasgr Δημ. August 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2014 (edited) Παιδες οσο πιο συντομα review αν μπορεσετε για τον 3.6. Και στο πρωτο 20% χρησης θα καταλαβουμε τι παιζει Εγω δουλευω stok τωρα γιατι δουλευω screen mirroring στην tv :-) Αλλα θα το θυσιασω αν ο 3.6 ειναι τουμπανο Edited August 18, 2014 by kosmasgr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. August 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2014 πολυ σαβουρα μεσα η alexander :lol::lol::lol: βαρεθηκα να ξηλωνω ...:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gigolo_83 Δημ. August 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2014 Παιδιά παίζει να στείλει κάνεις το. Apk του accuweather που έχουμε stock? Από τότε που το έσβησα και τι κατέβασα από το xda μου βγάζει την τοποθεσία στα Greeklish.... Μου έχει σπάσει τα νεύρα!!! Υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος να το διορθώσω? HELP Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. August 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2014 Παιδιά παίζει να στείλει κάνεις το. Apk του accuweather που έχουμε stock? Από τότε που το έσβησα και τι κατέβασα από το xda μου βγάζει την τοποθεσία στα Greeklish.... Μου έχει σπάσει τα νεύρα!!! Υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος να το διορθώσω? HELP Φιλαράκι και σε μένα έτσι είναι.. [ATTACH]48641[/ATTACH] Sent from my note3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaeser Δημ. August 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2014 48642[/ATTACH]Εχω αυτο το θεμα με την alxndr πως μπορω να το διορθωσω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasgr Δημ. August 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2014 Εκανες full wipe ? Αν οχι ξαναβαλε την ρομ με full wipe Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaeser Δημ. August 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2014 Εκανα ρε γαμ.. αλλα δεν το εκλεισα και να πατησω power home και ενταση μεσω ρομ πηγα σε recovery Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. August 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2014 (edited) Εκανα ρε γαμ.. αλλα δεν το εκλεισα και να πατησω power home και ενταση μεσω ρομ πηγα σε recovery Δεν είναι πρόβλημα αυτό απλά ίσως δεν έκατσε καλά αυτό που λες ισχύει όταν θες να περάσεις κάτι με οντιν. λοιπών ο νέος λειν είναι πολύ ταχύτερος από τον μαμά κερνελ με μεγάλη διαφορά τώρα από μπαταρία αύριο θα ξέρουμε. .... Edited August 18, 2014 by araditsas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gigolo_83 Δημ. August 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2014 Φιλαράκι και σε μένα έτσι είναι.. [ATTACH]48641[/ATTACH] Sent from my note3 Αδερφέ δεν είσαι όμως με stock Rom? Σωστά? Με μαμά σου το βγάζει Ελληνικά.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. August 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2014 Όχι φίλε είμαι με την τελευταία Alexander. Παίδες όχι απλά ζαλίστηκα (η crash είναι χελωνάκι μπροστά της :D) έπαθα πλάκα με το σήμα.. Εκεί που είχα δύο γραμμές 3g μέσα στο σπίτι τώρα είμαι φουλ.. Το κοιτάω σαν χαζός και δεν μπορώ να το πιστέψω. Sent from my note3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimourinho Δημ. August 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2014 Παιδιά απο που θα κατεβάσω BL kai modem GNG1 για alexandr? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. August 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2014 Παιδιά απο που θα κατεβάσω BL kai modem GNG1 για alexandr? Τα δίνει ο ίδιος ο dev στην σελίδα της ρομ του. Δες το λίγο πιο κάτω από το λινκ της Ρομ είναι. [ATTACH]48643[/ATTACH] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gggggas Δημ. August 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2014 (edited) Δοκιμάζω την AUDAX V9 Rom αφού είχα Alexander για 2 μέρες και μέχρι στιγμής φαίνεται πολύ καλή και πλήρης. Πολύ ωραίο πρόγραμμα OTA που διαθέτει τα πάντα από διορθώσεις μέχρι Kernels. Με εντυπωσίασε δεν το περίμενα. Έχει ενσωματωμένο και το 3mint battery το οποίο θα ήθελα στην Alexander. Επίσης πέρασα απευθείας lean kernel 3.6 μέσω OTA και θα έχω αποτελέσματα σύντομα. Όσο αφορά το Daemon eur στην Alexander φεύγει μόνο του. Lean kernel 3.6 : Με 3 ώρες και 15 λεπτά στην αδράνεια μετά την πλήρη φόρτιση, προστέθηκε 1.30 ώρα οθόνης έως το 80%. Ενημερώνω πώς έχω συγχρονισμό ενεργοποιημένο με gmail hotmail viber facebook. Edited August 19, 2014 by Gggggas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djchristakis Δημ. August 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2014 Καλημερα παιδια...μηπως υπαρχει καποιος τροπος να κανω να φενεται ο φορεας δικτυου στην στατους μπαρ οπως π.χ στα iphone; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasgr Δημ. August 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2014 Δοκιμάζω την AUDAX V9 Rom αφού είχα Alexander για 2 μέρες και μέχρι στιγμής φαίνεται πολύ καλή και πλήρης. Πολύ ωραίο πρόγραμμα OTA που διαθέτει τα πάντα από διορθώσεις μέχρι Kernels. Με εντυπωσίασε δεν το περίμενα. Έχει ενσωματωμένο και το 3mint battery το οποίο θα ήθελα στην Alexander. Επίσης πέρασα απευθείας lean kernel 3.6 μέσω OTA και θα έχω αποτελέσματα σύντομα. Όσο αφορά το Daemon eur στην Alexander φεύγει μόνο του. Lean kernel 3.6 : Με 3 ώρες και 15 λεπτά στην αδράνεια μετά την πλήρη φόρτιση, προστέθηκε 1.30 ώρα οθόνης έως το 80%. Ενημερώνω πώς έχω συγχρονισμό ενεργοποιημένο με gmail hotmail viber facebook. Τι ζαχαρωνω και γω εχει πολλα πραγματα. Το call recording δουλευει με module ή ειναι ενσωματομενο ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gigolo_83 Δημ. August 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2014 Μπορεί η τοποθεσία να επανέλθει στα ελληνικά??? [ATTACH]48648[/ATTACH] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
overgr Δημ. August 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2014 Μπήκε alexndr με knox 0 και όλα δείχνουν οκ μέχρι στιγμής. http://tapatalk.imageshack.com/v2/14/08/19/01a9d03c756d10447a9e0a96fc1d9be3.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts