supermario Δημ. June 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2014 http://androtransfer.com/?developer=imoseyon&folder=hlte-others Είναι ο V3.0 ο πρώτος. Παιδιά φοράω τον civato.για αλλαγή κερνελ πρέπει να κάνω wipe ξανά κ μετά αλλάζω κερνελ;Η απλά φλασαρω απευθείας; Παράθεση http://forum.xda-developers.com/lg-g3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. June 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2014 Παιδιά φοράω τον civato.για αλλαγή κερνελ πρέπει να κάνω wipe ξανά κ μετά αλλάζω κερνελ;Η απλά φλασαρω απευθείας; καλό θα ήταν να καν3ις ένα γουαιπ κάσε και νταλβικ κάσε δεν χάνεις και τίποτα... μετά φλασαρεις κερνελ και όλα καλα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaeser Δημ. June 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2014 Τίποτα φίλε δεν ξέρω και πολλά από root απλώς έχω ασχοληθεί πολύ με την συγκεκριμένη rom. Παιδιά μια βοήθεια όταν κάνω back up μιας rom μεσα από την twrp recovery οταν εγκαταστήσω μια άλλη rom με wipe data, cache, dalvik cache πως μπορώ να κάνω restore την προγουμενη rom;έψαξα στο YouTube άλλα μάλλον τα έκανα θάλασσα και στην επιλογή restore της recovery δεν μου εμφάνιζε κανένα αρχείο είτε απο την εξωτερική είτε απο την εσωτερική μνήμη σε αντίθεση με την επιλογή install μου τα εμφανιζε κανονικά αλλά δεν επιχείρησα τίποτα απο εκεί μήπως κάνω καμια βλακεια. Vag Καλημέρα έβαλες την s5 stock v5; αν ναι με ποιόν kernel; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. June 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2014 Vag Καλημέρα έβαλες την s5 stock v5; αν ναι με ποιόν kernel; Καλημέρα ναι τον έβαλα με τον aurora r11v2 αλλά μετά έβαλα τον lean kernel v3 που δείχνει πολυ πιο καλός, θέλει και 3 zip αρχεία μετά για τις γλώσσες ένα που ειχα ανεβάσει εδώ και 2 καινούρια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaeser Δημ. June 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2014 Καλημέρα ναι τον έβαλα με τον aurora r11v2 αλλά μετά έβαλα τον lean kernel v3 που δείχνει πολυ πιο καλός, θέλει και 3 zip αρχεία μετά για τις γλώσσες ένα που ειχα ανεβάσει εδώ και 2 καινούρια. Γιατί εγώ την έκανα εγκατάσταση με lean και δεν είχα ούτε κάμερα ούτε πληκτρολόγιο s5 μετά έβαλα στοκ και εμφανίστηκε το ενα zip το βρήκα αυτό που είναι σε Dropbox τα άλλα 2 δεν βρίσκω ούτε στο xda Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. June 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2014 (edited) Γιατί εγώ την έκανα εγκατάσταση με lean και δεν είχα ούτε κάμερα ούτε πληκτρολόγιο s5 μετά έβαλα στοκ και εμφανίστηκε το ενα zip το βρήκα αυτό που είναι σε Dropbox τα άλλα 2 δεν βρίσκω ούτε στο xda με τον stock είναι όλα καλά; βαλε τον lean είναι πολύ καλός, έβαλες το small zip αρχείο; αυτό διορθώνει και την αναφορά παράδοσης μηνυμάτων .θα ανεβάσω στο dropbox ολα τα αρχεία για την v5 και θα τα ποσταρω εδώ. Edited June 20, 2014 by vag74 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. June 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2014 S5 v5 stock rom zip fixes https://www.dropbox.com/s/426e91se2342pss/S5Camera-MultiDPI.MultiLanguage.zip https://www.dropbox.com/s/zfl44o3c1bwu7q6/V5MrocznyPackage.zip https://www.dropbox.com/s/mfvrc86fgozwymc/SmallMultiLanguagePackageV1.0.zip Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaeser Δημ. June 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2014 S5 v5 stock rom zip fixes https://www.dropbox.com/s/426e91se2342pss/S5Camera-MultiDPI.MultiLanguage.zip https://www.dropbox.com/s/zfl44o3c1bwu7q6/V5MrocznyPackage.zip https://www.dropbox.com/s/mfvrc86fgozwymc/SmallMultiLanguagePackageV1.0.zip Σε υπέρ ευχαριστώ! Με έσωσες! Πολύ ωραία Rom από μπαταρία πως τα πάει; γιατί οι ποιο παλιές είχαν ένα θέμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. June 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2014 Τίποτα φίλε μου, με τον lean kernel με +2 φωτεινότητα αγγίζω τις 6 ώρες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris1976 Δημ. June 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2014 Ευχάριστη έκπληξη ο Ultimate. Και σταθερός και γρήγορος και από μπαταρία άριστος... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stallone Δημ. June 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2014 Καλησπερα. Πρωτη φορα αντιμετωπιζω σοβαρο προβλημα με ωμεγα ρομ. μολις περασα την v17 (ειχα την v16) και μου πεταει android.process.acore. διακοπηκε. Ρε παιδια χρειαζομαι αμεσα για δουλεια το τηλεφωνο και επαθα ζημια τωρα. Δεν θελω να κανω factory reset. υπαρχει προβλημα. καλα βγαινουν οι ωμεγα χωρις να δοκιμαζονται πλεον? Και οχι τιποτα αλλο αλλα δεν υπαρχει και στην σελιδα των ωμεγα ρομς, η v16 η αλλες πιο πισω να δοκιμασω!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. June 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2014 Τίποτα φίλε μου, με τον lean kernel με +2 φωτεινότητα αγγίζω τις 6 ώρες. Αν και έχουμε γίνει κουραστικοί διαρκώς να λέμε ότι ο κάθε νέος κερνελ είναι καλώς θα συνεχίσω την παράδοση και θα πω πως είναι ο καλύτερος αυτήν τη στιγμή πραγματικά κάνει την διαφορά σε μπαταρία και δεν υστερεί πουθενά.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bikiapo Δημ. June 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2014 Είχα και εγώ ακριβώς το ίδιο πρόβλημα και λύθηκε με factory ρεσετ δυστυχώς τώρα δεν ξέρω αν την ξαναπερασεις μήπως φτιάξει εγώ δεν είχα Θέμα έκανα restore από τιτανιουμ.θυμάμαι ούτε το πιν δεν μπορούσα να βάλω Λ.έχω την εντύπωση ότι η ν17 είναι τελείως καινούργια και γι'αυτό το λόγο θέλει full wipe Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stallone Δημ. June 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2014 Είχα και εγώ ακριβώς το ίδιο πρόβλημα και λύθηκε με factory ρεσετ δυστυχώς τώρα δεν ξέρω αν την ξαναπερασεις μήπως φτιάξει εγώ δεν είχα Θέμα έκανα restore από τιτανιουμ.θυμάμαι ούτε το πιν δεν μπορούσα να βάλω Λ.έχω την εντύπωση ότι η ν17 είναι τελείως καινούργια και γι'αυτό το λόγο θέλει full wipe πωωω ρε γαμοτο. εχω δοκιμασει παντως να την περασω 3 φορες με dalvik μονο και wipe cashe αλλα τιποτα. θα δοκιμασω να περασω την v10 που καπου βρηκα, και αν δεν την πατησαμε. παντως πολυ κακως. θε επρεπε να αναφερεται καπου οτι θελει full wipe αν ειναι ετσι !!!:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bikiapo Δημ. June 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2014 Δεν ξέρω σίγουρα απλά υποθέτω γιατί και σε εμένα πρώτη φορά εγινε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
supermario Δημ. June 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2014 ultimate ή lean kernel? επίσης για εσάς που βάλατε την s5 μπορείτε να μου δώσετε περισσότερες πληροφορίες αν είναι καλή , σταθερή , αν έχει τυχόν προβλήματα και την προτείνετε σε σχέση με κάποια άλλη? Παράθεση http://forum.xda-developers.com/lg-g3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. June 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2014 ultimate ή lean kernel? επίσης για εσάς που βάλατε την s5 μπορείτε να μου δώσετε περισσότερες πληροφορίες αν είναι καλή , σταθερή , αν έχει τυχόν προβλήματα και την προτείνετε σε σχέση με κάποια άλλη? για τους kernel δεν μπορώ να κάνω σύγκριση, για την rom θα σου πω ότι ειναι σταθερή δουλεύει το spen και η κάμερα αν εγκαταστησεις του s5 είναι πιο γρήγορη, ο tw του s5 είναι πολύ πιο καλός και γενικά μου αρέσει το περιβάλλον του s5 πολύ (sbrowser, μηνύματα, επαφές, ρυθμίσεις) πολυ χρήσιμο είναι και το ultra power save που δουλεύει κανονικά.η κάμερα ενώ έχει τις λειτουργίες (επιλεκτική εστίαση και διπλή λήψη) δεν δουλεύει με αυτές δεν ξέρω τον λόγο αλλά εμένα δεν με πειράζει γιατί δεν τα χρησιμοποιώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. June 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2014 ultimate ή lean kernel? επίσης για εσάς που βάλατε την s5 μπορείτε να μου δώσετε περισσότερες πληροφορίες αν είναι καλή , σταθερή , αν έχει τυχόν προβλήματα και την προτείνετε σε σχέση με κάποια άλλη? για εμένα lean οι υπόλοιποι είναι πάνω κάτω μία από τα ίδια ο λειν κάνει την διαφορά εκτός και θέλεις oc και πειράγματα τότε βάλε άλλον. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. June 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2014 [ATTACH]46351[/ATTACH][ATTACH]46352[/ATTACH] Οποίος θέλει να δουλέψει το πλήκτρο μενού όπως στο s5 ας δοκιμάσει αυτό το module απο το X posed. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasgr Δημ. June 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2014 Δειξε μας και πως αλλαζει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Erartemis Δημ. June 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2014 Λοιπόν παιδιά έχω ένα πρόβλημα. Έχω την τελευταία έκδοση της TWRP recovery, αλλά μου παρουσιάζει το εξής πρόβλημα:δε με αφήνει να σβήσω cache και dalvik cache, δείχνοντας μήνυμα ότι δεν μπορούσε να τα κάνει mount. Έχει κανείς καμιά ιδέα τι συμβαίνει? Παιδιά έχει κανείς καμιά ιδέα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. June 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2014 Δειξε μας και πως αλλαζει δεν κατάλαβα τι πως αλλάζει; έχεις πμ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. June 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2014 [ATTACH]46351[/ATTACH][ATTACH]46352[/ATTACH] Οποίος θέλει να δουλέψει το πλήκτρο μενού όπως στο s5 ας δοκιμάσει αυτό το module απο το X posed. πώς ακριβώς δουλεύει στο ς5 δλδ τι διάφορα έχει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bolek76 Δημ. June 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2014 για εμένα lean οι υπόλοιποι είναι πάνω κάτω μία από τα ίδια ο λειν κάνει την διαφορά εκτός και θέλεις oc και πειράγματα τότε βάλε άλλον. Με καταφερες κι εμενα κι εβαλα lean.αντε να δουμε αν εχεις δικιο και για την μπαταρια γιατι απο ταχυτητα ειναι μια χαρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. June 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2014 Μπράβο ρε vag,ευχαριστώ! ! Ειχα δοκιμασει button remaping και αλλα, δεν σκέφτηκα να δω σε xposed. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts