Jump to content

Samsung Galaxy Note 3 (SM-N9005)

StratosGR
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Φίλε μου δεν έχω γιο για να τραβήξω. Κόρη έχω. Προφανώς έχεις κάνει λάθος με τα μηνύματα που σύμπτυξε λάθος η ομάδα διαχείρισης.

Δεν έχω πει ότι δεν αισθάνομαι το κινητό ζεστό. Και για αυτό τον λόγο τηλεφώνησα στην Samsung Hellas. Όπως επίσης και το μήνυμα με την υψηλή φωτείνοτητα δεν το θεωρώ ότι το τηλέφωνο είναι ελαττωματικό. Απλά δεν είναι τόσο φοβερό όσο γίνεται ντόρος. Δείξε μου ένα κινητό, που αν τρέχει 3-4 benchmarks, συνεχόμενα δεν θα ανάψει λίγάκι. Είπα ότι ίσως με μια αναβάθμιση να λυθεί αυτό.

Edited by apitsakis

Φίλε μου δεν έχω γιο για να τραβήξω. Κόρη έχω. Προφανώς έχεις κάνει λάθος με τα μηνύματα που σύμπτηξε λάθος η ομάδα διαχείρισης.

Δεν έχω πει ότι δεν αισθάνομαι το κινητό ζεστό. Και για αυτό τον λόγο τηλεφώνησα στην Samsung Hellas. Όπως επίσης και το μήνυμα με την υψηλή φωτείνοτητα δεν το θεωρώ ότι το τηλέφωνο είναι ελαττωματικό. Απλά δεν είναι τόσο φοβερό όσο γίνεται ντόρος. Δείξε μου ένα κινητό, που αν τρέχει 3-4 benchmarks, συνεχόμενα δεν θα ανάψει λίγάκι. Είπα ότι ίσως με μια αναβάθμιση να λυθεί αυτό.

Ε καλά μη τσακωθούμε για τα παιδιά :happy:

Δέχομαι ότι μπορεί να είναι λάθος διαχειριστικό και αν είναι έτσι μάλλον εγώ το έκανα. :rolleyes:

Αλλά διαβάζεις τις αναφορές.Εσύ μπορεί να μην έχεις ένα πρόβλημα, αλλά να το έχουν 100 άλλοι.

Άλλος αναφέρει το πρόβλημα υπερθέρμανσης και την αλλαγή της φωτεινότητας, ακόμα και με το τηλέφωνο να κάθεται σε αναμονή, χωρίς να κάνει σχεδόν τίποτα.

Είναι εντυπωσιακός ο αριθμός συγκριτικά με τα τηλέφωνα που πουλήθηκαν, το πλήθος αναφορών για αυτά τα προβλήματα.

Το home button είναι το κερασάκι στην τούρτα.

Και σκέψου ότι είμαστε μόνο στην πρώτη βδομάδα κυκλοφορίας.

Εάν υπήρχε πάντως στοιχειώδες quality control δε θα έπρεπε ποτέ να βγουν όλες οι συσκευές στην κυκλοφορία με προβληματικό κουμπί.

Έχω την εντύπωση ότι βοηθάει πλέον ο καιρός και η εξωτερική θερμοκρασία.

Όσο μπαίνει ο χειμώνας θα λιγοστέψουν τα προβλήματα υπερθέρμανσης.

Για το home button... ε αν είχαν όλα προβληματικό κουμπί, τότε η ξεφτίλα θα ήταν απόλυτη.

Ένας συνφορουμίτης αν δε κάνω λάθος έγραψε ότι έπεσε σε προβληματικό, του έδωσαν άλλο... προβληματικό και μετά άνοιξαν 5; 6; συσκευές (και είχαν όλες πρόβλημα) μέχρι να βρει κάποιο οκ.

Το πρόβλημα της υπερθέρμανσης ενδέχεται και να είναι παιδική ασθένεια και να λυθεί.

Η κάμερα επίσης (ενδέχεται).

Το home button όμως δηλώνει παντελή έλλειψη quality control στην παραγωγή.

Τραγικά πράγματα.

Όντως και στο galaxy s4 υπήρχαν στην αρχή κάποια παράπονα για υπερθέρμανση κλπ και με το που πήραν την πρώτη αναβάθμιση το θέμα έληξε εκεί..Όσων αφορά όμως το θέμα με το home button είναι καθαρά κατασκευαστικό λάθος και δεν διορθώνεται οπότε όποιος νιώθει ότι το κουμπί δεν εφαρμόζει καλά, κατευθείαν για αλλαγή...Εδώ και ένα άρθρο που γράφει ακριβώς για τον ποιοτικό έλεγχο στην αλυσίδα του εκάστοτε εργοστασίου όπως πολύ σωστά ανέφερε ο Σταύρος παραπάνω... http://www.androidpolice.com/2013/10/05/behold-samsungs-shoddy-crooked-galaxy-note-3-home-button-did-anyone-qc-this-thing/

Ούτε το δικό μου έχει κάποιο από αυτά τα θέματα είναι άριστο σε όλα.

Συνονόματε, αφού όπως λες είναι άριστο σε όλα, Κάνε το κόπο και ανέβασε μας 1 εσωτερική φώτο(& όποιο άλλο παιδί θέλει βεβαίως) να δούμε και εμείς επιτέλους πως τραβάει σε κλειστούς χώρους και ας είναι και απ το Μολ που λέει ο φίλος παραπάνω.

Παντα φιλικα Μανος

Παρε το Nexus στα δικα σου χερια

Ε καλά μη τσακωθούμε για τα παιδιά :happy:

Δέχομαι ότι μπορεί να είναι λάθος διαχειριστικό και αν είναι έτσι μάλλον εγώ το έκανα. :rolleyes:

Αλλά διαβάζεις τις αναφορές.Εσύ μπορεί να μην έχεις ένα πρόβλημα, αλλά να το έχουν 100 άλλοι.

Άλλος αναφέρει το πρόβλημα υπερθέρμανσης και την αλλαγή της φωτεινότητας, ακόμα και με το τηλέφωνο να κάθεται σε αναμονή, χωρίς να κάνει σχεδόν τίποτα.

Είναι εντυπωσιακός ο αριθμός συγκριτικά με τα τηλέφωνα που πουλήθηκαν, το πλήθος αναφορών για αυτά τα προβλήματα.

Το home button είναι το κερασάκι στην τούρτα.

Και σκέψου ότι είμαστε μόνο στην πρώτη βδομάδα κυκλοφορίας.

Εάν υπήρχε πάντως στοιχειώδες quality control δε θα έπρεπε ποτέ να βγουν όλες οι συσκευές στην κυκλοφορία με προβληματικό κουμπί.

Καλά αυτό είναι το μόνο σίγουρο ότι δεν τσακωνόμαστε. Δηλαδή υπάρχουν χρήστες που σε standby το τηλέφωνο ανεβάζει θερμοκρασία ;. Φίλε Στράτος έχω ένα παράπονο. Ξέρουμε να γκρινιάζουμε, δεν ξέρουμε όμως να ενεργούμε. Τι θέλω να πω με αυτό. Όσοι έχουν πρόβλημα, γιατί δεν ενημερώνουν την εταιρία;.

Όσον αφορά την κάμερα...είναι άριστη κατά τη γνώμη μου, και ειδικά το surround είναι απίστευτο. Βέβαια η κάμερα είναι θέμα ρυθμίσεων.

Όσον αφορά για το quality control. Βγαίνουν εκ. συσκευές. Κάποιες σίγουρα θα βγουν με προβλήματα. Σε όλες τις ηλεκτρονικές συσκευές γίνεται αυτό. Μπορεί μια παρτίδα να έχει πρόβλημα. Βέβαια για τόσα χρήματα δεν πρέπει να υπάρχουν κατασκευαστικά λάθη. Αλλά και με το Sony VAIO touch screen που είχα αγοράσει, και εκεί είχα πρόβλημα με την οθόνη...τι να πούμε!

Όντως και στο galaxy s4 υπήρχαν στην αρχή κάποια παράπονα για υπερθέρμανση κλπ και με το που πήραν την πρώτη αναβάθμιση το θέμα έληξε εκεί..Όσων αφορά όμως το θέμα με το home button είναι καθαρά κατασκευαστικό λάθος και δεν διορθώνεται οπότε όποιος νιώθει ότι το κουμπί δεν εφαρμόζει καλά, κατευθείαν για αλλαγή...Εδώ και ένα άρθρο που γράφει ακριβώς για τον ποιοτικό έλεγχο στην αλυσίδα του εκάστοτε εργοστασίου όπως πολύ σωστά ανέφερε ο Σταύρος παραπάνω... http://www.androidpolice.com/2013/10/05/behold-samsungs-shoddy-crooked-galaxy-note-3-home-button-did-anyone-qc-this-thing/

Kαι στις πρώτες rom του S2 υπήρχε μεγάλο πρόβλημα, που ευτυχώς διορθώθηκε.

Καλά αυτό είναι το μόνο σίγουρο ότι δεν τσακωνόμαστε. Δηλαδή υπάρχουν χρήστες που σε standby το τηλέφωνο ανεβάζει θερμοκρασία ;. Φίλε Στράτος έχω ένα παράπονο. Ξέρουμε να γκρινιάζουμε, δεν ξέρουμε όμως να ενεργούμε. Τι θέλω να πω με αυτό. Όσοι έχουν πρόβλημα, γιατί δεν ενημερώνουν την εταιρία;.

Όσον αφορά την κάμερα...είναι άριστη κατά τη γνώμη μου, και ειδικά το surround είναι απίστευτο. Βέβαια η κάμερα είναι θέμα ρυθμίσεων.

Όσον αφορά για το quality control. Βγαίνουν εκ. συσκευές. Κάποιες σίγουρα θα βγουν με προβλήματα. Σε όλες τις ηλεκτρονικές συσκευές γίνεται αυτό. Μπορεί μια παρτίδα να έχει πρόβλημα. Βέβαια για τόσα χρήματα δεν πρέπει να υπάρχουν κατασκευαστικά λάθη. Αλλά και με το Sony VAIO touch screen που είχα αγοράσει, και εκεί είχα πρόβλημα με την οθόνη...τι να πούμε!

Η εταιρεία ενημερώνεται.Μην ανησυχείς.Παρακολουθούν και τις αναφορές στο XDA...

Θα συμφωνήσω στο ότι είναι φυσιολογικό να υπάρχουν προβλήματα.

Αλλά επέτρεψέ μου να επιμείνω στο θέμα του home button, γιατί έχω κάνει παλιότερα και ο ίδιος quality control σε άλλη εταιρεία κολοσσό.

Εδώ μιλάμε για παντελή έλλειψη QC, και όχι για πλημμελή έλεγχο.

Είναι απίστευτα εμφανές και με το μάτι σε αρκετές περιπτώσεις, πόσο μάλλον όταν το πατήσεις.

Ας μη φάμε όμως άλλο το χώρο του θέματος.Πιστεύω ότι αναλύσαμε τα μέχρι στιγμής προβλήματα που έχουν αναφερθεί αρκετά.

Life continues :cool:

Edited by StratosGR

Παιδιά, πείτε μου αν θέλετε, πιο είναι το πρόβλημα με το home button, γιατί εμένα και λειτουργεί κανονικά και είναι σωστά στη θέση του. Εννοείτε ότι κινείται περίεργα, ή ότι δεν εκτελεί λειτουργίες; Επίσης, γιατί άλλαξε το βύσμα microUSB; Υπάρχει λόγος; Ξέρω (και το δοκίμασα) ότι μπορείς ακόμη να το φορτίσεις με κανονικό καλώδιο MicroUSB, αλλά δεν καταλαβαίνω προς τι η αλλαγή. Τέλος, μου την έχει δώσει ο περιορισμός ηπείρου αγοράς. Θα πάω την άλλη εβδομάδα στη Ζάμπια και απότι καταλαβαίνω δε θα μπορώ να χρησιμοποιήσω τοπική sim (απαραίτητη λόγω πολλών ημερών διαμονής, παροχης mobile internet, αλλά και υπερβολικού κόστους περιαγωγής με τη sim Cosmote). Ευτυχώς, έχω μπόλικα ακόμη κινητά-ναυαρχίδες για να πάρω μαζί μου, αλλά στο μέλλον (και αν εξακολουθήσει η Samsung το ίδιο τροπάρι), θα είναι σίγουρος λόγος αποφυγής αγοράς δικής της ναυαρχίδας...
[sIGPIC][/sIGPIC]My "baby"!

Παιδιά, πείτε μου αν θέλετε, πιο είναι το πρόβλημα με το home button, γιατί εμένα και λειτουργεί κανονικά και είναι σωστά στη θέση του. Εννοείτε ότι κινείται περίεργα, ή ότι δεν εκτελεί λειτουργίες; Επίσης, γιατί άλλαξε το βύσμα microUSB; Υπάρχει λόγος; Ξέρω (και το δοκίμασα) ότι μπορείς ακόμη να το φορτίσεις με κανονικό καλώδιο MicroUSB, αλλά δεν καταλαβαίνω προς τι η αλλαγή. Τέλος, μου την έχει δώσει ο περιορισμός ηπείρου αγοράς. Θα πάω την άλλη εβδομάδα στη Ζάμπια και απότι καταλαβαίνω δε θα μπορώ να χρησιμοποιήσω τοπική sim (απαραίτητη λόγω πολλών ημερών διαμονής, παροχης mobile internet, αλλά και υπερβολικού κόστους περιαγωγής με τη sim Cosmote). Ευτυχώς, έχω μπόλικα ακόμη κινητά-ναυαρχίδες για να πάρω μαζί μου, αλλά στο μέλλον (και αν εξακολουθήσει η Samsung το ίδιο τροπάρι), θα είναι σίγουρος λόγος αποφυγής αγοράς δικής της ναυαρχίδας...

Αφού είναι εντάξει το κουμπί σε σένα, τι ασχολείσαι; ;)

Το usb πλέον είναι 3.0 . Nαι δουλεύει και με το προηγούμενο φυσικά. Δε πιστεύω να σε χάλασε η αναβάθμιση :happy:

Για το region lock δες εδώ

Edited by StratosGR

Σύμφωνα με τις τελευταίες ανακοινώσεις της εταιρείας μπορείς να χρησιμοποιήσεις οποιαδήποτε sim θέλεις αρκεί η πρώτη ενεργοποίηση να γίνει με τη σωστή sim.

Μάλιστα ευκαιρία να το δοκιμάσεις από πρώτο χέρι και να μας ενημερώσεις και εμάς.

Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία

Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης

Kαι στις πρώτες rom του S2 υπήρχε μεγάλο πρόβλημα, που ευτυχώς διορθώθηκε.

Αλλά επέτρεψέ μου να επιμείνω στο θέμα του home button, γιατί έχω κάνει παλιότερα και ο ίδιος quality control σε άλλη εταιρεία κολοσσό.

Είναι απίστευτα εμφανές και με το μάτι σε αρκετές περιπτώσεις, πόσο μάλλον όταν το πατήσεις.

Ας μη φάμε όμως άλλο το χώρο του θέματος.Πιστεύω ότι αναλύσαμε τα μέχρι στιγμής προβλήματα που έχουν αναφερθεί αρκετά.

Στρατο, παντελης ελλειψη QC δε νομιζω οτι υφισταται, απλα το δειγμα ειναι αρκετα μικρο. Οποτε ενα ποσοστο της ταξεως του 2-3% μπορει ευκολα να τους ξεφυγει ασυνειδητα (η και συνειδητα, επιλεγοντας να εχουν αρκετες επιστροφες απο το να αποσυρουν μια ολοκληρη παρτιδα).

Αληθεια, ειχες την τυχη να πιασεις note 3 με το προβλημα στο πληκτρο που αναφερεται?

Τι ακριβως παρατηρησες?

Δεν εχει καλη αναδραση και τελικα αποκριση η απλα εχει τοποθετηθει με λαθος τροπο και δεν εχει πληρη επαναφορα?

Ρωταω επειδη δεν ειχα την ευκαιρια να δω προβληματικο κομματι και σαν μηχανικος με ενδιαφερει και εγκυκλοπαιδικα το θεμα...

Στρατο, παντελης ελλειψη QC δε νομιζω οτι υφισταται, απλα το δειγμα ειναι αρκετα μικρο. Οποτε ενα ποσοστο της ταξεως του 2-3% μπορει ευκολα να τους ξεφυγει ασυνειδητα (η και συνειδητα, επιλεγοντας να εχουν αρκετες επιστροφες απο το να αποσυρουν μια ολοκληρη παρτιδα).

Αληθεια, ειχες την τυχη να πιασεις note 3 με το προβλημα στο πληκτρο που αναφερεται?

Τι ακριβως παρατηρησες?

Δεν εχει καλη αναδραση και τελικα αποκριση η απλα εχει τοποθετηθει με λαθος τροπο και δεν εχει πληρη επαναφορα?

Ρωταω επειδη δεν ειχα την ευκαιρια να δω προβληματικο κομματι και σαν μηχανικος με ενδιαφερει και εγκυκλοπαιδικα το θεμα...

Έχει link πιο πάνω στη σελίδα, με φωτογραφίες και περιγραφή (αγγλικά).

Και έχει και αρκετές αναφορές στο υπάρχον θέμα.

Να μη τα επαναλαμβάνουμε συνέχεια.

Από τη φωτογραφία όμως και μόνο θα καταλάβεις.

Έχει link πιο πάνω στη σελίδα, με φωτογραφίες και περιγραφή (αγγλικά).

Και έχει και αρκετές αναφορές στο υπάρχον θέμα.

Να μη τα επαναλαμβάνουμε συνέχεια.

Από τη φωτογραφία όμως και μόνο θα καταλάβεις.

Μαλιστα, νομιζα πως ηταν γενικο το αρθρο για αυτο δεν το ειχα ανοιξει. Ειναι ξεκαθαρο το θεμα, λοιπον...

....

- Φίλε Στράτο ,δώσε μου λίγο ακόμα χώρο να προσθέσω ,πονηρά πλέον σκεπτόμενος οτι ... μια επιχείρηση - βιομηχανία του βεληνεκούς της Samsung ,που διαχειρίζεται δις δολάρια και θέλει να κατακτήσει την κορυφή στα είδη που εμπορεύεται έναντι των ανταγωνιστών της , ... να ΜΗΝ έχει αυστηρό ποιοτικό έλεγχο στα προιόντα της;;!!!! Στην δική μου αντίληψη είναι αδιανόητο!

- Τι μπορεί να συμβαίνει όμως; Σε όλες τις γραμμές παραγωγής υπάρχουν αστοχίες ,... ο αριθμός τους είναι ανάλογος του μεγέθους της παραγωγής ,της αυστηρότητας του ποιοτικού ελέγχου ,αλλά και του χρόνου παράδοσης του προιόντος!! Τι γίνεται όμως με το ελαττωματικό προιόν που δεν περνά τον ποιοτικό έλεγχο;; ... το κόστος το επωμίζεται η εταιρεία; ο υπάλληλος της; ή οι αγορές με χαμηλή καταναλωτική συνείδηση και αντίστοιχα ασθενείς νόμους υπεράσπισης του καταναλωτή;

- Κι εδώ μπαίνει η πονηρή μου σκέψη! Σε ποιά αγορά θα μπορούσαν εύκολα να ξεφορτώσουν το β' διαλογής προιόν τους; Στην Αμερική θα τους έτρωγε η μαρμάγκα ,το ίδιο αλλά σε λιγότερη ένταση σε Αγγλία, Γερμανία, Γαλλία ... όμως στην Ελλάδα και σε αντίστοιχες με αυτή ανατολικές χώρες θα υπήρχε πρόβλημα; Πιστεύω πως όχι .... για να μην πω πως κάποιοι, μπορεί να εμπορεύονται συνειδητά το ελαττωματικό προιόν με μεγάλο περιθώριο κέρδους!!! Περίεργο είναι αυτό που ανάφερε πιο πάνω χρήστης ... ότι σε συγκεκριμένη αλυσίδα χρειάστηκε να ανοίξουν 5 ή 6 συσκευές για να βρουν μία σωστή στο πρόβλημα του home button??? ... δεν είναι ύποπτος τόσος συνωστισμός ελαττωματικών συσκευών;;;; ... το οποίο και θεωρώ το μόνο κατασκευαστικο ελάττωμα από την παρακολούθηση του θέματος τις τελευταίες μέρες.

- Για την θερμοκρασία τα παράπονά σας φίλοι μου στην Qualcomm ... ή το SoC είναι σόμπα ,ή η Sammy το ζορίζει ,διότι στο άλλο νήμα του G2 το ίδιο τσίπσετ δουλεύει πιο χαλαρά ,οπως γράφουν οι χρήστες!

- Με την φωτεινότητα το έχετε παρακάνει ,φιλικά τώρα!! Εσείς θέλετε φακό ... και όχι οπίσθιο φωτισμό :blink: ... λογικό να κόψει την ένταση για να προστατέψει την μπαταρία! .. αυτό δεν είναι σφάλμα. Διαβάζω ένα χρήστη που είναι ο μόνος που δεν του κόβει φως και δεν ζεσταίνεται η πλάτη ... να το πάει για αλλαγή ... έχει προβληματικη συσκευή;;??!!

- Το είδα για λίγο σε μμαρκετ ... δεν εντυπωσιάστηκα και ιδίως με το σχήμα του... ας το έκαναν παραλληλόγραμμο όπως το Ζ1 ή στο οβάλ του ς4-μέγα που είναι τέλειο ... πιο πολύ με εντυπωσίασε το μέγα!!! (τίμιο σε όλα) ... η άμολεντ το έχει παρακάνει με τον υπερκορεσμο και την αίσθηση μιας πρασινοκίτρινης χροιάς, παράλληλα με την υπερβολική φωτεινότητα .... όσοι έχετε το 2 νομίζω πως μπορείτε να ζήσετε ακόμα μ' αυτό! ... παρεμπιπτόντως πολλές πωλήσεις βλέπω ακόμα δεν κυκλοφόρησε;;;!!!

- ... θέλω να δω και το G2 σπό περιέργεια ... ακούγονται καλά λόγια και από βίδεο (griffin) φαίνεται εντυπωσιακό!!

- Εγώ παραμένω προς το παρόν πιστός phabletakias με z u (αποχωρήστηκα το αγαπημένο μέγα) κι ας όψονται κάποιοι "πουλημένοι" που μαζεύτηκαν από δω ..... :p

Φιλικά πάντα ... και συγχωράτε με για το μακροσκελές...

- Stathis -

Υπάρχουν πουθενά ανεβασμένες φώτο από κλειστούς χώρους να τις συγκρίνω με του i9500?

Οποίος μπορεί να κάνει το εξής:

Να ενεργοποιήσει τον αυτόματο εντοπισμό νύχτας και να τραβήξει σε χώρο με χαμηλό φωτισμό.

Δείτε μια δική μου με κλειστό το φως.

https://db.tt/BckiHkjX

Κι εδω με ανοιχτό το φως.

https://db.tt/sHT9I6gJ

Διακρίνονται πολυ περισσότερο οι λεπτομέρειες όταν γίνει πολύ μεγάλο zoom. Φαίνεται η σκόνη στο ράφι, τα λερωματα στον τοίχο κλπ.

Έχετε υπ όψη σας ότι κανένα κινητό δεν μπορεί να τραβήξει σωστές φώτο σε περιορισμενο φωτισμό όταν το αντικείμενο κινείται, γιατί σ αυτές τις συνθήκες μένει το διάφραγμα περισσότερο χρόνο ανοιχτό για να περάσει αρκετό φως.

Ακόμα και αν έχει ois δεν κάνει τίποτα σ αυτη την περίπτωση.

Το ois απλά δεν αφήνει το κούνημα της συσκευής μας να επηρεάσει την φώτο.

Εσείς που δεν έχετε ois θα πρέπει να αποφεύγετε να κουνάτε την συσκευή όταν παίρνετε φώτο σε τέτοιες συνθήκες.

Edited by Te_salat
Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Σύμφωνα με τις τελευταίες ανακοινώσεις της εταιρείας μπορείς να χρησιμοποιήσεις οποιαδήποτε sim θέλεις αρκεί η πρώτη ενεργοποίηση να γίνει με τη σωστή sim.

Μάλιστα ευκαιρία να το δοκιμάσεις από πρώτο χέρι και να μας ενημερώσεις και εμάς.

Σύμφωνα με reviews απο amazon, το παραπάνω δεν ισχύει...Το κινητό δουλεύει μόνο με sim cards της ίδιας region που το αγόρασες. Παραθέτω απο amazon

"BE AWARE: if you buy this phone outright as an 'unlocked' device, it is not truly unlocked. it just means you can put any sim card from your home region in the device. If you go outside of Europe to say Asia, you will NOT be able to put a local sim card in and use this device. I repeat you will NOT be able to use a local sim card in this device.

I found this out personally when I bought my device from the UK, activated it with my UK sim then went to Hong Kong on business. My local sim card did NOT work in this device, with the device asking me for a passcode. I spoke to my carrier's service centre (at extreme cost to me, I might add) and they said that I need to journey to a Samsung Serviuce Centre in my home country to get the phone unlocked...

Avoid this device if you travel outside of Europe and expect to use a local sim card in this device. I am furious and will be returning this device when i get back to the UK. If I buy an unlocked device, I expect it to be UNLOCKED. It's not rocket science!"

Επίσης το γράφει και στο sticker που έχω συνάψει..

Δεν ξέρω αν έχει αλλάξει κάτι στο μεταξύ....

Απαξ και το ενεργοποιησες στην Ελλαδα με ΕΛΛΗΝΙΚΗ σιμ,μπορεις να το κανεις μετά, και οπουδηποτε αλλου,με την τοπικη σιμ.Τελος.

Κοσμοτε,100Mbps.

Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro,

JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives.

Σύμφωνα με reviews απο amazon, το παραπάνω δεν ισχύει...Το κινητό δουλεύει μόνο με sim cards της ίδιας region που το αγόρασες. Παραθέτω απο amazon

"BE AWARE: if you buy this phone outright as an 'unlocked' device, it is not truly unlocked. it just means you can put any sim card from your home region in the device. If you go outside of Europe to say Asia, you will NOT be able to put a local sim card in and use this device. I repeat you will NOT be able to use a local sim card in this device.

I found this out personally when I bought my device from the UK, activated it with my UK sim then went to Hong Kong on business. My local sim card did NOT work in this device, with the device asking me for a passcode. I spoke to my carrier's service centre (at extreme cost to me, I might add) and they said that I need to journey to a Samsung Serviuce Centre in my home country to get the phone unlocked...

Avoid this device if you travel outside of Europe and expect to use a local sim card in this device. I am furious and will be returning this device when i get back to the UK. If I buy an unlocked device, I expect it to be UNLOCKED. It's not rocket science!"

Άρα πριν φύγει ο φίλος pharmex πρέπει να μιλήσει με τη Samsung Ελλάδας

Ίσα ίσα.Αυτό είναι αλλαγή.

Έρχεται σε αντίθεση με όσα ανακοίνωσε προ ημερών η Samsung.

Τώρα το διάβασα κι εγώ και φαίνεται ότι υπάρχει μέσα στο CSC κρυμμένη λίστα με χώρες (που δε τις ξέρουμε ποιες είναι) που μπορεί να λειτουργήσει το τηλέφωνο, αφού βέβαια προηγουμένως το έχεις ενεργοποιήσει με κάρτα της σωστής περιοχής.

Άρα μπορείς να το ενεργοποιήσεις εδώ κανονικά, να πας στη Ζιμπάμπουε και να παίζει και στο Καζακστάν να μη παίζει.

Και το κακό είναι ότι δε ξέρουμε και τις χώρες....Δε μας τα λέει καλά η Samsung.

Ελπίζω σε μελλοντικό update να ανοίξει για όλες τις χώρες μετά την πρώτη ενεργοποίηση, αλλιώς έβαλε αυτογκόλ.

Ή είσαι τολμηρός , κάνεις root και απ ενεργοποιείς τελείως το region lock RegionLock Away .

Samsung galaxy s21+

Ή είσαι τολμηρός , κάνεις root και απ ενεργοποιείς τελείως το region lock RegionLock Away .

Φοβερή εισαγωγή του chainfire στην περιγραφή της εφαρμογής. Έλιωσα στα γέλια.

Φοβερή εισαγωγή του chainfire στην περιγραφή της εφαρμογής. Έλιωσα στα γέλια.

Ναι τα έχει πάρει στο κρανίο :lol: .Αυτό δεν βλέπω να έρχεται είναι το μηδενισμα του knox .

Samsung galaxy s21+

Άρα πριν φύγει ο φίλος pharmex πρέπει να μιλήσει με τη Samsung Ελλάδας

Το ειδα κι εγω αυτο το σχολιο,αλλα ποιος μου λεει εμενα οτι αυτος που τογραψε,το ξερει απο πρωτο χερι,ή του ειπε καποιος φιλος φιλου,ή τελος,δεν τογραψε γιατι δουλευει σε καποια αλλη εταιρια;

Δυσπιστος;Ισως,αλλα δεν πιστευω οτι η εταιρια θα εκανε μια τοσο μεγαλη πατατα να απαγορευσει στο τηλεφωνο να μπορει να ταξιδευει δουλευοντας.

Κοσμοτε,100Mbps.

Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro,

JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives.

Το ειδα κι εγω αυτο το σχολιο,αλλα ποιος μου λεει εμενα οτι αυτος που τογραψε,το ξερει απο πρωτο χερι,ή του ειπε καποιος φιλος φιλου,ή τελος,δεν τογραψε γιατι δουλευει σε καποια αλλη εταιρια;

Δυσπιστος;Ισως,αλλα δεν πιστευω οτι η εταιρια θα εκανε μια τοσο μεγαλη πατατα να απαγορευσει στο τηλεφωνο να μπορει να ταξιδευει δουλευοντας.

Η επίσημη ανακοίνωση λέει αλλα, αλλά ας μιλήσει με τη Samsung πριν φύγει.

Δεν υπάρχει περίπτωση να έχει κάνει τέτοια τεράστια μ@L@k1@ στην κατ' εξοχήν business συσκευή της.
ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²]

το δοκιμασω να δω θερμοκρασιες.

τοχα στο κουτι με το που το ανοιγω θερμοκρασια 19 βαθμοι. βαζω φωτεινοτητα στο φουλ. κατεβαζω 4 εφαρμογες τις περναω μεσα, κατεβαζω ναβιγκον φορτωνω προγραμμα και χαρτες. εχω ανοικτο wifi ,gps . δοκιμαζω ναβιγκον. μπαινω ιντερνετ σερφαρω, βλεπω 4-5 βιντεο πουχω κατεβασει. ξανα σερφαρισμα. ολα αυτα διαρκεια 50 λεπτα. δεν εχει πεσει η φωτεινοτητα καθολου κοιταω θερμοκρασια 28 βαθμοι.

• The title was changed to Samsung Galaxy Note 3 (SM-N9005)