nnik_1969 Δημ. October 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2013 Στην κλίμακα γραφικών μετάβασης, στις επιλογές προγραμματιστή βάζω την τιμή στο 0.5 και μου την αλλάζει μόνο του στο 1*.Κάνω κάτι λάθος ή είναι bug της ρομ; Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. October 26, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2013 Στην κλίμακα γραφικών μετάβασης, στις επιλογές προγραμματιστή βάζω την τιμή στο 0.5 και μου την αλλάζει μόνο του στο 1*.Κάνω κάτι λάθος ή είναι bug της ρομ; bug . Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baxy Δημ. October 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2013 Πήγαινε στα μηνύματα, κάτω αριστερό κουμπί...ρυθμίσεις...εισαγωγή λειτουργίας. Κιομως αυτη τη ρυθμιση δεν την εχω. Μπας και πρεπει να ειναι root, Εμενα δεν ειναι. Παράθεση Νοτάκιας από τα γενοφάσκια του. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. October 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2013 Κιομως αυτη τη ρυθμιση δεν την εχω. Μπας και πρεπει να ειναι root, Εμενα δεν ειναι. Δεν μπορεί άνοιξε μνματα πάτα ρυθμίσεις πάνω διάλεξε sms_mms και μετά εισαγωγή λειτουργία Σε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kapapa Δημ. October 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2013 Κιομως αυτη τη ρυθμιση δεν την εχω. Μπας και πρεπει να ειναι root, Εμενα δεν ειναι. Κοίτα το screenshoot Ουπς με πρόλαβε αλλος Παράθεση Samsung Galaxy Nexus,Note II,Note 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prattein_Aloga Δημ. October 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2013 (edited) Παιδες το Developer Options που βρισκεται πλεον? Εχω φαει ολα τα μενου αλλα δεν το βρισκω με τιποτα... EDIT: Ειπα κι εγω, δεν μπορει να ειμαι τοσο τυφλος :lol: Καλα ειναι δυνατον να το εχουν κρυψει ετσι? Για οποιον ενδιαφερεται, παταει κανεις αρκετες φορες στο About Phone> Build Number. Ελεος :p Edited October 26, 2013 by Prattein_Aloga Παράθεση Stormrain@insomnia.gr Πέτρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baxy Δημ. October 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2013 Παιδια ευχαριστω οσους με βοηθησαν. Πηγαινα στο μενου της εισαγωγης μυνηματος που βασικα ειναι το μενου του πληκτρολογιου. Απο τις ρυθμισεις στη λιστα των μυνηματων εχει τις επιλογες που λετε. Ευχαριστω και παλι. Παράθεση Νοτάκιας από τα γενοφάσκια του. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shadowjump Δημ. October 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2013 Μμμμ. Το widget καιρου εχει κολλησει και δεν μου αλλαζει την ωρα. Καλη φαση! Παράθεση S7 Edge / Galaxy Note 10.1 2014 P605 White / HTC One S iPhone 6s / iPad Air 2 / iPad mini 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baxy Δημ. October 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2013 (edited) Μμμμ. Το widget καιρου εχει κολλησει και δεν μου αλλαζει την ωρα. Καλη φαση! Πάνε από τις ρυθμίσεις του καιρού και ενεργοποίησε τις ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ για βροχή χαλάζι κτλ. Ετσι θα ενεργοποιηθεί και το απο κάτω ΡΥΘΜΙΣΗ ΩΡΑΣ και θ απάρει μόνο του τη σωστή ώρα. Ακόμα έαν κουφό αλλά τι να κάνεις. Οτι ναναι σε μερικά θέματα. Τελικά τα 13 megapixel μόνο σε 4:3 τα έχει? όχι 16:9? Και όταν μιλάμε για 4Κ video εννοούμε τη μέγιστη ανάλυση 3840χ2160? και πώς κανονίζουμε το 1080Ρ ή άλλο? Βοηθάτε ρε παίδες. ΤΝΧ Edited October 27, 2013 by athanaso77 Απαγορεύονται τα συνεχόμενα μηνύματα. Παράθεση Νοτάκιας από τα γενοφάσκια του. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ampalaeas Δημ. October 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2013 Μεχρι και εκκαθαρηση δεδομενων εκανα στο widget καιρου και ακομα δειχνει μια ωρα μπροστα!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis42 Δημ. October 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2013 Μεχρι και εκκαθαρηση δεδομενων εκανα στο widget καιρου και ακομα δειχνει μια ωρα μπροστα!! Εάν το βγάλεις και κάνεις reboot και το ξανά βάλεις , σου δείχνει πάλι την παλιά ; Παράθεση Samsung Galaxy S9+,Samsung Galaxy Tab S3. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ampalaeas Δημ. October 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2013 (edited) Εάν το βγάλεις και κάνεις reboot και το ξανά βάλεις , σου δείχνει πάλι την παλιά ; Ναι παλι δειχνει τη παλια. Μονο οταν απενεργοποιω τη τοποθεσια μου δειχνει τη σωστη ωρα. Με το που βρισκει τη τοποθεσια μου ομως παει μια ωρα μπροστα. Δεν δειχνει πληροφοριες καιρου χωρις προσθηκη πολης οποτε στην ουσια γινεται αχρηστο Edit: Ενταξει εγινε πατησα μια για να μπω στο widget και διορθωθηκε..περιεργο παντως. Edited October 27, 2013 by ampalaeas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prattein_Aloga Δημ. October 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2013 Παιδια καλημερα. Διαπιστωνω πως οταν ξεκλειδωνω τη συσκευη η CPU ειναι στο 30% και σιγα σιγα παει στο 20%. Ποσο φυσιολογικο ειναι αυτο? Το ρωταω διοτι αντιστοιχα στο Νοτε 2 ξεκινα απο 4% και παιζει στο 10% σιγα σιγα. Βεβαια στο 2 ειμαι με custom και πολλες εφαρμογες Greenified/removed και δε θυμαμαι καθολου ποσοστα σε stock. Ευχαριστω :) Παράθεση Stormrain@insomnia.gr Πέτρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelioz350 Δημ. October 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2013 Όταν επιλέγω ρυθμίσεις-συσκεη-πινακας ειδοποιήσεων μου βγάζει Ρυθμίσεις διακόπηκε! Γιατί συμβαίνει αυτό ; Κάποιος που να ξέρει γιατί συμβαίνει αυτό ?είναι stock το κινητό και το παρατήρησα από τη πρώτη στιγμή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. October 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2013 Κάποιος που να ξέρει γιατί συμβαίνει αυτό ?είναι stock το κινητό και το παρατήρησα από τη πρώτη στιγμή Μήπως να έκανες ένα clear data στις ρυθμίσεις; Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelioz350 Δημ. October 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2013 Θα δοκιμάσω. Αλλά το παρατήρησα πριν κάνω το οτιδήποτε στο κινητό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelioz350 Δημ. October 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2013 Εσάς η επιλογή αυτή τι σας βγάζει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shadowjump Δημ. October 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2013 Ενταξει, ενιωσε απο μονη της η ωρα. Μαλλον το widget καιρου παιρνει την ωρα απο το Accuweather και οχι απο το κινητο. Τελικά τα 13 megapixel μόνο σε 4:3 τα έχει? όχι 16:9? Και όταν μιλάμε για 4Κ video εννοούμε τη μέγιστη ανάλυση 3840χ2160? και πώς κανονίζουμε το 1080Ρ ή άλλο? Βοηθάτε ρε παίδες. 13 μονο 4:3, σωστο. Ακριβως, 4Κ ειναι η αναλυση που ειπες. Μην σου φαινεται μικρη :Ρ Για να βαλεις 1080p πατας το γραναζι και μετα πατας την βιντεοκαμερα. Εκει σου εχει καποιες επιλογες. Επιλεγεις το Κανονική. Αφου το κανεις αυτο, πατας παλι το γραναζι και εκει πατας παλι το εικονιδιο της καμερα και διαλεγεις αναλυση. Να ξερεις οτι οταν βαζεις 4Κ δεν εχεις σταθεροποιηση. Οταν βαζεις 1920 εχεις. Και τελος, η ομαλη λειτουργια, τραβαει 1920 βιντεο στα 60FPS οποτε ειναι πολυ πιο "καθαρο" το βιντεο. Βεβαια, ειναι δυσκολο. Δεν ξερω τι να επιλεξω. 4Κ? 1920 με σταθεροποιηση ή 1920 στα 60FPS? Ολα καλα ειναι! Παράθεση S7 Edge / Galaxy Note 10.1 2014 P605 White / HTC One S iPhone 6s / iPad Air 2 / iPad mini 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelioz350 Δημ. October 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2013 Μήπως να έκανες ένα clear data στις ρυθμίσεις; Το έκανα και εξακολουθεί να μην ανταποκρινεται. Στη μπάρα με τις ρυθμίσεις πολύ όταν πατάω το τετράγωνο δεξιά για να ανοίξουν όλες οι επιλογές δεν βγάζει τίποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prattein_Aloga Δημ. October 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2013 Παιδια help me out λιγο... Οσοι ηρθατε απο Note 2 πως ακριβως επαναφερατε τα S Notes? Προσπαθησα μεσω Samsung Account, Evernote Account αντιγραφη του φακελου S Note στο 3 αλλα δεν καταφερα να τα κανω να εμφανιστουν.. Επισης μια απαντηση στο θεμα της CPU που εθεσα πριν, θα την εκτιμουσα :) Παράθεση Stormrain@insomnia.gr Πέτρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shadowjump Δημ. October 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2013 Παιδια help me out λιγο... Οσοι ηρθατε απο Note 2 πως ακριβως επαναφερατε τα S Notes? Προσπαθησα μεσω Samsung Account, Evernote Account αντιγραφη του φακελου S Note στο 3 αλλα δεν καταφερα να τα κανω να εμφανιστουν.. Επισης μια απαντηση στο θεμα της CPU που εθεσα πριν, θα την εκτιμουσα :) Εγω εκανα Copy/Paste τα παλια αρχεια σε καποιον φακελο S Note στην μνημη του τηλεφωνου. Δεν θυμαμαι σε ποιον. Δοκιμασε σε μερικους και οταν ανοιξεις το S Note (δοκιμασε και μετα απο επανεκκινηση) θα σου πει οτι πρεπει να τα μετατρεψει στο καινουριο φορματ. Απλα θα πρεπει να κανεις την μετατροπη μια μια σημειση τη φορα. Παράθεση S7 Edge / Galaxy Note 10.1 2014 P605 White / HTC One S iPhone 6s / iPad Air 2 / iPad mini 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prattein_Aloga Δημ. October 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2013 Εγω εκανα Copy/Paste τα παλια αρχεια σε καποιον φακελο S Note στην μνημη του τηλεφωνου. Δεν θυμαμαι σε ποιον. Δοκιμασε σε μερικους και οταν ανοιξεις το S Note (δοκιμασε και μετα απο επανεκκινηση) θα σου πει οτι πρεπει να τα μετατρεψει στο καινουριο φορματ. Απλα θα πρεπει να κανεις την μετατροπη μια μια σημειση τη φορα. Θενξ, αυτο λειτουργησε τελικα :) Παράθεση Stormrain@insomnia.gr Πέτρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kast1727 Δημ. October 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2013 Δλδ αν το είχες πάρει σε μαύρο δεν θα το βαριόσουνα μα τι είναι αυτά που λέτε. :banghead::banghead::banghead: Και γιατί να μην το πάρει άσπρο μα μαύρη θήκη :pαπ' την Κική κι απ' την Κοκό ποια να διαλέξω? εγώ τώρα να ρωτήσω κάτι σχετικά με τα αξεσουαρ αυτού του κινητού, ξέρει κανείς γιατί καθυστερούν τόσο πολύ να ερθουν στα καταστήματα, συνέβη το ίδιο και με το προηγούμενο? Παράθεση samsung galaxy tab s 10.5 lte, nokia lumia 730, lenovo vibe shot, nokia lumia 930, motorola moto x style, iphone 6s plus, samsung note 9, iphone xs max... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fantomas_ktm Δημ. October 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2013 Ρε σεις γιατί πέφτει ψιλοκράξιμο στο δύσμοιρο το 3αράκι? Είναι επειδή δεν ανταποκρίθηκε στις προσδοκίες και δεν έφερε τόσο wow factor όπως έκανε το 2 ή επειδή είναι όντως κακή κ προβληματική συσκευή? Αυτά περί smoothness και θερμοκρασιών μήπως ήταν απλά κακές παρτίδες? Δλδ κάποιος να πάει στο 2 και γλυτώσει και το 200ρι? Πάντως λίγο που τα έπαιξα στο 3 η οθόνη ήταν εμφανώς καλύτερη. Παράθεση Shit Happens!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Myoxygen Δημ. October 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2013 Καλησπέρα. Ξέρει κανείς πως να να κάνω εισαγωγή pdf αρχεία στο snote? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts