sv2bzq Δημ. October 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2013 Παιδιά παρατήρησα κατά την εγκατάσταση από το Google Play κάποιων από τις εφαρμογές μου έκανε μια μικρή πτώση στην φωτεινότητα τις οθόνης (έτσι τουλάχιστον παρατήρησα ) όταν έλεγε εγκατάσταση έπεφτε η φωτεινότητα ενώ όταν τελείωνε επανερχόταν . Μικρή πτώση (ανεπαίσθητη) φωτεινότητας και μόνο σε λευκό φόντο το παρατηρούσες σε μαύρο όχι .. Μήπως καμία ρύθμιση ? Παράθεση SV2BZQ GEORGE FOLTOPOULOS htpp://www.sv2bzq.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. October 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2013 Παιδιά παρατήρησα κατά την εγκατάσταση από το Google Play κάποιων από τις εφαρμογές μου έκανε μια μικρή πτώση στην φωτεινότητα τις οθόνης (έτσι τουλάχιστον παρατήρησα ) όταν έλεγε εγκατάσταση έπεφτε η φωτεινότητα ενώ όταν τελείωνε επανερχόταν . Μικρή πτώση (ανεπαίσθητη) φωτεινότητας και μόνο σε λευκό φόντο το παρατηρούσες σε μαύρο όχι .. Μήπως καμία ρύθμιση ? Μήπως την φωτεινότητα την έχεις στο αυτόματο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2bzq Δημ. October 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2013 Μήπως την φωτεινότητα την έχεις στο αυτόματο? Όχι ... έκανα και άλλες εγκατάστασής και δεν παρατήρησα να το ξανά έκανε, πάντως δεν θα κάνω ακόμα Root θα το παρακολουθησω κανένα 2-3 μέρες και μετά ... Παράθεση SV2BZQ GEORGE FOLTOPOULOS htpp://www.sv2bzq.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. October 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2013 Όχι ... έκανα και άλλες εγκατάστασής και δεν παρατήρησα να το ξανά έκανε, πάντως δεν θα κάνω ακόμα Root θα το παρακολουθησω κανένα 2-3 μέρες και μετά ... Μπορει να ήταν η ιδέα σου άστο να δεις. Να ξέρεις ότι όταν ξεπεράσει τους 60 βαθμούς ρίχνει λίγο την φωτεινότητα αυτό δεν είναι πρόβλημα το έχουν όλα . Κατάλαβα και εσύ καμένος είσαι χάχα άλλος ένας στην παρέα και εγώ περίμενα 10 μέρες για να δω ότι όλα πάνε καλά και έλεγα δεν θα ρουταρω και ναμε... είναι μικρόβιο. Τι κινητό είχες πριν? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. October 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2013 Βασικά βρήκα αυτό και μου άρεσε http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2473238 http://img.tapatalk.com/d/13/10/25/y7u8ynar.jpg Και έχουμε αναβάθμιση στο wanam bluecrish για σένα το λέω πες αν έφτιαξε και το βελτίωσε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2bzq Δημ. October 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2013 Μπορει να ήταν η ιδέα σου άστο να δεις. Να ξέρεις ότι όταν ξεπεράσει τους 60 βαθμούς ρίχνει λίγο την φωτεινότητα αυτό δεν είναι πρόβλημα το έχουν όλα . Κατάλαβα και εσύ καμένος είσαι χάχα άλλος ένας στην παρέα και εγώ περίμενα 10 μέρες για να δω ότι όλα πάνε καλά και έλεγα δεν θα ρουταρω και ναμε... είναι μικρόβιο. Τι κινητό είχες πριν? Samsung Note II ...... Το δικό σου τελικά το έκανες Root ? Παράθεση SV2BZQ GEORGE FOLTOPOULOS htpp://www.sv2bzq.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. October 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2013 Samsung Note II ...... Το δικό σου τελικά το έκανες Root ? Ναι καμιά εβδομάδα περίπου βέβαια και ρουτ που το έχω οκ όλα καλά αλλά μου λείπει να μην μπορώ να φλασαρω μια ρομ. .. Εγώ έρχομαι από νοτε1 και το έχει η μοίρα μου να μην δω omega σε δικό μου κινητό χάχα χα όσο αντεξουμε μετά θα πούμε ένα ωραίο πρωί δεν έχω εγγύηση και θα φλασαρω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
souzerman Δημ. October 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2013 Μόλις πέρασα σε MJ1 και το KNOX ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΧΤΗΚΕ!!!! ... από XDA την μέθοδο ROOT DE LA VEGA, όλα κανονικά.. titanium κλπ. Οκ δεν υπάρχει CWM αλλά δεν με νοιάζει.. το τιτάνιουμ με έκαιγε και πολλά άλλα. Επίσης δεν έχασα τίποτα.. όπως ήταν το κινητό έμεινε.. ούτε wipe σε data ούτε τίποτα. Οκ μια 15 μέρες τους πήρε να το παρακάμψουν... Έκανα κι εγώ root με την συγκεκριμένη μέθοδο και δεν πειράχτηκε το Knox.Το πρόβλημα μου είναι όμως ότι όταν τρέχει μια εφαρμογή root όπως το call master μου βγαίνει μια προειδοποίηση ότι η εφαρμογή αποτραπηκε από το σύστημα και δεν μου δουλεύει σωστά δηλαδή δεν μπλοκάρει νούμερα που έχω block.Ξέρεις πως μπορώ να το φτιάξω αυτό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. October 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2013 μου έκανε εντύπωση πως ο δημιουργός της Sweet Rom http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=46553543&postcount=2 έχει βάλει SCREEN SHOTS και φαινότανε να χρησιμοποιεί το avast ενώ λένε ότι δεν χρειάζεται . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. October 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2013 Έκανα κι εγώ root με την συγκεκριμένη μέθοδο και δεν πειράχτηκε το Knox.Το πρόβλημα μου είναι όμως ότι όταν τρέχει μια εφαρμογή root όπως το call master μου βγαίνει μια προειδοποίηση ότι η εφαρμογή αποτραπηκε από το σύστημα και δεν μου δουλεύει σωστά δηλαδή δεν μπλοκάρει νούμερα που έχω block.Ξέρεις πως μπορώ να το φτιάξω αυτό; Πρέπει να απεγκαταστήσεις τις knox εφαρμογές με titanium ή άλλον uninstaller. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2bzq Δημ. October 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2013 Ναι καμιά εβδομάδα περίπου βέβαια και ρουτ που το έχω οκ όλα καλά αλλά μου λείπει να μην μπορώ να φλασαρω μια ρομ. .. Εγώ έρχομαι από νοτε1 και το έχει η μοίρα μου να μην δω omega σε δικό μου κινητό χάχα χα όσο αντεξουμε μετά θα πούμε ένα ωραίο πρωί δεν έχω εγγύηση και θα φλασαρω Γιατί δεν μπορείς να φλασάρεις καμία ROM ? Και εμένα μου αρέσει η omega στο ΝΟΤΕ ΙΙ είχα μόνο omega , αν και του SOFTMAX είναι και αυτή πολύ καλή (την είχα δοκιμάσει) . μου έκανε εντύπωση πως ο δημιουργός της Sweet Rom http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=46553543&postcount=2 έχει βάλει SCREEN SHOTS και φαινότανε να χρησιμοποιεί το avast ενώ λένε ότι δεν χρειάζεται . Το avast το είχα πολύ καιρό στο ΝΟΤΕ ΙΙ , δεν μπορώ να πω ότι βάραινε ιδιαίτερα το σύστημα και απλώς έλεγα ότι είχα ένα ANTIVIRUS, δεν θυμάμαι να μου βρήκε ποτέ κάτι στο μηχάνημα . Παράθεση SV2BZQ GEORGE FOLTOPOULOS htpp://www.sv2bzq.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. October 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2013 Γιατί δεν μπορείς να φλασάρεις καμία ROM ? Και εμένα μου αρέσει η omega στο ΝΟΤΕ ΙΙ είχα μόνο omega , αν και του SOFTMAX είναι και αυτή πολύ καλή (την είχα δοκιμάσει) . Αν φλασαρω ανεβαίνει το Knox και χάνω εγγύηση. Το avast το είχα πολύ καιρό στο ΝΟΤΕ ΙΙ , δεν μπορώ να πω ότι βάραινε ιδιαίτερα το σύστημα και απλώς έλεγα ότι είχα ένα ANTIVIRUS, δεν θυμάμαι να μου βρήκε ποτέ κάτι στο μηχάνημα . Και εγώ όσο έχω διαβάσει λένε δεν χρειάζεστε. Αυτό κάνει για εμάς κάποιος που ξέρει καλά αγγλικά. . http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=892297 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BlueChris Δημ. October 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2013 Πρέπει να απεγκαταστήσεις τις knox εφαρμογές με titanium ή άλλον uninstaller. Οχι απεγκατασταση, απλά πάγωμα με titanium Παράθεση There's no substitute for Experience Admin CorollaClub.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
souzerman Δημ. October 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2013 ποιες είναι οι knox εφαρμογές που πρέπει να παγώσω;Εγώ μόνο το SEANDROID έχω παγώσει.Επίσης StratosGR αν τις σβήσω λογικά θα μου πειράξει το KNOX flag που δεν το θέλω γιατί το τηλέφωνο το πήρα χθες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. October 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2013 ποιες είναι οι knox εφαρμογές που πρέπει να παγώσω;Εγώ μόνο το SEANDROID έχω παγώσει.Επίσης StratosGR αν τις σβήσω λογικά θα μου πειράξει το KNOX flag που δεν το θέλω γιατί το τηλέφωνο το πήρα χθες. Ρίξε μια ματιά εδώ. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2463327 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
souzerman Δημ. October 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2013 StratosGR είμαι ήδη root με την de la vega μέθοδο.Το counter μου είναι 0χ0.Έχω παγώσει τις knox εφαρμογές και δεν μου πετάει πλέον pop up ασφαλείας ότι και καλά κάποιο πρόγραμμα αποτράπηκε γιατί πήγε να πειράξει το σύστημα αλλά επίσης δεν μου δουλεύει το call master.Και βλέπω ότι μόλις ανοίξω το call master το κντ κολλάει για λίγο.Επίσης κάθε λίγο και λιγάκι πετάει μήνυμα ότι το call master απέκτησε δικαιώματα SU. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. October 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2013 StratosGR είμαι ήδη root με την de la vega μέθοδο.Το counter μου είναι 0χ0.Έχω παγώσει τις knox εφαρμογές και δεν μου πετάει πλέον pop up ασφαλείας ότι και καλά κάποιο πρόγραμμα αποτράπηκε γιατί πήγε να πειράξει το σύστημα αλλά επίσης δεν μου δουλεύει το call master.Και βλέπω ότι μόλις ανοίξω το call master το κντ κολλάει για λίγο.Επίσης κάθε λίγο και λιγάκι πετάει μήνυμα ότι το call master απέκτησε δικαιώματα SU. Μήπως η συγκεκριμένη εφαρμογή δεν είναι ακόμα συμβατή ή έχει προβλήματα με την 4.3 ?? Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agiorgitis Δημ. October 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2013 Ρύθμισε το SU να μην σου δείχνει notifications... Παράθεση http://arcadia.ceid.upatras.gr/arkadia/thumbs/places/agiorgit/agiorg5p.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
souzerman Δημ. October 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2013 (edited) Κάτι άλλο που είδα μόλις τώρα είναι ότι άλλαξε το cp του κινητού μου.Πριν το root είχα ap BMI6 και τώρα έχω BMJ1.Συγγνώμη ρε παιδιά αν είναι χαζές οι απορίες μου αλλά έρχομαι από ios οπότε τώρα μαθαίνω το android. Edited October 25, 2013 by souzerman Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
