Jump to content

Samsung Galaxy Note 3 (SM-N9005)

StratosGR
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

ΑΑΑΑ ΟΚ κ παλι ομως τσαμπα το δινουν με συμβολαιο αν αναλογιστεις ποσα τρωνε... τα δικα μας εδω μεγαλα καταστηματα εμενα εγραφε οτι ειναι απο κει το κινητο γιαυτο και μπηκα !σπυρο εχεις παρει κιτ κατ? εγω ουτε κinder boueno δεν εχω παρει ακομα ! απο μερα σε μερα ειναι ναρθει? αυτο με το βιντεο που δε φευγει η μπαρα ειναι μπαγκσ του δικου μου? κ κατι τελευταιο ! με τον νοβα το εχω νομιζω οτι το μενου οταν αλλαζει σε καρτελες η στο κανονικο ειναι πολυ πιο σμουθ απτο να το βαλεις σε κυβο που τρωει κατι σκαλοματακια καμια φορα το εχει προσεξει κανεις αυτο?

Αυτό με το βίντεο το είχε κάνει παλαιότερα και μένα με το πρώτο ελληνικό που είχα.

Τι είχα ποστάρει και εδώ αλλά απάντηση δεν είχα πάρει αν θυμάμαι καλά.

Άρχισα λοιπόν και έβγαζα εφαρμογές σιγά σιγά και έστρωσε.

Το θέμα όμως είναι δε θυμάμαι ποια έφταιγε γιατί τότε έβγαζα σε πακέτα.

Ξεκίνα να βγάζεις από τις τελευταίες μια μια αν δεν έχεις πολλές.

Το Nova εγώ τον έχω πάντα στο glass η στο tablet και είναι άψογος

Παντα φιλικα Μανος

Παρε το Nexus στα δικα σου χερια

Όταν είναι για δουλειά ναι είναι σημαντικό με τη προϋπόθεση να έχει ενημερωθεί ο άλλος.

Ένα παράδειγμα:

Έπρεπε να κάνω παραγγελία διάφορες πράγματα για το ξενοδοχείο που δουλεύω το καλοκαίρι σε τοπικούς προμηθευτές του hotel που ήταν λίγο κουκουρούκου σε θέματα αξιοπιστίας.

Αλλά τους έλεγα πολλές φορές και άλλα έφερναν, και το κακό είναι δε παραδέχονταν το λάθος τους με συνέπεια να υπάρχει θέμα αξιοπιστίας στο πρόσωπο μου.

Από τότε που τους ενημέρωσα ότι οι συνομιλίες μας θα καταστρέφονται για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις ως δια μαγείας μετά όλα πήγαν ρολόι, και τέρμα οι δικαιολογίες!

Οπότε σε πολλούς χρειάζεται.

Τώρα όσο για σένα που σε ηχογράφησα μια φορά(ενημερώνοντας σε βεβαίως πρώτα)ήταν καθαρά για να σου στείλω το αρχείο να σου αποδείξω πόσο χάλια και με βύθισμα ακουγόταν υπό προϋποθέσεις το LG G2 που σου είχα πουλήσει και που αν δε το άκουγες ούτε εσύ θα το καταλαβαίνες!!:D:cool:

Ναι ρε όταν είναι για δουλειά δικαιολογείται αν ενημερώσεις τον άλλο. Απλά εμένα με είχαν ηχογραφήσει χωρίς να το ξέρω και άκουσα τον εαυτό μου μετά σε ένα galaxy S3. Ναι με το LG αν κρατούσες υπό γωνία το τηλέφωνο η λίγο πιο μακριά δεν σε άκουγε ο άλλος. Με το note δεν έχω αντιμετωπίσει πρόβλημα ακόμα μαι σε χώρους με φασαρία

technoholic maniac reviewer

Αυτό με το βίντεο το είχε κάνει παλαιότερα και μένα με το πρώτο ελληνικό που είχα.

Τι είχα ποστάρει και εδώ αλλά απάντηση δεν είχα πάρει αν θυμάμαι καλά.

Άρχισα λοιπόν και έβγαζα εφαρμογές σιγά σιγά και έστρωσε.

Το θέμα όμως είναι δε θυμάμαι ποια έφταιγε γιατί τότε έβγαζα σε πακέτα.

Ξεκίνα να βγάζεις από τις τελευταίες μια μια αν δεν έχεις πολλές.

Το Nova εγώ τον έχω πάντα στο glass η στο tablet και είναι άψογος

Αυτό με το βίντεο το έχω κι εγώ. Νομίζω με την κιτ κατ έφτιαξε αλλά έχω καιρό να δω βίντεο οπότε το λέω με επιφύλαξη

Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία

Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης

Ηταν ευκολη μεταβαση για σενα?γιατι βλεπω οτι και εσυ ησουν jb και ξερεις αρκετα πραγματα.με ποιο προγραμμα κανεις βιντεο κληση με αιφον?

5.back up με ποιο κανεις?γιατι στο ios εχει το icloud.

Για μένα ήταν εύκολη η μετάβαση κ δεν έχω μετανοιώσει που το πήρα:D !!back up προς το παρόν κάνω με copy n paste !!μιλάω για τις φώτο τα βίντεο κτλ!!πρεπει να γίνεται back up ανάλογου του icloud απλά εγώ δεν το ξέρω!!κατά καιρούς διαβάζω για το helium αλλά ας σου απαντήσει κάποιος που γνωρίζει καλύτερα!!

Πάντως το backup που γινόταν στο iphone ήταν ότι καλύτερο!!:O

IPhone pro max /note 10 plus ,ipad pro 11 & MacBook pro :love:

Ναι ρε όταν είναι για δουλειά δικαιολογείται αν ενημερώσεις τον άλλο. Απλά εμένα με είχαν ηχογραφήσει χωρίς να το ξέρω και άκουσα τον εαυτό μου μετά σε ένα galaxy S3. Ναι με το LG αν κρατούσες υπό γωνία το τηλέφωνο η λίγο πιο μακριά δεν σε άκουγε ο άλλος. Με το note δεν έχω αντιμετωπίσει πρόβλημα ακόμα μαι σε χώρους με φασαρία

Έτσι που λες ναι είναι σαφώς λάθος και ειδικά έτσι που το ανακάλυψες και εσύ.

Όσο για το ακουστικό στο νότε3 είναι απ τα καλύτερα που έχω δει ποτέ,πολύ δυνατό και καθαρό, αλλά και γενικά τα τελευταία Samsung,note3,S4(κανονικό και mini)έχουν κορυφή ακουστικά κάτι πολύ βασικό όταν μιλάμε για κινητά.

Σαφώς ανώτερα απ του G2 (που είχε και τα θεματάκια του)αλλά ακόμα και από παραδοσιακές δυνάμεις όπως το κορυφαίο επίσης(αλλά σαφώς κατώτερο)ακουστικό του Nokia 1020 που έχω δίπλα δίπλα στο note 3 τώρα.

Παντα φιλικα Μανος

Μανο πως σου φαινεται το νοτελι σε σχεση με το 1020? Εγω παντως κ σε φουλ σκοταδι ευχαριστημενος ειμαι με οσες εβγαλα για δοκιμη γενικα απτο note 2 ειναι σχεδον σε ολα καλυτερο!

----- προσθήκη μηνύματος 17 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Βαζω δευτερο μηνυμα για να ξεχωριζει κ να παρω απαντηση :-) Κ ευχαριστω προκαταβολικα :-) αν κ αλλαξα κατι ρυθμισεις μ δειχνει οτι μ τρωει μπαταρια ακομα το wifi και το gps ενω τα εχω κλειστα!!! Απο μπαταρια οταν δουλευω το κινητο δεν ειμαι ακομα ευχαριστημενος αλλα σημερα π ξυπνησα κ ηταν στην αναμονη σε 6 ωρες δεν επεσε ΟΥΤΕ 1 τις 100...

S10+ <3

Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330

Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+

Όσοι παρακολουθήσατε χθες ξημερώματα τα Oscar θα την είδατε........... να πρωταγωνιστεί :D Edited by Jig
ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²]

Αυτό με το βίντεο το έχω κι εγώ. Νομίζω με την κιτ κατ έφτιαξε αλλά έχω καιρό να δω βίντεο οπότε το λέω με επιφύλαξη

και εγώ το έχω και το διορθώνω απλά με rotate την οθόνη.

technoholic maniac reviewer

Μανο πως σου φαινεται το νοτελι σε σχεση με το 1020? Εγω παντως κ σε φουλ σκοταδι ευχαριστημενος ειμαι με οσες εβγαλα για δοκιμη γενικα απτο note 2 ειναι σχεδον σε ολα καλυτερο!

Είναι το καλύτερο κινητό για φωτογραφίες που είχα μετά απ τα 808 και 1020 όπως τα αναφέρω κατά σειρά.

Είμαι πολύ ευχαριστημένος και μάλιστα προτιμώ να βγάζω με αυτό φωτογραφίες παρ ότι με το Lumia 1020 γιατί είναι σχεδόν αστραπιαία όλα μπροστά στο Nokia με τα 41mpx. Και στο άνοιγμα της κάμερας και στο shoot αλλά και όταν απολαμβάνω τη φώτο μετά στην οθόνη του, ενώ ειδικά στη ταχύτητα αποθήκευσης των φωτογραφιών υπάρχει χάος(και σκέψου δεν έχω την επιλογή να αποθηκεύει και τη 34mpx μαζί με τη 5 το Nokia!)

Βέβαια στα δύσκολα το xenon κάνει τη διαφορά αλλά και το led του νότε3 είναι πολύ πολύ δυνατό.

Αυτό που μου τη σπάει όχι μόνο στο νότε3 αλλά και στο S4 που είχα είναι ότι δε κρατάει ρυθμίσεις το βίντεο, ούτε hdr οπότε το βράδυ σκοτεινιάζει πολύ και χωρίς led on έχεις θέμα.

Επίσης σπαστικό είναι που φέρνει ακόμα πιο κοντά το θέμα όταν ξεκινάει το βίντεο και άβολο όταν είσαι σε παρέα, ενώ τα Nokia(1020 αλλά και 925)έχουν πολύ πιο wide view.

και εγώ το έχω και το διορθώνω απλά με rotate την οθόνη.

Σπαστικό αυτό, κανε όπως και στο φίλο παραπάνω και ξεκίνα να βγάζεις εφαρμογές.

Κάποια σου κάνει τη ζημιά.

Επίσης μια άλλη που είχα δε δούλευε ούτε το swipe του μαμά keyboard για αλλαγή γλώσσας και μου είχε βγάλει δίπλα την υδρόγειο!!!

Καθαρά θέμα conflict

Edited by manan69t

Παντα φιλικα Μανος

Έχει κανείς πρόβλημα με τον S finder? Δε μου εμφανίζει κανένα αποτέλεσμα! Αν κάνω reboot μου δίνει αποτέλεσμα στην πρώτη αναζήτηση και μετά τίποτα. Έκανα factory reset, όλα οκ, δούλευε μια χαρά. Άφησα τις εφαρμογές μου να ξαναφορτώσουν σιγά σιγά μέσω play store, πάλι το ίδιο πρόβλημα. Σημειωτέον δεν έχω κάποια "περίεργη" εφαρμογή (αν και είμαι root) και το greenify δεν το εγκατέστησα ξανά στην αρχή για να δοκιμάσω τι παίζει. Επίσης είχα βγάλει την εξωτερική κάρτα sd μήπως το επηρεάζει, χωρίς αποτέλεσμα.

Το είδα στο xda, το πρόβλημα αναφέρεται και από άλλους χρήστες, χωρίς να προτείνεται λύση. Προφανώς κάποιο app δημιουργεί conflict, αλλά δεν μπορώ να φανταστώ ποιο. Και δεν αντέχω να τα περνάω ένα ένα... Κανείς καμία ιδέα;

Παιδιά ξαναποστάρω το συγκεκριμένο πρόβλημα, το έχει και κανείς άλλος;

Γιάννης

καλημερα. ρε παιδια μετα την τελευταια αναβαθμιση που μου ηρθε και την εκανα, αντιμετωπιζω γενικα παρα πολλα προβληματα με καταναλωση και παρατηρησα οτι πλεον δεν μπορω να ηχογραφησω τις κλησεις, κανει ενα θορυβο μονο και δεν ακουγεται τιποτα, ενω πριν δεν ειχα κανενα απολυτος προβλημα. εχω φρικαρει.! καποιοι με προετρεψαν να κανω φουλ ρεσετ το οποιο και εκανα αλλα τα προβληματα δεν λυθηκαν.!

εχω εκδοση android 4.4.2

εκδοση βασικου φασματος N9005XXUENB1

εκδοση kernel 3.4.0-636608 dpi@SWDD5510#1 WED FEB 12 17:18:43 KST 2014

Τι μπορω να κανω για να βαλω την προηγουμενη εκδοση η τελος παντων κατι?? ευχαριστω!

ΤΟ ΕΧΩ Κ ΓΩ αυτο με την υδρογειο ετσι στα ξαφνικα στην αλλαγη γλωσσαw στα μηνυματα χαιρομαι που δεν ειπα βλακεια κ ισως σε βοηθησα μια σταλιτσα αν το ειδες που σου το ειχα γραψει! :-) κ γω σε ευχαριστω για τις απαντησεις αν ξερεις τι μπορει να φταει κ να μ καταναλωνει μπαταρια κ να γραφει wifi μια τεραστια μπλε γραμμη στις ρυθμισεις της μπαταριας και δειχνει κ το gps οτι τρωει ενω το εχω κλειστο θα σου ημουν υπόχρεος :-)

S10+ <3

Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330

Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+

ρε παιδες μπορει καποιος να μας βοηθησει? εχω ρωτησει πολλες φορες. μπορω να περασω αλλη ρομ επισημη? ποια προτείνετε? που θα την βρω? οδηγος για odin?

Γιατί ηχογραφείτε τις κλήσεις τόσο απαραίτητο είναι? Με έχουν ηχογραφήσει και εμένα με τέτοια προγράμματα και δεν μου άρεσε καθόλου

Πάντα ηχογραφώ τις κλήσεις και δεν έχει να κάνει με τον συνομιλητή μου, αλλά έχει να κάνει με μένα. Αντί να κρατάω σημειώσεις προτιμώ να τις ακούω. Υπάρχουν πάρα πολλά παραδείγματα που θα μπορούσα να σου πω... από τα ψώνια του σούπερ μάρκετ που με πήρε τηλέφωνο η γυναίκα μου και μου είπε, μέχρι και τότε που ήθελα να νοικιάσω σπίτι και έπαιρνα τηλέφωνα όλη τη μέρα και τους ρωτούσα αν έχει πάρκινγκ, αυτόνομη θέρμανση, ντουλάπες, μπαλκόνια, κρεβατοκάμαρες, και άλλα πολλά...

Επίσης πολλές φορές όταν κοιμάμαι, με καλούν οικογενειακά μου πρόσωπα (η μάνα μου) και μου λέει διάφορα που πρέπει να θυμάμαι. Εσύ πιστεύεις ότι μέσα στον ύπνο μου έχω τη δυνατότητα να συγκρατήσω ημερομηνίες και παραγγέλματα ;

Αρχίστε να ηχογραφείτε τις κλήσεις σας και θα δείτε πόσο θα σας εξυπηρετήσει αυτό.

• Administrators
Νομίζω ότι αναλύθηκε αρκετά το θέμα της ηχογράφησης κλήσεων. Ας επιστρέψουμε στα της συσκευής και μόνο μιας και έχουμε ήδη βγει εκτός θέματος...

Modpic.gif

καλημερα. ρε παιδια μετα την τελευταια αναβαθμιση που μου ηρθε και την εκανα, αντιμετωπιζω γενικα παρα πολλα προβληματα με καταναλωση και παρατηρησα οτι πλεον δεν μπορω να ηχογραφησω τις κλησεις, κανει ενα θορυβο μονο και δεν ακουγεται τιποτα, ενω πριν δεν ειχα κανενα απολυτος προβλημα. εχω φρικαρει.! καποιοι με προετρεψαν να κανω φουλ ρεσετ το οποιο και εκανα αλλα τα προβληματα δεν λυθηκαν.!

εχω εκδοση android 4.4.2

Τι μπορω να κανω για να βαλω την προηγουμενη εκδοση η τελος παντων κατι?? ευχαριστω!

για ηχογράφηση σε κιτ κατ πρέπει να είσαι ρουτ δεν υπάρχει άλλος τρόπος δυστηχως.

για να βάλεις την προηγούμενη έκδοση απλά δεν γίνετε δεν υπάρχει επιστροφη.

ρε παιδες μπορει καποιος να μας βοηθησει? εχω ρωτησει πολλες φορες. μπορω να περασω αλλη ρομ επισημη? ποια προτείνετε? που θα την βρω? οδηγος για odin?

Μπορείς να περάσεις όποια official θελεις ,το μόνο πρόβλημα ειναι η αλλαγή που τυχόν θα υπάρξει στο csc και ίσως να χρειαστεί root για να βάλεις το σωστό .

Για οδηγό χρησιμοποίησε αυτόν απο το s4 και roms θα βρεις στο sammobile .

Samsung galaxy s21+

εχω εκδοση android 4.4.2

εγω σου προτεινω να ξαναπερασεις απο πανω την ρομ που εχεις χωρις να πειραξεις τιποτε

για ηχογράφηση σε κιτ κατ πρέπει να είσαι ρουτ δεν υπάρχει άλλος τρόπος δυστηχως.

για να βάλεις την προηγούμενη έκδοση απλά δεν γίνετε δεν υπάρχει επιστροφη.

Δηλαδή την πατήσαμε. αν κατάλαβα καλα εγω τωρα εχω την kit-kat δηλαδη? κατι πιο αναλυτικο σε ρουτ που λες? ειχα κανει ευκολα στο νοτε 2, αλλα εδω τα βλεπω δυσκολα τα πραγματα απο οτι ακουω.! εχω πελαγωσει. και δυστυχως λογω δουλειας την χρησιμοποιω πολυ την ηχογραφηση κλησεων. (δημοσιογραφος) και κανω μετα αποφωνησεις απο συνενετυξεις τηλεφωνικες και λοιπα. με βοηθαει τρομερα. για αυτο και εχω τρελλαθει!

Μπορείς να περάσεις όποια official θελεις ,το μόνο πρόβλημα ειναι η αλλαγή που τυχόν θα υπάρξει στο csc και ίσως να χρειαστεί root για να βάλεις το σωστό .

Για οδηγό χρησιμοποίησε αυτόν απο το s4 και roms θα βρεις στο sammobile .

ρουτ θα μπορεσω να κανω σχετικα ευκολα στο νοτε3? η θα κανω καμια πατατα?

εγω σου προτεινω να ξαναπερασεις απο πανω την ρομ που εχεις χωρις να πειραξεις τιποτε

ενοεις ρεσετ? (εκανα ηδη) και δεν λυθηκε τιποτα. η ενοεις μεσω odin? και που ξερω ποια ρομ να περασω? καποιος φιλος ειπε οτι δεν γινετε να παω πιο πισω...:(

Δηλαδή την πατήσαμε. αν κατάλαβα καλα εγω τωρα εχω την kit-kat δηλαδη? κατι πιο αναλυτικο σε ρουτ που λες? ειχα κανει ευκολα στο νοτε 2, αλλα εδω τα βλεπω δυσκολα τα πραγματα απο οτι ακουω.! εχω πελαγωσει. και δυστυχως λογω δουλειας την χρησιμοποιω πολυ την ηχογραφηση κλησεων. (δημοσιογραφος) και κανω μετα αποφωνησεις απο συνενετυξεις τηλεφωνικες και λοιπα. με βοηθαει τρομερα. για αυτο και εχω τρελλαθει!

ρουτ θα μπορεσω να κανω σχετικα ευκολα στο νοτε3? η θα κανω καμια πατατα?

ενοεις ρεσετ? (εκανα ηδη) και δεν λυθηκε τιποτα. η ενοεις μεσω odin? και που ξερω ποια ρομ να περασω? καποιος φιλος ειπε οτι δεν γινετε να παω πιο πισω...:(

Ρουτ κάνεις εύκολα αλλά χάνεις την εγγύηση.

Να γυρίσεις πίσω σε jelly bean rom δεν μπορείς πια.

Δεν ξέρω σίγουρα αλλά πιθανώς αν αναβαθμιστουν οι εφαρμογές να μπορείς να ηχογραφήσεις κλήσεις, δεν ξέρω αν η αδυναμία ηχογραφήσεως κλήσεων είναι εγγενής στην κιτκατ.

οχι ρεσετ , εγκατασταση μεσω odin , αν ψαξεις στο φορουμ του s4 εχει οδηγιες πως περνας την ρομ . βαλε το phone info samsung απο το play store ,να δεις ποιο csc εχεις και να κατεβασεις την ιδια ρομ απο το samfirmware και να την κανεις εγκατασταση μεσω odin .

μπορω μέσω imei να βρω τη χώρα που προοριζεται και τη χωρα κατασκευης?

Ναι δώσε το στην samsung Hellas και θα σου πουν .

Samsung galaxy s21+

Όσοι παρακολουθήσατε χθες ξημερώματα τα Oscar θα την είδατε........... να πρωταγωνιστεί :D

Η φωτογραφία με τα περισσότερα retweets όλων των εποχών είναι τραβηγμένη με Νοτέλι.

Άλλο πάλι... σήμερα πήγα να αλλάξω ήχο κλήσης και:

http://imagizer.imageshack.us/v2/150x100q90/839/y9yo.png

Reboot έκανα αλλά εν ματαίω! Καμία ιδέα?

CostasP | Proud AlfaHolic | Alfas: Giulietta, Alfetta, 75, 146, 156, 147, (Abarth 500 time-out) πάλι 156, πάλι 147 και πλέον... Jeep Renegade :yawn: !

Current Toys: Apple MacBook Air 11 ('15), Asus Transformer Book T100, Samsung Galaxy Tab3 7.0", Apple TV2, iPad2 32GB WiFi, iPad Mini Retina 16GB WiFi, iPhone 6S 64GB, iPhone 7 Plus 128GB, iPhone XS 256 GB

• The title was changed to Samsung Galaxy Note 3 (SM-N9005)