Jump to content

Samsung Galaxy Note 3 (SM-N9005)

StratosGR
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

παιδια ετσι στο ξεκαρφωτο ακουγεται ο ηχος το σφυριγμα οταν ερχεται μηνυμα το κοιταζω και δεν βγαζει καμια ειδοποίηση!!! τι μπορει να ειναι αυτο? αυτη τη στιγμη ειμαι σε μερος που δεν εχεισ ημεα μηπως οταν βρισκει σφυριζει??? ααα κ κάτι αλλο οταν εχω ειδοποίηση απτο fb το σφυριγμα ακουγεται πολυ χαλια σαν να ειναι μποκωμενο σαν να χτυπανε δυο μηνύματα μαζι! οποιος ξερει ας βοηθησει!

Και μενα το κανει αυτο,το να κανει τον ηχο οτι καποιο μηνυμα ηλθε,και δεν υπαρχει τιποτα.

Κοσμοτε,100Mbps.

Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro,

JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives.

Καλημέρα παιδιά

Επειδή δεν μου έχει έρθει ακόμα η αναβάθμιση σε 4.4 "Cec EUR" πώς μπορώ να την βάλω χειροκίνητα;

Επίσης εάν την βάλω χειροκίνητα μετά άμα κάνω πχ reset θα μου κρατήσει την 4.4 ή θα με γυρίσει στην 4.3;

Παρακαλώ όποιος μπορεί να μου στείλει οδηγίες και ότι άλλο χρειάζεται για να την κάνω...

Ευχαριστώ εκ τον προτέρων!

να κάνεις υπομονή μην την βάλεις μόνος σου γιατί υπάρχουν απρόοπτα στην 4.4 άσε να σου έρθει επίσημα. Εάν βάλεις 4.4 Δεν υπάρχει γυρισμός στα 4.3

Καλημέρα παιδιά

Επειδή δεν μου έχει έρθει ακόμα η αναβάθμιση σε 4.4 "Cec EUR" πώς μπορώ να την βάλω χειροκίνητα;

Επίσης εάν την βάλω χειροκίνητα μετά άμα κάνω πχ reset θα μου κρατήσει την 4.4 ή θα με γυρίσει στην 4.3;

Παρακαλώ όποιος μπορεί να μου στείλει οδηγίες και ότι άλλο χρειάζεται για να την κάνω...

Ευχαριστώ εκ τον προτέρων!

Θα κατεβασεις την ρομ που θελεις απο το sammobile.com και θα την περασεις μεσω odin απο τον υπολογιστη.Κανε και μια αναζητηση στο google και θα βρεις την διαδικασια.Ειναι αρκετα ευκολο ακομα για καποιον που ειναι αρχαριος.

Ξύπνησε σ' έναν εφιάλτη αλλά δεν θυμάται να κοιμήθηκε

QUOTE=stallone;5241604]ρε παιδια βοηθεια. οπως ειπα και σε θεμα που ανοιξα, μετα απο αναβαθμιση επισημη, ανεξηγητα η μπαταρια απο εκει που δεν ειχα κανενα προβλημα, τελειωνει μεσα σε 3 ωρες ακομα και αν δεν το χρησιμοποιω καθολου. δηλαδη με κλειστη την οθονη η μπαταρια εξακολουθει να πεφτει σαν να το λειτουργουσα κανονικα! εχω τρελαθει δεν μπορω να βρω ακρη. η αναβαθμιση που εγινε δεν ξερω αν ηταν τυχαιο γεγονος! σκεφτηκα να το κανω ρεσετ ολο αλλα παλι αν δεν φτιαξει και χασω και ολα αυτα που εχω μεσα που ειναι παααρα πολλα, θα ειναι @@ια! με το νοτε2 δεν ειχα κανενα προβλημα γιατι το ειχα ροοτ και του περναγα οποτε ηθελα κοστομ ρομ και λοιπα. δυστυχως με το νοτε3 παρολο που ειμαι εξαιρετικα ευχαριστημενος, εχω πελαγωσει στο να του κανω ρουτ η να του περασω κοστομ ρομ με αυτα που διαβαζω. Τι μπορω να κανω για το προβλημα μου? υπαρχει καπου καποιος οδηγος για να του περασω εστω επισημη ρομ? με odin μπορω?

ευχαριστω....

Εχω πολυ σοβαρο προβλημα με την καταναλωση. παιρνω μαζι μου και τις 2 μπαταριες, για να μου κρατησει ενα 6ωρο το κινητο στην αναμονη. ελεος.! οταν πριν μου κρατουσε 3 μερες με την ιδια χρηση!!

Φίλε δεν υπάρχει άλλη λύση. Επαναφορά εργοστασιακων ρυθμισεων

Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία

Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης

Κάτι σου τρώει την μπαταρία... Εμένα να φανταστείς σε 8 ώρες αναμονής μου τρώει 1%....
nokia 3310 - nokia 5130 - sharp gx 25 - k750i - nokia e66 - nokia 5800 - motorola milestone - htc desire-iphone 3gs - ideos x5 - lg optimus black - lg optimus 2x - iphone 4 16gb - galaxy s2 - 4s - s3 - iphone5 - lg g2 - lumia 1020 - note 2 - note 3 - 5s - iphone 6 (asus fonepad 3g 8gb) - lg v10 black - s7 edge

Καλημερα. Να ενημερωσω οτι τελικα βρηκα τι εφταιγε για την υπερβολικη καταναλωση, αλλα ακομα δεν εχω καταλαβει γιατι. Μπηκα στις ρυθμισεις στην μπαταρια και ειδα οτι η εφαρμογη που μου ετρωγε ανεξηγητα τοσο γρηγορα την μπαταρια, ηταν τα μηνυματα χωρις ομως να τα χρησιμοποιω σχεδον καθολου. Εκανα επιβολη διακοπης, και απο τοτε εστρωσε. Ελπιζω μονο να μην εστελνε πουθενα με καποιο τροπο μπακραουντ μηνυματα πουθενα και μου ερθει 1 εκατομμυριο λογαριασμος. Τι να πω?

Με το που το δουλεψα παλι λιγο, το προβλημα επανηλθε και παλι μου λεει οτι την μεγαλυτερη καταναλωση την κανουν τα μηνυματα, χωρις να τα χρησιμοποιω.!!

Edited by stallone

Ενώ η συσκευή είναι υπεράριστη, έχω την εντύπωση πως κατάτην περιήγηση στο διαδίκτυο καταναλώνει κάπως περισσότερη μπαταρία από όσο θα περίμενε κανείς. Μέσα σε μισή ώρα δηλαδή συνεχούς σερφαρίσματος έχω μείωση 5 % με τον cbrome . Πώς σας φαίνεται αυτό; απλά είναι το μόνο ας πούμε ψεγάδι που μπορώ να βρω στο τηλέφωνο το οποίο είναι πραγματικά δυναμίτης... Edited by ramnoz

Και εγώ απο iphone 5 ήρθα στο note 3 :D

2 οι περισσότερες ειδοποίησεις εμφανίζονται στην οθόνη κλειδώματος!

3 κ εγώ χρησιμοποιουσα το bite SMS κ με είχε βολέψει πολυ!!Βέβαια μόνο για τα imessage!!πλέον viber η WhatsApp τα οποία κάνουν πιο πολλά !!

Εαν θες κάποιο παρόμοιο app για SMS θα πρέπει να υπάρχει αλλά δεν με ενδιέφερε πότε για να το ψάξω :O Ίσως κάποιος άλλος να ξέρει!!

7 το πρόγραμμα που έχει είναι πολύ καλό για επεξεργασία φωτογραφιών!!

Βέβαια αναλόγως τι θες να κάνεις!!Υπάρχουν αρκετά apps γι αυτήν την δουλειά :happy:

Ηταν ευκολη μεταβαση για σενα?γιατι βλεπω οτι και εσυ ησουν jb και ξερεις αρκετα πραγματα.με ποιο προγραμμα κανεις βιντεο κληση με αιφον?

5.back up με ποιο κανεις?γιατι στο ios εχει το icloud.

iPhone 15 Pro Max + Samsung S23 Ultra

iPad Pro M4

Garmin Fenix 7X Sapphire Solar

Apple Airpods Pro 2

Ενώ η συσκευή είναι υπεράριστη, έχω την εντύπωση πως κατάτην περιήγηση στο διαδίκτυο καταναλώνει κάπως περισσότερη μπαταρία από όσο θα περίμενε κανείς. Μέσα σε μισή ώρα δηλαδή συνεχούς σερφαρίσματος έχω μείωση 5 % με τον cbrome . Πώς σας φαίνεται αυτό; απλά είναι το μόνο ας πούμε ψεγάδι που μπορώ να βρω στο τηλέφωνο το οποίο είναι πραγματικά δυναμίτης...

Μια χαρά είσαι φίλε μου... Αν στην ώρα είσαι 10% τι άλλο θες...

Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6

Μια χαρά είσαι φίλε μου... Αν στην ώρα είσαι 10% τι άλλο θες...

συμφωνω οτι ειναι καλό ποσοστό!

Κι' οι πέτρες δεν την έχουνε τη τόση αμοναξιά μου,

γιατ΄είδα μια κι 'χε αγκαλιά τη ρίζα του ασφενδάμου!

Ψαραντώνης.

Υπάρχει κάποιος τρόπος να αφαιρέσω το "περιοδικο μου" απο το πατημα του κεντρικου Πλήκτρου;

Απάντηση: μέσα από το περιοδικό πατάμε ρυθμισεις και το αφαιρούμε από εκεί.

Edited by ramnoz
το βρήκα τελικά....

καλησπέρα παιδιά

πήγα να βάλω την 4.4 σήμερα μέσω odin και μου έβγαλε fail...

Εβγαλα μπαταρία την ξανα έβαλα που λέγανε, ξανα δοκίμασα αλλά πάλι το ίδιο...

τώρα το μόνο που κάνει το κινητό είναι να να μπαίνει σε download mode, δεν μπορώ μπώ σε factory data reset όπως επίσης δεν αναγνωρίζει το κινητό μου το pc ούτε και το kies...

Δεν ξέρω τι πήγε λάθος ενώ έκανα ακριβώς ότι έλεγε αυτό το site...

http://www.ibtimes.com/android-442-kitkat-xxuenb4-official-firmware-released-samsung-galaxy-note-3-lte-sm-n9005-how-install

Μήπως έχει κανένας να κατεβάσω την 4.3 ή την 4.4 για να ξανά δοκιμάσω;;;

καλησπέρα παιδιά

πήγα να βάλω την 4.4 σήμερα μέσω odin και μου έβγαλε fail...

Εβγαλα μπαταρία την ξανα έβαλα που λέγανε, ξανα δοκίμασα αλλά πάλι το ίδιο...

τώρα το μόνο που κάνει το κινητό είναι να να μπαίνει σε download mode, δεν μπορώ μπώ σε factory data reset όπως επίσης δεν αναγνωρίζει το κινητό μου το pc ούτε και το kies...

Δεν ξέρω τι πήγε λάθος ενώ έκανα ακριβώς ότι έλεγε αυτό το site...

http://www.ibtimes.com/android-442-kitkat-xxuenb4-official-firmware-released-samsung-galaxy-note-3-lte-sm-n9005-how-install

Μήπως έχει κανένας να κατεβάσω την 4.3 ή την 4.4 για να ξανά δοκιμάσω;;;

Δοκίμασες να μπεις σε recovery mode?

(Up volume+home+power).

Τα κρατάς όλα πατημένα και μόλις παει να ξεκινήσει τα αφήνεις. Μπαίνει σε recovery και από εκεί κάνεις wipe.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Δοκίμασες να μπεις σε recovery mode?

(Up volume+home+power).

Τα κρατάς όλα πατημένα και μόλις παει να ξεκινήσει τα αφήνεις. Μπαίνει σε recovery και από εκεί κάνεις wipe.

To δοκίμασα ναι και βγάζει αυτό το μήνυμα..

http://androidcentral.us/2013/09/how-to-fix-firmware-upgrade-encountered-an-issue-on-kies/

Το έβαλα kies να κάνω απο εκεί factory reset αλλά δεν την αναγνωρίζει...

EDIT

Τελικά δούλεψε κανονικά ευτυχώς!

Παραθέτω από κάτω τις πηγές που με σώσανε...

File download

https://doc-04-6g-docs.googleusercontent.com/docs/securesc/ha0ro937gcuc7l7deffksulhg5h7mbp1/tfvdv86vek37dfu2aanhblnl5dgsfou4/1393754400000/17330998125865686139/*/0B5s5R6YEMoFGMGZ2T1FsTldjVWs?h=16653014193614665626&e=download

Instructions

http://www.sammobile.com/2014/01/12/exclusive-n9005xxuena6-leaked-android-4-4-2-kitkat-test-firmware-for-galaxy-note-3-sm-n9005/

XDA thread

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2608178

Edited by AlexColt
Edit

Εμένα το μεγαλύτερο πρόβλημα με την KitKat είναι ότι δεν βρίσκω εφαρμογή για ηχογράφηση τηλεφωνημάτων.

Όλες γράφουν θόρυβο, λόγω bug, λέει.

Κάποιος κάτι έκανε, αλλά λέει θέλει root, που λέω να το αποφύγω για την ώρα.

Όποιος ξέρει κάτι το λέει.

Μακάρι να μπορούσε να γίνει εύκολο downgrade στην 4.3

Καλά κανένας δεν ηχογραφεί τα τηλεφωνήματα.

Θυμάμαι σε παλαιότερο poll που έλεγε "Αν είχατε μια εφαρμογή μόνο στο κινητό ποια θα ήταν", η ηχογράφηση των τηλ. ήταν από τα πρώτα.

Υ.Γ. Πολλά μηνύματα για τη μπαταρία που έχουν το δικό τους θέμα.

Καλησπέρα ξέρει κανείς αν έχει βγει kit kat για Ελλάδα; μπαίνω στο sammobile αλλά δεν μου δίνει δυνατότητα αναζήτησης όπως παλιά μόνο αυτές που τρέχουν εκείνη την στιγμή γιατί;

Εγω εχω απο οrange france Σε ποσο καιρο λετε να τη δωσουν σε ολους? Αν θελησω να βαλω απο sammobile ποια λετε να βαλω ?

S10+ <3

Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330

Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+

Μολις χρησιμοποιησα το νοτε 3 με το s pen απο το note n8000 που εχω και απλα υποστηριζει ολες της λειτουργιες ανοιγει την βενταλια ολες της επιλογες τα παντα και μαλιστα με το spen του note 3 στην θηκη του δεν το περιμενα απλα ενθουσιαστηκα well done sammy .....

Εννοείς λειτουργούν χωρίς root;

Βεβαίως, όσες εφαρμογές έχουν αναβαθμιστεί για την kitkat 4.4.2 , γράφουν στην extSD, χωρίς να απαιτείται rooting. Π. χ. οι file manager, ES file explorer αποθηκεύουν τώρα κανονικά στην extSD.

Edited by aitoum

Παιδιά το έχει δοκιμάσει κανείς;

Εγώ πιστεύω πως είναι η σωτηρία μας

Δεν παίζει σε εμάς. Μόνο σε κάποια μοντέλα Ασίας και συγκεκριμενες ρομ.

Ενώ η συσκευή είναι υπεράριστη, έχω την εντύπωση πως κατάτην περιήγηση στο διαδίκτυο καταναλώνει κάπως περισσότερη μπαταρία από όσο θα περίμενε κανείς. Μέσα σε μισή ώρα δηλαδή συνεχούς σερφαρίσματος έχω μείωση 5 % με τον cbrome . Πώς σας φαίνεται αυτό; απλά είναι το μόνο ας πούμε ψεγάδι που μπορώ να βρω στο τηλέφωνο το οποίο είναι πραγματικά δυναμίτης...

με μια πρόχειρη πράξει βγει ότι μπορείς να σερφάρεις 10 ώρες οπότε είναι μια χαρά το ποσοστό εγώ βλέπω κοντά στις 8 ώρες οθόνη οπότε όλα οκ

Καλά κανένας δεν ηχογραφεί τα τηλεφωνήματα.

Θυμάμαι σε παλαιότερο poll που έλεγε "Αν είχατε μια εφαρμογή μόνο στο κινητό ποια θα ήταν", η ηχογράφηση των τηλ. ήταν από τα πρώτα.

Υ.Γ. Πολλά μηνύματα για τη μπαταρία που έχουν το δικό τους θέμα.

προστοπαρων μόνο με ρουτ λύνεται.

στην νέα βάση της κιτ κατ παρατήρησα μια αλλαγή στο πληκτρολόγιο όταν γραφεία λέξη που δεν την ξέρει σου βγάζει ένα βελάκι και δεν στην διορθώνει είναι χρήσιμο δείτε φώτο

[ATTACH]41875[/ATTACH]

και δεν ξέρω αν είναι η ιδέα μου ή αν είναι ο καθαρισμός κασε που έκανα για να την βάλω άλλα μου φαίνεται ένα τακ πιο γρήγορη ακόμα και ο στοκ μπροουσερ έχει βελτίωση πολύ ευχάριστα νεα.

με μια πρόχειρη πράξει βγει ότι μπορείς να σερφάρεις 10 ώρες οπότε είναι μια χαρά το ποσοστό εγώ βλέπω κοντά στις 8 ώρες οθόνη οπότε όλα οκ

προστοπαρων μόνο με ρουτ λύνεται.

στην νέα βάση της κιτ κατ παρατήρησα μια αλλαγή στο πληκτρολόγιο όταν γραφεία λέξη που δεν την ξέρει σου βγάζει ένα βελάκι και δεν στην διορθώνει είναι χρήσιμο δείτε φώτο

[ATTACH]41875[/ATTACH]

και δεν ξέρω αν είναι η ιδέα μου ή αν είναι ο καθαρισμός κασε που έκανα για να την βάλω άλλα μου φαίνεται ένα τακ πιο γρήγορη ακόμα και ο στοκ μπροουσερ έχει βελτίωση πολύ ευχάριστα νεα.

Αυτό που λες δεν το βρίσκω με τα μνμτα. Εμένα μου τα διορθώνει.

Realme X2 pro/Sam Note 9/Mate 20 pro/ Sam s9 plus/Mate 10 pro/Sam s7 edge/ZTE Axon 7/Huawei P9 Plus/Xiaomi Note 3 Pro/Galaxy Note 5/Mate 8/Meizu Pro 5/Nokia 950 XL/Oppo R7 Plus/Meizu MX5/LeTV LE1 X600/Meizu M1 Note/Lenovo K3 Note/Asus ZenFone 2/Jiayu S3 Advanced/Huawei Honor 6 Plus/Huawei P8/Galaxy S6 Edge/Lenovo Vibe Z2 Pro/LG G3/Mate 7/Xperia Z3/Oppo Find 7/Oneplus One/Galaxy Note 3/Galaxy s3/Xperia S

• The title was changed to Samsung Galaxy Note 3 (SM-N9005)