kaeser Δημ. August 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2014 Άλλαξα boot loader και modem Ερώτηση αλλάζοντας bootloader τι αλλάζει; για ποιο λόγο το κάνουμε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos7 Δημ. August 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2014 Έφαγα φλασιά πρωινιάτικα! Υπάρχει τρόπος για java? Παράθεση Xiaomi Mi Air 13.3 W10 Samsung Galaxy Note 9 Stock Android 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. August 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2014 (edited) Η crash έβγαλε update παίδες ; η έτσι μου φάνηκε ;βασισμένη σε νέα βάση λέει... Sent from my note3 Edited August 12, 2014 by freddaras Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firekostas Δημ. August 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2014 Η crash έβγαλε update παίδες ; η έτσι μου φάνηκε ;βασισμένη σε νέα βάση λέει... Sent from my note3 Ναι σε GNG1. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gggggas Δημ. August 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2014 Την δοκιμάζω τώρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasgr Δημ. August 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2014 Εγω κρατηθηκα. Σε λιγες μερες θα δωσει ο xnote. Θελω multi dpi rom και ετσι αναμενω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. August 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2014 Εγω κρατηθηκα. Σε λιγες μερες θα δωσει ο xnote. Θελω multi dpi rom και ετσι αναμενωΣιγά μην αλλάξεις ρομ:lol: Πάρε μια γεύση από V52. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. August 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2014 Σιγά μην αλλάξεις ρομ:lol: Πάρε μια γεύση από V52. Είναι πολύ πίσω ο ultimate 52 από τον lean είμαι διακοπές και τους δοκιμάζω με 4g μόνιμα και τους 2 με τον lean έχω μια ώρα οθόνη παραπάνω :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. August 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2014 Ναι σε GNG1. ρε μαμοτι μου μολις εστρωσα την chrash 14.5 με ολα τα themes κολπακια μοντακια κτλ ... φτου σου ρεεεεεεε μου ...:lol::lol::lol::lol: και εστρωσε και o ultimate και βαραω 6αωρα οθονη .... τι ειναι αυτη νεα βαση? ξερεις κανεις details? γιατι η προηγούμενη μαμαει σε μπαταρια .... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasgr Δημ. August 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2014 (edited) ρε μαμοτι μου μολις εστρωσα την chrash 14.5 με ολα τα themes κολπακια μοντακια κτλ ... φτου σου ρεεεεεεε μου ...:lol::lol::lol::lol: και εστρωσε και o ultimate και βαραω 6αωρα οθονη .... τι ειναι αυτη νεα βαση? ξερεις κανεις details? γιατι η προηγούμενη μαμαει σε μπαταρια .... Τιποτα . Το GNG1 με το πρηγουμενο FNG2 εχουν το ιδιο changelist ;-) Μεινε στην 14.5 αν δεν εχεις καποιο θεμα Τρεξτεεεεεε lean kernel 3.5 released :p Edited August 12, 2014 by kosmasgr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. August 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2014 Τιποτα . Το GNG1 με το πρηγουμενο FNG2 εχουν το ιδιο changelist ;-) Μεινε στην 14.5 αν δεν εχεις καποιο θεμα Τρεξτεεεεεε lean kernel 3.5 released :p ουφφφφφ με ηρεμησες λιγο τωρα γιατι τρελαθηκα τοσο με την crash (βασικα την εχω κανει λουκουμακι) και μολις την εστρωσα δεν αντεχα αλλο φορματ ...:lol: εμενα ο ultimate με κάθισε πιο καλα στην crash ......:) λεω να την αραξω ...οσο αντεξω ...:lol::lol::lol: θα δειξει .... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. August 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2014 Τιποτα . Το GNG1 με το πρηγουμενο FNG2 εχουν το ιδιο changelist ;-) Μεινε στην 14.5 αν δεν εχεις καποιο θεμα Τρεξτεεεεεε lean kernel 3.5 released :p έβαλα αλλά δεν βλέπω πρόγραμμα για να τον πειράζουμε .... Βέβαια θα τα αφήσω όλα ως έχουν. Δεν πειράζω κάτι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. August 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2014 Τιποτα . Το GNG1 με το πρηγουμενο FNG2 εχουν το ιδιο changelist ;-) Μεινε στην 14.5 αν δεν εχεις καποιο θεμα Τρεξτεεεεεε lean kernel 3.5 released :p Δώσε Λίνκ γιατί εδώ που είμαι δύσκολο με βλέπω. ----- προσθήκη μηνύματος 59 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- έβαλα αλλά δεν βλέπω πρόγραμμα για να τον πειράζουμε .... Βέβαια θα τα αφήσω όλα ως έχουν. Δεν πειράζω κάτι. Δεν τον πειράζεις τον lean έτσι είναι :D ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- ουφφφφφ με ηρεμησες λιγο τωρα γιατι τρελαθηκα τοσο με την crash (βασικα την εχω κανει λουκουμακι) και μολις την εστρωσα δεν αντεχα αλλο φορματ ...:lol: εμενα ο ultimate με κάθισε πιο καλα στην crash ......:) λεω να την αραξω ...οσο αντεξω ...:lol::lol::lol: θα δειξει .... Και εγώ crash έχω μέχρι να βγει η καινούρια xnote και ο lean είναι ανώτερος του ultimate άσε που όποιον ultimate και να έχω δοκιμάσει μόνο ο 44 είναι λίγο πιο κοντά στον lean. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. August 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2014 Κοσμά lean 3.5 hlteeur αυτός είναι; μην κάνω καμιά μ@λ@... δεν έχω και wifi:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaeser Δημ. August 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2014 Κοσμά lean 3.5 hlteeur αυτός είναι; μην κάνω καμιά μ@λ@... δεν έχω και wifi:p Εγώ αυτόν που βρήκα είναι ο hltetmo που είναι ο eur; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gggggas Δημ. August 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2014 Ναι το 3.5 hlteeur και βρίσκεται 3η σειρά στη μέση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaeser Δημ. August 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2014 Μια βοήθεια γιατί κάθε φορά που αλλάζω Rom ενώ έχω backup στο titanium back up το Spotify δεν μου κρατάει τη μουσική και κάθε φορά την κάνει download; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. August 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2014 Μια βοήθεια γιατί κάθε φορά που αλλάζω Rom ενώ έχω backup στο titanium back up το Spotify δεν μου κρατάει τη μουσική και κάθε φορά την κάνει download;Όταν βάλεις την ρομ τρέξε πρώτα αυτό https://play.google.com/store/apps/details?id=com.viper.tbrestorefixerfree&hl=el και μετά το TB. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoxraslap Δημ. August 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2014 Πέρασα με ODIN Bootloader και modem GNG1 και στο phone info βλέπω bootloader UEND3. Tι παίζει? Παράθεση X10 mini Xperia ARC Galaxy Nexus Νexus 4 Note 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. August 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2014 Πέρασα με ODIN Bootloader και modem GNG1 και στο phone info βλέπω bootloader UEND3. Tι παίζει? Πώς μπήκες σε download mode;πρέπει να μπεις χειροκίνητα κλείνεις τη συσκευή,βγάλε τη μπαταρία για μερικά δευτερόλεπτα και μετά πάτα μαζί volume down, power button, home button;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoxraslap Δημ. August 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2014 (edited) Είμουν σε recovery και έκανα reboot σε download mode. Λες γι΄αυτό ε? ΕDIT:ΟΚ!! Thanks!! Edited August 13, 2014 by geoxraslap BINGO! Παράθεση X10 mini Xperia ARC Galaxy Nexus Νexus 4 Note 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. August 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2014 Είμουν σε recovery και έκανα reboot σε download mode. Λες γι΄αυτό ε? Ακολούθησε τα βήματα που σου λέω ακριβώς;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
artant Δημ. August 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2014 Είμαι στοκ κ ρουτ και μου ήρθε μια ενημέρωση πολιτικής ασφαλείας. Την κάνω η όχι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. August 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2014 Είμαι στοκ κ ρουτ και μου ήρθε μια ενημέρωση πολιτικής ασφαλείας. Την κάνω η όχι;Όχι,βέβαια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasgr Δημ. August 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2014 Leanaros 3.5 πρωτη φορτιση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts