jrgr Δημ. July 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2015 Στην επιλογή του s pen πρέπει να τικαρω την επιλογή εντοπισμού πενας για οικονομία μπαταρίας η οχι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yaris1_0 Δημ. July 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2015 Είχα γερμανικό με 4.4.2 και του πέρασα την N9005NEEGPOF3 Nordic countries. Είμαι αρκετά ευχαριστημενος και ρωταω να περασω την γερμανική η να το αφήσω έτσι??την εχω περάσει από πάνω χωρίς reset χωρίς τίποτα και πάει ρολόι. . Και το Bluetooth μια χαρά. Μιλάω 5-6 ώρες συνεχόμενα. .. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
protsimer Δημ. July 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2015 Είχα γερμανικό με 4.4.2 και του πέρασα την N9005NEEGPOF3 Nordic countries. Είμαι αρκετά ευχαριστημενος και ρωταω να περασω την γερμανική η να το αφήσω έτσι??την εχω περάσει από πάνω χωρίς reset χωρίς τίποτα και πάει ρολόι. . Και το Bluetooth μια χαρά. Μιλάω 5-6 ώρες συνεχόμενα. .. Άσε τη Nordic. Είναι νεώτερη της Γερμανικής και, όπως φαίνεται, συνολικά καλύτερη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jrgr Δημ. July 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2015 Άσε τη Nordic. Είναι νεώτερη της Γερμανικής και, όπως φαίνεται, συνολικά καλύτερη. Πρώτη μερα χρήσης και γω, αριστες εντυπώσεις μεχρι τωρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
non_serviam_ Δημ. July 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2015 Αυτό το 5.0.1 που άρχισε να έρχεται, αξίζει?Εχει διαφορές? Λύθηκε το θέμα με το bluetooth? Γιατί αν εξαιρέσω αυτό με το bt, το τηλ φυσάει όπως είναι αυτή τη στιγμή... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MAGAKOS-E Δημ. July 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2015 καλημέρα εγώ πάντως δύο 24ωρα άντεξα με lolipop (την ελληνική) πέρα από θεματάκια που διάβασα στο site κ δεν πρόλαβα να τα δω....εκεί που έστισα το τηλέφωνο πατάω να μπω στα apps τιποτα???? ;) ΕΞΑΦΑΝΙΣΜΕΝΑ , πάω να βάλω widgets πάλι τίποτα???;) κ έτσι (όπως έκανα κ στο s4+ που έχω) επέστρεψα πάλι σε ελληνική 4.4.2!!!! ΕΓΓΥΗΣΗ ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PETROSLEON Δημ. July 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2015 Καλημερα κι απο μενα. Κι εγω ειχα βαλει την πρωτη Πολωνικη Lolipop, αργοτερα εβαλα την Ιταλικη (το τηλ. μου ειναι Ιταλικο) αλλα δεν αντεξα με τα προβληματα του bluetooth κι εδω και σχεδον 2 μηνες ημουν με την 4.4.2. Εχτες βραδυ περασα την Nordic και εχω να πω οτι μεχρι στιγμης ολα φαινεται να δουλευουν σωστα! ! Για να δουμε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vzoun Δημ. July 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2015 Εβαλα και γω την Official Lollipop 5.0 αλλα δε θα επρεπε να ειναι η 5.02? Γερμανικο κινητο. Μεχρι στιγμης ολα καλα πανε. Με το bluetooth τι προβλημα ειχατε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioa_pap Δημ. July 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2015 Σε όσους εβάλαν nordic 3 ερωτήσεις; α. Υπάρχει ακόμα lag στο recent apps? β. Εμφανίζονται μηνύματα όπως επαφές διακόπηκαν ή έγγραφα διακόπηκαν ; γ. Screenshot σταματά να δουλεύει;; Στην επίσημη πολωνική που είμαι τώρα βγάζει 2 φορές και μετά τίποτα..Λύνεται μόνο με επανεκκίνηση Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
protsimer Δημ. July 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2015 Σε όσους εβάλαν nordic 3 ερωτήσεις; α. Υπάρχει ακόμα lag στο recent apps? β. Εμφανίζονται μηνύματα όπως επαφές διακόπηκαν ή έγγραφα διακόπηκαν ; γ. Screenshot σταματά να δουλεύει;; Στην επίσημη πολωνική που είμαι τώρα βγάζει 2 φορές και μετά τίποτα..Λύνεται μόνο με επανεκκίνηση Ευχαριστώ. α. Όχι. Είναι ακαριαιο σαν το kitkat. β. Όχι ποτέ. γ. Βγάζω αρκετά την ημέρα και δεν έχω παρατηρήσει να μη λειτουργεί. Γενικά είναι build 17 Ιουνίου και έχει λύσει όλες τις παιδικές ασθένειες της Lollipop. Καμιά σχέση με τις Πολωνικες του Ιανουαριου και Φεβρουαρίου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anquitel Δημ. July 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2015 Καλημέρα σε όλους. Μετά από την αναβάθμιση σε lollipop έχω ένα θέμα με τον Chrome. Δεν μπορώ να καταλάβω πως αλλάζεις ανάμεσα σε καρτέλες και πως ανοίγεις πολλές καρτέλες μαζί. Ακούγεται πολύ χαζό το πρόβλημα αλλά δεν έχω βάλει άκρη. Έχει εξαφανιστεί το εικονίδιο πάνω δεξιά που σου δείχνει τις καρτέλες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas_xania Δημ. July 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2015 Πήγαινε στις ρυθμίσεις του chrome και εκει που λεει Συγχώνευση καρτελών και εφαρμογών απενεργοποίησε το. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anquitel Δημ. July 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2015 Πήγαινε στις ρυθμίσεις του chrome και εκει που λεει Συγχώνευση καρτελών και εφαρμογών απενεργοποίησε το. Τέλεια φίλε μου. Ευχαριστώ για την άμεση και εύστοχη απάντηση. Καλή Κυριακή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tourkofagos90 Δημ. July 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2015 καλησπερα, ενα φιλαρακι που εχει το κινητο με ρωταει αν αξιζει να βαλει το lolipop...εχει ευρωπαικο κινητο εντελως εργοστασιακο χωρις ρουτ και τετοια...του ηρθε χθες η αναβαθμιση, να προχωρησει ή δεν αξιζει? Παράθεση Nokia 3310,Nokia 3510i,Nokia 6820,SE K700,Motorola SLVR L7,SE W700,SE K770,LG GT505,HTC Wildfire,SE Xperia neo V,LG Optimus L9 II,Samsung Galaxy S3 Neo,Xiaomi Redmi 4X,Honor Play,Xiaomi Redmi Note 9 Pro,Apple iPhone 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
optostyle Δημ. July 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2015 Θα ακουσεις ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ γνωμες με το μακρυ και το κοντο του καθενος.....εγω την εβαλα για αλλαγη..ετσι απλα... Παράθεση Εχω κινητο Motorola....αυτο με την κεραια το καπακι και τα πρασινα γραμματα.Ναι αυτο που ζυγιζει 24Κg Σταθερο FTTH 200Mbps Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
protsimer Δημ. July 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2015 καλησπερα, ενα φιλαρακι που εχει το κινητο με ρωταει αν αξιζει να βαλει το lolipop...εχει ευρωπαικο κινητο εντελως εργοστασιακο χωρις ρουτ και τετοια...του ηρθε χθες η αναβαθμιση, να προχωρησει ή δεν αξιζει? Επειδή έχω δοκιμάσει σχεδόν όλες τις Lollipop, να βάλει τη Nordic. Είναι άψογη σε ολα της. Όλες οι άλλες είναι compiled πιο παλιά και έχουν μικροθεματακια. Φλασαροντας την δεν χάνει εγγύηση κλπ Αρχείο και οδηγίες εδώ (θέλει δωρεάν εγγραφή) http://www.sammobile.com/firmwares/download/50080/N9005XXUGPOF3_N9005NEEGPOF3_NEE/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyrosrotary Δημ. July 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2015 Αυτό που έχω παρατηρήσει αυτές τις μέρες με την γερμανική lollipop είναι ότι στις ρυθμίσεις ο ήχος κλήσης είναι πολύ χαμηλά ενώ εγώ το έχω πάντα στο τέρμα. Αλλάζει μόνο του χωρίς να το πειράζω. Κατά τα άλλα μου φαίνεται σταθερή και χωρίς προβλήματα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioa_pap Δημ. July 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2015 α. Όχι. Είναι ακαριαιο σαν το kitkat. β. Όχι ποτέ. γ. Βγάζω αρκετά την ημέρα και δεν έχω παρατηρήσει να μη λειτουργεί. Γενικά είναι build 17 Ιουνίου και έχει λύσει όλες τις παιδικές ασθένειες της Lollipop. Καμιά σχέση με τις Πολωνικες του Ιανουαριου και Φεβρουαρίου. Αφού την πέρασα και εγώ, επιβεβαιώνω τα παραπάνω.Κανένα πρόβλημα. Επιπλέον παρατήρησα και κάποιες αισθητικές μικροαλλαγές όπως π.χ. το LTE έγινε 4G, στο αναδυόμενο παράθυρο ρύθμισης ήχων έχουν βάλει και ετικέτες και κανά 2 άλλα στις ρυθμίσεις που τώρα μου διαφεύγουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enterhere Δημ. July 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2015 Αυτό που έχω παρατηρήσει αυτές τις μέρες με την γερμανική lollipop είναι ότι στις ρυθμίσεις ο ήχος κλήσης είναι πολύ χαμηλά ενώ εγώ το έχω πάντα στο τέρμα. Αλλάζει μόνο του χωρίς να το πειράζω. Κατά τα άλλα μου φαίνεται σταθερή και χωρίς προβλήματα! Μπες στις ρυθμίσεις και απενεργοποίησε όταν το τηλέφωνο είναι στην τσέπη σου να αυξάνει η ένταση του ήχου κλησης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
protsimer Δημ. July 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2015 Μπες στις ρυθμίσεις και απενεργοποίησε όταν το τηλέφωνο είναι στην τσέπη σου να αυξάνει η ένταση του ήχου κλησης. Δεν λύνει το πρόβλημα ούτε αυτη η ρύθμιση. Το δοκίμασα για κανέναν μήνα σε αγγλική unbranded, χωρίς αποτέλεσμα. Βάλτε Nordic όσοι δεν έχετε, να ξενοιασετε από τέτοια θέματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasiszn Δημ. July 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2015 Παιδιά δεν μπορω να συνδεσω το gear με το κινητό. Όλο πετάει force close και δεν με αφήνει. Έχω την crdroid . σε galaxy s2 plus λειτουργει άψογα με 5.1.1 Καμια ιδέα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PETROSLEON Δημ. July 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2015 Μετα απο 4 μερες με τη Nordic το τηλεφωνο δουλευει αψογα, και κυριως το bluetooth που ηταν το μεγαλκο μου προβλημα!! Αν δεν μου χαλουσε και το Gear 2 neo θα ημουν πολυ χαρουμενος.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ikar6 Δημ. July 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2015 Έχω έκδοση Baltic (SEB) 4.4.2 και δεν είχα αναβαθμίσει λόγω των προβλημάτων που άκουγα. Από τη στιγμή που λέτε ότι η Nordic τα λύνει αυτά λέω να το δοκιμάσω. Root όμως πως κάνουμε; (δε με νοιάζει να γράψει ο knox). Όλα όσα βρίσκω στο δίκτυο αφορούν προηγούμενες εκδόσεις της 5.0. Κανένα link? Παράθεση Γιάννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouros17 Δημ. July 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2015 Έχω έκδοση Baltic (SEB) 4.4.2 και δεν είχα αναβαθμίσει λόγω των προβλημάτων που άκουγα. Από τη στιγμή που λέτε ότι η Nordic τα λύνει αυτά λέω να το δοκιμάσω. Root όμως πως κάνουμε; (δε με νοιάζει να γράψει ο knox). Όλα όσα βρίσκω στο δίκτυο αφορούν προηγούμενες εκδόσεις της 5.0. Κανένα link? Η διαδικασία του root είναι η ίδια ανεξαρτήτως firmware. Ένα link που βρήκα είναι αυτό εδώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ikar6 Δημ. July 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2015 Η διαδικασία του root είναι η ίδια ανεξαρτήτως firmware. Ένα link που βρήκα είναι αυτό εδώ. ok, σε ευχαριστώ. Είχα την εντύπωση ότι το αρχείο που πρέπει κανείς να φλασάρει είναι διαφορετικό ανάλογα με την έκδοση του firmware Παράθεση Γιάννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts