ntinoscrypton Δημ. November 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2013 (edited) Omega δοκίμασες? Εντωμεταξυ δεν βλέπω και θέμα για omega εδώ στο φόρουμ. Μόνο στο xda υπάρχει... Ναι εδώ δεν έχει και για το S4....Μάλλον ο Γιάννης θα έχει πολύ δουλειά και δεν προλαβαίνει να γράφει και εδώ. Edited November 5, 2013 by ntinoscrypton Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2bzq Δημ. November 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2013 Omega δοκίμασες? Εντωμεταξυ δεν βλέπω και θέμα για omega εδώ στο φόρουμ. Μόνο στο xda υπάρχει... Βρε παιδιά γιατί ο Γιάννης (ή κάποιος άλλος) δεν άνοιξε και εδώ (όπως κάνει συνήθως) στα Ελληνικά ένα θέμα για εμάς τους ....που δεν τα πάμε καλά με τα Εγγλέζικα ? :X Παράθεση SV2BZQ GEORGE FOLTOPOULOS htpp://www.sv2bzq.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BlueChris Δημ. November 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2013 Πες μου τι χρειάζεσαι φίλε μου. Παράθεση There's no substitute for Experience Admin CorollaClub.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2bzq Δημ. November 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2013 Πες μου τι χρειάζεσαι φίλε μου. α) Θέλω να περάσω το Recovery http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2454079 και δεν καταλαβαίνω πως ? Μήπως μέσα από ODIN και εάν ναι μέσα από Mobile ODIN Pro μπορούμε ? Έχουμε κανένα οδηγό ? β) κάνουμε για πρώτη φορά wipe data (δηλαδή και τα 3 wipe) ? Αυτά προς το παρόν . Σε ευχαριστώ εκ των προτέρων . Παράθεση SV2BZQ GEORGE FOLTOPOULOS htpp://www.sv2bzq.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BlueChris Δημ. November 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2013 Λοιπόν ξετσεκάρεις καταρχήν στις ρυθμίσεις ---> Γενικά ----> Ασφάλεια το Κλειδ. επανεργοποίησης Μετά θες αυτό το αρχείο Κατεβάζεις το Odin 3.09 Κάνεις reboot το κινητό σε download mode και τρέχεις το Odin. Αφού σου εμφανίσει το κινητό τότε διαλέγεις το n9005-cwm-recovery-6.0.4.4(1025).tar που κατέβασες ποιο πριν και κανονικά θα περάσει στο κινητό σου. Πρόσεξε.. με το που θα κάνεις το παραπάνω το knox θα γίνει 1 επιτόπου. Παράθεση There's no substitute for Experience Admin CorollaClub.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2bzq Δημ. November 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2013 (edited) Λοιπόν ξετσεκάρεις καταρχήν στις ρυθμίσεις ---> Γενικά ----> Ασφάλεια το Κλειδ. επανεργοποίησης Μετά θες αυτό το αρχείο Κατεβάζεις το Odin 3.09 Κάνεις reboot το κινητό σε download mode και τρέχεις το Odin. Αφού σου εμφανίσει το κινητό τότε διαλέγεις το n9005-cwm-recovery-6.0.4.4(1025).tar που κατέβασες ποιο πριν και κανονικά θα περάσει στο κινητό σου. Πρόσεξε.. με το που θα κάνεις το παραπάνω το knox θα γίνει 1 επιτόπου. Το ξέρω για το knox αλλά ....τι να κάνουμε μπρος στα καλη τι είναι .....ο knox.... δεν μπορώ να φανταστώ ότι ακόμα δεν έχω φλασαρη άλλη ROM λόγω Knox . Πες μου σε παρακαλώ το αρχείο που το διαλέγω στο BL , AP , CP , CSC ? Edited November 6, 2013 by sv2bzq Παράθεση SV2BZQ GEORGE FOLTOPOULOS htpp://www.sv2bzq.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BlueChris Δημ. November 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2013 (edited) Ap λογικά. Παιδιά έκανα extract το mj7 το μόντεμ και λειτουργεί κανονικά σε εμάς με mj3 χωρίς πρόβλημα. Εδώ είναι το αρχείο αν το θέλει κανείς. Περνάμε πρώτα το modem.bin και μετά reboot πάλι σε download mode και περνάμε το HLOS.... και τα 2 από το CP του ODIN. Edited November 6, 2013 by Superuser Συνένωση Μηνυμάτων Παράθεση There's no substitute for Experience Admin CorollaClub.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BlueChris Δημ. November 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2013 Είμαι κάμποση ώρα με αυτό το μόντεμ και ήδη βελτιώθηκαν τα στατιστικά μου στο σήμα κινητής... επαναλαμβάνω πως βρίσκομαι σε ένα περίεργο σημείο στο χαιδάρι (εργοστάσιο) και από τη μια μεριά έχουμε 4G!!!! και από την άλλη δεν πιάνουμε τίποτα που είμαι εγώ (*)&$#($&(* Επισηνάπτω 2 εικόνες με τα στατιστικά τα συνολικά που είχα μέχρι σήμερα στο σήμα ... και τα στατιστικά μου ημέρας δηλαδή από τη στιγμή που πέρασα το MJ7 modem και μετά. Παράθεση There's no substitute for Experience Admin CorollaClub.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2bzq Δημ. November 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2013 Ξέρει κανένας εάν αυτό το θέμα http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2493354 μπορούμε να το βάλουμε στην OMEGA Rom Παράθεση SV2BZQ GEORGE FOLTOPOULOS htpp://www.sv2bzq.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jig Δημ. November 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2013 ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ ΝΕΑ ................θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως το KNOX είναι λειτουργικό μέσα σε λειτουργικό και απλά δείχνει πως το έχει χειριστεί και άλλος χρήστης. Δεν επιρρεάζει τους όρους εγγύησης της συσκευής που παραμένουν με την απόδειξη αγοράς του......................... SEGR ERMS Q Τμήμα Εξυπηρέτησης πελατών Samsung Electronics Hellas. http://www.samsung.com/gr http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4999354#post4999354 Παράθεση ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. November 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2013 Ξέρει κανένας εάν αυτό το θέμα http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2493354 μπορούμε να το βάλουμε στην OMEGA Rom Γράφει οτι είναι για όλες τις rom stock odex /dodex custom ,άρα μπορείς να το περάσεις . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2bzq Δημ. November 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2013 Γράφει οτι είναι για όλες τις rom stock odex /dodex custom ,άρα μπορείς να το περάσεις . Για την OMEGA μάλλον την dodex custom πρέπει να διαλέξω , έτσι ? Παράθεση SV2BZQ GEORGE FOLTOPOULOS htpp://www.sv2bzq.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. November 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2013 Για την OMEGA μάλλον την dodex custom πρέπει να διαλέξω , έτσι ? Έτσι ακριβώς . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. November 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2013 ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ ΝΕΑ ................θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως το KNOX είναι λειτουργικό μέσα σε λειτουργικό και απλά δείχνει πως το έχει χειριστεί και άλλος χρήστης. Δεν επιρρεάζει τους όρους εγγύησης της συσκευής που παραμένουν με την απόδειξη αγοράς του......................... SEGR ERMS Q Τμήμα Εξυπηρέτησης πελατών Samsung Electronics Hellas. http://www.samsung.com/gr http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4999354#post4999354 Μπααααα δεν νομίζω. Απαντά και λέει είναι λειτουργικό μέσα σε λειτουργικό και απλά δείχνει πως το έχει χειριστεί και άλλος χρήστης. Είναι ξεκάθαρο ότι μιλάει για την εφαρμογή του knox και δεν έχει καμία ιδέα ο @#&@κας υπάλληλος που απάντησε για τον μετρητή που νοιάζει εμάς knox 0*1 γνώμη μου... :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. November 6, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2013 Η εφαρμογή KNOX δεν δείχνει αν το έχει χειριστεί και άλλος χρήστης αλλά η αλήθεια είναι ότι έχει γραφτεί κάπως περίεργα. Τέλος πάντων. Η συνέχεια στο θέμα Tι είναι το Samsung KNOX και γιατί μας νοιάζει;. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. November 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2013 Μπααααα δεν νομίζω. Απαντά και λέει είναι λειτουργικό μέσα σε λειτουργικό και απλά δείχνει πως το έχει χειριστεί και άλλος χρήστης. Είναι ξεκάθαρο ότι μιλάει για την εφαρμογή του knox και δεν έχει καμία ιδέα ο @#&@κας υπάλληλος που απάντησε για τον μετρητή που νοιάζει εμάς knox 0*1 γνώμη μου... :confused: Αν και είναι επίσημη απάντηση σε ερώτηση που ρωτάει ξακάθαρα για το flag 0x1, θα συμφωνήσω στο ότι δείχνει να απαντάει για το software σκέλος. Νομικά πάντως αν γίνει κάτι, λαμβάνοντας υπόψη το ερώτημα του, είναι καλυμένος. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. November 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2013 Αν και είναι επίσημη απάντηση σε ερώτηση που ρωτάει ξακάθαρα για το flag 0x1, θα συμφωνήσω στο ότι δείχνει να απαντάει για το software σκέλος. Νομικά πάντως αν γίνει κάτι, λαμβάνοντας υπόψη το ερώτημα του, είναι καλυμένος. Το ξέρουμε όλοι όσοι ασχολούμαστε ότι ξέρουμε περισσότερα στην κινητή από κάθε υπάλληλο που τα πουλάει ακόμα και αυτός που απάντησε στο μειλ δεν θα έπεφτα απτα σύννεφα μάθαινα ότι δεν ξέρει τι είναι ρουτ. ρεικοβερι. καουντερ.κνοχ κτλ.... Βέβαια με αυτό το μειλ σαν επίσημη απάντηση σε ξεκάθαρη ερώτηση το πιο πιθανό είναι να στο καληψη η εγγύηση του τηλ και αυτός να χάσει την δουλειά του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. November 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2013 Αναβάθμισε σήμερα το titanium και γράφει αυτό το είναι που λέει για το knox αν ξέρει κάποιος;; Τι νέο υπάρχει • Added support for Knox/SELinux-enabled Samsung stock ROMs. • Improved TB Web Server with much faster ZIP download speeds. • Fixed a UI glitch on some platforms. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2bzq Δημ. November 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2013 Ξέρει κανείς που είναι το USB Debugging να το ξετσεκάρω, έχω OMEGA Rom ? Παράθεση SV2BZQ GEORGE FOLTOPOULOS htpp://www.sv2bzq.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kapapa Δημ. November 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2013 Ξέρει κανείς που είναι το USB Debugging να το ξετσεκάρω, έχω OMEGA Rom ? Νομίζω πατάς 7 φορές το πληροφορίες συσκευής και σου βγάζει το επιλογές Προγραματιστη. . Εκεί μέσα θα βρεις και το usb Debugging Παράθεση Samsung Galaxy Nexus,Note II,Note 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2bzq Δημ. November 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2013 Νομίζω πατάς 7 φορές το πληροφορίες συσκευής και σου βγάζει το επιλογές Προγραματιστη. . Εκεί μέσα θα βρεις και το usb Debugging Ναι έτσι είναι σε ευχαριστώ πολύ ... Παράθεση SV2BZQ GEORGE FOLTOPOULOS htpp://www.sv2bzq.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
themis636 Δημ. November 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2013 Ap λογικά. Παιδιά έκανα extract το mj7 το μόντεμ και λειτουργεί κανονικά σε εμάς με mj3 χωρίς πρόβλημα. Εδώ είναι το αρχείο αν το θέλει κανείς. Περνάμε πρώτα το modem.bin και μετά reboot πάλι σε download mode και περνάμε το HLOS.... και τα 2 από το CP του ODIN. Κι σε μενα λειτουργει κανονικα και μπορω να πω με λιγο καλυτερο σημα στα ιδια σημεια με πριν. Παράθεση Ξύπνησε σ' έναν εφιάλτη αλλά δεν θυμάται να κοιμήθηκε Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastassis Δημ. November 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2013 Παιδιά καλησπέρα. Είμαι κι εγώ νέος κάτοχος της συσκευής, προερχόμενος από το HTC ONE. Με τις custom ROMs έχετε παρατηρήσει να φεύγει ή τουλάχιστον να βελτιώνεται αυτό το ενοχλητικό lag κατά την εκκίνηση των εφαρμογών ή θα πρέπει να ζήσω με αυτό (οποιος είχε πριν το ONE καταλαβαίνει τι λέω)? Παράθεση 1) Note 8 2) Note III Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jig Δημ. November 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2013 Παιδιά καλησπέρα. Είμαι κι εγώ νέος κάτοχος της συσκευής, προερχόμενος από το HTC ONE. Με τις custom ROMs έχετε παρατηρήσει να φεύγει ή τουλάχιστον να βελτιώνεται αυτό το ενοχλητικό lag κατά την εκκίνηση των εφαρμογών ή θα πρέπει να ζήσω με αυτό (οποιος είχε πριν το ONE καταλαβαίνει τι λέω)? Kαλησπερα και μεγιαα lag??????? πλάκα μας κάνεις βέβαια......... αν οχι, κατι παιζει με το software/συσκευη σου Παράθεση ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
themis636 Δημ. November 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2013 Υπαρχει τροπος αν εχουμε περασει cwm να ξαναγυρισουμε σε στοκ recovery χωρις να χασουμε ροοτ και να κανουμε factory reset; Παράθεση Ξύπνησε σ' έναν εφιάλτη αλλά δεν θυμάται να κοιμήθηκε Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts