Kontos_Gr Δημ. March 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2014 Έχει κάνει κάποιος δοκιμές με modem;Για Wind σε 4.4.2 καμιά πρόταση; Παράθεση Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the the universe. (Albert Einstein) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christou Δημ. March 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2014 παιδιά στοκ 4.4.2 γερμανική συσκευή εδώ. χρειάζομαι όμως να αλλάξω το dpi.δεν αντέχω τα μεγάλα εικονίδια.υποθέτω ότι το ρουτ είναι μονόδρομος. αν κάποιος ξέρει και θέλει να βοηθήσει ας πει πως κάνουμε ρουτ.να ακολουθήσω το Θρεντ που λέει de la Vega? ή υπάρχουν νεότερες και καλύτερες μέθοδοι; θα ήθελα και cwr. το θέμα εγγύηση το ξεχνάω έτσι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theostinato Δημ. March 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2014 παιδιά στοκ 4.4.2 γερμανική συσκευή εδώ. χρειάζομαι όμως να αλλάξω το dpi.δεν αντέχω τα μεγάλα εικονίδια.υποθέτω ότι το ρουτ είναι μονόδρομος. αν κάποιος ξέρει και θέλει να βοηθήσει ας πει πως κάνουμε ρουτ.να ακολουθήσω το Θρεντ που λέει de la Vega? ή υπάρχουν νεότερες και καλύτερες μέθοδοι; θα ήθελα και cwr. το θέμα εγγύηση το ξεχνάω έτσι; Την 4.4.2. θα την rootαρεις με αυτον τον οδηγο http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2466423 1)Ο de la vega ειναι χρησιμος μονο για καποιες εκδοσεις της 4.3 οποτε δε σου χρειαζεται. 2)εγω προσωπικα χρησιμοποιω αυτην την recovery http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2567283 η οποια ειναι πληρης. πρωτα rootaρεις και μετα παιρνας την recovery. Το αρχειο rootαρησματος και η ανωτερω recovery ειναι .tar αρχεια τα οποια τα παιρνας στο κινητο με odin. Πρεπει να εχεις επισεις ηδη επιλεγμενη την αποσφαλματωση usb στις επιλογες προγραμματιστη και απενεργοποιημενο το ''κλειδ. επανενεργοποιησης'' απο την καρτελα ασφαλεια. Βαζεις το κινητο σε download mode power+home+volume down και μετα τα παιρνας με odin. Σχετικα με την εγγυηση ο Knox Counter θ σου γραφει 0x1 warranty void το οποιο προς το παρον δεν γυριζει πισω.Ειναι επισεις αδυνατο να rootaρεις στην kit kat χωρις να ενεργοποιησεις τον knox. Η samsung hellas ειναι πολυ πιθανο να ΜΗ σου ακυρωσει την εγγυηση αν o knox εχει ενεργοποιηθει ( αν καποιος γνωριζει το αντιθετο ας το παραθεσει) διαβασε για αυτο εδω εχει post απο Ελληνες http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2517816. η ολη διαδικασια δεν θα σου παρει πανω απο 15 λεπτα αν τα κανεις ολα σωστα. παντα με ασφαλεια και με δικη σου ευθυνη. Παράθεση Using Tapatalk Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christou Δημ. March 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2014 να σαι καλά φίλε. δεν θυμάμαι πως εμφανίζεται το κρυφό μενού Επιλογές προγραμματιστή.κάπου πατάς ξανά και ξανά αλλά που; και πόσες φορές; κατά τα λοιπά με τον οδηγό σου θα την βρω την άκρη για το ρουτ. ευχαριστώ για την πολύτιμη βοήθεια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theostinato Δημ. March 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2014 να σαι καλά φίλε. δεν θυμάμαι πως εμφανίζεται το κρυφό μενού Επιλογές προγραμματιστή.κάπου πατάς ξανά και ξανά αλλά που; και πόσες φορές; κατά τα λοιπά με τον οδηγό σου θα την βρω την άκρη για το ρουτ. ευχαριστώ για την πολύτιμη βοήθεια Πάτα πολλές φορές στο πληροφορίες συσκευής>αριθμός κατασκευής. Παράθεση Using Tapatalk Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. March 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2014 Γειά σας, αύριο θα έχω το κινητάκι στα χέρια μου, και ρωτάω τοεξής ... Υπάρχει τρόπος για root χωρίς να γράψει Knox?? Φαντάζομαι δεν χρειάζεται αλλαγή rom.... Titanium και greenify και θα φυσάει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
James Bond Δημ. March 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2014 Γειά σας, αύριο θα έχω το κινητάκι στα χέρια μου, και ρωτάω τοεξής ... Υπάρχει τρόπος για root χωρίς να γράψει Knox?? Φαντάζομαι δεν χρειάζεται αλλαγή rom.... Titanium και greenify και θα φυσάει! Όχι, στις παρτίδες που κυκλοφορούν πλέον στην Ελλάδα δεν υπάρχει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christou Δημ. March 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2014 Μια ερώτηση προς όσους έχουν ρουταρει ή έχουν καστομ ρομ: τα προβλήματα του τύπου δεν μου επιτρέπει να γράψω ένα αρχείο στην sd λύνονται αυτόματα με πέρασμα ρουτ ή καστομ ρομ; προσπαθούσα χθες να κατεβάσω ένα αρχείο από την εφαρμογή του Mega και έβγαζε fail.Ενώ στην εσωτερική μνήμη κατέβασε κανονικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theostinato Δημ. March 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2014 (edited) Μια ερώτηση προς όσους έχουν ρουταρει ή έχουν καστομ ρομ: τα προβλήματα του τύπου δεν μου επιτρέπει να γράψω ένα αρχείο στην sd λύνονται αυτόματα με πέρασμα ρουτ ή καστομ ρομ; προσπαθούσα χθες να κατεβάσω ένα αρχείο από την εφαρμογή του Mega και έβγαζε fail.Ενώ στην εσωτερική μνήμη κατέβασε κανονικά. Πρεπει να rootaρεις και μετα να κανεις αυτην την διαδικασια http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2617921 Νομιζω απο την uenb4 official και μετα λυνεται αυτο το θεμα. Αν πας σε custom σιγουρα δεν θα εχεις τετοια ζητηματα.. Edited March 12, 2014 by theostinato Παράθεση Using Tapatalk Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christou Δημ. March 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2014 (edited) rootαρα λοιπόν και γω και έβαλα x note. και νιώθω μια χαρά. είναι άλλο πράγμα να κάνεις στην συσκευή σου ότι εσύ θες. έβαλα και την ανάλυση στα 360 dpi και ησύχασα. πρέπει να δω τι θα κάνω με τις ρυθμίσεις και τις πολλές επιλογές παραμετροποίησης που παρέχονται.που θα πάει θα το φέρω στα μέτρα μου. 2 μέρες άντεξε το καημένο χωρίς ρουτ. εννοείται ότι το αγόρασα ξέροντας ότι δεν θα μείνει στοκ. Edited March 12, 2014 by christou Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. March 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2014 rootαρα λοιπόν και γω και έβαλα x note. και νιώθω μια χαρά. είναι άλλο πράγμα να κάνεις στην συσκευή σου ότι εσύ θες. έβαλα και την ανάλυση στα 360 dpi και ησύχασα. πρέπει να δω τι θα κάνω με τις ρυθμίσεις και τις πολλές επιλογές παραμετροποίησης που παρέχονται.που θα πάει θα το φέρω στα μέτρα μου. 2 μέρες άντεξε το καημένο χωρίς ρουτ. εννοείται ότι το αγόρασα ξέροντας ότι δεν θα μείνει στοκ. +10000!.... αυτο ηταν η samsung τοσα χρονια...!.... και δεν υπηρχε κανενα προβλημα...! και αυτο για μενα ειναι το ολο νοημα του android... να κανεις την συσκευη σου οτι θελεις..! κριμα πραγματικα για το knox κτλ... ευχομαι καποια στιγμη να λυθει το ολο αυτο θεμα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. March 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2014 Ακόμη λίγο και θα έσπαγε το κοντέρ:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjHoya Δημ. March 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2014 Με ποια ρομ εισαι;; Το 2.8 πάνω αριστερά τι ειναι;; περιέργεια... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasgr Δημ. March 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2014 καλησπέρα παίδες. Πριν φλασάρω έκανα EFS BACKUP με δύο τρόπους. Φαίνονται σωστοί οι φάκελοι ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. March 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2014 Με ποια ρομ εισαι;; Το 2.8 πάνω αριστερά τι ειναι;; περιέργεια...τις υπογραφής μου.Το 2.8 είναι η ταχύτητα τού επεξεργαστή. καλησπέρα παίδες. Πριν φλασάρω έκανα EFS BACKUP με δύο τρόπους. Φαίνονται σωστοί οι φάκελοι ?Κοσμά εάν βάλεις την ρομ τις υπογραφής μου μέσα από το άρωμα έχει επιλογή EFS BACKUP. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasgr Δημ. March 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2014 Δεν ειχε επιλογή. την πέρασα ήδη μια χαρά. Στο επόμενο φλασάρισμα θα το κοιτάξω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. March 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2014 Δεν ειχε επιλογή. την πέρασα ήδη μια χαρά. Στο επόμενο φλασάρισμα θα το κοιτάξω.Τότε το κάνει αυτόματα , δες sdcard και θα έχει τον σχετικό φάκελο. Keep flasinq:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasgr Δημ. March 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2014 (edited) καλή η Civz μένιο , άλλαξε και το csc μου σε γερμανικό , έβαλα όλες τις ρυθμίσεις στο synapse εκτός του επεξεργαστή που το άφησα 2,26. Μερικές φορές αν περάσω κανα module το synapse μου γράφει boot cancelled αλλά το επαναφέρω μέσα απο την εφαρμογή. Απο θέμα μπαταρίας μου φάινεται το ίδιο με την stock. Επίσης μου δίνεται η εντύπωση ότι έχω ακόμα stock ρομ , οπότε με βλέπω να φλασάρω xnote , ή echoe ή crash Edited March 13, 2014 by kosmasgr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prattein_Aloga Δημ. March 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2014 Βαλε X note, άψογη συμπεριφορά και απείρως παραμετροποιησιμη. Παράθεση Stormrain@insomnia.gr Πέτρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. March 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2014 Βαλε X note, άψογη συμπεριφορά και απείρως παραμετροποιησιμη. Ποιόν κερνελ έχεις στην x note και πως πάει από μπαταρία??? Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prattein_Aloga Δημ. March 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2014 Ποιόν κερνελ έχεις στην x note και πως πάει από μπαταρία??? Με στοκ κερνελ ειμαι και δεν εχω δει καποια διαφορα να σου πω την αληθεια στην μπαταρια :) Παράθεση Stormrain@insomnia.gr Πέτρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theostinato Δημ. March 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2014 Παιδια μια ερωτηση εγκυκλοπαιδικα. Καλιμπραρει κανενας μπαταρια μετα τα φλασαρισματα? Παράθεση Using Tapatalk Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. March 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2014 Εγώ μια φορά κάθε 2-3 φουλ γουαιπ αν και δεν έχω δει διαφορά και χωρίς καλιμπραρισμα τι να πω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. March 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2014 Παιδιά στην x note πως αλλάζει το notifications bar? Όποιος ξέρει ας μας πει... Επίσης η Ρομ σαν στοκ κερνελ έχει τον nb7 η τον nb4??? Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prattein_Aloga Δημ. March 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2014 Παιδιά στην x note πως αλλάζει το notifications bar? Όποιος ξέρει ας μας πει... Επίσης η Ρομ σαν στοκ κερνελ έχει τον nb7 η τον nb4??? Τι ακριβως θελεις να αλλαξεις? Παράθεση Stormrain@insomnia.gr Πέτρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts