Tsaglis Δημ. October 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2015 επιτυχώς κι εγώ, φοράω πλέον την official rom των Nordic countries..Αυτό που παρατήρησα με σιγουριά είναι ότι όταν κλείνεις όλες τις εφαρμογές μαζί,γίνεται πλέον αστραπιαία:D Για το wi-fi, ο χρόνος θα δείξει..:) Όσον αφορά την αναβάθμιση, να την κάνω; ας απαντήσει κάποιος που "φοράει" την ίδια rom.. (έχω την Ιουνίου) Πέρασα πριν αρκετές μέρες την νέα nordic πάνω από την παλιά και λειτουργεί το ίδιο καλά (για bluetooth λέω που έχει θέμα η lolipop). Παράθεση Αλέξανδρος, Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dr_House Δημ. October 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2015 Εμένα η Nordic, όταν έκανα επανεκκίνηση, μου έκανε από το 0 στο 352 αναβάθμιση του Android και μετά άνοιξε.. Δεν έκανε όμως ενημέρωση καινούργιου λογισμικού, είναι του Ιουνίου και στην ενημέρωση, δεν βγάζει κάτι νέο, παρόλο που έχει κυκλοφορήσει νέα Nordic, τι λάθος έκανα; ακολούθησα πιστά τις οδηγίες που είχε.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
note_takias Δημ. October 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2015 Μπορεί κάποιος να μας πεί εάν στη τελευταία αναβάθμιση fix bugs σε ελληνικό EUR έχει επιλυθεί το πρόβλημα της διαχείρισης της RAM?Όταν λέω πρόβλημα εννοώ τη καθυστέρηση στην εκκαθάριση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arxontas2323 Δημ. November 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2015 Παιδιά μια ερώτηση. Φοράω και εγώ Nordic καμιά βδομάδα. Πριν την βάλω έκανα Hard reset. Την έβαλα την δούλεψα κατά τριήμερο και μετά έκανα ξανά Hard reset. Όταν άνοιξε το κινητό έκανε 0 από 232 ως 232 σε 232. Σημαίνει ότι έκανε αναβάθμιση? Το ρωτάω αυτό γιατί από τότε ο Chrome αλαξε. Εκεί που είχε πάνω δεξιά το + για καινούρια καρτέλα τώρα δεν το χει και πρέπει να μπω από το μενού να ανοίξω άλλη και από το home button για να πάω από τη μία στην άλλη. Όπως παλιά δλδ . Τι παίζει? ? Chrome-ρυθμισεις-συγχωνευσεις καρτελων και εφαρμογων->απενεργοποιηση και εισαι ετοιμος Παράθεση iPhone 15 Pro Max + Samsung S23 Ultra iPad Pro M4 Garmin Fenix 7X Sapphire Solar Apple Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LiquidSnake Δημ. November 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2015 Chrome-ρυθμισεις-συγχωνευσεις καρτελων και εφαρμογων->απενεργοποιηση και εισαι ετοιμος Ευχαριστώ πάρα πολύ. Ήταν κάτι τόσο απλό και εγώ νόμιζα. ..... ότι νάνε. Και πάλι ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vzoun Δημ. November 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2015 Καλησπερα, Μετα την εγκατασταση του Official Lollipop, εχω Γερμανικο κινητο, unbranded ο χρονος χρησης της οθονης εχει πεσει στις 3 ωρες και πολλες φορες οταν κλειδωνω τη συσκευη χανεται το Wi-Fi. Πηρα και την αναβαθμιση την προηγουμενη εβδομαδα αλλα δυστυχως δεν εφτιαξε τιποτα. Εχετε παρομοια προβληματα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
serkos Δημ. November 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2015 Μπορεί κάποιος να μας πεί εάν στη τελευταία αναβάθμιση fix bugs σε ελληνικό EUR έχει επιλυθεί το πρόβλημα της διαχείρισης της RAM?Όταν λέω πρόβλημα εννοώ τη καθυστέρηση στην εκκαθάριση. Δεν νομίζω ότι άλλαξε τίποτα το ιδιαίτερο. Όχι τουλάχιστον κάτι εμφανές. Εμένα το ίδιο μου φαίνεται Παράθεση Samsung S 2/Samsung Note 3/Samsung Note 9/Samsung S24 Ultra Samsung Tab pro 8.4/Samsung Tab 3 7" Samsung Tab A 2019 10.1'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris_1386 Δημ. November 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2015 Παίδες έκανα και εγώ μία μικρή αναβάθμιση που μου ήρθε και εμφανίστηκε η έξυπνη διαχείρηση.Εάν πας στην ραμ και μετά στην διαχείρηση εφαρμογών μπορείς να κάνεις αυτόματη διακοπή σε όποια εφαρμογή θες.Αυτό σαν το greenify δεν είναι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos12koufales Δημ. November 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2015 (edited) παιδια πηρα σημερα το κινητο με 4.4.2 και του εβαλα μεσω του odin την 5.0 την αγγλικη και δεν δουλευει το Wi-Fi και ο ηχος γενικα τι να κανω? ενω με την 4.4.2 δουλευε κανονικα. Edited November 2, 2015 by Tasos12koufales Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guskok21 Δημ. November 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2015 Μου ήρθε Και εμένα το update σε ελληνική Rom γύρω στα 220mb. Δεν βλέπω διαφορές με πριν αλλά μια και μόνο που έκλεισε τα κενά ασφαλείας με το stagefright μου αρκεί Αφού η Rom έτρεχε απροβλημάτιστα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dr_House Δημ. November 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2015 παιδια πηρα σημερα το κινητο με 4.4.2 και του εβαλα μεσω του odin την 5.0 την αγγλικη και δεν δουλευει το Wi-Fi και ο ηχος γενικα τι να κανω? ενω με την 4.4.2 δουλευε κανονικα. Βάλε την rom των Nordic countries και θα σωθείς!! Αυτό έκανα κι εγώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos12koufales Δημ. November 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2015 Βάλε την rom των Nordic countries και θα σωθείς!! Αυτό έκανα κι εγώ. εβαλα αυτη αλλα παλι τα ιδια κανει http://www.sammobile.com/firmwares/download/50080/N9005XXUGPOF3_N9005NEEGPOF3_NEE/ εσυ ποια εβαλες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dr_House Δημ. November 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2015 Την ίδια! Είδα μεγάλη διαφορά και στην ταχύτητα κλεισίματος των εφαρμογών με το κεντρικό πλήκτρο και το Bluetooth δουλεύει άψογα και το WiFi μέχρι στιγμής λειτουργεί απροβλημάτιστα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouros17 Δημ. November 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2015 (edited) εβαλα αυτη αλλα παλι τα ιδια κανει http://www.sammobile.com/firmwares/download/50080/N9005XXUGPOF3_N9005NEEGPOF3_NEE/ εσυ ποια εβαλες? Έκανες πριν αλλά και μετά την εγκατάσταση της ρομ hard reset? Αν συνεχίζεται το πρόβλημα δοκίμασε να κάνεις hard reset (χάνεις όλες τις εφαρμογές και τις ρυθμίσεις σου). Edited November 2, 2015 by kouros17 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos12koufales Δημ. November 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2015 (edited) Παιδια δοκιμασα τα παντα το wifi δεν ανοίγει με τιποτα γυρισα παλι στην 4.4.2 παλι τα ιδια κανει αλλα στην αρχη δεν ξερω πως δουλευε...και τωρα δεν δουλεύει καμιά βοήθεια? Edited November 4, 2015 by Tasos12koufales Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zalaros Δημ. November 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2015 Να ρωτήσω κάτι ρε παιδιά, αν περάσω μια ρομ με odin χωρίς επαναφορά ρυθμίσεων, θέλει πάλι στήσιμο από την αρχή; Είχα την nordic και όλα δούλευαν τέλεια. Έβαλα την πρόσφατη ρουμανικη και έχει ακόμα θέμα το Bluetooth. Θέλω να γυρίσω ξανά στην nordic αλλά βαριέμαι να στήνω από την αρχή... Παράθεση Απλώς... FAZER FZ6-S '04 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liontari1977 Δημ. November 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2015 Παιδια δοκιμασα τα παντα το wifi δεν ανοίγει με τιποτα γυρισα παλι στην 4.4.2 παλι τα ιδια κανει αλλα στην αρχη δεν ξερω πως δουλευε...και τωρα δεν δουλεύει καμιά βοήθεια? βαλε αυτο το firmware... http://www.sammobile.com/firmwares/download/59287/N9005XXUGBOJ6_N9005XEOGBOJ1_XEO/ ειναι οτι πιο καινουριο υπαρχει... φανταζομαι ξερεις να το περνας με odin odin 3.10.7 και τωρα θα σου πω το μυστικο να σου ανοιξει το ιντερνετ... θα περασεις το firmware 2 φορες. επειδη δεν ξερω τι εχεις κανει το τηλ σουκαλητερα πριν περασεις το firmware και να κατσουν ολα καλα θελω να εισαι ρουτ και να περασεις με odin το twrp recovery (2.8.7) https://dl.twrp.me/hlte/ διαλεγεις αυτο-twrp-2.8.7.0-hlte-4.4.img download mod και το περνας με odin μετα μπαινεις recovery-wipeadvanced wipe-και τα τσεκαρεις ολα εκτος το τελευτεο,γιατη το τελευτεο σου σβηνει οτι εχεις στην sd.swipe to wipe,μετα πας πισω,format data,γραφεις yes και πατασ go στο πληκτρολογιο.μετα καντα αλλεσ 2 φορες για σιγουρια,τα ιδια,advanced wipe kai format data.οταν τα εχεις κανει συνολο 3 φορες,δεξια κατω reboot-download mode και μετα περνας το firmware..τελειωνει μια φορα,ανοιγη το τηλ,μετα το κλεινης.download mode, το περνας αλλη μια το firmawre και μετα θα δουλεβουν ολα για ολα.. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george_21 Δημ. November 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2015 Είμαι εδώ και καιρό με root στην 5.0.2. Δεν δέχομαι αναβαθμίσεις λόγω του root .αν κάνω unroot μέσα από το su θα κάνει επαναφορά εργοστασιακων ρυθμίσεων η απλά χάνω το root? ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarirs Δημ. November 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2015 Μια απλη ερωτηση....νεος κατοχος του 3.....εχει αλλαξει καποιος το bezel....και ποσο του στοιχισε...και που το αλλαξε....??? Παράθεση android or ios or wm......who cares.....??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. November 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2015 Μια απλη ερωτηση....νεος κατοχος του 3.....εχει αλλαξει καποιος το bezel....και ποσο του στοιχισε...και που το αλλαξε....??? Δυστυχώς πάει σετ με την οθόνη. 150+ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dr_House Δημ. November 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2015 Αυτό, http://www.sammobile.com/firmwares/download/59287/N9005XXUGBOJ6_N9005XEOGBOJ1_XEO/ τι διαφορά έχει με την Nordic; αξίζει η αλλαγή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarirs Δημ. November 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2015 Δυστυχώς πάει σετ με την οθόνη. 150+ :X ενταξει δεν εχω χτυπηματα,απλως εχει φυγει το χρωμα....θηκουλα και ειναι αψογο....!!!! Τελαιυταιο firmware.... ειμαι στην 5.0 χωρις odin....και αρρουταριστος... Παράθεση android or ios or wm......who cares.....??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djchristakis Δημ. November 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2015 Αυτό, http://www.sammobile.com/firmwares/download/59287/N9005XXUGBOJ6_N9005XEOGBOJ1_XEO/ τι διαφορά έχει με την Nordic; αξίζει η αλλαγή; Και εγω με nordic ειμαι φιλε και μαλιστα με τη δευτερη μετα το update και δουλευει αψογα.Θα ηθελα και εγω οπως και εσυ να μαθω αν αξιζει η αλλαγη και τι νεοτερο εχει αυτη η ρομ.Οποιος γνωριζει ας μας πει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george_21 Δημ. November 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2015 Είμαι εδώ και καιρό με root στην 5.0.2. Δεν δέχομαι αναβαθμίσεις λόγω του root .αν κάνω unroot μέσα από το su θα κάνει επαναφορά εργοστασιακων ρυθμίσεων η απλά χάνω το root? ? Δεν ξέρει κανείς? ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarirs Δημ. November 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2015 Δεν ξέρει κανείς? ? θα γινει unroot απλα... Παράθεση android or ios or wm......who cares.....??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts