tsow Δημ. June 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2014 Μήπως κάποιος μπορεί να μου εξηγήσει τι Κ γιατί μου βγάζει αυτό το μήνυμα στο synapse. .. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bolek76 Δημ. June 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2014 Μήπως κάποιος μπορεί να μου εξηγήσει τι Κ γιατί μου βγάζει αυτό το μήνυμα στο synapse. .. Λογικα μολις φλασαρες τον κερνελ και το ανοιξες,δεν ειναι τιποτα πατα οκ βαλε τις ρυθμισεις που θες και εισαι κομπλε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasgr Δημ. June 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2014 Tsow πατα undrstood , κανε οτι ρυθμισεις θελεις και ξανακανε επανεκιννηση. Οταν bootarei στην αρχικη οθονη και ξαναμπεις synapse δεν θα εχεις προβλημα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. June 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2014 Αρχίσαμε και τα reboot τώρα.... :mad::mad::mad:με ποιον κερνελ ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasgr Δημ. June 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2014 Κανα civato. Χαχαχαχαχχα Skyhigh ολσ τα λεφτα. Εβαλε και ρυθμισεις για το storage Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. June 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2014 Κανα civato. Χαχαχαχαχχα Skyhigh ολσ τα λεφτα. Εβαλε και ρυθμισεις για το storageCivato μαμά δεν παίζει reboot εγώ τον είχα σκίσει. SkyHigh ok αλλά και ο ultimate πετάει και εχει καλή κατανάλωση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsow Δημ. June 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2014 Με τον κερνελ 2.8 του civato είμαι. .. Πάτησα το understood έκανα επανεκκίνηση Κ πάλι τα ίδια μάλλον θα τον ξαναπεράσω. .. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. June 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2014 Με τον κερνελ 2.8 του civato είμαι. .. Πάτησα το understood έκανα επανεκκίνηση Κ πάλι τα ίδια μάλλον θα τον ξαναπεράσω. ..το πρόβλημα σου πιο είναι ? Το μήνυμα ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsow Δημ. June 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2014 Είμαι ακόμα αρχάριος σε ότι έχει να κάνει με τους κερνελ Κ σκέφτομαι μήπως αυτός δεν δουλεύει καλά με μαμά ρομ Κ επίσης ότι για να βγάζει αυτό το μήνυμα δεν έχει εγκατασταθεί σωστά. ..ζητώ συγνώμη αν είναι ανόητες οι ερωτήσεις μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjHoya Δημ. June 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2014 Πάντως με xnote και civato είχα κ εγώ reboot..Ρυθμίσεις στον κερνελ δεν τις είχα πειράξει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasgr Δημ. June 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2014 Οι παλαιοτεροι ειχαν θεμα. Οι τελευταιοι δε νομιζω. Εγω βρηκα την υγεια μου με το sky. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. June 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2014 Είμαι ακόμα αρχάριος σε ότι έχει να κάνει με τους κερνελ Κ σκέφτομαι μήπως αυτός δεν δουλεύει καλά με μαμά ρομ Κ επίσης ότι για να βγάζει αυτό το μήνυμα δεν έχει εγκατασταθεί σωστά. ..ζητώ συγνώμη αν είναι ανόητες οι ερωτήσεις μου.δεν έχεις θέμα με το μήνυμα δίνεις οκ και είσαι εντάξει. Ότι θέμα έχεις ρωτάς:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spyros86 Δημ. June 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2014 Επειδή και πολύ έμεινα με το κινητό stock θα μου πείτε λίγο πιο είναι ο καλύτερος τρόπος να root άρω τη συσκευή να περάσω kernel και custom recovery και rom. Βρίσκω διάφορα στο google αλλά δεν ξέρω ποιος είναι ο ιδανικότερος τρόπος μήπως και δεν χάσω το knox 0x0. Και εννοείται ποια προτείνετε να βαλω; βλέπω οι περισσότεροι λέτε για X note , civato και Cwm. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/24376flag.gif Καφενείο Φοιτητών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. June 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2014 Επειδή και πολύ έμεινα με το κινητό stock θα μου πείτε λίγο πιο είναι ο καλύτερος τρόπος να root άρω τη συσκευή να περάσω kernel και custom recovery και rom. Βρίσκω διάφορα στο google αλλά δεν ξέρω ποιος είναι ο ιδανικότερος τρόπος μήπως και δεν χάσω το knox 0x0. Και εννοείται ποια προτείνετε να βαλω; βλέπω οι περισσότεροι λέτε για X note , civato και Cwm.ο knox θα γράψει, αν είσαι 4.4 πας βήμα 2 http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=47658687&postcount=2 αν δεν καταλάβεις κάτι πες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaeser Δημ. June 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2014 Μπορεί παιδιά να δώσει κανείς ling από ultimate kernel; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. June 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2014 Μπορεί παιδιά να δώσει κανείς ling από ultimate kernel;εδώhttp://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2775931 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bolek76 Δημ. June 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2014 εδώhttp://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2775931 Η απευθειας κατεβαζεις https://yadi.sk/d/8hlPYXd6TQdAN Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. June 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2014 τι έγινε πάνω που λέγαμε πως ο καλύτερος είναι ο σιβατο γίναμε πάλι... για να ακούσω ποιών να βάλω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TorroRosso Δημ. June 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2014 Ο knox δεν γραφει . Μολις βρω το λινκ το ροοταρω . Οποιος δεν εχει ροοταρει και θεκει να παρει το ρισκο ας κανει το λινκ που θα ανεβασω αυτιο . Αν το εχει καποιοσ αλλος του τυπου απο το xda καντε το Παράθεση Phone : LG D802 G2 16gb Rom : CloudyG3 2.0 Kernel : Dorimanx 8.5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. June 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2014 ο σιβατο έβγαλε τον 3 τον βάζω να δω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bolek76 Δημ. June 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2014 τι έγινε πάνω που λέγαμε πως ο καλύτερος είναι ο σιβατο γίναμε πάλι... για να ακούσω ποιών να βάλω; Εγω πλεον ultimate οχι bp τον kernel εννοω:lol:και δεν αλλαζω,τον εχω για 2η μερα που ειναι ρεκορ πλεον για μενα και ειναι μια χαρα στα 2496 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spyros86 Δημ. June 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2014 Ο knox δεν γραφει . Μολις βρω το λινκ το ροοταρω . Οποιος δεν εχει ροοταρει και θεκει να παρει το ρισκο ας κανει το λινκ που θα ανεβασω αυτιο . Αν το εχει καποιοσ αλλος του τυπου απο το xda καντε το Τελικά υπάρχει τρόπος να μην γραψει; είχε αναφέρει και ένας φίλος πιο πριν ότι το είχε κάνει. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/24376flag.gif Καφενείο Φοιτητών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos7 Δημ. June 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2014 Καλησπέρα, Έκανα root με το tool του geohot και πλέον είμαι root με knox 0x0. :!: [ATTACH]46229[/ATTACH] [ATTACH]46230[/ATTACH] This one is the legent! :) Παράθεση Xiaomi Mi Air 13.3 W10 Samsung Galaxy Note 9 Stock Android 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. June 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2014 Και'γω ρουταρα χωρις να γραψει.. Οδηγιες και σχολια εδω http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2783157 Προσοχη μονο ρουτ, οχι custom recovery. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris1976 Δημ. June 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2014 (edited) με ποιον κερνελ ? Civato... Τρία restart έκανε από το πρωί. Θέλω τη καλύτερη μπαταρία χωρίς τέτοια θέματα. Ποιόν να βάλω;;; Edited June 18, 2014 by aris1976 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts