TWINDROP2 Δημ. March 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2015 Ναι δουλευει Επιβεβαιώνω και εγώ... Μετά το επίσημο update όλα δουλεύουν μια χαρά... Επιφυλάσομαι για το θέμα της μπαταρίας... Γενικά το κινητό μου φαίνεται πάει καλύτερα και πήραμε και τα updates από το Note 4! Πάνω που θα έδινα 500 για το 4άρι... Πάμε για το 5 τώρα! Μα καλά... Τι κινητάρα έχουμε πάλι????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kinitos Δημ. March 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2015 (edited) Καλημέρα Ήρθε αναβάθμιση μέσω οτα βγάζει 850 mb με Kies 1.35g έχει διάφορα; αν ναι τι; αν όχι τότε γιατί έχει τόσο διαφορά στο μέγεθος του αρχείου; Edited March 30, 2015 by kinitos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evelinalex Δημ. March 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2015 Καλημέρα. Όχι δεν γίνεται να αλλάξει χρώμα και όσο για το kies...καμία σχέση με το iTunes !! ;) Δλδ? :O χειρότερο η καλύτερο? ? Παράθεση IPhone pro max /note 10 plus ,ipad pro 11 & MacBook pro :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dragarys Δημ. March 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2015 Κατά την άποψή μου θεωρώ ότι η Samsung δεν πρόκειται να δώσει ποτέ πλέον σοβαρή lollipop για το Note 3, δεν την συμφέρει είναι η πάγια τακτική της, προς το παρόν θέλει να προωθείσει το 4 και αυτό μέχρι να βγει το 5. Μία ένδειξη είναι ότι, και για να θολώσει τα νερά, βγάζει προβληματικές lollipop για περιφερειακές χώρες και όχι πχ για Γερμανία που είναι διαφορετική και πιο απαιτητική αγορά που σχεδόν πάντα την έδινε πρώτα... Θέλω να κάνω λάθος... Ναι φιλε κανεις λαθος.το note 3 το εχω περιπου 1 χρονο και δν το εχω δει να δουλευει πιο στρωτα ποτε.Η μπαταρια του σε χρονους οθονης ειναι ιδια που ηταν ικανοποιητικη(6και πανω ωρες οθονης) αυτο ομως που αλλαξε ειναι στην αναμονη που δν τρωει τιποτα( το εβγαλα απο τη μπριζα 12 το βραδυ 100% και το πρωι 10 η μπαταρια ηταν στο 99%).ηθελα το νοτε 4 αλλα αφου πηρε τα παντα σε επιπεδο software τωρα παμε για note 5 ευκολα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kinitos Δημ. March 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2015 Το ένα είναι update. το άλλο install full ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ Είναι προτεινόμενη κάποια μέθοδος από τις δύο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouros17 Δημ. March 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2015 Το csc code ειναι AUT csc country Switzerland και csc country iso CH Δεν έχει βγει ακόμα για το δικό σου csc. Η μοναδική ελβετική που βλέπω είναι αυτήν εδώ με csc code SWC. Γι'αυτό δεν σου ήρθε ακόμα ειδοποίηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
note_takias Δημ. March 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2015 Ημέρα 3.469 ακόμα περιμένουμε αναβάθμιση σε lollipop μεσω cosmote :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jstamato Δημ. March 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2015 Ημέρα 3.469 ακόμα περιμένουμε αναβάθμιση σε lollipop μεσω cosmote :mad: same here... Διάφορες άσχημες λέξεις περνάνε από το μυαλό μου αλλά με κόβει η λογοκρισία :angry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
serkos Δημ. March 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2015 Μην παραπονιέστε όλοι σας.κατεβάστε την επίσημη οποιας χώρας θέλετε και περάστε την με odin.δεν χάνετε καμιά εγγύηση έτσι. Παράθεση Samsung S 2/Samsung Note 3/Samsung Note 9/Samsung S24 Ultra Samsung Tab pro 8.4/Samsung Tab 3 7" Samsung Tab A 2019 10.1'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioma Δημ. March 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2015 Δεν έχει βγει ακόμα για το δικό σου csc. Η μοναδική ελβετική που βλέπω είναι αυτήν εδώ με csc code SWC. Γι'αυτό δεν σου ήρθε ακόμα ειδοποίηση. Ευχαριστω,μπερδευτηκα με τα csc code Παράθεση Μετεωρολογικός σταθμός Αμαρουσίου http://users.otenet.gr/~oyxbc3/myweather/index.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baxy Δημ. March 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2015 Παιδια μπορειτε να με υπενθυμισετε πως διορθωνουμε το θεμα με τα μυνηματα που εχουν 70 χαρακτηρες στα Ελληνικα και οχι 160; Ειμαι με lolipop 5.0 και οχι root Ευχαριστω baxy Παράθεση Νοτάκιας από τα γενοφάσκια του. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antriou23 Δημ. March 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2015 Παιδια μπορειτε να με υπενθυμισετε πως διορθωνουμε το θεμα με τα μυνηματα που εχουν 70 χαρακτηρες στα Ελληνικα και οχι 160; Ειμαι με lolipop 5.0 και οχι root Ευχαριστω baxy Πας στα μυνηματα.ρυθμισεις.sms.εισαγωγη λειτουργίας και επιλέγεις αλφάβητο gsm Παράθεση T68 N95 i900 i8000 HTC HD2 GT-I9300 Note3 s6 s7edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baxy Δημ. March 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2015 Πας στα μυνηματα.ρυθμισεις.sms.εισαγωγη λειτουργίας και επιλέγεις αλφάβητο gsm Ευχαριστω φιλε andriou. Τοσο απλο, τοσο ευκολο, τοσο σωστο. Well done. Παράθεση Νοτάκιας από τα γενοφάσκια του. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstopa Δημ. March 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2015 Εχει παρατηρησει κανεις μερικες φορες καποια lags που κανει το πληκτρολογιο.Οχι συχνα αλλα γινονται...lollipop official πριν 4 μερες περασμενη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hierophant Δημ. March 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2015 Εχει παρατηρησει κανεις μερικες φορες καποια lags που κανει το πληκτρολογιο.Οχι συχνα αλλα γινονται...lollipop official πριν 4 μερες περασμενη Ποιο πληκτρολόγιο απ όλα? Το μαμά? ~ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstopa Δημ. March 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2015 Ποιο πληκτρολόγιο απ όλα? Το μαμά? ~ Παντα!:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HexDec Δημ. March 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2015 Καλησπερα, μολις ηρθε η αναβαθμιση στο δικο μου νοουτ (ελληνικο κοσμοτε) αλλα δισταζω γιατι διαβαζω για προβληματα με την διαχειριση μνημης την ςποκριση κτλ... εαν αποφασισω να την κανω ποια ειναι η καλυτερη μεθοδος? Να κανω απλη αναβαθμιση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jstamato Δημ. March 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2015 Καλησπερα, μολις ηρθε η αναβαθμιση στο δικο μου νοουτ (ελληνικο κοσμοτε) αλλα δισταζω γιατι διαβαζω για προβληματα με την διαχειριση μνημης την ςποκριση κτλ... εαν αποφασισω να την κανω ποια ειναι η καλυτερη μεθοδος? Να κανω απλη αναβαθμιση? Διάβασε αυτό φίλε http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6024203#post6024203 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HexDec Δημ. March 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2015 Διάβασε αυτό φίλε http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6024203#post6024203 Σε ευχαριστω πολυ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hierophant Δημ. March 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2015 Παντα!:lol: Δε θα βρεις και πολλούς να χρησιμοποιούν το μαμά πληκτρολόγιο. Ειδικά εδώ μέσα. Από τη στιγμή που υπάρχουν τα 3 κορυφαία πληκτρολόγια Swype, Swiftkey, TouchPal, ποιος το...... το μαμίσιο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstopa Δημ. March 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2015 Εχει αναφερθει και προηγουμενως...θα κανω επαναφορα εργοστασιακων θα βαλω μετα lollipopμετα θα ξανα κανω επαναφορα;και αν ναι μετα θα ξανακανω αναβαθμιση;για ποιο λογο πεοτεινεται δυο φορες επαναφορα εργοστασιακων; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crazyio Δημ. March 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2015 Εχει αναφερθει και προηγουμενως...θα κανω επαναφορα εργοστασιακων θα βαλω μετα lollipopμετα θα ξανα κανω επαναφορα;και αν ναι μετα θα ξανακανω αναβαθμιση;για ποιο λογο πεοτεινεται δυο φορες επαναφορα εργοστασιακων; Κανε την αναβαθμιση, κανε επαναφορα εργοστασιακων και στησε το κινητο σου. απλα. Παράθεση Wise men talk because they have something to say; fools, because they have to say something. Ποτέ μην λογομαχείς με έναν βλάκα ... θα σε ρίξει στο επίπεδό του και θα σε νικήσει λόγο εμπειρίας. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nakos1974 Δημ. March 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2015 καλησπερα.το σαββατο περασα την λολιποπ με hard reset πριν και μετα,μεσω kies.οι πρωτες εντυπωσεις,αλλο κινητο.πιο γρηγορο,κραταει πιο πολυ η μπαταρια,ωραια εικονιδια και γενικως μια αισθηση οτι εχεις κατι καινουριο.βεβαια δεν λειπουν και τα bugs,2 στο συνολο.το πρωτο με τον ηχο κλησης που χανει την ενταση του μετα την δευτερη κληση.και δευτερον,το περιοδικο που δεν ανοιγει.το πρωτο το ελυσα με τον τροπο που εχουν πει στα προηγουμενα ποστ.το δευτερο ενω υπαρχει ο τροπος,δεν μ ενδιαφερει να το κανω.παντος ειμαι υπερ στο να περασετε την λολιποπ για εσας που το σκεφτεστε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisdental Δημ. March 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2015 Ναι δουλευει Επιβεβαιώνω και εγώ... Μετά το επίσημο update όλα δουλεύουν μια χαρά... Επιφυλάσομαι για το θέμα της μπαταρίας... Γενικά το κινητό μου φαίνεται πάει καλύτερα και πήραμε και τα updates από το Note 4! Πάνω που θα έδινα 500 για το 4άρι... Πάμε για το 5 τώρα! Μα καλά... Τι κινητάρα έχουμε πάλι????? καλησπερα.το σαββατο περασα την λολιποπ με hard reset πριν και μετα,μεσω kies.οι πρωτες εντυπωσεις,αλλο κινητο.πιο γρηγορο,κραταει πιο πολυ η μπαταρια,ωραια εικονιδια και γενικως μια αισθηση οτι εχεις κατι καινουριο.βεβαια δεν λειπουν και τα bugs,2 στο συνολο.το πρωτο με τον ηχο κλησης που χανει την ενταση του μετα την δευτερη κληση.και δευτερον,το περιοδικο που δεν ανοιγει.το πρωτο το ελυσα με τον τροπο που εχουν πει στα προηγουμενα ποστ.το δευτερο ενω υπαρχει ο τροπος,δεν μ ενδιαφερει να το κανω.παντος ειμαι υπερ στο να περασετε την λολιποπ για εσας που το σκεφτεστε. Επιβεβαιωνω και γω οτι η εφαρμογη ACR call record δουλευει περιφημα για ηχογραφηση κλησεων!!! Ειμαι με την επισημη 5.0 χωρις root. Επιτελους ηταν το μοναδικο χαρακτηριστικο που ελλειπε απο τη κινηταρα και ......απλα ξαναηρθε!!!!! Παράθεση http://www.chrisdentalcare.blogspot.com:D http://www.facebook.com/chrisdentalcare.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrFrap Δημ. March 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2015 (edited) Τον τελευταίο καιρό, πριν την lollipop αλλά και μετά, η εφαρμογή Facebook καταναλώνει πολύ μπαταρία, είναι πάντα πρώτη με ποσοστό 19 % - 25%. Συμβαίνει και σε άλλους αυτό? Edited March 31, 2015 by DrFrap Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts