Jump to content

Samsung Galaxy Note 3 (SM-N9005)

StratosGR
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Φιλε εχω το ιδιο προβλημα με το home button απο την πρωτη μερα (περιεργο ηχο κριτς,κριτς)....καποιες φορες ειναι πιο εντονο καποιες δεν το κανει καθολου.

Ολο λεω να το στειλω smartec για αλλαγη κι ολο το μετανιωνω.

Ξερει καποιος φιλος αν στην αλλαγη home button αλλαζει πακετο με την Οθονη?

Ρωταω γιατι εχω περασμενο tempered glass;)

Αν τελικα το στειλεις θα ηθελα να μου αναφερεις τι έγινε. Θεωρω οτι δεν εχει σχεση το button με την οθονη.

Wise men talk because they have something to say; fools, because they have to say something.

Ποτέ μην λογομαχείς με έναν βλάκα ... θα σε ρίξει στο επίπεδό του και θα σε νικήσει λόγο εμπειρίας.

Κι εμενα το home button ειναι λιγο πιο χαλαρό αποτι στο s3 ας πουμε, κουναει ελαχιστα. Κι αυτο θεωρητικα θα μπορούσε να ειναι λογος να κανουν επισκευή.

Οπως ειπα δε μπαινω στη διαδικασια για λεπτομέρειες. Μονο αν μου εκαναν αντικατασταση. Αλλιως δε θελω να βαλουν χερι ουτε να περιμενω χωρις κινητο.

Ενδιαφέρον διάγραμμα και για το Νοτε 3.

(Μπαταρία)

http://www.sammobile.com/wp-content/uploads/2014/09/Samsung-Galaxy-Note-4-Video-Playback-Battery-Life-Test.jpg

Επειδή είχα note 2 & τώρα το 3, μου φαίνεται περίεργο ότι το note 2 έχει χειρότερα νούμερα από το 3, μιας και με παρόμοια χρήση και με τα δύο βγάζω τη μέρα αλλά στο 2άρι πάντα είχα περισσότερο υπόλοιπο από ότι τώρα με το 3.

Συνεπώς το 4 δεν μπορώ να καταλάβω που κυμαίνεται βάσει αυτού του διαγράμματος. :wacko::wacko:

Παίδες ψάχνω κάποιο καλό launcher ελαφρύ χωρίς πολλά ξόμπλια να σεταρω μόνο τι θα ξεκινάει για το Note3

Εχω θεμα με το wifi... Συνεχως χανει τους κωδικους των δικτυων που εχω μπει... Μπορω να κανω κατι?

Εχω θεμα με το wifi... Συνεχως χανει τους κωδικους των δικτυων που εχω μπει... Μπορω να κανω κατι?
Μόνο με root ,αλλιώς από είπαν κάποια παιδιά έχει διορθωθεί με την τελευταία αναβάθμιση NG1.

Το θέμα λύθηκε με το εξαιρετικό Instabridge

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.instabridge.android&hl=el

χθες επεστρεψα στο note μετα απο το σπασιμο του προηγουμενου και την συμβιωση με lg g3 για μια εβδφομαδα . νοτε 3 δεν υπαρχει σε καμια αλλη συσκευη ! εξαρτηση :D:X:lol::):!::!:

απ το recovery το εκανα, λες να κανω και μια απ τις ρυθμισεις? το χω πακεταρει τωρα αλλά το ξαναβγαζω να δω

EDIT: Ναι στοκ βεβαια

EDIT2: To phone info μου βγαζει ημ κατασκευης 13-09-2013. Ειναι οι πρωτες παρτιδες και αραχνιαζουν στις αποθηκες της κοσμοτε. Επισης η καμερα το βραδυ ηταν αθλια 10 κοκους ολη η φωτο χαχαχαχα. Το σπρωχνω πισω και ελπιζω το αλλο που θα ρθει να ειναι οκ

EDIT3: Τιποτα και απ τις ρυθμισεις....φευγει παραυτα γιατι μου μυριζει πλακετα το θεμα χαχαχαχαχα

πολυ σωστα λες . και γω ειχα το ιδιο και ηταν πλακετα . μου εδψσασν αλλο

Εχω ενα προβλημα οταν μιλαω στο τηλ η οθονη δεν σβηνει ενω οταν ειναι stand by η συσκευη και περναω το χερι μου απο πανω η οθονη αναβει οποτε ο αισθητηρας πρεπει να δουλευει Η οταν περναω το χερι απο πανω δουλευει η καμερα? Εχει τυχει σε κανεναν?
iphone 6 Sony Vaio duo 13 ipod nano 6th

Εχω ενα προβλημα οταν μιλαω στο τηλ η οθονη δεν σβηνει ενω οταν ειναι stand by η συσκευη και περναω το χερι μου απο πανω η οθονη αναβει οποτε ο αισθητηρας πρεπει να δουλευει Η οταν περναω το χερι απο πανω δουλευει η καμερα? Εχει τυχει σε κανεναν?

Ρυθμίσεις /συσκευή / κλείσεις και δες αυτό.

[ATTACH]50509[/ATTACH]

Σε προηγούμενα νήματα έγινε αναφορά σε πληκτρολόγια. Έχω αγοράσει και χρησιμοποιώ το Fleksy. Είναι πολύ βολικό και αν το μάθεις τότε κυριολεκτικά πετάει.

Νομίζω ότι πλέον έχει λυθεί το θέμα με τις αναβαθμίσεις που έκανε η Samsung. Εμένα να φανταστείς μέρα παρά μέρα ξεχνούσε το wifi του σπιτιού μου.

Είσαι up to date όσον αφορά τις αναβαθμίσεις σου;

χθες επεστρεψα στο note μετα απο το σπασιμο του προηγουμενου και την συμβιωση με lg g3 για μια εβδφομαδα . νοτε 3 δεν υπαρχει σε καμια αλλη συσκευη ! εξαρτηση :D:X:lol::):!::!:

Κι εγω το ιδιο λεω...απολυτη εξαρτηση:)...δοκιμασα 10 μερες HTC8 ΚΑΙ LG G3 και γυρισα τρεχοντας στο Notaki μου!!:lol:

Note 3 με τυπωμένο το logo LTE πίσω στο καπάκι από ποια χώρα είναι;

Δεν είναι θέμα χώρας, είναι θέμα provider της οποιαδηποτε χωρας που το ειχε παραγγειλει ο οποίος χρησιμοποιει LTE και μπορει να ειναι απο οπουδήποτε

Μια πολύ καλή εφαρμογή http://forum.xda-developers.com/xposed/modules/mod-nlpunbounce-reduce-nlp-wakelocks-t2853874 που κόβει τα wakelocks.

Από εχθές την δουλεύω και δείτε την φωτογραφία τη έχει σταματήσει.

Μια πολύ καλή εφαρμογή http://forum.xda-developers.com/xposed/modules/mod-nlpunbounce-reduce-nlp-wakelocks-t2853874 που κόβει τα wakelocks.

Από εχθές την δουλεύω και δείτε την φωτογραφία τη έχει σταματήσει.

Δοκίμασες την premium ή την free; Την δουλεύω αυτές τις μέρες και γω.

Ρυθμίσεις /συσκευή / κλείσεις και δες αυτό.

[ATTACH]50509[/ATTACH]

Σε ευχαριστω αυτο ηταν καποιος θα μου το ειχε πειραξει....

iphone 6 Sony Vaio duo 13 ipod nano 6th

Πας. Ρυθμίσεις-Γενικα--Διαχειριστης εφαρμογών,εκεί στο πάνω μέρος έχει καρτέλες τις οποίες μετακινεις με το δάχτυλο, πήγαινε στη δεύτερη, γράφει κάρτα sd, δες αν είναι τικαρισμενη κάποια εφαρμογή και αν είναι ξετικαριστη.

Πήγαινε στην τέταρτη, γράφει Όλα,σκρολαρισε στη λίστα μέχρι να βρεις την εφαρμογή του play store.Πάτα πάνω της και στο μενού που θα σου ανοίξει πάτα το εκκαθάριση δεδομένων.Κάνε και μια επανεκκίνηση το κινητό και πες μας τι έγινε.

Έκανα όλα τα βήματα και μου γράφει όταν πάω να κάνω κλήση τώρα μη εγγεγραμμένο στο δίκτυο . Δεν μπορώ να πάρω τηλέφωνο τώρα . :(

Δοκίμασες την premium ή την free; Την δουλεύω αυτές τις μέρες και γω.

Το έβαλα αλλα δεν καταλαβαίνω πως δουλεύει

Ολα 000 τα βλεπω Πρέπει να τρέχει στο background ?

Edited by Iannis

Έκανα όλα τα βήματα και μου γράφει όταν πάω να κάνω κλήση τώρα μη εγγεγραμμένο στο δίκτυο . Δεν μπορώ να πάρω τηλέφωνο τώρα . :(

Ελα βρε συ,δεν εχει καμια σχεση η εκκαθαριση δεδομενων του play store με το σημα δικτυου,σαν να μου λες οτι επειδη εσπασε η τζαμαρια του γειτονα δεν παιρνει μπρος το αυτοκινητο σου :p .Κανε μια επανεκκινηση κι αν σου κανει τα ιδια βγαλε και ξαναβαλε την σιμ (για ριξε και μια ματια στις ρυθμισεις-πληροφοριες συσκευης-κατασταση, το imei σου το βλεπεις? )

Το έβαλα αλλα δεν καταλαβαίνω πως δουλεύει

Ολα 000 τα βλεπω Πρέπει να τρέχει στο background ?

Στο μενού έχει wakelocks και alarms μπαίνεις μέσα και κάνεις on μόνο αυτά που σου λέει safe.

• The title was changed to Samsung Galaxy Note 3 (SM-N9005)