souzerman Δημ. October 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2013 m7ixalis δεν νομίζω γιατί μέσα στο play store λέει τα εξής : 1.6.3.40 • Fixed an issue with Samsung 4.3 firmware • Fixed root issues on SELinux devices • Fixed Note 3 T Mobile • Fixed 2.3 root issues Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. October 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2013 Κάτι άλλο που είδα μόλις τώρα είναι ότι άλλαξε το cp του κινητού μου.Πριν το root είχα ap BMI6 και τώρα έχω BMJ1.Συγγνώμη ρε παιδιά αν είναι χαζές οι απορίες μου αλλά έρχομαι από ups οπότε τώρα μαθαίνω το android. Λογικό ,αν δεν κάνω λάθος έχεις κανει root με την mj1 ,έτσι δεν είναι ??? Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BlueChris Δημ. October 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2013 ποιες είναι οι knox εφαρμογές που πρέπει να παγώσω;Εγώ μόνο το SEANDROID έχω παγώσει.Επίσης StratosGR αν τις σβήσω λογικά θα μου πειράξει το KNOX flag που δεν το θέλω γιατί το τηλέφωνο το πήρα χθες. Και να τα σβήσεις δεν πειράζει απλά δεν χρειάζεται, τώρα στο titanium πατάς φίλτρο knox και στα αποτελέσματα τα παγώνεις. Παράθεση There's no substitute for Experience Admin CorollaClub.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
souzerman Δημ. October 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2013 (edited) Λογικό ,αν δεν κάνω λάθος έχεις κανει root με την mj1 ,έτσι δεν είναι ??? Όχι root έκανα με ΑΡ : N9005XXUBMI7_VEGA και CSC : N9005PHNBMI2_CSC Και να τα σβήσεις δεν πειράζει απλά δεν χρειάζεται, τώρα στο titanium πατάς φίλτρο knox και στα αποτελέσματα τα παγώνεις. Τα έχω παγώσει όλα αλλά εξακολουθεί να μην δουλεύει το call master.Επίσης δεν μπορώ να πάρω ούτε EFS Backup ούτε ξέρω τι πρέπει να κάνω αν πάθει κάτι το κντ πριν το πάω για service.Δηλαδή πως να γυρίσω σε full official και να μην φαίνεται ότι έχει πειραχτεί το οτιδήποτε.Όποιος μπορεί και έχει την υπομονή ας βοηθήσει τον άμοιρο newbie που θέλει στα γεράματα να μάθει γράμματα.:p:p:p :!: -- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σας παρακαλούσαμε να αποφεύγετε τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποιήστε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλετε να προσθέσετε κάτι στο μήνυμα σας ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλετε να απαντήσετε ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματα. Edited October 25, 2013 by m7ixalis συνενωση συνεχόμενων μυνηματων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. October 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2013 @ souzerman Έχω την εντύπωση οτι βιάστηκες να κανεις root χωρίς να γνωρίζεις κάποια πράγματα και το βασικότερο πως να επανέλθεις σε τελείως stock κατάσταση . Διάβασε τον οδηγο , στο τέλος αναφέρει πως να γίνεις unroot . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
souzerman Δημ. October 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2013 @ souzerman Έχω την εντύπωση οτι βιάστηκες να κανεις root χωρίς να γνωρίζεις κάποια πράγματα και το βασικότερο πως να επανέλθεις σε τελείως stock κατάσταση . Διάβασε τον οδηγο , στο τέλος αναφέρει πως να γίνεις unroot . Ίσως και να βιάστηκα Μιχάλη αλλά αν θέλει κάποιος βοηθάει. Όσο για τον οδηγό τον διάβασα αλλά δεν καταλαβαίνω πως μπορώ να περάσω την official Rom. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts