jstrikos Δημ. October 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2013 Με μια εφαρμογή, system tuner , αλλά αν μετά από 4 benchmarks η μπαταρία είναι μόνο 36 βαθμούς, ε δεν έχεις πρόβλημα. Και όσο για τα scores, πολλά παίζουν ρόλο. ξανάκανα 3 τεστ και τα σκόρ 37000, 36247 ,34460 με θερμοκρασία απο 45-50 βαθμούς. καμιά ιδέα για τις σημειώσεις κάποιος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gabroulis1970 Δημ. October 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2013 παιδια καλημερα αν εχει καποιος καμια θηκη που να του περισευει ας στειλει ενα ΠΜ ειμαι αθηνα προς παρνηθα μερια θα ερθω να την παρω εγω το πηρα εχθες το κινητο και σημερα μου επεσε αλλα προλαβα και εβαλα το ποδι μου και επεσε επανω!!!!!!!!! ευχαριστω πολυ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. October 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2013 Ρε παιδιά κάποιος να μου στείλει σκρεινσουτ 3 απανωτά αντουντου απ αυτούς που έχουν σταθερό σκορ. Πρώτον για να το πιστέψω και δεύτερων να το δείξω στο σέρβις για το αν χρειάζεται να μου το αντηκαταστησουν. Ευχαριστώ οποίων ασχοληθεί. Εμένα 1 τεστ 32000 2 29000 3 27000 Και θερμοκρασία 60 με 70 βαθμούς. Βέβαια να πω ότι σε φουλ χρήση με καθημερινή χρήση δεν ανεβάζει πάνω από 52 βαθμούς. Έχω μπει στο τριπακι και αναρωτιέμαι τι να κάνω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
themis636 Δημ. October 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2013 Έχεις απενεργοποίησει καμιά εφαρμογή αν όχι γιαυτό δεν σου δουλεύει Και απο που τις απενεργοποιω; Παράθεση Ξύπνησε σ' έναν εφιάλτη αλλά δεν θυμάται να κοιμήθηκε Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
themis636 Δημ. October 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2013 Το knox να το κανω εγκατασταση η δεν χρειαζεται; Παράθεση Ξύπνησε σ' έναν εφιάλτη αλλά δεν θυμάται να κοιμήθηκε Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. October 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2013 Και απο που τις απενεργοποιω; Μέσα από την οθόνη με τις εφαρμογές πάτα ρυθμίσεις και εκεί που λέει απ εγκατάσταση./απ ενεργοποίηση διαλέγεις πιες θες ... Το κνοξ αν το χρειάζεστε το κάνετε εγκατάσταση αν όχι δεν χρειάζεστε. Στην ουσία δουλεύεις μέσα από αυτό ένα δεύτερο περιβάλλων που είναι κρυφό για ασφάλεια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TimDeLAY Δημ. October 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2013 Το είδα χτες στο Πλαίσιο λίγο βιαστικά (έτυχε να περνάω γι' άλλο λόγο). Το είχε και με άσπρη και με μαύρη πλάτη. Μπορώ να πω ότι εμφανησιακά ήταν απογοητευτικό (μιλάω πάντα για το πίσω μέρος και το πλαίσιο - η οθόνη ήταν πολύ εντυπωσιακή). Ok το έβλεπα σε video, preview, fotos κτλ. και πραγματικά δεν είχα σχηματίσει γνώμη αν μ' αρέσει ή όχι, ειδικά δεδομένου ότι συνήθως το real thing είναι διαφορετικό. Ε είναι απ' τις λίγες φορές που από κοντά μου φάνηκε χειρότερο απ' τις φωτογραφίες. Και σε μαύρο και σε λευκό ήταν κάπως... σα να μην κολλάει αυτό το σχέδιο σε πλάτη κινητού. Το μόνο θετικό είναι πως, για κάποιον που του αρέσει η "δερμάτινη" πλάτη, το feel της πλησιάζει πολύ σε δέρμα. Επίσης το περιμετρικό πλαίσιο (δε θυμάμαι αν είναι από αλουμίνιο ή πλαστικό) φαινόταν πολύ φτηνιάρικο. Φυσικά αυτά είναι προσωπικά γούστα, αλλά για μένα το note 3 από θέμα εμφάνισης με απογοήτευσε περισσότερο απ' όσο περίμενα. Από την άλλη ως γνωστόν και το πίσω μέρος αλλάζει και θήκες παίρνει το μεγαλύτερο ποσοστό των κατόχων, συνεπώς, εφόσον η... απογοήτευση δεν αφορά την οθόνη, φαντάζομαι δεν είναι καθοριστική παράμετρος για να μην αγοράσει κάποιος το κινητό. Όχι όμως ότι δεν παίζει κι αυτή το ρόλο της. Από λειτουργικότητα δεν είχα χρόνο να παίξω πολύ. Κοίταξα στα βιαστικά μερικά βασικά μενού και λειτουργίες και μου φάνηκε αρκούντως εντυπωσιακό. Ωστόσο, όταν άνοιξα τις επαφές, στο scrolling υπήρχε lag. Μικρό μεν, αλλά εμφανές. Όσο να'ναι με χάλασε λίγο, ειδικά σε συνδυασμό με την εμφάνιση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tetra1982 Δημ. October 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2013 Χαζή ερώτηση αλλά official roms μπορώ να βάλω κανονικά; Δηλαδή αν στην αγορασμένη απο Ελλάδα συσκευή μου βάλω την αγγλική ROM θα έχω θέματα με το knox; Παράθεση Crazy? I was crazy once. They locked me in a room. A circular room and told me to find a corner. I lived there. I died there. Died? I died once. They put me in a deep dark whole, with worms. Worms? I hate worms, worms make me crazy. A worm tickled my nose. That drove me crazy. Crazy? I was crazy once... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
docteo Δημ. October 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2013 Γιατί κάθε φορά που εγκαθιστώ μια εφαρμογή μου βγάζει μήνυμα ότι η Internal storage που απομένει είναι περίπου 2 Gb (και κάθε φορά μειώνεται) ενώ είναι πάνω από 20; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
themis636 Δημ. October 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2013 Μέσα από την οθόνη με τις εφαρμογές πάτα ρυθμίσεις και εκεί που λέει απ εγκατάσταση./απ ενεργοποίηση διαλέγεις πιες θες ... Το κνοξ αν το χρειάζεστε το κάνετε εγκατάσταση αν όχι δεν χρειάζεστε. Στην ουσία δουλεύεις μέσα από αυτό ένα δεύτερο περιβάλλων που είναι κρυφό για ασφάλεια. Το βρηκα αυτο που λες.αν και δεν τις κανει ολες αλλα εκανα αρκετες. Για το knox τωρα παιζει ρολο αν δεν το εγκαταστησω να μπορω να κανω ροοτ χωρις να χασω εγγυση η δεν παιζει ρολο; Ευχαριστω φιλος Παράθεση Ξύπνησε σ' έναν εφιάλτη αλλά δεν θυμάται να κοιμήθηκε Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. October 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2013 Χαζή ερώτηση αλλά official roms μπορώ να βάλω κανονικά; Δηλαδή αν στην αγορασμένη απο Ελλάδα συσκευή μου βάλω την αγγλική ROM θα έχω θέματα με το knox; Αυτήν τη συζήτηση είχαμε χθες στο Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις ,κάποιοι αναφέρουν οτι πέρασμα stock rom με odin αυξάνει το knox και κάποιοι άλλοι οτι μόνο στην προσπάθεια για downgrade αυξάνεται . Καλύτερα να κάνεις λίγο υπομονή μέχρι να διευκρινιστεί . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apitsakis Δημ. October 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2013 Από όσο με ενημέρωσε το service της Samsung, εάν περάσουμε ρομ, άλλης χώρας και ας είναι επίσημη και αυτή, τότε η εγγύηση χάνεται. Εκτός και αν ξαναπεραστεί η Ελληνική τον, πριν πάει για service το κινητό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gabroulis1970 Δημ. October 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2013 Από όσο με ενημέρωσε το service της Samsung, εάν περάσουμε ρομ, άλλης χώρας και ας είναι επίσημη και αυτή, τότε η εγγύηση χάνεται. Εκτός και αν ξαναπεραστεί η Ελληνική τον, πριν πάει για service το κινητό μην πειραζετε το κινητο γιατι χανει την εγγυηση του για πλακα. μην προσπαθησετε να του περασετε rom αλλης χωρας γιατι θα κολησει!!!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. October 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2013 Από όσο με ενημέρωσε το service της Samsung, εάν περάσουμε ρομ, άλλης χώρας και ας είναι επίσημη και αυτή, τότε η εγγύηση χάνεται. Εκτός και αν ξαναπεραστεί η Ελληνική τον, πριν πάει για service το κινητό Αυτό ίσχυε και στα παλαιότερα Νοτε. Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelioz350 Δημ. October 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2013 πηγα στο plaisio να δω και απο κοντα το note 3 σε λευκο γιατι μαυρο το ειχα δει πριν 5 μερες . παρατηρησα οτι το μαυρο εχει καλυτερο grip απο το λευκο και οτι το πισω μερος ειναι ποιο μαλακο στο μαυρο . το κρατησα για κανα 30 λεπτο και πραγματικα σκευτομαι να προχωρησω στην αγορα του και να δωσω το s3 . υ.γ με τα αντικλεπτικα που εχουν δεν μπορω να καταλαβω αν θα χωραει στο τζιν μιας και ειναι το μονο που με προβληματιζει . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. October 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2013 Παίδες μου ήρθαν 2 updates. Το πρώτο ήταν ~28ΜΒ Software update. Με το που ξανάνοιξε το κινητό έβγαλε και ~24ΜΒ Firmware update. Και στις 2 ενημερώσεις έγραφε Stability improvements. Η συσκευή μου είναι Αγγλική. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntinoscrypton Δημ. October 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2013 Ποιος ειναι ο κωδικος για να δουμε θερμοκρασια cpu?Επσης τα FAQ για το Note 3 που ειναι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apitsakis Δημ. October 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2013 Παίδες μου ήρθαν 2 updates. Το πρώτο ήταν ~28ΜΒ Software update. Με το που ξανάνοιξε το κινητό έβγαλε και ~24ΜΒ Firmware update. Και στις 2 ενημερώσεις έγραφε Stability improvements. Η συσκευή μου είναι Αγγλική. Ποιά έκδοση ρομ έχεις τώρα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. October 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2013 Ποιά έκδοση ρομ έχεις τώρα; Το Serial Number είναι που το δείχνει αυτό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolis Δημ. October 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2013 Παίδες μου ήρθαν 2 updates. Το πρώτο ήταν ~28ΜΒ Software update. Με το που ξανάνοιξε το κινητό έβγαλε και ~24ΜΒ Firmware update. Και στις 2 ενημερώσεις έγραφε Stability improvements. Η συσκευή μου είναι Αγγλική. Τα δικά μας όσα είναι ελληνικά πάντα τελευταία θα είναι :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ampalaeas Δημ. October 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2013 Πηγα το ειδα κι εγω απο κοντα πλαισιο ευκαρπιας. Η οθονη πολυ ωραια ωσπου να καταλαβω οτι η φωτεινοτητα στο μαξ. Με το που τη κατεβασα λιγο και την εβαλα στο αυτοματο ψιλο ξενερωσα. Εσεις παιδια σε τι επιπεδο φωτεινοτητας τη δουευετε τη συσκευη σας; Κατα τ αλλα το κινητο ειναι τερας!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. October 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2013 Τα δικά μας όσα είναι ελληνικά πάντα τελευταία θα είναι :lol: Δυστυχώς. Γι αυτό λέω εδώ και καιρό ότι καλύτερα να αγοράσεις από σκρουτζομαγαζα γιατί οι ευρωπαϊκές συσκευές παίρνουν τα updates με μεγάλη διαφορά πρώτα. Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. October 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2013 . μην προσπαθησετε να του περασετε rom αλλης χωρας γιατι θα κολησει!!!!!!!! Ένα link σε παρακαλώ για αυτό που γράφεις . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. October 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2013 (edited) Ποιά έκδοση ρομ έχεις τώρα; Ορίστε.... Edited October 13, 2013 by bill_viper Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jig Δημ. October 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2013 (edited) Ορίστε.... Aυτο ειναι το S/N της συσκευης Καλυτερα να βγαλεις το screen shot για διαφορους λογους ;) Edited October 13, 2013 by Jig Παράθεση ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts