T.R.S. Δημ. March 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2015 Δεν βγαίνω εκτός θέματος, απλά θέλω να ρωτήσω εάν βελτιώνεται η λειτουργία του note 3, με αυτόν τον laucher, δηλαδή εάν αξίζει να το αγοράσω και αν υπάρχει κάποιο πρόγραμμα που να λειτουργεί ο δέκτης του ΟΤΕ tv με το note.. Nova launcher και τα μυαλά στα κάγκελα φίλε. Πάει σφαίρα το εργαλείο Παράθεση ImAgInAtiON iS mOrE ImPOrTAnt tHAN kNOWLeDgE! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jrgr Δημ. March 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2015 Δεν βγαίνω εκτός θέματος, απλά θέλω να ρωτήσω εάν βελτιώνεται η λειτουργία του note 3, με αυτόν τον laucher, δηλαδή εάν αξίζει να το αγοράσω και αν υπάρχει κάποιο πρόγραμμα που να λειτουργεί ο δέκτης του ΟΤΕ tv με το note.. Δεν με απασχόλησε καθόλου ο καινούριος touch wizz . Αγωρασε τον nova αξίζει. Τωρα για το θεμα σου με το ote tv πονεμενη ιστορία . Το ιδια θεμα έχουμε και με το nova . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dr_House Δημ. March 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2015 σας ευχαριστώ για τις άμεσες απαντήσεις σας! αυτό το θέμα με το οτε tv, είναι πολύ σπαστικό,παρόλο που έστειλα στην εφαρμογή του watch on e-mail, πως δεν υπάρχει κωδικός για τον δέκτη της kaon,μου απάντησαν πως θα λυθεί το θέμα μελλοντικά,εδώ και κάποιους μήνες... θα τον αγοράσω τον nova launcher και ελπίζω να μείνω ευχαριστημένος.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jrgr Δημ. March 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2015 σας ευχαριστώ για τις άμεσες απαντήσεις σας! αυτό το θέμα με το οτε tv, είναι πολύ σπαστικό,παρόλο που έστειλα στην εφαρμογή του watch on e-mail, πως δεν υπάρχει κωδικός για τον δέκτη της kaon,μου απάντησαν πως θα λυθεί το θέμα μελλοντικά,εδώ και κάποιους μήνες... θα τον αγοράσω τον nova launcher και ελπίζω να μείνω ευχαριστημένος.. Είχα στείλει και εγω μυνημα στους προγραματιστες του watchon. την ιδια απάντηση ελαβα και εγω για το δεκτη της nova. Το παραδοξο οτι στο watchon plus με kit kat εστω λειτουργουσε το χειριστήριο στη μπαρα . Οσο για το nova launcher δεν θα το μετανιώσεις ειδικά με το καινούριο του update που έρχεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prime Δημ. March 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2015 (edited) Καλησπέρα. Είχα το κινητό έχοντας ήδη κάρτα Wind, γνώριζα ότι δεν θα έχω 4G. Εξ'αρχής, από την πρώτη μέρα λειτουργίας του, δεν υπήρχε στο μενού η δυνατότητα ενεργοποίησης, θεώρησα ότι το κάνει επειδή δεν υπάρχει διαθέσιμο αντίστοιχο δίκτυο. Σήμερα λοιπόν έβαλα την 4G καρτούλα της Wind, και αγγούρια... Όλο το απόγευμα ψάχνω να δω πως ενεργοποιείται. Σε διπλανό νήμα για το S4, ακολούθησα τις οδηγίες, αλλά δεν προχωράει από κάποιο σημείο και μετά. Γνωρίζει κάποιος τα βήματα ενεργοποίησής του; Σε Note 3 (N9005) με πολωνική Lollipop και κάρτα Q, πριν την αλλαγή της κάρτας, εμφανιζόταν το LTE/WCDMA/GSM στις ρυθμίσεις αλλά δεν έδειχνε LTE με ανοιχτά τα mobile data. Μέχρι H+. Με αλλαγή κάρτας δείχνει κανονικά LTE. Edited March 12, 2015 by Prime Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soctap Δημ. March 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2015 Παιδιά περασα την πολωνικη lolipop απο γαλλική που ειχα με διαγραφη ολων. Το θεμα ειναι οτι οταν παω να κανω ενημερωσεις λογισμικου λεει οτι η συσκευη εχει τροποποιηθει με μη εξουσιοδοτημενο τροπο. Εννοειται οτι root δεν εχω κανει ειναι μονο επισημη. Τι συμβαινει γιατι λεω να το αφησω χωρις root. Αφου εγινε διαγραφη των παντων περασα με clean instal σαφως, πως εχει τροποποιηθει η συσκευη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. March 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2015 Παιδιά περασα την πολωνικη lolipop απο γαλλική που ειχα με διαγραφη ολων. Το θεμα ειναι οτι οταν παω να κανω ενημερωσεις λογισμικου λεει οτι η συσκευη εχει τροποποιηθει με μη εξουσιοδοτημενο τροπο. Εννοειται οτι root δεν εχω κανει ειναι μονο επισημη. Τι συμβαινει γιατι λεω να το αφησω χωρις root. Αφου εγινε διαγραφη των παντων περασα με clean instal σαφως, πως εχει τροποποιηθει η συσκευη; Κατέβασε το phone info απο το store και κοίταξε αν σου δείχνει στο csc μόνο ΧΕΟ . Επίσης κοίτα αν σου έχουν περαστεί modem και bootloader από την lollipop. Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soctap Δημ. March 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2015 Κατέβασε το phone info απο το store και κοίταξε αν σου δείχνει στο csc μόνο ΧΕΟ . Επίσης κοίτα αν σου έχουν περαστεί modem και bootloader από την lollipop. Καλήμερα και σε ευχαριστώ για την απάντηση σου. CSC INFO XEO- ACTIVE CSC CODE XEO -CSC COUNTRY POLAND. Bootloader version N9005XXUENB4 - Baseband version N9005XXUENB1- Pda version N9005XXUGBOB6- CSC Version N9005XEOGBOA4. Αυτά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stavros_595 Δημ. March 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2015 (edited) Προχτές μίλησα με Samsung και ο εκπρόσωπος του live chat μου είπε ότι γνωρίζουν το πρόβλημα με το LTE της wind και θα διορθωθεί σε μελλοντική αναβάθμιση, το παραδέχονται λοιπόν. Όταν ρώτησα αν λύνεται με την 5.0 με έκλεισε. Το θέμα είναι βρήκα την λύση στο πρόβλημα με 4.4.2. Έχω περάσει την X-note και έχω το build 15. Το τελευταίο build που έχει βγει, το 21, εμφανίζει κανονικά επιλογή LTE. Και επειδή έχουν ακουστεί διάφορα περίεργα για την 5.0, μέχρι να βγει η 5.1 που ισχυρίζονται ότι διορθώνει πολλά, δεν ψήνομαι να γυρίσω σε stock, ήδη πολύ ευχαριστημένος με την x-note, μια αναβάθμισή της θέλει μόνο. Edited March 13, 2015 by Stavros_595 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. March 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2015 Καλήμερα και σε ευχαριστώ για την απάντηση σου. CSC INFO XEO- ACTIVE CSC CODE XEO -CSC COUNTRY POLAND. Bootloader version N9005XXUENB4 - Baseband version N9005XXUENB1- Pda version N9005XXUGBOB6- CSC Version N9005XEOGBOA4. Αυτά.Δεν σου έχουν περαστεί bootloader και modem της lollipop. Κάνε επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων και ξαναφλάσαρε τη ρομ ;) Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prattein_Aloga Δημ. March 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2015 Γκαηζ η αλλαγη του περιμετρικου ασημι μερους ποσο κοστιζει ξερουμε? Παράθεση Stormrain@insomnia.gr Πέτρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geotrvs Δημ. March 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2015 Γκαηζ η αλλαγη του περιμετρικου ασημι μερους ποσο κοστιζει ξερουμε? Πάει μαζί με την οθόνη δυστυχώς! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prattein_Aloga Δημ. March 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2015 Πάει μαζί με την οθόνη δυστυχώς! Eυχαριστω, αρα δεν αξιζει για ενα χτυπηματακι. Oh well.. :) Παράθεση Stormrain@insomnia.gr Πέτρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soctap Δημ. March 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2015 Δεν σου έχουν περαστεί bootloader και modem της lollipop. Κάνε επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων και ξαναφλάσαρε τη ρομ ;) Ευχαριστω. Μεσω odin τσεκαρα το update bootloader και ολα καλα, παει και πιο σφαιρα τωρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpeedRacer Δημ. March 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2015 Καλησπερα σε ολους . Μεχρι τελος του μηνα που θα παρω το note 4 θελω να περασω με odin στο note 3 την Official ROM πολωνική Lollipop . Αν ειναι ευκολο να περασει καποιος το link του οδηγου . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hierophant Δημ. March 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2015 Eυχαριστω, αρα δεν αξιζει για ενα χτυπηματακι. Oh well.. :) Όχι, δεν αξίζει αλλά αν είσαι εντός της εγγύησης, μπορείς εφόσον έχεις burn in στην οθόνη σου από την notification bar, να τους το πας και σου αλλάζουν τα πάντα δωρεάν. Κοίτα λίγο την οθόνη σου, υπάρχουν κάποια προγράμματα που φωτίζουν με χρώματα όλη την οθόνη. Αν στη notification bar έχεις μια μαύρη σκιά, δηλαδή αν τη βλέπεις τη μπάρα χωρίς να υπάρχει, τότε έχεις "κάψιμο". Τότε στην αλλάζουν δωρεάν την οθόνη μαζί με το μπέζελ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geotrvs Δημ. March 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2015 [ATTACH]58126[/ATTACH]όπως αυτό δηλαδή.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djchristakis Δημ. March 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2015 [ATTACH]58126[/ATTACH]όπως αυτό δηλαδή.... φιλε μου δεν μπορω να διακρινω κατι στη φωτο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rollman Δημ. March 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2015 παιδια ειχα ενα youtube downloader και δουλευε καλα απλα τωρα σταματησε να λειτουργει και ψαχνω.. θα ηθελα να ρωτησω εσεις ποια apps εχετε?? ευχαριστω πολυ.. Παράθεση The quieter you become, the more you are able to hear... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tetra1982 Δημ. March 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2015 Ρε παιδιά έχω δώσει το Note 3 στον αδερφό μου. Του έχω βάλει την N9005XXUGBOB6_N9005XEOGBOA4_XEO (Πολωνική Lollipop). Ολα λειτουργούν άψογα εκτός απο το γεγονός πως δεν στέλνει sms. Λαμβάνει κανονικά αλλά δεν στέλνει. Ξέρει κανείς τι μπορεί να είναι; Παράθεση Crazy? I was crazy once. They locked me in a room. A circular room and told me to find a corner. I lived there. I died there. Died? I died once. They put me in a deep dark whole, with worms. Worms? I hate worms, worms make me crazy. A worm tickled my nose. That drove me crazy. Crazy? I was crazy once... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouros17 Δημ. March 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2015 Καλησπερα σε ολους . Μεχρι τελος του μηνα που θα παρω το note 4 θελω να περασω με odin στο note 3 την Official ROM πολωνική Lollipop . Αν ειναι ευκολο να περασει καποιος το link του οδηγου . Εδώ είσαι: http://www.sammobile.com/firmwares/download/43864/N9005XXUGBOB6_N9005XEOGBOA4_XEO/ παιδια ειχα ενα youtube downloader και δουλευε καλα απλα τωρα σταματησε να λειτουργει και ψαχνω.. θα ηθελα να ρωτησω εσεις ποια apps εχετε?? ευχαριστω πολυ.. Έχω το YouTube downloader και δουλεύει τέλεια. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2137743 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sot20 Δημ. March 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2015 Θέλω να εκτυπώσω όλες τις επαφές που έχω στο τηλέφωνο. Ξέρετε πως γίνεται ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geotrvs Δημ. March 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2015 Θέλω να εκτυπώσω όλες τις επαφές που έχω στο τηλέφωνο. Ξέρετε πως γίνεται ; Δοκίμασε αυτό https://play.google.com/store/apps/details?id=com.tikoo.pmcontacts Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. March 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2015 Θέλω να εκτυπώσω όλες τις επαφές που έχω στο τηλέφωνο. Ξέρετε πως γίνεται ; Ο καλύτερος τρόπος διαχείρισης των επαφών είναι μέσα από το gmail στον υπολογιστή σου. Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sot20 Δημ. March 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2015 Δοκίμασε αυτό https://play.google.com/store/apps/details?id=com.tikoo.pmcontacts Σε ευχαριστώ πολύ ! Το δοκίμασα μόλις τώρα και δούλεψε ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts