Jump to content

Samsung Galaxy Note 3 (SM-N9005)

StratosGR
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Σε διαρκεια 3 μηνων που εχω το τηλεφωνο στην κατοχη μου εχει κανει μερικα κολληματα κυριως σε κλησεις ειτε προσπαθώντας να απαντησω ειτε κατά την διαρκεια αυτων , εχει συμβει σε αλλον ? μηπως πρεπει να ανησυχω για κατι ?

το τηλεφωνο είναι καινουργιο χωρις ροουτ με γερμανικη ρομ

Ωωω...ναι.... μια από τα ίδια! Δυστυχώς...

Έχω την εντύπωση οτι κολλάει με κάποιο τρόπο το refresh απο το weather widget.

Εγω δεν εχω βαλει widget καιρου. Αστα να πανε!!!! Η πιο ηλιθια αναβαθμιση ever!!!

Στις εφαρμογές υπάρχουν κάποιες που είναι σαν προεγκατεστημένες από την samsung αλλά όταν πας να τις τρέξεις κάνουν install την πρώτη φορά. Μέσα σε αυτές είναι και μια knox. Τι ήθελα και το πάτησα... έχει βγάλει κάτι λουκέτα σε κάποιες εφαρμογές και στην task bar βγάζει συνέχεια ένα εικονίδιο. Πως μπορώ να το βγάλω αυτό το πραγνα; μια χαρά ήμουν τόσες μέρες.

Επίσης και το watch on φαίνεται ότι τρέχει συνέχεια. Πως κλείνει;

Edit: το βρήκα για το knox. Μέσα από τις ρυθμίσεις του το απεγκατέστησα. Αυτό που δε βγάζω άκρη είναι πως μπορώ να κάνω kill μια εφαρμογή και να μην ξανά ανοιγει;

Edited by Spyros86
http://www.myphone.gr/gallery/data/500/24376flag.gif Καφενείο Φοιτητών

Στις εφαρμογές υπάρχουν κάποιες που είναι σαν προεγκατεστημένες από την samsung αλλά όταν πας να τις τρέξεις κάνουν install την πρώτη φορά. Μέσα σε αυτές είναι και μια knox. Τι ήθελα και το πάτησα... έχει βγάλει κάτι λουκέτα σε κάποιες εφαρμογές και στην task bar βγάζει συνέχεια ένα εικονίδιο. Πως μπορώ να το βγάλω αυτό το πραγνα; μια χαρά ήμουν τόσες μέρες.

Επίσης και το watch on φαίνεται ότι τρέχει συνέχεια. Πως κλείνει;

Edit: το βρήκα για το knox. Μέσα από τις ρυθμίσεις του το απεγκατέστησα. Αυτό που δε βγάζω άκρη είναι πως μπορώ να κάνω kill μια εφαρμογή και να μην ξανά ανοιγει;

Ρυθμισεις>γενικα>διαχειριστης εφαρμογων>ολα.

Να ξερεις οτι δεν εχεις σε ολες της εφαρμογες την επιλογη "ανενεργο".

Ξύπνησε σ' έναν εφιάλτη αλλά δεν θυμάται να κοιμήθηκε

Όταν ανοίγω τους google maps και είμαι ακίνητος με εντοπίζει σε λάθος σημείο (100μ απόσταση), όταν κινούμαι με εντοπίζει και με ακολουθεί σχετικά σωστά. Την πιξίδα την καλιμπράρω και όταν το ξαναανοίξω θέλει εκ'νέου καλιμπράρισμα. Το έχετε λύσει το πρόβλημα?

απορία: γιατι οταν βάζω τα mp3 μου στην sd card δεν φαινονται στον στοκ player? ετσι ειναι?

----- προσθήκη μηνύματος 10 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

απορία: γιατι οταν βάζω τα mp3 μου στην sd card δεν φαινονται στον στοκ player? ετσι ειναι?

κ εγω εχω την ιδια απορια με τον artant..επισης θελω να ρωτησω,οταν βαζω μια καινουρια φωτογραφια μεσα στην sd δεν μου την δειχνει στην στοκ εφαμρογη της συλλογης..ή πρεπει να περασει αρκετη ωρα για να μου την δειξει...

iPhone 15 Pro Max + Samsung S23 Ultra

iPad Pro M4

Garmin Fenix 7X Sapphire Solar

Apple Airpods Pro 2

κ εγω εχω την ιδια απορια με τον artant..επισης θελω να ρωτησω,οταν βαζω μια καινουρια φωτογραφια μεσα στην sd δεν μου την δειχνει στην στοκ εφαμρογη της συλλογης..ή πρεπει να περασει αρκετη ωρα για να μου την δειξει...
4.4 έχετε ?

4.4 έχετε ?

ναι 4.4 δυστυχωσ

iPhone 15 Pro Max + Samsung S23 Ultra

iPad Pro M4

Garmin Fenix 7X Sapphire Solar

Apple Airpods Pro 2

εγω στην sd εχω mp3 τραγουδια κλπ απο εκει τα βλεπει ο στοκ πλειερ.

και αμεσως βλεπω την φωτο στη "συλλογη μου"

4.4.2 εχω

Όταν ανοίγω τους google maps και είμαι ακίνητος με εντοπίζει σε λάθος σημείο (100μ απόσταση), όταν κινούμαι με εντοπίζει και με ακολουθεί σχετικά σωστά. Την πιξίδα την καλιμπράρω και όταν το ξαναανοίξω θέλει εκ'νέου καλιμπράρισμα. Το έχετε λύσει το πρόβλημα?

αυτο ειναι θεμα των gps γενικα, μην ανησυχεις. Συμβαινει συχνα και σε επαγγελματικα μηχανηματα που δουλευω στην εργασια μου, φαντασου απο ενα κινητο!

4.4.3 κυκλοφόρησε σήμερα!! Τι ξέρουμε για τα bugs στο note? Υπάρχει thread στο myphone που γίνεται σχετική συζήτηση?

Xiaomi Mi Air 13.3 W10

Samsung Galaxy Note 9 Stock Android 10

ναι 4.4 δυστυχωσ

Δεν φταιει η 4.4,μην ριχνετε συνεχεια ολα τα προβληματα εκει,προφανως εχετε κατεβασει τα mp3 απο tubemate η αλλο αντιστοιχο προγραμμα.

Edited by truckman

Κατά την αλλαγή από σ4 σε νοτε3 έκανα backup τα SMS.

1. Δεν νομίζω να υπάρχει πρόβλημα να περάσω το αρχείο σε άλλη συσκευή?

2. Εάν το περάσω τώρα θα αντικαταστησει τα υπάρχοντα μυνηματα ή θα προστεθούν και τα παλιά?

4.4.3 κυκλοφόρησε σήμερα!! Τι ξέρουμε για τα bugs στο note? Υπάρχει thread στο myphone που γίνεται σχετική συζήτηση?

Για ποια μοντέλα κυκλοφόρησησε. Τι προ΄/ελευση έχεις εσύ;

Φιλικά Γιώργος

Και εγω θα ηθελα να ξερω τι γινεται με το support των 3rd party accessories, αν δουλευουν κανονικα δηλαδη τα s-view cases αλλων κατασκευαστων εκτος της Samsung.

Για ποια μοντέλα κυκλοφόρησησε. Τι προ΄/ελευση έχεις εσύ;

Για note πάντως όχι ακόμα.. Προέλευση της συσκευής μου εννοείς? Ιταλική είναι.

Εδώ το είδα: http://www.digitallife.gr/android-4-4-3-nexus-google-play-motorola-10081

Edited by konstantinos7

Xiaomi Mi Air 13.3 W10

Κατά την αλλαγή από σ4 σε νοτε3 έκανα backup τα SMS.

1. Δεν νομίζω να υπάρχει πρόβλημα να περάσω το αρχείο σε άλλη συσκευή?

2. Εάν το περάσω τώρα θα αντικαταστησει τα υπάρχοντα μυνηματα ή θα προστεθούν και τα παλιά?

Δεν υπάρχει πρόβλημα .Λογικά θα προστεθούν στα καινούργια αλλά για να εισαι σιγουρος πάρε ενα backup αυτά που ήδη υπάρχουν .

Samsung galaxy s21+

Για note πάντως όχι ακόμα.. Προέλευση της συσκευής μου εννοείς? Ιταλική είναι.

Εδώ το είδα: http://www.digitallife.gr/android-4-4-3-nexus-google-play-motorola-10081

Δεν μίλησε όμως κανένας για αναβάθμιση του Note3.

Μπορεί στην 4.4.3 να μην πάει καθόλου. Να πάει κατευθείαν στην Lemon Pie.

Edited by ggazas
Φιλικά Γιώργος

Δεν υπάρχει πρόβλημα .Λογικά θα προστεθούν στα καινούργια αλλά για να εισαι σιγουρος πάρε ενα backup αυτά που ήδη υπάρχουν .

Ευχαριστώ. Θα δοκιμάσω αργότερα και θα σας πω για ενημέρωση.

Δηλαδή θα πρέπει να περιμένω περισσότερο... Πώς γίνεται να σταματήσουν οι ειδοποιήσεις για την kitkat...? Δε θέλω να την περάσω... Και γενικά πώς γίνεται να σταματήσω τις αυτόματες ενημερώσεις... Δεν μπορώ να γίνεται κάθε φορά η ίδια δουλειά... Και να μπλέκω σε updates γεμάτα bugs.

(νέος στο Android)

Xiaomi Mi Air 13.3 W10

Δηλαδή θα πρέπει να περιμένω περισσότερο... Πώς γίνεται να σταματήσουν οι ειδοποιήσεις για την kitkat...? Δε θέλω να την περάσω... Και γενικά πώς γίνεται να σταματήσω τις αυτόματες ενημερώσεις... Δεν μπορώ να γίνεται κάθε φορά η ίδια δουλειά... Και να μπλέκω σε updates γεμάτα bugs.

(νέος στο Android)

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5406152#post5406152

Samsung Galaxy Note 5 SM-N920C Black Sapphire

Samsung GEAR S

Samsung Galaxy Tab S2 9.7 T813

Super... ty man!

Και κάτι ακόμα, υπάρχει τρόπος για σερφάρισμα χωρίς εικόνες όταν είμαι από τα δεδομένα του κινητού? Γιατί με μηδένισε σε χρόνο ρεκόρ...

( υ.γ. Είναι καλύτερα να τις κάνω αυτές τις ερωτήσεις στο γενικό topic του Android?)

Edited by konstantinos7

Xiaomi Mi Air 13.3 W10

Έχω ένα θέμα με το πληκτρολόγιο δεν μπορώ να γράψω μήνυμα με μικρά γράμματα μου εμφανίζει μόνο κεφάλαια και δεν μπορώ να το αλλάξω είναι κάποια ρύθμιση η όχι έχω 4.4

• The title was changed to Samsung Galaxy Note 3 (SM-N9005)