crazyio Δημ. September 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2014 Φιλε εχω το ιδιο προβλημα με το home button απο την πρωτη μερα (περιεργο ηχο κριτς,κριτς)....καποιες φορες ειναι πιο εντονο καποιες δεν το κανει καθολου. Ολο λεω να το στειλω smartec για αλλαγη κι ολο το μετανιωνω. Ξερει καποιος φιλος αν στην αλλαγη home button αλλαζει πακετο με την Οθονη? Ρωταω γιατι εχω περασμενο tempered glass;) Αν τελικα το στειλεις θα ηθελα να μου αναφερεις τι έγινε. Θεωρω οτι δεν εχει σχεση το button με την οθονη. Παράθεση Wise men talk because they have something to say; fools, because they have to say something. Ποτέ μην λογομαχείς με έναν βλάκα ... θα σε ρίξει στο επίπεδό του και θα σε νικήσει λόγο εμπειρίας. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
General_lee Δημ. September 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2014 Κι εμενα το home button ειναι λιγο πιο χαλαρό αποτι στο s3 ας πουμε, κουναει ελαχιστα. Κι αυτο θεωρητικα θα μπορούσε να ειναι λογος να κανουν επισκευή. Οπως ειπα δε μπαινω στη διαδικασια για λεπτομέρειες. Μονο αν μου εκαναν αντικατασταση. Αλλιως δε θελω να βαλουν χερι ουτε να περιμενω χωρις κινητο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest Logi Δημ. September 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2014 Ενδιαφέρον διάγραμμα και για το Νοτε 3. (Μπαταρία) http://www.sammobile.com/wp-content/uploads/2014/09/Samsung-Galaxy-Note-4-Video-Playback-Battery-Life-Test.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bas13 Δημ. September 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2014 Ενδιαφέρον διάγραμμα και για το Νοτε 3. (Μπαταρία) http://www.sammobile.com/wp-content/uploads/2014/09/Samsung-Galaxy-Note-4-Video-Playback-Battery-Life-Test.jpg Επειδή είχα note 2 & τώρα το 3, μου φαίνεται περίεργο ότι το note 2 έχει χειρότερα νούμερα από το 3, μιας και με παρόμοια χρήση και με τα δύο βγάζω τη μέρα αλλά στο 2άρι πάντα είχα περισσότερο υπόλοιπο από ότι τώρα με το 3. Συνεπώς το 4 δεν μπορώ να καταλάβω που κυμαίνεται βάσει αυτού του διαγράμματος. :wacko::wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Iannis Δημ. September 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2014 Παίδες ψάχνω κάποιο καλό launcher ελαφρύ χωρίς πολλά ξόμπλια να σεταρω μόνο τι θα ξεκινάει για το Note3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Carpe_Diem Δημ. September 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2014 Εχω θεμα με το wifi... Συνεχως χανει τους κωδικους των δικτυων που εχω μπει... Μπορω να κανω κατι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. September 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2014 Εχω θεμα με το wifi... Συνεχως χανει τους κωδικους των δικτυων που εχω μπει... Μπορω να κανω κατι?Μόνο με root ,αλλιώς από είπαν κάποια παιδιά έχει διορθωθεί με την τελευταία αναβάθμιση NG1. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Iannis Δημ. September 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2014 Εχω θεμα με το wifi... Συνεχως χανει τους κωδικους των δικτυων που εχω μπει... Μπορω να κανω κατι? Το θέμα λύθηκε με το εξαιρετικό Instabridge https://play.google.com/store/apps/details?id=com.instabridge.android&hl=el Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelioz350 Δημ. September 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2014 χθες επεστρεψα στο note μετα απο το σπασιμο του προηγουμενου και την συμβιωση με lg g3 για μια εβδφομαδα . νοτε 3 δεν υπαρχει σε καμια αλλη συσκευη ! εξαρτηση :D:X:lol::):!::!: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelioz350 Δημ. September 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2014 απ το recovery το εκανα, λες να κανω και μια απ τις ρυθμισεις? το χω πακεταρει τωρα αλλά το ξαναβγαζω να δω EDIT: Ναι στοκ βεβαια EDIT2: To phone info μου βγαζει ημ κατασκευης 13-09-2013. Ειναι οι πρωτες παρτιδες και αραχνιαζουν στις αποθηκες της κοσμοτε. Επισης η καμερα το βραδυ ηταν αθλια 10 κοκους ολη η φωτο χαχαχαχα. Το σπρωχνω πισω και ελπιζω το αλλο που θα ρθει να ειναι οκ EDIT3: Τιποτα και απ τις ρυθμισεις....φευγει παραυτα γιατι μου μυριζει πλακετα το θεμα χαχαχαχαχα πολυ σωστα λες . και γω ειχα το ιδιο και ηταν πλακετα . μου εδψσασν αλλο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morgan21 Δημ. September 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2014 Εχω ενα προβλημα οταν μιλαω στο τηλ η οθονη δεν σβηνει ενω οταν ειναι stand by η συσκευη και περναω το χερι μου απο πανω η οθονη αναβει οποτε ο αισθητηρας πρεπει να δουλευει Η οταν περναω το χερι απο πανω δουλευει η καμερα? Εχει τυχει σε κανεναν? Παράθεση iphone 6 Sony Vaio duo 13 ipod nano 6th Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. September 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2014 Εχω ενα προβλημα οταν μιλαω στο τηλ η οθονη δεν σβηνει ενω οταν ειναι stand by η συσκευη και περναω το χερι μου απο πανω η οθονη αναβει οποτε ο αισθητηρας πρεπει να δουλευει Η οταν περναω το χερι απο πανω δουλευει η καμερα? Εχει τυχει σε κανεναν? Ρυθμίσεις /συσκευή / κλείσεις και δες αυτό. [ATTACH]50509[/ATTACH] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enterhere Δημ. September 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2014 Σε προηγούμενα νήματα έγινε αναφορά σε πληκτρολόγια. Έχω αγοράσει και χρησιμοποιώ το Fleksy. Είναι πολύ βολικό και αν το μάθεις τότε κυριολεκτικά πετάει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis_m Δημ. September 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2014 Εχω θεμα με το wifi... Συνεχως χανει τους κωδικους των δικτυων που εχω μπει... Μπορω να κανω κατι? Νομίζω ότι πλέον έχει λυθεί το θέμα με τις αναβαθμίσεις που έκανε η Samsung. Εμένα να φανταστείς μέρα παρά μέρα ξεχνούσε το wifi του σπιτιού μου. Είσαι up to date όσον αφορά τις αναβαθμίσεις σου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest Logi Δημ. September 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2014 Έτσι ακριβώς. Όμως αυτό το "αδεσποτο" thread θα κλειδωθεί/μεταφερθεί σύντομα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
int70 Δημ. September 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2014 χθες επεστρεψα στο note μετα απο το σπασιμο του προηγουμενου και την συμβιωση με lg g3 για μια εβδφομαδα . νοτε 3 δεν υπαρχει σε καμια αλλη συσκευη ! εξαρτηση :D:X:lol::):!::!: Κι εγω το ιδιο λεω...απολυτη εξαρτηση:)...δοκιμασα 10 μερες HTC8 ΚΑΙ LG G3 και γυρισα τρεχοντας στο Notaki μου!!:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmo Δημ. October 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2014 Note 3 με τυπωμένο το logo LTE πίσω στο καπάκι από ποια χώρα είναι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. October 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2014 Note 3 με τυπωμένο το logo LTE πίσω στο καπάκι από ποια χώρα είναι; Δεν είναι θέμα χώρας, είναι θέμα provider της οποιαδηποτε χωρας που το ειχε παραγγειλει ο οποίος χρησιμοποιει LTE και μπορει να ειναι απο οπουδήποτε Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. October 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2014 Μια πολύ καλή εφαρμογή http://forum.xda-developers.com/xposed/modules/mod-nlpunbounce-reduce-nlp-wakelocks-t2853874 που κόβει τα wakelocks. Από εχθές την δουλεύω και δείτε την φωτογραφία τη έχει σταματήσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmo Δημ. October 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2014 Μια πολύ καλή εφαρμογή http://forum.xda-developers.com/xposed/modules/mod-nlpunbounce-reduce-nlp-wakelocks-t2853874 που κόβει τα wakelocks. Από εχθές την δουλεύω και δείτε την φωτογραφία τη έχει σταματήσει. Δοκίμασες την premium ή την free; Την δουλεύω αυτές τις μέρες και γω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morgan21 Δημ. October 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2014 Ρυθμίσεις /συσκευή / κλείσεις και δες αυτό. [ATTACH]50509[/ATTACH] Σε ευχαριστω αυτο ηταν καποιος θα μου το ειχε πειραξει.... Παράθεση iphone 6 Sony Vaio duo 13 ipod nano 6th Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mmaria_82 Δημ. October 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2014 Πας. Ρυθμίσεις-Γενικα--Διαχειριστης εφαρμογών,εκεί στο πάνω μέρος έχει καρτέλες τις οποίες μετακινεις με το δάχτυλο, πήγαινε στη δεύτερη, γράφει κάρτα sd, δες αν είναι τικαρισμενη κάποια εφαρμογή και αν είναι ξετικαριστη. Πήγαινε στην τέταρτη, γράφει Όλα,σκρολαρισε στη λίστα μέχρι να βρεις την εφαρμογή του play store.Πάτα πάνω της και στο μενού που θα σου ανοίξει πάτα το εκκαθάριση δεδομένων.Κάνε και μια επανεκκίνηση το κινητό και πες μας τι έγινε. Έκανα όλα τα βήματα και μου γράφει όταν πάω να κάνω κλήση τώρα μη εγγεγραμμένο στο δίκτυο . Δεν μπορώ να πάρω τηλέφωνο τώρα . :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Iannis Δημ. October 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2014 (edited) Δοκίμασες την premium ή την free; Την δουλεύω αυτές τις μέρες και γω. Το έβαλα αλλα δεν καταλαβαίνω πως δουλεύει Ολα 000 τα βλεπω Πρέπει να τρέχει στο background ? Edited October 1, 2014 by Iannis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. October 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2014 Έκανα όλα τα βήματα και μου γράφει όταν πάω να κάνω κλήση τώρα μη εγγεγραμμένο στο δίκτυο . Δεν μπορώ να πάρω τηλέφωνο τώρα . :(Ελα βρε συ,δεν εχει καμια σχεση η εκκαθαριση δεδομενων του play store με το σημα δικτυου,σαν να μου λες οτι επειδη εσπασε η τζαμαρια του γειτονα δεν παιρνει μπρος το αυτοκινητο σου :p .Κανε μια επανεκκινηση κι αν σου κανει τα ιδια βγαλε και ξαναβαλε την σιμ (για ριξε και μια ματια στις ρυθμισεις-πληροφοριες συσκευης-κατασταση, το imei σου το βλεπεις? ) Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. October 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2014 Το έβαλα αλλα δεν καταλαβαίνω πως δουλεύει Ολα 000 τα βλεπω Πρέπει να τρέχει στο background ?Στο μενού έχει wakelocks και alarms μπαίνεις μέσα και κάνεις on μόνο αυτά που σου λέει safe. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts