SKORPIOS007 Δημ. June 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2014 Σε διαρκεια 3 μηνων που εχω το τηλεφωνο στην κατοχη μου εχει κανει μερικα κολληματα κυριως σε κλησεις ειτε προσπαθώντας να απαντησω ειτε κατά την διαρκεια αυτων , εχει συμβει σε αλλον ? μηπως πρεπει να ανησυχω για κατι ? το τηλεφωνο είναι καινουργιο χωρις ροουτ με γερμανικη ρομ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisdental Δημ. June 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2014 Ωωω...ναι.... μια από τα ίδια! Δυστυχώς... Έχω την εντύπωση οτι κολλάει με κάποιο τρόπο το refresh απο το weather widget. Εγω δεν εχω βαλει widget καιρου. Αστα να πανε!!!! Η πιο ηλιθια αναβαθμιση ever!!! Παράθεση http://www.chrisdentalcare.blogspot.com:D http://www.facebook.com/chrisdentalcare.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spyros86 Δημ. June 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2014 (edited) Στις εφαρμογές υπάρχουν κάποιες που είναι σαν προεγκατεστημένες από την samsung αλλά όταν πας να τις τρέξεις κάνουν install την πρώτη φορά. Μέσα σε αυτές είναι και μια knox. Τι ήθελα και το πάτησα... έχει βγάλει κάτι λουκέτα σε κάποιες εφαρμογές και στην task bar βγάζει συνέχεια ένα εικονίδιο. Πως μπορώ να το βγάλω αυτό το πραγνα; μια χαρά ήμουν τόσες μέρες. Επίσης και το watch on φαίνεται ότι τρέχει συνέχεια. Πως κλείνει; Edit: το βρήκα για το knox. Μέσα από τις ρυθμίσεις του το απεγκατέστησα. Αυτό που δε βγάζω άκρη είναι πως μπορώ να κάνω kill μια εφαρμογή και να μην ξανά ανοιγει; Edited June 4, 2014 by Spyros86 Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/24376flag.gif Καφενείο Φοιτητών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
themis636 Δημ. June 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2014 Στις εφαρμογές υπάρχουν κάποιες που είναι σαν προεγκατεστημένες από την samsung αλλά όταν πας να τις τρέξεις κάνουν install την πρώτη φορά. Μέσα σε αυτές είναι και μια knox. Τι ήθελα και το πάτησα... έχει βγάλει κάτι λουκέτα σε κάποιες εφαρμογές και στην task bar βγάζει συνέχεια ένα εικονίδιο. Πως μπορώ να το βγάλω αυτό το πραγνα; μια χαρά ήμουν τόσες μέρες. Επίσης και το watch on φαίνεται ότι τρέχει συνέχεια. Πως κλείνει; Edit: το βρήκα για το knox. Μέσα από τις ρυθμίσεις του το απεγκατέστησα. Αυτό που δε βγάζω άκρη είναι πως μπορώ να κάνω kill μια εφαρμογή και να μην ξανά ανοιγει; Ρυθμισεις>γενικα>διαχειριστης εφαρμογων>ολα. Να ξερεις οτι δεν εχεις σε ολες της εφαρμογες την επιλογη "ανενεργο". Παράθεση Ξύπνησε σ' έναν εφιάλτη αλλά δεν θυμάται να κοιμήθηκε Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kassandros1966 Δημ. June 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2014 Όταν ανοίγω τους google maps και είμαι ακίνητος με εντοπίζει σε λάθος σημείο (100μ απόσταση), όταν κινούμαι με εντοπίζει και με ακολουθεί σχετικά σωστά. Την πιξίδα την καλιμπράρω και όταν το ξαναανοίξω θέλει εκ'νέου καλιμπράρισμα. Το έχετε λύσει το πρόβλημα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
artant Δημ. June 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2014 απορία: γιατι οταν βάζω τα mp3 μου στην sd card δεν φαινονται στον στοκ player? ετσι ειναι? ----- προσθήκη μηνύματος 10 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- απορία: γιατι οταν βάζω τα mp3 μου στην sd card δεν φαινονται στον στοκ player? ετσι ειναι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arxontas2323 Δημ. June 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2014 κ εγω εχω την ιδια απορια με τον artant..επισης θελω να ρωτησω,οταν βαζω μια καινουρια φωτογραφια μεσα στην sd δεν μου την δειχνει στην στοκ εφαμρογη της συλλογης..ή πρεπει να περασει αρκετη ωρα για να μου την δειξει... Παράθεση iPhone 15 Pro Max + Samsung S23 Ultra iPad Pro M4 Garmin Fenix 7X Sapphire Solar Apple Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. June 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2014 απορία: γιατι οταν βάζω τα mp3 μου στην sd card δεν φαινονται στον στοκ player? ετσι ειναι? ----- προσθήκη μηνύματος 10 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- απορία: γιατι οταν βάζω τα mp3 μου στην sd card δεν φαινονται στον στοκ player? ετσι ειναι? κ εγω εχω την ιδια απορια με τον artant..επισης θελω να ρωτησω,οταν βαζω μια καινουρια φωτογραφια μεσα στην sd δεν μου την δειχνει στην στοκ εφαμρογη της συλλογης..ή πρεπει να περασει αρκετη ωρα για να μου την δειξει...4.4 έχετε ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arxontas2323 Δημ. June 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2014 4.4 έχετε ? ναι 4.4 δυστυχωσ Παράθεση iPhone 15 Pro Max + Samsung S23 Ultra iPad Pro M4 Garmin Fenix 7X Sapphire Solar Apple Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. June 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2014 απορία: γιατι οταν βάζω τα mp3 μου στην sd card δεν φαινονται στον στοκ player? ετσι ειναι? ----- προσθήκη μηνύματος 10 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- απορία: γιατι οταν βάζω τα mp3 μου στην sd card δεν φαινονται στον στοκ player? ετσι ειναι? εγω στην sd εχω mp3 τραγουδια κλπ απο εκει τα βλεπει ο στοκ πλειερ. και αμεσως βλεπω την φωτο στη "συλλογη μου" 4.4.2 εχω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Manossef Δημ. June 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2014 Όταν ανοίγω τους google maps και είμαι ακίνητος με εντοπίζει σε λάθος σημείο (100μ απόσταση), όταν κινούμαι με εντοπίζει και με ακολουθεί σχετικά σωστά. Την πιξίδα την καλιμπράρω και όταν το ξαναανοίξω θέλει εκ'νέου καλιμπράρισμα. Το έχετε λύσει το πρόβλημα? αυτο ειναι θεμα των gps γενικα, μην ανησυχεις. Συμβαινει συχνα και σε επαγγελματικα μηχανηματα που δουλευω στην εργασια μου, φαντασου απο ενα κινητο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos7 Δημ. June 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2014 4.4.3 κυκλοφόρησε σήμερα!! Τι ξέρουμε για τα bugs στο note? Υπάρχει thread στο myphone που γίνεται σχετική συζήτηση? Παράθεση Xiaomi Mi Air 13.3 W10 Samsung Galaxy Note 9 Stock Android 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. June 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2014 (edited) ναι 4.4 δυστυχωσ Δεν φταιει η 4.4,μην ριχνετε συνεχεια ολα τα προβληματα εκει,προφανως εχετε κατεβασει τα mp3 απο tubemate η αλλο αντιστοιχο προγραμμα. Edited June 5, 2014 by truckman Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrFrap Δημ. June 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2014 Κατά την αλλαγή από σ4 σε νοτε3 έκανα backup τα SMS. 1. Δεν νομίζω να υπάρχει πρόβλημα να περάσω το αρχείο σε άλλη συσκευή? 2. Εάν το περάσω τώρα θα αντικαταστησει τα υπάρχοντα μυνηματα ή θα προστεθούν και τα παλιά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. June 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2014 4.4.3 κυκλοφόρησε σήμερα!! Τι ξέρουμε για τα bugs στο note? Υπάρχει thread στο myphone που γίνεται σχετική συζήτηση? Για ποια μοντέλα κυκλοφόρησησε. Τι προ΄/ελευση έχεις εσύ; Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BeholderX Δημ. June 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2014 4.4.3 κυκλοφόρησε σήμερα!! Τι ξέρουμε για τα bugs στο note? Υπάρχει thread στο myphone που γίνεται σχετική συζήτηση? Και εγω θα ηθελα να ξερω τι γινεται με το support των 3rd party accessories, αν δουλευουν κανονικα δηλαδη τα s-view cases αλλων κατασκευαστων εκτος της Samsung. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos7 Δημ. June 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2014 (edited) Για ποια μοντέλα κυκλοφόρησησε. Τι προ΄/ελευση έχεις εσύ; Για note πάντως όχι ακόμα.. Προέλευση της συσκευής μου εννοείς? Ιταλική είναι. Εδώ το είδα: http://www.digitallife.gr/android-4-4-3-nexus-google-play-motorola-10081 Edited June 6, 2014 by konstantinos7 Παράθεση Xiaomi Mi Air 13.3 W10 Samsung Galaxy Note 9 Stock Android 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. June 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2014 Κατά την αλλαγή από σ4 σε νοτε3 έκανα backup τα SMS. 1. Δεν νομίζω να υπάρχει πρόβλημα να περάσω το αρχείο σε άλλη συσκευή? 2. Εάν το περάσω τώρα θα αντικαταστησει τα υπάρχοντα μυνηματα ή θα προστεθούν και τα παλιά? Δεν υπάρχει πρόβλημα .Λογικά θα προστεθούν στα καινούργια αλλά για να εισαι σιγουρος πάρε ενα backup αυτά που ήδη υπάρχουν . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. June 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2014 (edited) Για note πάντως όχι ακόμα.. Προέλευση της συσκευής μου εννοείς? Ιταλική είναι. Εδώ το είδα: http://www.digitallife.gr/android-4-4-3-nexus-google-play-motorola-10081 Δεν μίλησε όμως κανένας για αναβάθμιση του Note3. Μπορεί στην 4.4.3 να μην πάει καθόλου. Να πάει κατευθείαν στην Lemon Pie. Edited June 6, 2014 by ggazas Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasgr Δημ. June 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2014 Ε το πιο λογικο ειναι να παμε απευθειας στην 5η εκδοση android οταν βγει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrFrap Δημ. June 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2014 Δεν υπάρχει πρόβλημα .Λογικά θα προστεθούν στα καινούργια αλλά για να εισαι σιγουρος πάρε ενα backup αυτά που ήδη υπάρχουν . Ευχαριστώ. Θα δοκιμάσω αργότερα και θα σας πω για ενημέρωση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos7 Δημ. June 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2014 Δηλαδή θα πρέπει να περιμένω περισσότερο... Πώς γίνεται να σταματήσουν οι ειδοποιήσεις για την kitkat...? Δε θέλω να την περάσω... Και γενικά πώς γίνεται να σταματήσω τις αυτόματες ενημερώσεις... Δεν μπορώ να γίνεται κάθε φορά η ίδια δουλειά... Και να μπλέκω σε updates γεμάτα bugs. (νέος στο Android) Παράθεση Xiaomi Mi Air 13.3 W10 Samsung Galaxy Note 9 Stock Android 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jkalimer Δημ. June 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2014 Δηλαδή θα πρέπει να περιμένω περισσότερο... Πώς γίνεται να σταματήσουν οι ειδοποιήσεις για την kitkat...? Δε θέλω να την περάσω... Και γενικά πώς γίνεται να σταματήσω τις αυτόματες ενημερώσεις... Δεν μπορώ να γίνεται κάθε φορά η ίδια δουλειά... Και να μπλέκω σε updates γεμάτα bugs. (νέος στο Android) http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5406152#post5406152 Παράθεση Samsung Galaxy Note 5 SM-N920C Black Sapphire Samsung GEAR S Samsung Galaxy Tab S2 9.7 T813 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos7 Δημ. June 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2014 (edited) http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5406152#post5406152 Super... ty man! Και κάτι ακόμα, υπάρχει τρόπος για σερφάρισμα χωρίς εικόνες όταν είμαι από τα δεδομένα του κινητού? Γιατί με μηδένισε σε χρόνο ρεκόρ... ( υ.γ. Είναι καλύτερα να τις κάνω αυτές τις ερωτήσεις στο γενικό topic του Android?) Edited June 6, 2014 by konstantinos7 Παράθεση Xiaomi Mi Air 13.3 W10 Samsung Galaxy Note 9 Stock Android 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsaparas Δημ. June 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2014 Έχω ένα θέμα με το πληκτρολόγιο δεν μπορώ να γράψω μήνυμα με μικρά γράμματα μου εμφανίζει μόνο κεφάλαια και δεν μπορώ να το αλλάξω είναι κάποια ρύθμιση η όχι έχω 4.4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts