galanakop Δημ. January 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2014 Ωραίο το θεμα Δλδ από αυτές που κυκλοφορούν καμιά δεν είναι καλύτερη της μαμάς ρομ; Εδώ βλέπω αυτήν να βγάζει 9 ώρες οθόνη χαχα έχουν να δουν πολύ τα μάτια μας με αυτό το εργαλείο http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2555247 Έχω αρχίσει να ψήνομαι για φλασαρισμα αλλά αν δεν υπάρχει διαφορά........ Γιατί να το κάνω Με τρώει το χέρι μου έχω να φλασάρω σε κινητό 3μηνες τι εξάρτηση και αυτή χαχα. Να φλασαρεις άφοβα... Θα δεις παντού άλλο κινητό... Είμαι απο χθες το βράδυ με την crash και μετανιώνω που κοντά 3 μηνες τώρα ήμουν στοκ... Επίσης μπαταρία πλεον σε εξαιρετικά επίπεδα,αλλά γενικά η όλη λειτουργία είναι πια τρομερή. Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotiris_rez Δημ. January 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2014 Μη μας βάζετε ιδέες ρε παίδες! ...και είμαστε απ' ότι βλέπω όλοι "καθαροί" 3 μήνες!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ||||||||||||||[be the change you want to see in the world]||||||||||||||| Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. January 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2014 Μη μας βάζετε ιδέες ρε παίδες! ...και είμαστε απ' ότι βλέπω όλοι "καθαροί" 3 μήνες!! Θες μπαταρία απο 7-9 ώρες χρήση (Ανοικτη οθόνη) Θες ακόμα πιο σμουθ και γρήγορο τηλ... Τότε δοκίμασε crash v3!!! Edit Έχω πάθει ζημιά με το ποσο ακαριαία πλεον ανοίγει ο dialer με της επαφές... Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. January 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2014 (edited) Μπορεί κάποιος να μου πει τα βήματα και τι αρχεία πρέπει να κατεβάσω και σε πιο σημείο πρέπει να τα βάλω στο οντιν ώστε να έχω ρεικοβερι και να φλασάρω. Ρουτ είμαι με.mj7. Πρέπει να ρουταρω με Cf ή μόνο ρεικοβερι πρέπει να βάλω; Edited January 3, 2014 by araditsas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickMrg Δημ. January 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2014 Με mj7 τι επιλογές έχουμε για root; Χάνουμε εγγύηση;; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. January 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2014 Μπορεί κάποιος να μου πει τα βήματα και τι αρχεία πρέπει να κατεβάσω και σε πιο σημείο πρέπει να τα βάλω στο οντιν ώστε να έχω ρεικοβερι και να φλασάρω. Ρουτ είμαι με.mj7. Πρέπει να ρουταρω με Cf ή μόνο ρεικοβερι πρέπει να βάλω;αφου εισαι ρουτ παιρνεις πρωτα μπακαπ EFS http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2447342 και μετα βαζεις το ρεικοβερι http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2454079 και εδω μετα το 4λεπτο σου λεει τι πρεπει να κανεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drapetsona Δημ. January 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2014 καλημερα παιδια.υπαρχει κανεις απο αθηνα πειραια να ξερει να μου πει με απλα βηματα πως θα το κανω ρουτ χωρις να χασω την εγγυηση το νατακι μου?ωραια τα λετε εδω αλλα μου φαινοντε σαν να παρακολουθω σεμιναρια αστροφυσικης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. January 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2014 με απλα βηματα πως θα το κανω ρουτ χωρις να χασω την εγγυηση το νατακι μου?ωραια τα λετε εδω αλλα μου φαινοντε σαν να παρακολουθω σεμιναρια αστροφυσικηςΓράψε πια ρομ φορας γιατί δεν παίρνουν όλες ασφαλές ρουτ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drapetsona Δημ. January 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2014 καλημερα φιλε μου . εγω φοραω απανω ΕΚΔΟΣΗ ANDROID 4.3 KERNEL 3.4.0-2019540 ΑΡΙΘΜΟΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ JSS15.N9005XXUDMJ7 ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ SELinux enforcing SEPF_SM-N9005_4.3_0012 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. January 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2014 N9005XXUDMJ7 Δεν υπάρχει τρόπος για αυτήν την ρομ χωρίς να γράψει το KNOX. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drapetsona Δημ. January 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2014 μαλιστα.οκ φιλαρακι σε ευχαριστω πολυ για το ενδιαφερον σου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. January 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2014 αφου εισαι ρουτ παιρνεις πρωτα μπακαπ EFS http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2447342 και μετα βαζεις το ρεικοβερι http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2454079 και εδω μετα το 4λεπτο σου λεει τι πρεπει να κανεις. Σε ευχαριστώ θα το αποφασίσω και σήμερα αύριο θα μπω στο team των φλασαρισματων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p4n0z Δημ. January 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2014 καλημερα και καλή χρονιά σε όλους, Απλά σε συνέχεια προηγουμένου μηνύματος μου, να πω ότι έκανα ότι μου είπε ο Στράτος, δηλαδή πέρασα το δικό μου csc στο zip, και πέρασα την x-note v7 με mobile odin pro ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΓΡΆΨΕΙ ΤΟ Knox! Δεν πειραξα το recovery και έβαλα τον stock kernel βέβαια.. Α! Και χωρίς wipe ;-) Παράθεση 1. Ψάξε στο internet 2. Ψάξε στο forum 3. Γράψε Ελληνικά !! Μπορείς !! :rolleyes: :rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. January 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2014 Να φλασαρεις άφοβα... Θα δεις παντού άλλο κινητό... Είμαι απο χθες το βράδυ με την crash και μετανιώνω που κοντά 3 μηνες τώρα ήμουν στοκ... Επίσης μπαταρία πλεον σε εξαιρετικά επίπεδα,αλλά γενικά η όλη λειτουργία είναι πια τρομερή.Τώρα την κατεβάζω για να την βάλω, λέει ότι My rom doesn´t install modem πρέπει να βάλω εγώ ? και μια άλλη ερώτηση, πριν τη βάλω κάνω wipe. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CostasChem Δημ. January 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2014 Θες μπαταρία απο 7-9 ώρες χρήση (Ανοικτη οθόνη) Θες ακόμα πιο σμουθ και γρήγορο τηλ... Τότε δοκίμασε crash v3!!! Edit Έχω πάθει ζημιά με το ποσο ακαριαία πλεον ανοίγει ο dialer με της επαφές... Την εβαλα απο το μεσημερι...και φαινεται πολυ σουπερ....θα γραψω τις εντυπωσεις μου οταν τη λιωσω λιγο ακομα.... Παράθεση S8+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. January 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2014 (edited) Ήθελα να περάσω κάποιες φώτο και να κάνω μετά την διαδικασία για ρεικοβερι και Δεν μου το αναγνωρίζει το pc έβαλα και το κιις και τους ντριβερς τίποτα. Τι μπορώ να κάνω πάει κάπου το μυαλό σας; Μήπως έχω σβήσει κάτι από τιτανιουμ και δεν το αναγνωρίζει έβαλα τώρα ένα ς3 και το pc το διαβάζει κανονικά. Αν κάνω φακτορι ρεισετ από ρεικοβερι θα επανέλθει; Edited January 4, 2014 by araditsas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. January 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2014 Την εβαλα απο το μεσημερι...και φαινεται πολυ σουπερ....θα γραψω τις εντυπωσεις μου οταν τη λιωσω λιγο ακομα....Μόλις τη έβαλα και εγώ ,παιδιά ήρθε η ώρα να φλασαρετε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CostasChem Δημ. January 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2014 Μόλις τη έβαλα και εγώ ,παιδιά ήρθε η ώρα να φλασαρετε. Μιλαμε εχει απειρες παραμετρους για να ρυθμισεις...και ειναι απιστευτα ομαλη, smooth και γρηγορη!!!!!! Παράθεση S8+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valentinosael Δημ. January 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2014 Με βάζετε σε σκέψεις και ας γράψει το knox Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. January 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2014 και πολύ άντεξα μία εβδομάδα.το τηλέφωνο πλέον πετάει.είναι σαν να έχεις μια Ferrari με 600 άλογα και να έχεις κόφτη στα 200. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. January 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2014 Ήθελα να περάσω κάποιες φώτο και να κάνω μετά την διαδικασία για ρεικοβερι και Δεν μου το αναγνωρίζει το pc έβαλα και το κιις και τους ντριβερς τίποτα. Τι μπορώ να κάνω πάει κάπου το μυαλό σας; Μήπως έχω σβήσει κάτι από τιτανιουμ και δεν το αναγνωρίζει έβαλα τώρα ένα ς3 και το pc το διαβάζει κανονικά. Αν κάνω φακτορι ρεισετ από ρεικοβερι θα επανέλθει; Μαλλων εχω σοβαρο προβλημα εκανα απο ρεικοβερι φουλ γουαιπ σβηστηκαν ολα αλλα παλι δεν το αναγνωριζει το κομπιουτερ. Τι κανω? Δεν μπορω ουτε ρεικοβερι να περασω ουτε ρομ αφου δεν το διαβαζει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. January 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2014 Μαλλων εχω σοβαρο προβλημα εκανα απο ρεικοβερι φουλ γουαιπ σβηστηκαν ολα αλλα παλι δεν το αναγνωριζει το κομπιουτερ. Τι κανω? Δεν μπορω ουτε ρεικοβερι να περασω ουτε ρομ αφου δεν το διαβαζει. Αν έχεις κάρτα και reader ή κάποιο laptop, πέρνα μια custom στην κάρτα και βάλτην από recovery. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. January 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2014 Μαλλων εχω σοβαρο προβλημα εκανα απο ρεικοβερι φουλ γουαιπ σβηστηκαν ολα αλλα παλι δεν το αναγνωριζει το κομπιουτερ. Τι κανω? Δεν μπορω ουτε ρεικοβερι να περασω ουτε ρομ αφου δεν το διαβαζει.μην αγχώνεσαι βάλε το ρεικοβερι έτσι.δες στο YouTube how to install twrp recovery on Samsung note 3 και θα το βάλεις από το play. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. January 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2014 Αν έχεις κάρτα και reader ή κάποιο laptop, πέρνα μια custom στην κάρτα και βάλτην από recovery. μην αγχώνεσαι βάλε το ρεικοβερι έτσι.δες στο YouTube how to install twrp recovery on Samsung note 3 και θα το βάλεις από το play. μα δεν εχω ρεικοβερι, εχω το μαμα για να το βαλω θελει οντιν και δεν το διαβαζει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. January 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2014 μα δεν εχω ρεικοβερι, εχω το μαμα για να το βαλω θελει οντιν και δεν το διαβαζει Νόμιζα ότι είχες ήδη custom recovery. Δοκίμασες άλλο καλώδιο; άλλη θύρα usb; επανεγκατάσταση drivers; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts