Jump to content

Samsung Galaxy Note 3 (SM-N9005)

StratosGR
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Και σε εμένα χθες που το δοκίμασα, το έκανε....

Σήμερα όμως παίζει κανονικά.

Μήπως ήταν πρωταπριλιάτικο αστείο της Samsung??? :)

Ναι. Έτσι κι εμένα. Αυτό ήρθα να γράψω.

Μπα! Δεν είναι τόσο έξυπνη. Το αντίθετο. bug για τους Έλληνες μέσα στα άλλα αμέτρητα.

Αλλαξα και'γω την Αυστριακή που δεν θα επαιρνε κιτ κατ ποτε με 4.4 Πολωνική και ολα καλά.

Δεν έγραψε ο knox.

Αυτό για την Αυστριακή ρομ είναι σχήμα λόγου ή γεγονός;

"Ταν ή επί τας"

Επιτέλους!

Μόλις κυκλοφόρησε η 4.4.2 για τις Ελληνικές συσκευές

link

Χάχα ωραίος την πάτησα.....

nokia 3310 - nokia 5130 - sharp gx 25 - k750i - nokia e66 - nokia 5800 - motorola milestone - htc desire-iphone 3gs - ideos x5 - lg optimus black - lg optimus 2x - iphone 4 16gb - galaxy s2 - 4s - s3 - iphone5 - lg g2 - lumia 1020 - note 2 - note 3 - 5s - iphone 6 (asus fonepad 3g 8gb) - lg v10 black - s7 edge

Χάχα ωραίος την πάτησα.....

Είναι αυτό που λένε "οι πεινασμένoι καρβέλια ονειρεύοvται"... Στην προκειμένη περίπτωση Έλληνες και Αυστριακοί!

"Ταν ή επί τας"

Αυτό για την Αυστριακή ρομ είναι σχήμα λόγου ή γεγονός;

Σχήμα λόγου, εύχομαι. .χαχαχαχα

Δεν περνας μια ευρωπαϊκή με odin να τελειώνεις; ; ; Και'γω βαρέθηκα να περιμένω.

Δεν περνας μια ευρωπαϊκή με odin να τελειώνεις; ; ; Και'γω βαρέθηκα να περιμένω.
Ειναι το πρωτο μου Samsung και δεν ξερω πως γινεται. Φοβαμαι μην κανω μαμακια και γραψει το knox ή το μπρικαρω. Προς το παρων ασε να βελτιωθουν τα προβληματα της kitkat που διαβαζω και τα Αυστριακα σαν το δικο μου, θα παρουν την σωστα γραμμενη kitkat αργότερα.

"Οτι δεν φτανει η αλεπου τα κανει κρεμασταρια" λεγεται αυτο...

"Ταν ή επί τας"

Μενει συνεχεια ανοιχτο κ καταναλωνει μπαταρια ομως..σωστα;

Φιλε ειναι λογικο να μενει ανοικτο...αλλα απο μπαταρια καμια καταναλωση...και τα gestures ειναι πολυ πιο απλα απο του nova..

http://youUpload.org/a4eb6lm_w300_h300.jpg

Edited by anergos13

🔷 Samsung S22 Ultra & Samsung tab 7🔷

Αν έχεις εγκατεστημένο το greenify μάλλον φταίει αυτό!

φιλε μου σε ευχαριστω με εσωσες...τελικα το greenify εφταιγε που δεν αλαζε γλωσες το πληκτρολογιο.Σε ευχαριστω πολυ :D

Φιλε ειναι λογικο να μενει ανοικτο...αλλα απο μπαταρια καμια καταναλωση...και τα gestures ειναι πολυ πιο απλα απο του nova..

http://youUpload.org/a4eb6lm_w300_h300.jpg

Καλά αυτό με τα gestures είναι τέλεια.... Έχω κάνει με διπλό ταπ να ανοίγει τις εφαρμογές... Να ξυπνάει την συσκευη δεν παίζει κάτι;

nokia 3310 - nokia 5130 - sharp gx 25 - k750i - nokia e66 - nokia 5800 - motorola milestone - htc desire-iphone 3gs - ideos x5 - lg optimus black - lg optimus 2x - iphone 4 16gb - galaxy s2 - 4s - s3 - iphone5 - lg g2 - lumia 1020 - note 2 - note 3 - 5s - iphone 6 (asus fonepad 3g 8gb) - lg v10 black - s7 edge

Καλά αυτό με τα gestures είναι τέλεια.... Έχω κάνει με διπλό ταπ να ανοίγει τις εφαρμογές... Να ξυπνάει την συσκευη δεν παίζει κάτι;

Παίρνεις θήκη sview και με το που την ανοίγεις ανοίγει και η οθόνη.

Παίρνεις θήκη sview και με το που την ανοίγεις ανοίγει και η οθόνη.

Θέλω να προστατεύεται καλά η συσκευη με την s view είμαι καλυμμένος;

Θέλω να προστατεύεται καλά η συσκευη με την s view είμαι καλυμμένος;

Οχι γιατι σε περιπτωση πτωσης ανοιγει οπως και να χει το bezzel εκτίθεται απο παντου μπορεις να βελτιωσεις την προστασια αγοραζοντας τα μαγνητακια της σπιγκεν μονο που σε πολλους με την χρηση εχουν μαυρισει

Αλλαξα και'γω την Αυστριακή που δεν θα επαιρνε κιτ κατ ποτε με 4.4 Πολωνική και ολα καλά.

Δεν έγραψε ο knox.

Το θέμα είναι ότι πρέπει να το ξανά στήνουμε πάλι.

Πάντως είναι εύκολη διαδικασία η αλλαγή;

Θα σου πρότεινα να κάνεις επαναφορά εργοστασιακων ρυθμισεων πριν και αφου περασεις τη ρομ.. Εεε μπρος στη σωστή λειτουργία του τι είναι μια ώρα δουλειά.

Θα σου πρότεινα να κάνεις επαναφορά εργοστασιακων ρυθμισεων πριν και αφου περασεις τη ρομ.. Εεε μπρος στη σωστή λειτουργία του τι είναι μια ώρα δουλειά.

Υπάρχουν οδηγίες για την διαδικασία της αλλαγής;

Οχι γιατι σε περιπτωση πτωσης ανοιγει οπως και να χει το bezzel εκτίθεται απο παντου μπορεις να βελτιωσεις την προστασια αγοραζοντας τα μαγνητακια της σπιγκεν μονο που σε πολλους με την χρηση εχουν μαυρισει

Ποια ειναι αυτα τα μαγνητακια? Link ?

παιδια υπαρχει τροπος ωστε οταν καποιος μπαινει στο play store απο το κινητο μου,να μην μπορει να αγοραζει εφαρμογες επι πληρωμη απλα με ενα πατημα???Να ειναι κλειδωμενο θελω για τις εφαρμογες η' να εχει κατι αντιστοιχο με το iphone οπου οταν ηθελες να αγορασεις μια εφαρμογη ζητουσε το apple ID.Υπαρχει καποιος τροπος??

Κωνσταντινος..

-nokia 8800 special edition-XDA Flame-htc shift-nokia 8910i-htc touch HD-Blackberry Bold-Htc touch Pro 2-Qtek 9000-Nokia N900-BB Bold 9700-Htc Desire-Htc Desire HD-iphone 4 32gb...4s 64GB..Samsung Note 3-4-9-10+..iPhone 7 Plus..iPhone X 256..iPhone XS Max 512..iPhone 11 Pro Max 512

το βρηκα!!Ευχαριστω.Το ειχα ενεργο αλλα δεν λειτουργουσε.Εκανα restart και ολα μια χαρα!!

Κωνσταντινος..

-nokia 8800 special edition-XDA Flame-htc shift-nokia 8910i-htc touch HD-Blackberry Bold-Htc touch Pro 2-Qtek 9000-Nokia N900-BB Bold 9700-Htc Desire-Htc Desire HD-iphone 4 32gb...4s 64GB..Samsung Note 3-4-9-10+..iPhone 7 Plus..iPhone X 256..iPhone XS Max 512..iPhone 11 Pro Max 512

φιλε με αυτο ξεχνας το πατημα του home button ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ...εχω σωθει...

Ανοιγει οτι θες με gestures...κατ εμε ΘΕΙΚΟ:D

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.matthewma.swipehomebuttonfree

ΝΟΜΙΖΩ οτι ειναι οτι πρεπει μου ερχοταν κριμα να παταω συνεχεια το homme button. να ρωτησω ξερει καποιος αν υπαρχει εφαρμογη που να ξυπναει την συκσευη σαν το home button? να με βγαζει δηλαδη ειτε κατευθειαν στο μενου ειτε στην οθονη που δειχνει οτι ειναι κλειδωμενο?

S10+ <3

Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330

Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+

Αυτα δεν παιζει να κανουν ζημια στο κινητο αφου ειναι μαγνητες?

• The title was changed to Samsung Galaxy Note 3 (SM-N9005)