Jump to content

[Note 3] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Για ρομ xnote 18 και κερνελ η σιβατο η ουλτιματε που έχω και τον θεωρώ ελαφρώς καλύτερο.

Αυτά βέβαια είναι η δική μου γνωμη

Ποιόν ultimate και τι ρυθμίσεις;

• Απαντήσεις 14,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Για ρομ xnote 18 και κερνελ η σιβατο η ουλτιματε που έχω και τον θεωρώ ελαφρώς καλύτερο.

Αυτά βέβαια είναι η δική μου γνωμη

φιλαρακο μου δεν το κουναω απο civato ...

Δοκιμασα το swipe up from bottom edge απο τα gestures που ειπε ο φιλος. Ισως και να βολευει. Θα δουμε στην πραξη. Σιγουρα ολο και κατι θα πατιεται κατα λαθος αλλα ειναι πιο απιθανο αποτι σε αλλα gestures στα πλαινα edges η στη μεση της οθονης. Η μπαρα επισης μου αρεσει αρκει να ενεργοποιειται με βολικο τροπο (με swipe απο την ακρη παλι θα εχει προβλημα σε καποια, πχ στο dolphin η αλλες εφαρμογες που βγαζουν μενου απο το πλαι)

Θα δουμε θελει λιγο ψαξιμο. Ειναι ωραιο παντως που φτιαχνονται ολα. Τελικα τα προβληματα που ειχα παλια ουαν πρωτορουταρα ηταν λογω greenify. Ειχα πρασινισει καποια που δεν επρεπε και γινοταν χαμος.

.

μπορεις με το slidabar να ρυθμίσεις που ακριβως θα βαλειις το σημείο που θα ενεργοποιείται η μπαρα ...

οποτε θα το ξερεις ΠΟΥ ΑΚΡΙΒΩΣ και δεν θα σε απασχολεί οταν εισαι με τον dolphin πχ οπως λες ...

Παιδες επειδη εχω δοκιμασει τα παντα, μια ερωτηση.

Υπαρχει καποια εφαρμογη που εχετε απεγκαταστησει με το Titanium η οποια να αποδειχθηκε πως "χαλαει" το action memo? Κατι πρεπει να εχω πειραξει και εχω fc στο Action Memo και επειδη δοκιμασα να ξαναπερασω το backup αλλα και εκ νεου την εφαρμογη (Action Memo παντα) χωρις αποτελεσμα, κατεληξα πως κατι εβγαλα που συνδεεται. Οι εφαρμογες με προθεμα Action Memo (5 στον αριθμο) ειναι εκει, αρα μαλλον ισχυει αυτο που λεω. Καθε βοηθεια ευπροσδεκτη.

Λοιπον εβγαλα ακρη, το αναφερω for future reference γιατι ειναι εντελως κουλο. Λοιπον εχουμε και λεμε. Ειχα βαλει το Lg G3 Keyboard (ported). Aυτο λοιπον κανει conflict με το Action Memo. Οταν το εβγαλα λειτουργησε. Ειδα εχει αναφερθει και στους Xda. Το καλο ειναι πως καταλαβα τι φταιει. Το κακο ειναι πως δεν μπορω να εχω και τα δυο. Το δε Samsung Keyboard εχει φυγει γιατι με τα accessibility enabled δεν αλλαζει γλωσσα. Το Swype δε με πολυκαλυπτει γιατι εχει μικρα κουμπακια για τα γουστα μου. Κοινως τελμα, αλλα τουλαχιστον δεν τρελαινομαι για το τι μπορει να εφταιγε. Ευχαριστω οσους ασχοληθηκαν :)

Stormrain@insomnia.gr

Πέτρος

μπορεις με το slidabar να ρυθμίσεις που ακριβως θα βαλειις το σημείο που θα ενεργοποιείται η μπαρα ...

οποτε θα το ξερεις ΠΟΥ ΑΚΡΙΒΩΣ και δεν θα σε απασχολεί οταν εισαι με τον dolphin πχ οπως λες ...

Εβαλα ενα sidebar σαν αυτο. Μου τρωει 36mb ram και πρέπει (προφανως) να τρέχει συνέχεια. Συν οτι πρεπει να προσεχω να μην το κλεισω οταν σβηνω εφαρμογες απο τα recent apps. Εσενα αυτο που κατεβασες ποσα mb ram τρωει μπορεις μηπως να τσεκαρεις?

Καλημερα μια απορια κ παλι,το appsettings για να αλλαξει το dpi πρεπει να εχεις custom rom που αλλαζει η αναλυση?

Χρειαζεται καποιος 3ος launcher?τα ρωτω αυτα γιατι σε μενα με την αρχικη ToouchWiz δεν αλλαζει το dpi των εφαρμογων.

Ευχαριστω.

Πηγαίνοντας να πειράξω το τηλέφωνο πέρασα μια recovery κινεζικη. Το τηλέφωνο είναι ρουτίνα και έχει γράψει πλέον ο knox. Μπορεί να μου πει κάποιος αν υπάρχει κάπου αυτή που φορούσε το τηλέφωνο από πριν. Δεν είμαι γνώστης. Αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει θα το εκτιμούσα.
1. Nokia 6600, 2. Nokia N96, 3. Nokia E72, 4. iPhone 3GS, 5. iPhone 4, 6. iPhone 4S, 7. galaxy s2, 8. galaxy s3, 9. galaxy s4, Samsung Note 3, Sony Xperia Z5, Xiaomi mi5s

Πηγαίνοντας να πειράξω το τηλέφωνο πέρασα μια recovery κινεζικη. Το τηλέφωνο είναι ρουτίνα και έχει γράψει πλέον ο knox. Μπορεί να μου πει κάποιος αν υπάρχει κάπου αυτή που φορούσε το τηλέφωνο από πριν. Δεν είμαι γνώστης. Αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει θα το εκτιμούσα.
Πρέπει να περάσεις με odin την μαμά rom.

Πρέπει να περάσεις με odin την μαμά rom.

Αυτό μπορώ να το κάνω αλλά δεν μπορώ να βρω τη μαμά odin. Μήπως υπάρχει κανείς που την έχει για να την κατεβάσω και να την περάσω ;

Το ρουτ θα χαθεί μετά ; πρέπει να ξανά στήσω το τηλέφωνο ;

1. Nokia 6600, 2. Nokia N96, 3. Nokia E72, 4. iPhone 3GS, 5. iPhone 4, 6. iPhone 4S, 7. galaxy s2, 8. galaxy s3, 9. galaxy s4, Samsung Note 3, Sony Xperia Z5, Xiaomi mi5s

Εβαλα ενα sidebar σαν αυτο. Μου τρωει 36mb ram και πρέπει (προφανως) να τρέχει συνέχεια. Συν οτι πρεπει να προσεχω να μην το κλεισω οταν σβηνω εφαρμογες απο τα recent apps. Εσενα αυτο που κατεβασες ποσα mb ram τρωει μπορεις μηπως να τσεκαρεις?

[ATTACH]47916[/ATTACH]

Δεν σβήνει όταν σβήνεις εφαρμογές.

Απιστευτο module το app settings τελικα το ειχα υποτιμήσει. Το dpi και το full screen κανει τεραστια διαφορα σε καποιες βασικες εφαρμογες. Σαν να μην εχουν σχεδιαστεί ολες τελικα τοσο καλα για το note μιας και δεν εκμεταλλευονται την οθοναρα μας.

Τωρα ειδικα οσες εχουν μεγαλες λιστες αποτελεσματων (τυπου sfinder, google search, settings κλπ) εμφανιζουν πολλα περισσοτερα πραγματα στην ιδια οθονη χωρις σκρολ, συν αλλες εφαρμογές οπως πχ το MAPS οπου κερδιζεις πολλη ορατοτητα στον χαρτη και μικραινουν τα περιττα κουτακια. (Ειδικα σε συνδυασμό με full screen φανταστικο.

Αυτο που ακομα δεν εχω βρει να με βολευει σαν module ειναι καποιο με το οποιο να γλιτωσω το πατημα του κεντρικου κουμπιου για τα recent apps με καποια βολικη εναλλακτικη που να μη χανω κατι αλλο βασικο. Με gestures παντα καπου θα υπαρχει conflict σε καποια εφαρμογη. Αν αντικαταστησω καποιο απο τα soft Keys θα μου λειπει καποια λειτουργία.

Θα μαρεσε ας πουμε να εχω το συστημα του s5. Ενα πατημα--> recent apps, παρατεταμένο--> menu. Αλλα δε το βρισκω σαν module αυτο μεμονωμενο κι αν το βρω θα εχει προβλημα λογω sfinder που κανονικα μπαινει με το παρατεταμενο μενου...

Πώς αλλάζεις τα dpi; Στο app settings έχει κάτι αναλύσεις και δεν βγάζω άκρη. Ότι και να βάλω δεν βλέπω διάφορα. Ας πούμε πώς θα βάλω στους χάρτες 380 dpi;

Δοκιμασα το swipe up from bottom edge απο τα gestures που ειπε ο φιλος. Ισως και να βολευει. Θα δουμε στην πραξη. Σιγουρα ολο και κατι θα πατιεται κατα λαθος αλλα ειναι πιο απιθανο αποτι σε αλλα gestures στα πλαινα edges η στη μεση της οθονης.

Βολεύει και δεν βολεύει. Εγώ έχω μόνο 2 εντολες. Home και πρόσφατες.

Μείωσα το ύψος σο μικρότερο αλλά και πάλι πάω να πατήσω π.χ. το κενό στο πληκτρολόγιο και αστοχεί, επειδή είναι δεσμευμένο το ύψος από το swipe up .

Πώς αλλάζεις τα dpi; Στο app settings έχει κάτι αναλύσεις και δεν βγάζω άκρη. Ότι και να βάλω δεν βλέπω διάφορα. Ας πούμε πώς θα βάλω στους χάρτες 380 dpi;

[ATTACH]47926[/ATTACH] αυτο και μετα save πανω δεξια. Δοκιμασε και 380 αν σε βολευει λιγο μεγαλυτερα. Καποιοι βαζουν και πιλυ μικροτερα βεβαια αλλα μετα θελει ακριβεια και αμα εισαι στο αμαξι και κουναει αντε βρες το κενο. Το 0 στην αρχη αποτι κατάλαβα σημαινει stock μεγεθη που νομιζω ειναι 480? Καποιοι τα αλλαζουν και απο τις αναλυσεις πιο κατω, δεν ξερω τι ειναι το πιο σωστο

Edited by General_lee

Εμένα ρε παιδιά γιατί το βγάζει αλλιώς το dpi; Και ότι και αν επιλέξω δεν αλλάζει τίποτα!

[ATTACH]47936[/ATTACH]

Και εμένα στην τελευταία έκδοση του App settings έτσι το έχει. Προφανώς είναι παλαιότερη η έκδοση που έχει αριθμό.και εγώ δεν κατάφερα να το αλλάξω.

Εμένα ρε παιδιά γιατί το βγάζει αλλιώς το dpi; Και ότι και αν επιλέξω δεν αλλάζει τίποτα!

[ATTACH]47936[/ATTACH]

ακου με λιγο ....

θα γυρισεις την οθονη σου ΠΛΑΓΙΑ .....διαφορετικά εχεις θεμα ....

οριζοντια ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΗΝ ΕΠΙΓΟΓΗ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ....

ΜΕΤΑ ΔΕΣ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΒΑΖΩ ΠΙΟ ΚΑΤΩ ....

ΣΑΣ ΤΟ ΞΑΝΑΛΕΩ ΠΑΙΔΙΑ ΠΛΑΓΙΑ ΟΠΩΣ ΤΗΝ PHOTO ....ειναι μπαγκ και σε μενα το κανει τζαμπα παιδεύεστε αλλιως...

ΘΑ ΠΕΙΡΑΞΕΙΣ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΕ ΕΧΩ ΣΤΟΝ ΚΥΚΛΟ Τ Ι Π Ο Τ Α ΑΛΛΟ...

Edited by freddaras

ακου με λιγο ....

ΣΑΣ ΤΟ ΞΑΝΑΛΕΩ ΠΑΙΔΙΑ ΠΛΑΓΙΑ ΟΠΩΣ ΤΗΝ PHOTO ....ειναι μπαγκ και σε μενα το κανει τζαμπα παιδεύεστε αλλιως...

Κλάμα. Αισθάνομαι τόσο ανίκανος αυτή τη στιγμή :)

Thnx man

Κλάμα. Αισθάνομαι τόσο ανίκανος αυτή τη στιγμή :)

Thnx man

τιποτα φιλε μου μακαρι να το δει και ο φιλος πιο πανω για να μην παιδευεται τζαμπα ....:)

ακου με λιγο ....

Ε όχι ρε συ! Απίστευτο! Ρε τι μαθαίνει κανείς μες στα μαύρα μεσάνυχτα!:)Να είσαι καλά freddara!

τιποτα παιδια !

ετσι να χαρείτε την κινηταρα μας στο φουλ....:):):):):):)

Ευχάριστα νέα για όσους είναι root 0x0 μπορούν να βάλουν custom rom χωρίς να γράψει ο Knox http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2649176

Καλημερααααα...αντεξα 2+ εβδομαδες με τον ιδιο κερνελ στο Κ.Α.Φ.Κ. (Κεντρο Απεξαρτησης Φλασαρισματος Κερνελ)....θελω να αλλαξω ομως τωρα...λετε να ξανακυλησω γιατρε μου????..εχουμε κατι καλο???
S8+

Καλημερααααα...αντεξα 2+ εβδομαδες με τον ιδιο κερνελ στο Κ.Α.Φ.Κ. (Κεντρο Απεξαρτησης Φλασαρισματος Κερνελ)....θελω να αλλαξω ομως τωρα...λετε να ξανακυλησω γιατρε μου????..εχουμε κατι καλο???
Πιστεύω να έχεις τον 1.5 και όχι της υπογραφής σου ,εάν ναι κάτσε στον 1.5 , το καλοκαίρι θα το βγάλουμε με αυτόν .

Πιστεύω να έχεις τον 1.5 και όχι της υπογραφής σου ,εάν ναι κάτσε στον 1.5 , το καλοκαίρι θα το βγάλουμε με αυτόν .

Μολις περασα τον civ1.5...αντε να δουμε να βγει το καλοκαιρι!!

S8+

• The title was changed to [Note 3] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις