Jump to content

[Note 3] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ίσως και να βιάστηκα Μιχάλη αλλά αν θέλει κάποιος βοηθάει. Όσο για τον οδηγό τον διάβασα αλλά δεν καταλαβαίνω πως μπορώ να περάσω την official Rom.

Για αυτό λέω οτι βιάστηκες .

Διάβασε εδω πως περνάς επίσημο firmware ,είναι για το s4 αλλά η διαδικασία είναι η ίδια ,τα firmware αλλάζουν .

Δες και ενα βίντεο για unroot στο note 3

Edited by m7ixalis

Samsung galaxy s21+

• Απαντήσεις 14,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Επίσης βλέπω ότι μετά το ρουτ κάνει αποσυνδέσεις το τηλέφωνο από το δίκτυο της Vodafone και χαλιέμαι ακόμα περισσότερο εκτός και αν οφείλονται όλα στο call Master ή στο Su

Επίσης βλέπω ότι μετά το ρουτ κάνει αποσυνδέσεις το τηλέφωνο από το δίκτυο της Vodafone και χαλιέμαι ακόμα περισσότερο εκτός και αν οφείλονται όλα στο call Master ή στο Su

Δεν έχει σχέση το root.

Πάντως αν χρησιμοποιεί και κάποιος άλλος το call Master ας έχει στα υπόψιν του ότι οι developer είναι ενημερωμένοι ότι το πρόγραμμα δεν είναι συμβατό στα note 3 και κοιτάνε να το λύσουν. Σήμερα έλαβα mail τους

Παιδιά τρώγομαι να περάσω την Omega v2.3 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2470441 αλλά θέλω να ρωτήσω ...

1) επηρεάζει το KNOX ?

2) την έχει βάλει κανένας ?

3) προτείνει αυτό " Flash a custom recovery (CWM Based Recovery by Chenglu) " είναι το ίδιο με τον ελληνικό οδηγό είμαι καλυμμένος ή πρέπει να κάνω κάτι ακόμα ?

4) γενικά έχει περάσει κάποιος custom rom και ποια ?

5) Ενδιαφέρομαι για να αλλάξω εικονίδια και να βάλω έγχρωμα (βλέπε KALAGAS) καμιά ιδέα ?

Είμαι με root (από εχτές ,δεν άντεξα) με την MJ1 .

SV2BZQ

GEORGE FOLTOPOULOS

htpp://www.sv2bzq.gr

Αν βάλεις cwm θα γράψει το knox ,εαν αυτό δεν σε ενδιαφέρει συνεχίζεις .

Samsung galaxy s21+

Στο wanam αυτό σας δουλεύει ? Και τι θα έπρεπε να κάνει ?

Exit buton to stock Internet browser.

Όταν πατάς το πλήκτρο μενού στον stock browser θα έχει και επιλογή exit.

Ναι αλλά δεν έχει. ..άρα δεν δουλεύει.

Μπορείς να του το αναφέρεις.

Για αυτό λέω οτι βιάστηκες .

Διάβασε εδω πως περνάς επίσημο firmware ,είναι για το s4 αλλά η διαδικασία είναι η ίδια ,τα firmware αλλάζουν .

Δες και ενα βίντεο για unroot στο note 3

Μιχάλη καλησπέρα.Μπήκα και διάβασα αυτά που μου έδωσες τα link αλλά έχω μια απορία αν μπορείς και αν θες να βοηθήσεις.Το κινητό μου πριν το ροοτ είχε τα εξής στοιχεία : ΑΡ : N9005XXUBMI7 CP : N9005XXUBMI6 CSC : N9005PHNBMI2 τώρα μετά το ροοτ έχει τα εξής στοιχεία : ΑΡ : N9005XXUBMI7 CP : N9005XXUBMJ1 CSC : N9005PHNBMI2 εγώ τα firmware που βρίσκω είναι με το παλιό modem(N9005XXUBMI6) οπότε αν θέλω να γυρίσω σε στοκ θα πρέπει να βάλω το firmware με το παλιό modem ή το τελευταίο update που έχουν στην σελίδα τους το οποίο έχει τα εξής στοιχεία : ΑΡ : N9005XXUBMJ3 CP : N9005XXUBMJ2 CSC: N9005PHNBMJ3 ;Και κάτι άλλο αν περάσω το τελευταίο official update του κινητού μου με το Odin θα χαθεί το ροοτ μου ή θα αλλάξουν τα flags του Knox ;

Μιχάλη καλησπέρα.Μπήκα και διάβασα αυτά που μου έδωσες τα link αλλά έχω μια απορία αν μπορείς και αν θες να βοηθήσεις.Το κινητό μου πριν το ροοτ είχε τα εξής στοιχεία : ΑΡ : N9005XXUBMI7 CP : N9005XXUBMI6 CSC : N9005PHNBMI2 τώρα μετά το ροοτ έχει τα εξής στοιχεία : ΑΡ : N9005XXUBMI7 CP : N9005XXUBMJ1 CSC : N9005PHNBMI2 εγώ τα firmware που βρίσκω είναι με το παλιό modem(N9005XXUBMI6) οπότε αν θέλω να γυρίσω σε στοκ θα πρέπει να βάλω το firmware με το παλιό modem ή το τελευταίο update που έχουν στην σελίδα τους το οποίο έχει τα εξής στοιχεία : ΑΡ : N9005XXUBMJ3 CP : N9005XXUBMJ2 CSC: N9005PHNBMJ3 ;Και κάτι άλλο αν περάσω το τελευταίο official update του κινητού μου με το Odin θα χαθεί το ροοτ μου ή θα αλλάξουν τα flags του Knox ;

Όταν περνας επίσημο firmware χάνεται το root . Μπορείς να περάσεις όποιο firmware θελεις ,εγώ θα σου πρότεινα να βάλεις αυτό που ειχε και μετά κάνεις το update στο τελευταιο που εχει βγει .

Να γνωρίζεις οτι στην mj3 υπάρχουν κάποια προβλήματα με το root ( αν έχεις σκοπό να κάνεις ) .

Samsung galaxy s21+

Όταν περνας επίσημο firmware χάνεται το root . Μπορείς να περάσεις όποιο firmware θελεις ,εγώ θα σου πρότεινα να βάλεις αυτό που ειχε και μετά κάνεις το update στο τελευταιο που εχει βγει .

Να γνωρίζεις οτι στην mj3 υπάρχουν κάποια προβλήματα με το root ( αν έχεις σκοπό να κάνεις ) .

Ευχαριστώ για την υπομονή σου και για τις συμβουλές σου.Οπότε αν δεν είναι θέμα service/εγγύησης δεν κάνω κανένα update αφού θέλω να είμαι ροοτ σωστά;

Ευχαριστώ για την υπομονή σου και για τις συμβουλές σου.Οπότε αν δεν είναι θέμα service/εγγύησης δεν κάνω κανένα update αφού θέλω να είμαι ροοτ σωστά;

Σωστα , μέχρι βεβαία να ομαλοποιηθεί η κατάσταση με το root σε στις τελευταίες εκδόσεις ,τότε μπορείς αν θελεις να περάσεις το τελευταίο update .

Σήμερα ο designgears εδωσε καινουργιο thread με Universal Root de la Vega v0.2

Edited by m7ixalis

Samsung galaxy s21+

Και εγω μόλις με την καινούργια RDLV και modem mj2 κανονικά γιατί το πέρασα εξτρά και system status official.

There's no substitute for Experience

Admin CorollaClub.com

Όταν έχεις χρόνο κρις θα διορθώσεις τον οδηγό ε?

Βέβαια δες να μας πεις και εντυπώσεις από την mj3 και αν αξίζει τον κόπο.

Εισαι ροοτ δηλαδη? Και το status official ?

Ναι κανονικά

Όταν έχεις χρόνο κρις θα διορθώσεις τον οδηγό ε?

Βέβαια δες να μας πεις και εντυπώσεις από την mj3 και αν αξίζει τον κόπο.

αύριο το πρωί στη δουλειά, σήμερα οικογένεια

Έκλεισαν το νήμα στο xda....

Περιμένω feedback να δω αν θα το δοκιμάσω.

Ποιο νήμα λες; όλα τα RDLV λειτουργούν.

Admin CorollaClub.com

Ποιο νήμα λες; όλα τα RDLV λειτουργούν.

Για το νήμα του kingofapp λέει.

Κλειδώθηκε επειδή παραβίαζε την GPL.

παιδια προσπαθησα να παρω backups efs αλλα μου λεει οτι απετυχαν δυο αρχεια. εχει να προτεινει κανεισ καποια διαδικασια δοκιμασμενη??καθως και ενα προγραμμα να κοβει τις διαφημισεις γτ το adaway kai adfree δεν τρεχουν σωστα...
Samsung Galaxy S8 plus.....

Για το νήμα του kingofapp λέει.

Κλειδώθηκε επειδή παραβίαζε την GPL.

Αυτό και αν είναι μπαρούφα, εμφανίστηκε κάτι τσάμπα το οποίο λειτουργεί κανονικά σε όσους το έχουν δοκιμάσει και το εξαφανίζουν για ευνόητους λόγους.

Ο designgears έχει φανερώσει τι και που αλλάζει τι;

Admin CorollaClub.com

Αυτό και αν είναι μπαρούφα, εμφανίστηκε κάτι τσάμπα το οποίο λειτουργεί κανονικά σε όσους το έχουν δοκιμάσει και το εξαφανίζουν για ευνόητους λόγους.

Ο designgears έχει φανερώσει τι και που αλλάζει τι;

Μάλλον πρέπει να διαβάσεις καλύτερα τι είναι GPL.

Άριστα έπραξαν.

• The title was changed to [Note 3] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις