mp3buddy Δημ. November 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2013 Δοκίμασε κανείς το Samsung TTS HD Greek το οποίο είναι διαθέσιμο αποκλειστικά για την παρούσα συσκευή (και άλλες 2-3); Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harley5 Δημ. November 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2013 Δοκίμασε κανείς το Samsung TTS HD Greek το οποίο είναι διαθέσιμο αποκλειστικά για την παρούσα συσκευή (και άλλες 2-3); Το δοκιμασα εγω...μια χαρα λειτουργει, δεν χρησιμοποιω ποια το svox (Αριαδνη), μονο που το Νοτε 3 , εχει ενα bug με την mj7, και δεν λειτουργει σωστα το"hands free mode" Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. November 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2013 Το δοκιμασα εγω...μια χαρα λειτουργει, δεν χρησιμοποιω ποια το svox (Αριαδνη), μονο που το Νοτε 3 , εχει ενα bug με την mj7, και δεν λειτουργει σωστα το"hands free mode" Δλδ του μιλάς ελληνικά και σου απαντάει ελληνικά το S voice? Τι ακριβώς κάνει αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. November 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2013 Eνταξει παιδια ευχαριστω. Προφανως ειναι θεμα hardware. Υπηρχε παρομοιο προβλημα και στο s4 αλλα γινοταν σε ολα τα χρωματα. Γι αυτο στο note που το εκανε μονο στο γκρι ηθελα να βεβαιωθω οτι δεν ειναι software θεμα. Θα πω του παιδιου να το στειλει για αλλαγη γιατι ειναι μεσα στο χρονικο περιθωριο του DOA. Κωστα στο pattern το συγκεκριμενο (51-51-51) ουτε το note εδειχνε κατι. Στο note φαινοταν μεταξυ 10-10-10 και 41-41-41. Στα υπολοιπα ηταν ''χαλι''. Ξεχασα να το αναφερω αλλα δεν θυμομουν οτι ειχε αριθμους η εφαρμογη. Δεν μου βγάζει τέτοιο pattern. Παει απο 0-0-0 στο 26-26-26 και μετά στο 51-51-51. Στα οποία ακόμα και σε απόλυτο σκοτάδι δεν φαίνεται τίποτα μη φυσιολογικό. Εγώ το μόνο που έχω παρατηρήσει στην οθόνη του S4 και χωρίς να είμαι βέβαιος, είναι ότι μάλλον η οθόνη σε λευκό φόντο είναι πιο κίτρινη απ ότι στην αρχή. Λέω ότι δεν είμαι βέβαιος γιατί το παρατήρησα συγκρίνοντας την με την οθόνη ενός καινούργιου S4 9505 το οποίο είχε το κλασικο λουλακι λευκό των amoled, ενώ το δικό μου είναι θερμό λευκό. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kapapa Δημ. November 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2013 Το δοκιμασα εγω...μια χαρα λειτουργει, δεν χρησιμοποιω ποια το svox (Αριαδνη), μονο που το Νοτε 3 , εχει ενα bug με την mj7, και δεν λειτουργει σωστα το"hands free mode" Πώς γίνεται η εγκατασταση;Στο τρίτο βήμα δε μου δείχνει καθόλου τα Ελληνικά παρόλο που έχω κατεβασει τη γλώσσα. Παράθεση Samsung Galaxy Nexus,Note II,Note 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leon_G Δημ. November 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2013 Δεν μου βγάζει τέτοιο pattern. Παει απο 0-0-0 στο 26-26-26 και μετά στο 51-51-51. Στα οποία ακόμα και σε απόλυτο σκοτάδι δεν φαίνεται τίποτα μη φυσιολογικό. Εγώ το μόνο που έχω παρατηρήσει στην οθόνη του S4 και χωρίς να είμαι βέβαιος, είναι ότι μάλλον η οθόνη σε λευκό φόντο είναι πιο κίτρινη απ ότι στην αρχή. Λέω ότι δεν είμαι βέβαιος γιατί το παρατήρησα συγκρίνοντας την με την οθόνη ενός καινούργιου S4 9505 το οποίο είχε το κλασικο λουλακι λευκό των amoled, ενώ το δικό μου είναι θερμό λευκό. Nαι πρεπει να μπεις στις ρυθμισεις της εφαρμογης (αριστερο capacitive button) και να αυξησεις τον αριθμο των ενδιαμεσων pattern. Οταν λες οτι η οθονη σου σε λευκο φοντο ειναι πιο κιτρινη απ οτι στην αρχη εννοεις οτι με τον καιρο πηρε αυτην την αποχρωση? Εμενα εξ αρχης το λευκο στο s4 μου ηταν το θερμο λευκο που περιγραφεις και μαλιστα μου ειχε κανει εντυπωση που δεν ειχε πια αυτη τη λουλακι αποχρωση του s3… Anyway, εγω δεν ξερω τι να πω. Με ρωταει το παιδι με το note τι να κανει. Να το στειλει smartec ή να το παει στο καταστημα αφου εχει ακομα DOA? Kαι να του δωσουν νεα συσκευη ποιος λεει οτι δεν θα ειναι παλι ετσι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harley5 Δημ. November 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2013 Δλδ του μιλάς ελληνικά και σου απαντάει ελληνικά το S voice? Τι ακριβώς κάνει αυτό. Οχι, αυτο σου ανακοινωνει το ονομα καλουντος η τα μηνυματα κτλ. μεσω της εφαρμογης του τηλ."λειτουργεια hands free"..ειναι δηλ. το TTS της Samsung το οποιο υποστηριζει και την Ελληνικη γλωσσα... Πώς γίνεται η εγκατασταση;Στο τρίτο βήμα δε μου δείχνει καθόλου τα Ελληνικά παρόλο που έχω κατεβασει τη γλώσσα. Ποιο εννοεις τριτο βημα?εμενα στην πρωτη επιλογη του TTS "γλωσσα" μου εχει Ελληνικα... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kapapa Δημ. November 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2013 Οχι, αυτο σου ανακοινωνει το ονομα καλουντος η τα μηνυματα κτλ. μεσω της εφαρμογης του τηλ."λειτουργεια hands free"..ειναι δηλ. το TTS της Samsung το οποιο υποστηριζει και την Ελληνικη γλωσσα... Ποιο εννοεις τριτο βημα?εμενα στην πρωτη επιλογη του TTS "γλωσσα" μου εχει Ελληνικα... Τρίτο βήμα εννοω το παρακάτω και σχετίζεται με το προηγούμενο screen shoot Παράθεση Samsung Galaxy Nexus,Note II,Note 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntinoscrypton Δημ. November 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2013 Το κατέβασα και εγώ δεν είναι κάτι σπουδαίο....άμα δεν μπορείς να μιλάς το να το κάνεις ? Επίσης πως μπορώ να αφαιρέσω από την συλλογή μου τις φωτογραφίες από το Google plus ??έβγαλα τον συγχρονισμό αλλά πάλι εμφανίζονται .... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harley5 Δημ. November 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2013 Τρίτο βήμα εννοω το παρακάτω και σχετίζεται με το προηγούμενο screen shoot Λοιπον αφου το εγκαταστησεις θα πας στο τηλ. Ρυθμισεις>Εργαλεια>Γλωσσα και εισαγωγη>επιλογες κειμενου σε ομιλια>μηχανισμος μετατροπης....θα το τσεκαρεις και μετα απο το γραναζι θα φτιαξεις τις ρυθμισεις του Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kapapa Δημ. November 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2013 (edited) Λοιπον αφου το εγκαταστησεις θα πας στο τηλ. Ρυθμισεις>Εργαλεια>Γλωσσα και εισαγωγη>επιλογες κειμενου σε ομιλια>μηχανισμος μετατροπης....θα το τσεκαρεις και μετα απο το γραναζι θα φτιαξεις τις ρυθμισεις του Οκ.Σ'ευχαριστω!το εχω κανει ηδη.Νομιζα μηπως χρειαζεται και κατι αλλο. Edited November 30, 2013 by kapapa Παράθεση Samsung Galaxy Nexus,Note II,Note 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baxy Δημ. December 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2013 Αυτό που έψαχνα τελικά λέγεται fit tight planner 1,5 ευρώ στο play store. Καλό είναι και το δωρεάν Diary. Αν δε κάνω λάθος το fit tight planner σου επιτρέπει χειρόγραφα ανα ημέρα και όχι ανά γεγονός. Επίσης δε συγχρονίζει με το S planner. (οπότε μη συγχρονισμός και με το google calendar στο PC) Ενημέρωσέ με σε παρακαλώ. Παράθεση Νοτάκιας από τα γενοφάσκια του. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. December 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2013 Αν δε κάνω λάθος το fit tight planner σου επιτρέπει χειρόγραφα ανα ημέρα και όχι ανά γεγονός. Επίσης δε συγχρονίζει με το S planner. (οπότε μη συγχρονισμός και με το google calendar στο PC) Ενημέρωσέ με σε παρακαλώ. Ανα ημέρα, όντως και δεν συγχρονίζει. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί αφαίρεσαν την χειρόγραφη δυνατότητα στο splanner που υπάρχει στο Νοτε 8, εκτός αν μπορείς να το κάνεις διαφορετικά και δεν το έχουμε βρει. Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. December 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2013 (edited) Nαι πρεπει να μπεις στις ρυθμισεις της εφαρμογης (αριστερο capacitive button) και να αυξησεις τον αριθμο των ενδιαμεσων pattern. Οταν λες οτι η οθονη σου σε λευκο φοντο ειναι πιο κιτρινη απ οτι στην αρχη εννοεις οτι με τον καιρο πηρε αυτην την αποχρωση? Εμενα εξ αρχης το λευκο στο s4 μου ηταν το θερμο λευκο που περιγραφεις και μαλιστα μου ειχε κανει εντυπωση που δεν ειχε πια αυτη τη λουλακι αποχρωση του s3… Anyway, εγω δεν ξερω τι να πω. Με ρωταει το παιδι με το note τι να κανει. Να το στειλει smartec ή να το παει στο καταστημα αφου εχει ακομα DOA? Kαι να του δωσουν νεα συσκευη ποιος λεει οτι δεν θα ειναι παλι ετσι... Την Αφαίρεσα την εφαρμογή. Δεν έχει νόημα να ψάχνομαι αφού δεν έχω δει ποτέ και που να μ ενοχλεί σε κανένα χρώμα και υπό οποιονδήποτε φωτισμό. Τώρα για το θερμό λευκό δεν θυμάμαι πως ήταν αρχικά. Απλά μου χτύπησε όταν το είδα δίπλα στο καινούργιο S4. Δεν είναι άσχημο το λευκό για amoled, απλά δίπλα σε LCD δείχνει dirty White :D. Edited December 1, 2013 by Te_salat Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. December 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2013 Την Αφαίρεσα την εφαρμογή. Δεν έχει νόημα να ψάχνομαι αφού δεν έχω δει ποτέ και που να μ ενοχλεί σε κανένα χρώμα και υπό οποιονδήποτε φωτισμό. Τώρα για το θερμό λευκό δεν θυμάμαι πως ήταν αρχικά. Απλά μου χτύπησε όταν το είδα δίπλα στο καινούργιο S4. Δεν είναι άσχημο το λευκό για amoled, απλά δίπλα σε LCD δείχνει dirty White :D. Κωστα δεν αλλαξε με τον καιρο (για να γινει ενδεχομένως κατι τετοιο υπολογιζε τουλάχιστον μια διετια), απλα ετσι ηταν από την αρχη. 10 s4 αν βαλεις διπλα διπλα όλα θα εχουν διαφορετικη αποχρωση του λευκου, τα εχω ξαναγραψει όλα αυτά - τα ιδια ισχυουν για ολες τις Samsung amoled. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baxy Δημ. December 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2013 Ανα ημέρα, όντως και δεν συγχρονίζει. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί αφαίρεσαν την χειρόγραφη δυνατότητα στο splanner που υπάρχει στο Νοτε 8, εκτός αν μπορείς να το κάνεις διαφορετικά και δεν το έχουμε βρει. Συμφωνω και επαυξανω φιλε μου. Για επαγγελματικη χρηση τιποτα πιο γρηγορο και ακριβες απο χειρογραφη σημειωση. Καλες οι μετατροπες σε κειμενο και τα αλλα καλουδια αλλα ... Αληθεια που ειναι εκεινο το site που η Samsung αφουγκραζεται τις αναγκες των χρηστων ? :lol: Παράθεση Νοτάκιας από τα γενοφάσκια του. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
laggis Δημ. December 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2013 Στο ''ενεργο σημειωμα'' οταν γραφω ελληνικα γιατι δεν τα αναγνωριζει?? Πας Ρυθμίσεις/Εργαλεία/Γλώσσα και εισαγωγή/Αναγνώριση χειρογράφου/Γλώσσα και επιλέγεις ελληνικά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chef_George_ Δημ. December 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2013 ενδιαφερομαι κι εγω μηπως ερθω στην παρεα.. θα περιμενω να πεσει στα 500 και θα το χτυπησω μαλλον. μια ερωτηση , το μεγαφωνο του τι λεει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. December 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2013 Συμφωνω και επαυξανω φιλε μου. Για επαγγελματικη χρηση τιποτα πιο γρηγορο και ακριβες απο χειρογραφη σημειωση. Καλες οι μετατροπες σε κειμενο και τα αλλα καλουδια αλλα ... Αληθεια που ειναι εκεινο το site που η Samsung αφουγκραζεται τις αναγκες των χρηστων ? :lol: Πάντως το fit tight planner ήταν ότι ακριβώς χρειάζομαι. Τίποτα παραπάνω. Μακάρι να συγχρονιζε αλλά σκέφτομαι ένα backup με helium, ανέβασμα στο Dropbox και κατέβασμα στο Νοτε 8 όποτε το χρειαστώ. Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. December 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2013 (edited) Πάντως το fit tight planner ήταν ότι ακριβώς χρειάζομαι. Τίποτα παραπάνω. Μακάρι να συγχρονιζε αλλά σκέφτομαι ένα backup με helium, ανέβασμα στο Dropbox και κατέβασμα στο Νοτε 8 όποτε το χρειαστώ. Εμένα δεν με βόλεψε γι αυτό τον λόγο. Δεν μπορώ χωρίς συγχρονισμό. Πάντως είναι πολύ περίεργο να διατηρείται στο S4 η χειρόγραφη σημείωση που δεν έχει s-Pen και να καταργείται στο Note3. @ Βαγγέλη έχεις δίκιο σ αυτό. Συμβαίνει στις περισσότερες συσκευές ακόμα και σε iPhone. Απλά επειδή κάποιοι υποστηρίζουν ότι οι amoled της samsung κάνουν κιτρίνισμα σε λίγους μήνες (το έγραφαν σε σχετικό thread εδώ στο myphone) είπα μήπως έχουν δίκιο. Δεν ξέρω τι εννοούν κιτρίνισμα και αν είναι σ όλη την οθόνη. Γενικά πάντως δεν έχω πρόβλημα. Μπορεί να μ αρέσουν περισσότερο οι IPS αλλά δεν είναι αιτία επιλογής συσκευής. Μακάρι να τρέχουν όλες οι συσκευές της samsung όπως είναι αυτή την στιγμή το S4 μου και δεν θελω τίποτα άλλο εκτός design και ακριβότερα υλικά. Edited December 1, 2013 by Te_salat Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. December 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2013 Εμένα δεν με βόλεψε γι αυτό τον λόγο. Δεν μπορώ χωρίς συγχρονισμό. Πάντως είναι πολύ περίεργο να διατηρείται στο S4 η χειρόγραφη σημείωση που δεν έχει s-Pen και να καταργείται στο Note3. Δεν ξέρω αν δεν έχω καταλάβει καλά τι ακριβώς ζητάτε αλλά νομίζω ότι το splanner έχει κανονικά χειρόγραφη σημείωση πατάς εκεί που είναι το βελάκι και μετά γράφεις ότι θες. Σορυ αν δεν κατάλαβα τι λέτε. http://img.tapatalk.com/d/13/12/01/y2ubavyp.jpg http://img.tapatalk.com/d/13/12/01/2yte2u6e.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. December 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2013 Araditsas ευχαριστώ αλλά το θέλω στην προβολή ημέρας και εκεί δεν υπάρχει. Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. December 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2013 Araditsas ευχαριστώ αλλά το θέλω στην προβολή ημέρας και εκεί δεν υπάρχει. Τι χάλια τους τα μαύρα... Αυτό από μένα. Χαχα Όντος ήταν χρήσιμο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baxy Δημ. December 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2013 Δεν ξέρω αν δεν έχω καταλάβει καλά τι ακριβώς ζητάτε αλλά νομίζω ότι το splanner έχει κανονικά χειρόγραφη σημείωση πατάς εκεί που είναι το βελάκι και μετά γράφεις ότι θες. Σορυ αν δεν κατάλαβα τι λέτε. http://img.tapatalk.com/d/13/12/01/y2ubavyp.jpg http://img.tapatalk.com/d/13/12/01/2yte2u6e.jpg Φιλε μου αυτα που μας δειχνεις ειναι απλα μια αποτυπωση της οθονης με backround το ημερολογιο και τιποτα περισσοτερο. Πρακτικα αχρηστη η αν θελεις μικρης χρησιμοτητας. Δεν ειναι ενεργη. Δε μπορεις να την ενταξεις σε καποια ενεργεια, δε μπορεις να ζητησεις να σου κανει καποια υπενθυμιση η να δημιουργησεις καποια εργασια. Αυτο που ζηταμε ειναι οταν κανουμε μια καταχωρηση να μας επιτρεπει να κανουμε χειρογραφη σημειωση σαν σε χαρτι (οχι τη χειρογραφη καταχωριση που τη μετατρεπει σε ψηφιακο κειμενο) η τις σημειωσεις του S Note που ομως να μπορουμε να οριζουμε ωρα και ημερομηνια για υπενθυμιση. Ετσι εκτος απο το κειμενο θα μπορουμε να καταχωρουμε στο ημερολογιο σχηματα, φωτο, ηχους κτλ. ΤΝΧ Παράθεση Νοτάκιας από τα γενοφάσκια του. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. December 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2013 Φιλε μου αυτα που μας δειχνεις ειναι απλα μια αποτυπωση της οθονης με backround το ημερολογιο και τιποτα περισσοτερο. Πρακτικα αχρηστη η αν θελεις μικρης χρησιμοτητας. Δεν ειναι ενεργη. Δε μπορεις να την ενταξεις σε καποια ενεργεια, δε μπορεις να ζητησεις να σου κανει καποια υπενθυμιση η να δημιουργησεις καποια εργασια. Αυτο που ζηταμε ειναι οταν κανουμε μια καταχωρηση να μας επιτρεπει να κανουμε χειρογραφη σημειωση σαν σε χαρτι (οχι τη χειρογραφη καταχωριση που τη μετατρεπει σε ψηφιακο κειμενο) η τις σημειωσεις του S Note που ομως να μπορουμε να οριζουμε ωρα και ημερομηνια για υπενθυμιση. Ετσι εκτος απο το κειμενο θα μπορουμε να καταχωρουμε στο ημερολογιο σχηματα, φωτο, ηχους κτλ. ΤΝΧ Ακριβώς. Στο Νοτε 8 αυτό γίνεται απλά με παρατεταμένη πίεση πάνω στην ημέρα. Τόσο δύσκολο ήταν να το κρατήσουν και στο Νοτε 3; Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts