Jump to content

[Note 3] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Έκανα ότι είπε ο Αραδιτσας και επιπλέον force close το Samsung update και το ξεφορτώθηκα.

Τι διαφορές έχει η mj1 από την mj7?

Αυτό που έχω δει είναι καλύτερη διαχείριση μνήμης και σίγουρα καλύτερη ποιότητα στις κλείσεις θα έχεις παρατηρήσει ότι ακούς τον συνομιλητή σου σαν ρομπότ με το modem της mj7 είναι μια χαρά.

Α και το πληκτρολόγιο είναι μαύρο με μπλε. Αυτά έχω δει εγώ....

• Απαντήσεις 14,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Για να φύγει το εικονίδιο της αναβάθμισης πήγαινε Διαχειριστής εφαρμογών> Όλα> Ενημέρωση λογισμικού και κάνε "Εκκαθάριση Δεδομένων"

Μετά αφού είσαι με mj1 ρουταρεις χωρίς πρόβλημα.

Αμ δεν θα τη ρουταρεις δυστυχώς.

Αν αποφασισουμε να χασουμε την εγγυηση cf auto root by Chainfire και περιμενουμε με το Triangle Away που ελπιζουμε ο dev κατι να κανει. Μπορουμε ετσι;

Αν αποφασισουμε να χασουμε την εγγυηση cf auto root by Chainfire και περιμενουμε με το Triangle Away που ελπιζουμε ο dev κατι να κανει. Μπορουμε ετσι;

το θέμα είναι ότι θα γράψει ο καουντερ στο κνοξ οπότε και το τριγωνακι να αφαιρεθεί δεν αλλάζει κάτι δυστυχώς.

ελπίζουμε αν και δεν το βλέπω να βγει κάτι και να αρχίσουμε τα φλασαρισματα.

βέβαια αν είσαι με mj1 υπάρχει τρόπος να ρουταρεις χωρίς κανένα πρόβλημα.

Καλημέρα!!!! Ποιον launcher προτείνετε για το note 3;

δεν έχει να κάνει με το note3 σίγουρα όλοι καλά θα δουλεύουν το θέμα είναι το γούστο του καθενός, δοκίμασε και κατέληξε μόνος σου εγώ έχω σε όλα τα κινητά μου nova δεν τον αλλάζω.

Λοιπόν μετά το τριπάρισμα του Knox μου σε προσπάθεια να βάλω URDLV σε ΜΚ2 taiwan με ελληνικό CSC (νταξ μη βαράτε έπρεπε να το βγάλω το φίδι από την τρύπα) επιτέλους κάνω ότι θέλω...

Καταρχήν μπήκε CWM οπότε έχω backup... το οποίο το τέσταρα με backup και restore και λειτούργησε κανονικά.

Δοκίμασα την Omega αλλά δεν είδα κάτι σοβαρό που δεν το έχω ήδη με Xposed οπότε αναμένω την X-NOTE v5.1 που θα βγεί σήμερα (μην περνάω την 5 άδικα) και θα πω εντυπώσεις... ξεκινάει κύκλος τεστ ρομ και είμαι τρισευτυχισμένος επιτέλους

There's no substitute for Experience

Admin CorollaClub.com

δεν έχει να κάνει με το note3 σίγουρα όλοι καλά θα δουλεύουν το θέμα είναι το γούστο του καθενός, δοκίμασε και κατέληξε μόνος σου εγώ έχω σε όλα τα κινητά μου nova δεν τον αλλάζω.

Λοιπον έβαλα nova ομως εχω 2 ερωτήσεις

1. Πως κανω φακέλους;; ενω στην αρχικη οθονη έκανα στις σελιδες με τις εφαρμογές δεν μου φτιαχνει φακέλους. .

2. Πως βαζω ταπετσαρία στο κεντρικό μενου;

Λοιπόν μετά το τριπάρισμα του Knox μου σε προσπάθεια να βάλω URDLV σε ΜΚ2 taiwan με ελληνικό CSC (νταξ μη βαράτε έπρεπε να το βγάλω το φίδι από την τρύπα) επιτέλους κάνω ότι θέλω...

Καταρχήν μπήκε CWM οπότε έχω backup... το οποίο το τέσταρα με backup και restore και λειτούργησε κανονικά.

Δοκίμασα την Omega αλλά δεν είδα κάτι σοβαρό που δεν το έχω ήδη με Xposed οπότε αναμένω την X-NOTE v5.1 που θα βγεί σήμερα (μην περνάω την 5 άδικα) και θα πω εντυπώσεις... ξεκινάει κύκλος τεστ ρομ και είμαι τρισευτυχισμένος επιτέλους

Έβαλες CWM χωρίς να γράψει το KNOX;

Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία

Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης

Λοιπόν μετά το τριπάρισμα του Knox μου

Είχε ήδη γράψει όπως είπε, οπότε μετά δεν τον ένοιαζε :)

oxi του έγραψε το κνοξ το είπε πριν.

Λοιπον έβαλα nova ομως εχω 2 ερωτήσεις

1. Πως κανω φακέλους;; ενω στην αρχικη οθονη έκανα στις σελιδες με τις εφαρμογές δεν μου φτιαχνει φακέλους. .

2. Πως βαζω ταπετσαρία στο κεντρικό μενου;

1.ρυθμίσεις νοβα /συρτάρι εφαρμογών/ομάδες συρταριού εφαρμογών και φτιάχνεις και φακέλους και καρτέλες.

2. η πας πάνω στην φώτο από τη συλλογή και κάνεις ορισμός ως η πάτα συνεχόμενα στην αρχική οθόνη το δάχτυλο σου και θα το βρεις.

Edited by araditsas

Είχε ήδη γράψει όπως είπε, οπότε μετά δεν τον ένοιαζε :)

Μπερδεύτηκα με την αργκό :-)

Να σου πω, είναι μια ανακούφιση κι αυτό.

Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία

Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης

Για την xnote λένε τα καλύτερα πολλά παιδιά από xda μεριά...

Επίσης ακούγεται ότι και στην μπαταρία της είναι σούπερ...

Αν δοκιμάσεις δώσε εντυπώσεις.

Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6

Μπαταρία είμαι ήδη σούπερ με το greenify... max 2% την ώρα τρώω με όλα ανοιχτά... απλά είμαι με MK2 από το πρωί οπότε δεν ξέρω τι βελτιώσεις αυτό έχει ... δεν βλέπω κάτι στα μάτια μου να έχει αλλάξει στο σύστημα..

Admin CorollaClub.com

Προσπαθώ να επαναφέρω κατι διεγραμενες εικόνες απο το κινητό εχω βρει καποια προγράμματα πο το pc που κανουν αυτην την δουλειά αλλα δεν μπορω να συνδέσω τι κινητό στον υπολογιστή και να το βλέπει σαν εξωτερικο σκληρό δίσκο ξερει κανεις τι μπορώ να κανω?

oxi του έγραψε το κνοξ το είπε πριν.

1.ρυθμίσεις νοβα /συρτάρι εφαρμογών/ομάδες συρταριού εφαρμογών και φτιάχνεις και φακέλους και καρτέλες.

2. η πας πάνω στην φώτο από τη συλλογή και κάνεις ορισμός ως η πάτα συνεχόμενα στην αρχική οθόνη το δάχτυλο σου και θα το βρεις.

Ευχαριστώ πολύ!!! Το πρώτο το έφτιαξα το δεύτερο με τπτ επιλέγω μια εικόνα και ενώ μου την βγαζει στην αρχική οθόνη στο μενού που είναι όλες οι εφαρμογές είναι κατάμαυρο...

Ευχαριστώ πολύ!!! Το πρώτο το έφτιαξα το δεύτερο με τπτ επιλέγω μια εικόνα και ενώ μου την βγαζει στην αρχική οθόνη στο μενού που είναι όλες οι εφαρμογές είναι κατάμαυρο...

ρυθμίσεις νοβα /συρτάρι εφαρμογών/διαφανια ταπετσαριας

σου έστειλα ένα πμ για δες το.

Paros99 έχουν γεμίσει τα πμ σου και δεν δέχεσαι αλλά.

Δεν ζαλίζεις πότε όταν είσαι ευγενικός ότι θες και μπορούμε θα βοηθάμε.

Το παρος έχει σχέση με την πουντα... Θα τρελαθώ τι θυμάμαι τώρα χαχα.

Edited by araditsas

Xnote ειναι σουπερ.....

Αψογη επισης ειναι και η Transformer του ιδιου την εχω 4 μερες τωρα και πραγματικα φυσαει.......

Με 360 DPI το κανει αλλη συσκευη πραγματικα.....

Γιωργος και.....

[sIGPIC][/sIGPIC]

φυσικα....

Xnote ειναι σουπερ.....

Αψογη επισης ειναι και η Transformer του ιδιου την εχω 4 μερες τωρα και πραγματικα φυσαει.......

Με 360 DPI το κανει αλλη συσκευη πραγματικα.....

Γιωργο δωσε λινγκ για την transformer!!!

Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6

Γιωργο δωσε λινγκ για την transformer!!!

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2524242

Γιωργος και.....

[sIGPIC][/sIGPIC]

φυσικα....

το θέμα είναι ότι θα γράψει ο καουντερ στο κνοξ οπότε και το τριγωνακι να αφαιρεθεί δεν αλλάζει κάτι δυστυχώς.

ελπίζουμε αν και δεν το βλέπω να βγει κάτι και να αρχίσουμε τα φλασαρισματα.

βέβαια αν είσαι με mj1 υπάρχει τρόπος να ρουταρεις χωρίς κανένα πρόβλημα.

Βασικα πιστευω οτι μονο root χρειαζομαστε Titanium - adfree και καποια αλλα η stock με καλυπτει εμενα προσωπικα.

Βασικα πιστευω οτι μονο root χρειαζομαστε Titanium - adfree και καποια αλλα η stock με καλυπτει εμενα προσωπικα.

Να σου πω και εμενα με καλυπτε αλλα οταν κανεις την αναλυση στα 360 DPI τοτε εχεις ΑΛΛΟ τηλεφωνο κυριολεκτικα.....

Γιωργος και.....

[sIGPIC][/sIGPIC]

φυσικα....

Αυτό πιστεύω και εγώ και προστοπαρων είμαι μόνο ρουτ αλλά το να φλασαρεις ρομ ειναι χόμπι που δύσκολα κόβετε

Να σου πω και εμενα με καλυπτε αλλα οταν κανεις την αναλυση στα 360 DPI τοτε εχεις ΑΛΛΟ τηλεφωνο κυριολεκτικα.....

Νομίζω ότι με exposed και app settings μπορείς να αλλάξεις το dpi και στην μαμά ρομ.

Κάνω λάθος;

Προσθέτω και το Paragon NTFS για να διαβάζει/γράφει σε NTFS το κινητό και μετά ούτε Θέλω να ασχοληθώ με καστομιές στο Note. Με ικανοποιεί απόλυτα.

Παιδιά εγώ είμαι stock MJ7..

Διαβάζω εδώ για διάφορα αλλά έχω μπερδευτεί τελικά..

Ο καλύτερος - ευκολότερος τρόπος για rooting του κινητού ποιός είναι?

Δε με ενδιαφέρει να γράψει το knox.. απλά να περάσω απλό root χωρίς αναγκαστικά να βάλω και custom rom - cwm..

Αν υπάρχει κάποιο link με οδηγό θα το εκτιμούσα!

Thanks προκαταβολικά.

Τάσος

Be strong where you are weak and weak, where you are strong.. :rocket:

Περι Custom Rom να ενημερώσω...

Λοιπόν δοκίμασα χτες όλο το βράδυ ότι Custom Rom υπάρχει και κατέληξα σήμερα το πρωί πως η X-Note 5.1 που βγήκε είναι η καλύτερη.. από εκεί και πέρα παιδιά έχω να πω 2 πράγματα.

Αν το κατέχετε το θέμα και τα περισσότερα προγράμματα τα έχετε ήδη δεν βλέπω το λόγο για Custom Rom εκτός ίσως της αλλαγής DPI που τα παιδιά έχουν στην X-Note 3 προεπιλογές 320-360-480 και έχουν κάτσει και πειράξει τις μαμά εφαρμογές να μπορούν να λειτουργήσουν.

Η σοβαρή αλλαγή για μένα στο κινητό θα ήταν ένας πραγματικά καλός kernel και εκεί τα πράγματα είναι χλωμά... στα thread με τους υπάρχωντες kernel διαβάζω για κρασαρίσματα κλπ οπότε εκεί υπάρχει υπομονή.

Γνώμη μου είναι πως αν είστε ρουταρισμένοι και δεν σας λείπει κάτι σημαντικό να μην βιαστήτε... ακόμα είναι φρέσκο το τηλέφωνο για καλή custom... και εγώ είμαι οπαδός του συστήματος όπως το βγάζει η Sammy με κάποια πράγματα να βγουν από μέσα και deodexed και zipalligned και custom kernel να μπορώ να πειράζω ρεύματα και Mhz για τη μέγιστη οικονομία μπαταρίας.

Έχουμε δρόμο ακόμα πάντως... όπως και να έχει αν κάποιον τον τρώει.... η X-Note αξίζει και με αυτή μένω και για λίγες μέρες...

Admin CorollaClub.com

• The title was changed to [Note 3] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις