truckman Δημ. June 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2014 (edited) Πάρη το κατέβασα. Αν εννοείς ένα CSC Country που γράφει είναι Ινδία. Αν πάλι θέλεις κάποιο άλλο στοιχείο πες μου να σου πω. Το τηλέφωνο το είχα αγοράσει καινούριο απο το birdphone και είχε τα ελληνικά κανονικά. ΙΜΕΙ 356261058866813 αν βοηθάει κάπου. Μαλιστα,δευτερη περιπτωση με το birdphone με ινδικη ρομ,γι αυτο δεν σου βγαζει ελληνικη γλωσσα.Κοιτα,αρχικα κανε edit το ποστ σου και σβησε το imei σου,μην το γραφεις ποτε public.Το πρωι παρε τηλεφωνο στη samsung ,δωσε το imei σου και ρωτησε να σου πουν για που προοριζοταν το κινητο σου.Κανε μας αν μπορεις και μια ενημερωση εδω γιατι οπως ειπα ειναι το δευτερο κρουσμα με την ιδια περιπτωση απο το ιδιο καταστημα για να δουμε τι συμβαινει.Οσο για το κινητο σου θα του περασεις μια ευρωπαικη ρομ και θα εισαι οκ κι αν χρειαστεις βοηθεια βαλε φωνη.Πρωτα ομως να δουμε τι παιζει γιατι παρ'ολο που ψωνιζω πολυ συχνα απο αυτο το καταστημα,τελευταια φορα που πηρα αλλο ενα note 3 για τον αδερφο μου,ειδα κατι που με στραβωσε πολυ,διαβαζω κι αυτες τις δυο περιπτωσεις τωρα και θελω να μαθουμε τι γινεται (απορω στις δικες σας περιπτωσεις πως ειχαν εμφανισει αρχικα τα Ελληνικα σε ασιατικη ρομ χωρις root). Edited June 13, 2014 by truckman Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. June 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2014 πολυ συχνα απο αυτο το καταστημα,τελευταια φορα που πηρα αλλο ενα note 3 για τον αδερφο μου,ειδα κατι που με στραβωσε πολυ,διαβαζω κι αυτες τις δυο περιπτωσεις τωρα και θελω να δω τι γινεται (απορω πως ειχαν εμφανισει αρχικα τα Ελληνικα σε ασιατικη ρομ χωρις root).ο φίλος έχει N2 και έγραψε εδώ και σας μπέρδεψε.http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5447874#post5447874 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos7 Δημ. June 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2014 Κατέβασε το τελευταίο apk flash player απο εδω και κανε το εγκατάσταση . Στην συνέχεια Χρησιμοποίησε κάποιον broswer (π.χ Dolphin)που να υποστηρίζει flash και είσαι έτοιμος . Ποιοι άλλοι υποστηρίζουν flash? Παράθεση Xiaomi Mi Air 13.3 W10 Samsung Galaxy Note 9 Stock Android 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ckorolis Δημ. June 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2014 Μαλιστα,δευτερη περιπτωση με το birdphone με ινδικη ρομ,γι αυτο δεν σου βγαζει ελληνικη γλωσσα.Κοιτα,αρχικα κανε edit το ποστ σου και σβησε το imei σου,μην το γραφεις ποτε public.Το πρωι παρε τηλεφωνο στη samsung ,δωσε το imei σου και ρωτησε να σου πουν για που προοριζοταν το κινητο σου.Κανε μας αν μπορεις και μια ενημερωση εδω γιατι οπως ειπα ειναι το δευτερο κρουσμα με την ιδια περιπτωση απο το ιδιο καταστημα για να δουμε τι συμβαινει.Οσο για το κινητο σου θα του περασεις μια ευρωπαικη ρομ και θα εισαι οκ κι αν χρειαστεις βοηθεια βαλε φωνη.Πρωτα ομως να δουμε τι παιζει γιατι παρ'ολο που ψωνιζω πολυ συχνα απο αυτο το καταστημα,τελευταια φορα που πηρα αλλο ενα note 3 για τον αδερφο μου,ειδα κατι που με στραβωσε πολυ,διαβαζω κι αυτες τις δυο περιπτωσεις τωρα και θελω να μαθουμε τι γινεται (απορω στις δικες σας περιπτωσεις πως ειχαν εμφανισει αρχικα τα Ελληνικα σε ασιατικη ρομ χωρις root). Φίλε Πάρη, σε ευχαριστώ πολύ για την ενημέρωση, ήσουν κατατοπιστικότατος. Θα πάρω απο Δευτέρα στη Samsung και θα ενημερώσω το νήμα. Πάντως, και εγώ εντυπωσιάζομαι πως είχε ελληνικά μέχρι τώρα, χωρίς κάποιο εξτρά πρόγραμμα. Όχι τίποτα άλλο, και ο άνθρωπος που θέλει να το πάρει δεν γνωρίζει αγγλικά, αλλιώς δεν υπήρχε πρόβλημα....!! @Menioseten σωστά διευκρινίζεις για το Ν2, αλλά το έγραψα και εγώ στην προηγούμενη σελίδα, όταν ζήτησα βοήθεια απο αυτό το νήμα, για να μην μπερδέψω τα παιδιά, μιας και στο νήμα του Ν2 δεν υπήρξε καμία ανταπόκριση...!!!! Παράθεση Χρήστος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thanoucos_ Δημ. June 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2014 Μετα απο 3 μηνες περιπου στην κατοχη μου το Note 3 μου εχασε πρωτη φορα τους κωδικους WiFi. Το κινητο ειναι Γερμανικο. Πριν χαθουν, ενω ημουνα στο ιντερνετ ειχε κολληματα και δεν φορτωνε τις σελιδες και τελικα μετα αποσυνδεθηκε.:( Παράθεση Ευτυχισμένος κάτοχος Note 3:p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. June 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2014 Μαλιστα,δευτερη περιπτωση με το birdphone με ινδικη ρομ,γι αυτο δεν σου βγαζει ελληνικη γλωσσα.Κοιτα,αρχικα κανε edit το ποστ σου και σβησε το imei σου,μην το γραφεις ποτε public.Το πρωι παρε τηλεφωνο στη samsung ,δωσε το imei σου και ρωτησε να σου πουν για που προοριζοταν το κινητο σου.Κανε μας αν μπορεις και μια ενημερωση εδω γιατι οπως ειπα ειναι το δευτερο κρουσμα με την ιδια περιπτωση απο το ιδιο καταστημα για να δουμε τι συμβαινει.Οσο για το κινητο σου θα του περασεις μια ευρωπαικη ρομ και θα εισαι οκ κι αν χρειαστεις βοηθεια βαλε φωνη.Πρωτα ομως να δουμε τι παιζει γιατι παρ'ολο που ψωνιζω πολυ συχνα απο αυτο το καταστημα,τελευταια φορα που πηρα αλλο ενα note 3 για τον αδερφο μου,ειδα κατι που με στραβωσε πολυ,διαβαζω κι αυτες τις δυο περιπτωσεις τωρα και θελω να μαθουμε τι γινεται (απορω στις δικες σας περιπτωσεις πως ειχαν εμφανισει αρχικα τα Ελληνικα σε ασιατικη ρομ χωρις root). νομίζω όλοι καταλαβαίνουμε πια γιατί μπήκε το region lock για το οποίο πολλοί γκρινιαζαν Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. June 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2014 νομίζω όλοι καταλαβαίνουμε πια γιατί μπήκε το region lock για το οποίο πολλοί γκρινιαζαν Αυτο που διαπιστωνω εγω Αντωνη ειναι οτι οταν ειναι να κανουν τη μαιμουδια ουτε region lock τους φρεναρει ουτε τιποτα,βρισκουν τους τροπους.Τελος παντων,οσο μπορουμε να προσεχουμε Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. June 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2014 Αυτο που διαπιστωνω εγω Αντωνη ειναι οτι οταν ειναι να κανουν τη μαιμουδια ουτε region lock τους φρεναρει ουτε τιποτα,βρισκουν τους τροπους.Τελος παντων,οσο μπορουμε να προσεχουμε Πάντως ευτυχώς που υπάρχουν και τα forum, για να έχουν γνώση οι φύλακες.:) Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. June 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2014 Ποιοι άλλοι υποστηρίζουν flash? Αν θυμάμαι καλά , UC Browser / Firefox / Boat, / Next / dolphin ,ισως να ξεχνάω και κάποιους άλλους . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rollman Δημ. June 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2014 παλι εχασε τους κωδικους... θα τρελαθω.. σελιγο θα τους μαθω απ'εξω.. τι θα γινει με αυτη την κατασταση... Παράθεση The quieter you become, the more you are able to hear... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. June 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2014 παλι εχασε τους κωδικους... θα τρελαθω.. σελιγο θα τους μαθω απ'εξω.. τι θα γινει με αυτη την κατασταση...Ούτε η Samsung θα σου απαντήσει σε αυτό το αίνιγμα:) Παίζουν κάποια σενάρια αλλά πάλι τους χάνει. (Μιλάω πάντα για μαμά 4.4). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fioravanti90 Δημ. June 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2014 παλι εχασε τους κωδικους... θα τρελαθω.. σελιγο θα τους μαθω απ'εξω.. τι θα γινει με αυτη την κατασταση... Μηπως εχει ακριβως αυτο το σκοπο η σαμμυ? Να μας κανει δηλαδη ολους να βελτιωσουμε τη μνημη μας? )(())))))))))))))))) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. June 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2014 Βαλτε custom rom.2.5 μηνες ποτε δεν με εχει χασει τιποτα με xnote.Δεν ξερω που βρισκετε το προβλημα με την official αλλα ειναι σημαντικο προβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. June 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2014 Δεν ξερω που βρισκετε το προβλημα με την official αλλα ειναι σημαντικο προβλημα.Το πρόβλημα είναι σε ένα αρχείο που θέλει root για να το αλλάξεις, για αυτό εμείς δεν έχουμε θέμα στις custom. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. June 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2014 Το πρόβλημα είναι σε ένα αρχείο που θέλει root για να το αλλάξεις, για αυτό εμείς δεν έχουμε θέμα στις custom. Δεν γινετε να το φτιαξει η samsung?Τοσο καιρο παιδευονται πολλα ατομα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. June 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2014 Δεν γινετε να το φτιαξει η samsung?Τοσο καιρο παιδευονται πολλα ατομα. Εγώ κουράστηκα τόσο πολύ από την ηλιθιότητα της Samsung με αυτό το θέμα και το έδωσα.Αλλά έχει να ασχοληθεί με τη σειρά f τώρα...με το παλιό note 3 θα ασχολείται; στο note 2 που επίσης είχα με την κιτ κατ του κατέστρεψε το bluetooth, με αποτέλεσμα το Bluetooth πάνω από ένα μέτρο να μην έχει εμβέλεια...Σε ένα κινητό που αν το βάλεις στο αυτί θα γελάει ο κόσμος, πλέον δεν μπορείς να χρησιμοποιήσεις Bluetooth headset...ελάτε μια βόλτα από το topic του note 2 για του λόγου το αληθές.Μας δουλεύει η Sammy όλους δυστυχώς... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. June 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2014 Εγώ κουράστηκα τόσο πολύ από την ηλιθιότητα της Samsung με αυτό το θέμα και το έδωσα.Αλλά έχει να ασχοληθεί με τη σειρά f τώρα...με το παλιό note 3 θα ασχολείται; στο note 2 που επίσης είχα με την κιτ κατ του κατέστρεψε το bluetooth, με αποτέλεσμα το Bluetooth πάνω από ένα μέτρο να μην έχει εμβέλεια...Σε ένα κινητό που αν το βάλεις στο αυτί θα γελάει ο κόσμος, πλέον δεν μπορείς να χρησιμοποιήσεις Bluetooth headset...ελάτε μια βόλτα από το topic του note 2 για του λόγου το αληθές.Μας δουλεύει η Sammy όλους δυστυχώς... Έχεις δίκιο.Τι να κάνω που έχω κολλήσει με το πενάκι αλλά μερικές φορές η ηλιθιότητα στο software της Samsung δεν υποφέρεται Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. June 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2014 πως γινεται καποια τηλεφωνα να χανουν κωδικους και αλλα οχι? με τις ιδιες ρομ λεω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
artant Δημ. June 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2014 Όλα τα χάνουν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. June 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2014 πως γινεται καποια τηλεφωνα να χανουν κωδικους και αλλα οχι? με τις ιδιες ρομ λεω. Είναι σαν το ζαρι. Όπου κάτσει Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cadfael Δημ. June 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2014 Εμένα ελληνικό stock και με hard reset πριν και μετά την τελευταία αναβάθμιση δεν τους έχει χάσει ποτέ. Στο σπίτι μου κάνει κάποιες αποσυνδέσεις αλλά μάλλον είναι θέμα του router. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos7 Δημ. June 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2014 Με προβληματίζουν αυτές οι καταναλώσεις δεδομένων, και δεν ξέρω και ακριβώς τι ερώτηση να κάνω... :S Πού οφείλονται? Πώς να τις αποφύγω? Είναι λογικά πλαίσια? Ενημερώσεις ενώ τις έχω μόνο με wi-fi γιατί νομίζω ότι κάτι τρέχει από πίσω? Gmail όταν βάζω για αυτόματο συγχρονισμό μου λέει ότι θα τα συγχρονίσει όλα... Πφφφφ... προσπαθώ να αποφύγω root, μέχρι τουλάχιστον να λήξει η εγγύηση, αλλά με προβληματίζουν όλα αυτά... Παράθεση Xiaomi Mi Air 13.3 W10 Samsung Galaxy Note 9 Stock Android 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. June 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2014 Εγώ κουράστηκα τόσο πολύ από την ηλιθιότητα της Samsung με αυτό το θέμα και το έδωσα.Αλλά έχει να ασχοληθεί με τη σειρά f τώρα...με το παλιό note 3 θα ασχολείται; στο note 2 που επίσης είχα με την κιτ κατ του κατέστρεψε το bluetooth, με αποτέλεσμα το Bluetooth πάνω από ένα μέτρο να μην έχει εμβέλεια...Σε ένα κινητό που αν το βάλεις στο αυτί θα γελάει ο κόσμος, πλέον δεν μπορείς να χρησιμοποιήσεις Bluetooth headset...ελάτε μια βόλτα από το topic του note 2 για του λόγου το αληθές.Μας δουλεύει η Sammy όλους δυστυχώς... Κατι τετοια ειναι σοβαρα λαθη των εταιριων που ενω μπορουν να τα φτιαξουν δεν ασχολουνται.Δεν ξερω το λογο γιατι το κανουν αυτο.Ενα 5% εχει custom rom και πολυ λεω.Ολοι αλλοι ειναι υποχρεωμενοι δηλαδη να βαζουν συνεχως τους κωδικους wifi?Fail δυστυχως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. June 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2014 Με προβληματίζουν αυτές οι καταναλώσεις δεδομένων, και δεν ξέρω και ακριβώς τι ερώτηση να κάνω... :S Πφφφφ... προσπαθώ να αποφύγω root, μέχρι τουλάχιστον να λήξει η εγγύηση, αλλά με προβληματίζουν όλα αυτά...πάνε χρήση δεδομένων και κάνε τικ (screenshot) Θα περιμένεις δύο χρόνια για root:) Α ξέχασα , όταν κάνεις τικ θα σου βγάλει ένα εικονίδιο πάνω αριστερά. Δοκίμασε και πες αν τρέχουν . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos7 Δημ. June 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2014 Ok!!! Και αυτή η μ@λ@κία το θαυμαστικό θα βγαίνει συνέχεια λες και είναι καμιά ειδοποίηση σφάλματος? Ε, καλά ναι το ξέρω 2 χρόνια... :Ρ Παράθεση Xiaomi Mi Air 13.3 W10 Samsung Galaxy Note 9 Stock Android 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts