Jump to content

Samsung Galaxy Note 3 (SM-N9005)

StratosGR
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Το δικό μου παρουσίασε πρόβλημα με τους κωδ. wifi εντελώς ξαφνικά (δεν τους θυμόταν), για κάνα-ενάμισι μήνα. Όπως ξεκίνησε το πρόβλημα, έτσι απρόσμενα έπαψε και πλέον τους θυμάται κανονικά....

Το δικό μου παρουσίασε πρόβλημα με τους κωδ. wifi εντελώς ξαφνικά (δεν τους θυμόταν), για κάνα-ενάμισι μήνα. Όπως ξεκίνησε το πρόβλημα, έτσι απρόσμενα έπαψε και πλέον τους θυμάται κανονικά....

Δέχτηκες καμιά αναβάθμιση; Αλλιώς μπορεί να είναι τυχαίο το ότι τους θυμάται. Μπορεί να τους χάσεις πάλι.

Μήπως απενεργοποίησες τον συγχρονισμό Google?

Που το βρήκες

To link που εδωσες δεν παιζει. Μπορεις να το ανεβασεις παλι;;;

Και μένα έχει χάσει τους κωδικούς του wifi 3,4 φορες αλλα κάνει και reboot κάθε 5-10 μέρες . Γαλλικό και μένα .... Δεν περνώ ξανά samsung.:mad:
“Flash is disabled” warning, saying that “The iPhone needs to cool down before you can use the flash.” :lol:

Και μένα έχει χάσει τους κωδικούς του wifi 3,4 φορες αλλα κάνει και reboot κάθε 5-10 μέρες . Γαλλικό και μένα .... Δεν περνώ ξανά samsung.:mad:

Κάτι σου δημιουργεί το reboot ,ίσως κάποια εφαρμογή ,ψάξε το λίγο .

Samsung galaxy s21+

Με ποιον τρόπο να βρω την εφαρμογή ?

“Flash is disabled” warning, saying that “The iPhone needs to cool down before you can use the flash.” :lol:

Με ποιον τρόπο να βρω την εφαρμογή ?

Θυμήσου πότε άρχισαν τα reboot και ποιες εφαρμογές είχες περάσει ή κάνει update τότε .

Samsung galaxy s21+

Δηλαδή δεν είναι λογικό στις πέντε έως δέκα μέρες να του κάνει reboot το τηλέφωνο.

Εμένα μου φαίνεται λογικό, τηλέφωνο είναι και κάνει από μόνο του επανεκκίνηση.

Διορθώστε με αν κάνω λάθος γιατί εγώ που το σκαλίζω δεν πάει μέρα χωρίς να το κάνω reboot

Μη κοιτας εμείς που ειμαστε πειραγμενοι και κανουμε 5 reboot καθε μερα λογω ρυθμισεων xposed κλπ, η γυναίκα μου εχει το στοκ s3 της και reboot θα κανει μια φορα το μηνα και αυτό αν ξεχαστει και της σβησει απο μπαταριαΑλλιως δεν κανει και δεν εχει προβλημα.

Ποσο μαλλον ενα stock note 3.

Δηλαδή δεν είναι λογικό στις πέντε έως δέκα μέρες να του κάνει reboot το τηλέφωνο.

Εμένα μου φαίνεται λογικό, τηλέφωνο είναι και κάνει από μόνο του επανεκκίνηση.

Διορθώστε με αν κάνω λάθος γιατί εγώ που το σκαλίζω δεν πάει μέρα χωρίς να το κάνω reboot

Προσωπικά οχι ,δεν το βρισκω λογικό .Για να γίνει το reboot πρέπει ή να το προκαλέσεις εσύ ή κάποιο confing εφαρμογής /kernel /mods /roms .

Samsung galaxy s21+

Nα δώσω ένα tip σε όσους χρησιμοποιούν Nova Launcher Prime και δεν το γνωρίζουν .... ακόμα :)

Σε συνδυασμό τ gestures του με την εφαρμογή Screen Off and Lock έχουμε το κλείδωμα της συσκευής με ένα ''τακ''(like LG),

η σέρνοντας το δάχτυλο προς τα πάνω η κάτω, η με όποια άλλη χειρονομία θέλουμε, από τις 9 διαφορετικές που διαθέτει ο Prime

ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²]

Καλησπερα. Με γερμανικο δεν εχω χασει ποτε κωδικους wifi. Να σημειωσω εδω οτι σε οποια συσκευη και αν ειχα απενεργοποιουσα τα παντα απο συγχρονισμους απο την πρωτη στιγμη.

Επισης καλο το κλειδωμα της συσκευης με ενα τακ (ετσι το εχω) αλλα καλο θα ηταν να ηταν εφικτο και το ξυπνημα της με τον ιδιο τροπο..... σε στοκ μορφη παντα μιλαω...

Wise men talk because they have something to say; fools, because they have to say something.

Ποτέ μην λογομαχείς με έναν βλάκα ... θα σε ρίξει στο επίπεδό του και θα σε νικήσει λόγο εμπειρίας.

Ναι, για stock το έγραψα

Το άνοιγμα μόνο με LG.

Βέβαια υπάρχει και άλλος τρόπος για άνοιγμα αλλά χρειάζεσαι το Gear

π.χ.

Όταν λαμβάνω μια ειδοποίηση στο Gear και την ανοίξω, μέχρι να σηκώσω το τηλέφωνο είναι ήδη ανοιχτό και με περιμένει έτοιμο να συνεχίσω το διάβασμα, αυτόματα.:D

Edited by Jig
π.χ.
ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²]

Καλησπερα. Με γερμανικο δεν εχω χασει ποτε κωδικους wifi. Να σημειωσω εδω οτι σε οποια συσκευη και αν ειχα απενεργοποιουσα τα παντα απο συγχρονισμους απο την πρωτη στιγμη.

Επισης καλο το κλειδωμα της συσκευης με ενα τακ (ετσι το εχω) αλλα καλο θα ηταν να ηταν εφικτο και το ξυπνημα της με τον ιδιο τροπο..... σε στοκ μορφη παντα μιλαω...

Επιβεβαιώνω και εγώ ότι σε stock Γερμανικό δεν υπάρχει πρόβλημα.

Φιλικά Γιώργος

Και στο δικό μου απο Ουγγαρία, δεν έχει τουλαχιστον μέχρι στιγμής, πρόβλημα με τους κωδικούς του wifi.

Παιδιά για να βοηθάτε περισσότερο, όσοι δεν έχετε θέμα με το wifi να αναφέρετε αν είναι εύκολο και αν έχετε απενεργοποιημένα τα αντίγραφα ασφαλείας google.

Με γερμανικό εγώ τους έχασα περασμένη εβδομάδα που έκανα την μεγάλη σάρωση.

Άρα δε παίζει ρόλο η προέλευση.

To link που εδωσες δεν παιζει. Μπορεις να το ανεβασεις παλι;;;

Ναι το σβήσανε.

Το αρχείο είναι αυτό

N9005DXUENE3_N9005OLCENE4_N9005DXUENE2_HOME-4.4.2.zip

Στο

https://samsung-updates.com/device/?id=SM-N9005

βλέπω ότι είναι Σιγκαπούρης, άρα θα υπάρχει πρόβλημα σε μας με εγγυήσεις ακόμα κι αν το νοξ παραμείνει 0.

Στο νήμα στο xda το παιδί λέει ότι επαναφέρει το call recording.

Οπότε η το δοκιμάζει κάποιος θαραλλέος με το odin ή ελπίζουμε γρήγορα σε νόμιμη επιδιόρθωση και για τα δικά μας.

Τον περναω να δουμε τι λεει.Ειχα βαλει τον ael προχθες αλλα στα 5 λεπτα στο san andreas αρχισε κολλαγε ασχημα και γυρησα στον lean.Για να δουμε τι λεει και ο sky

Με γερμανικό εγώ τους έχασα περασμένη εβδομάδα που έκανα την μεγάλη σάρωση.

Άρα δε παίζει ρόλο η προέλευση.

Ναι το σβήσανε.

Το αρχείο είναι αυτό

N9005DXUENE3_N9005OLCENE4_N9005DXUENE2_HOME-4.4.2.zip

Στο

https://samsung-updates.com/device/?id=SM-N9005

βλέπω ότι είναι Σιγκαπούρης, άρα θα υπάρχει πρόβλημα σε μας με εγγυήσεις ακόμα κι αν το νοξ παραμείνει 0.

Στο νήμα στο xda το παιδί λέει ότι επαναφέρει το call recording.

Οπότε η το δοκιμάζει κάποιος θαραλλέος με το odin ή ελπίζουμε γρήγορα σε νόμιμη επιδιόρθωση και για τα δικά μας.

Οκ σε ευχαριστω πολυ. Δεν θα το επιχειρησω ομως. Θα το κατεβασω να υπαρχει και θα περιμενω.

Οσον αφορα τους κωδικους ειμαι official 4.4.2 ελληνικο και δεν ειχα ουτε εχω ποτέ θεμα με τους κωδικους wifi,

Οκ σε ευχαριστω πολυ. Δεν θα το επιχειρησω ομως. Θα το κατεβασω να υπαρχει και θα περιμενω.

Οσον αφορα τους κωδικους ειμαι official 4.4.2 ελληνικο και δεν ειχα ουτε εχω ποτέ θεμα με τους κωδικους wifi,

Ναι αυτό έκανα κι εγώ. Απλώς διαφαίνεται ελπίδα στο επόμενο update για το δικό μας να επαναφέρουν την ηχογράφηση.

Να ναι δηλαδή από λάθος κι όχι σκόπιμη η αφαίρεση.

Υπάρχει κι αυτό στο ΧΔΑ:

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2752893

Φαίνεται να δουλεύει καλά σε ευρωπαική 32ρα έκδοση (γιατί κάπου είδα ότι δεν κάνει φλας σε 32 μόνο 16αρα έκδοση)

Και ναί, αναφέρουν ότι λύθηκε το πρόβλημα με την ηχογράφηση.

Για του κωδικούς δε με πολυαπασχόλησε.

Απλώς πριν 2-3 βδομάδες ήμουνα σε αστική συγκοινωνία και το άνοιξα να σκανάρει εκατοντάδες δίκτυα στο δρόμο (+ ότι άλλαξα μια ρύθμιση που την επανέφερα για το αν θες να διατηρείς ζωντανό το wifi) και μετά από αυτό είδα ότι μάλλον έχασε τους κωδικούς και άλλαξε κάπως η συμπεριφορά που κάνει σάρωση, δηλ. σβήνει δίκτυα από τη λίστα κατά τη σάρωση (χωρίς να ξαναχασε μέχρι στιγμής κωδικούς).

Άρα, υποστηρίζω, ότι δεν είναι bug που εκδηλώνεται από την αρχή αλλά κάποιος "χειρισμός/ρύθμιση" το αναδύει στην επιφάνεια.

Edited by Logi

• The title was changed to Samsung Galaxy Note 3 (SM-N9005)