nnik_1969 Δημ. January 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2014 τώρα παρατήρησα οτι μου εμφανίζει κάτι γραμμές στην κάμερα με ανοιχτό το wifi. Το εμφανίζει και σε άλλους; Σε όλους μπορώ να σου πω. Κιτ κατ έχεις; Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. January 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2014 Είδαμε άσπρη μέρα. Επιτέλους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hierophant Δημ. January 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2014 Δηλαδή; Έφτιαξε η κάμερα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. January 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2014 Είδαμε άσπρη μέρα. Επιτέλους. τυχεροι!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
unemployed_ghost Δημ. January 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2014 Σε όλους μπορώ να σου πω. Κιτ κατ έχεις; Ναι kit kat Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. January 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2014 Δηλαδή; Έφτιαξε η κάμερα;Μάλλον το κάνει σε κάποιες συσκευές, σε εμένα δεν το έκανε στα 4.3 ούτε τώρα που το δοκίμασα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
James Bond Δημ. January 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2014 Μάλλον το κάνει σε κάποιες συσκευές, σε εμένα δεν το έκανε στα 4.3 ούτε τώρα που το δοκίμασα. Ούτε σε εμένα με 4.3 Πήγα και δίπλα, σχεδόν πάνω, στο router και πάλι δεν έχει κανένα θέμα. Κάτω από ποιές συνθήκες το κάνει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisdental Δημ. January 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2014 Τι γίνεται με αυτό το update με τα ελληνικά. Πότε έρχεται;;;; Άντε γιατί εδώ τα λέμε. ..με τον Χριστοδούλου ξηρό και σκέφτεται ο άνθρωπος να στείλει ένα δεματάκι προς τη Samsung Hellas...αν αργήσουν κι άλλο. ..χαχαχα Παράθεση http://www.chrisdentalcare.blogspot.com:D http://www.facebook.com/chrisdentalcare.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
unemployed_ghost Δημ. January 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2014 Ούτε σε εμένα με 4.3 Πήγα και δίπλα, σχεδόν πάνω, στο router και πάλι δεν έχει κανένα θέμα. Κάτω από ποιές συνθήκες το κάνει? σε χαμηλό φωτισμό το κάνει και με ανοιχτό το wifi. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PaulosChania Δημ. January 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2014 Τι γίνεται με αυτό το update με τα ελληνικά. Πότε έρχεται;;;; Άντε γιατί εδώ τα λέμε. ..με τον Χριστοδούλου ξηρό και σκέφτεται ο άνθρωπος να στείλει ένα δεματάκι προς τη Samsung Hellas...αν αργήσουν κι άλλο. ..χαχαχα Αραξε φίλε Κυριακάτικα! εδω δεν εχουν παρει ακομα Γαλλοι, Γερμανοί, και Αγγλοι! Μη βιάζεστε στο Ελλάντα! Ουτε εγω εχω θεμα με wifi και καμερα! ειμαι 4.3 ακομα:ninja: Παράθεση Κι' οι πέτρες δεν την έχουνε τη τόση αμοναξιά μου, γιατ΄είδα μια κι 'χε αγκαλιά τη ρίζα του ασφενδάμου! Ψαραντώνης. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pa_la_vos Δημ. January 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2014 Oυτε εγω προβλημα με την καμερα ...το δοκιμασα και με χαμηλο φωτισμο και κανονικα ολα φαινεται να λειτουργουν ενταξει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
npapagri Δημ. January 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2014 Μόλις διαπίστωσα ότι το wifi δεν λειτουργεί δεν δέχεται τα, passwords Είναι ηλιθιοι στη Samsung??????????????????????? δεν εχω n3 αλλα το n2. πειραματιζομαι ομως με 4.4.2. επειδη εχω ενα συγκεκριμενο προβλημα (με κλησεις ) γουγλαρα και διαβασα οτι σε nexus μετα απο αναβαθμιση σε 4.4.2 εχουν προβλημα με το wifi. δεν παιρνει τα password. οποτε μαλον φταιει πρωτα η google και μετα η samsung. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisdental Δημ. January 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2014 τώρα παρατήρησα οτι μου εμφανίζει κάτι γραμμές στην κάμερα με ανοιχτό το wifi. Το εμφανίζει και σε άλλους; Γινε λιγο πιο σαφης. Εννοεις οταν απλα βλεπεις απο καμερα ή οταν τραβηξεις τη φωτογραφια;;; Παράθεση http://www.chrisdentalcare.blogspot.com:D http://www.facebook.com/chrisdentalcare.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agiorgitis Δημ. January 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2014 Έχει αναφερθεί πάλι αυτό με τις γραμμές. Εμφανίζονται μόνο στην οθόνη (και όχι στην τελική αποθηκευμένη φωτογραφία), όταν το κινητό είναι κοντά σε ρουτερ και υπάρχει μεταφορά δεδομένων. Νομίζω είχε διορθωθεί με τα καινούρια firmware, χωρίς όμως να είμαι 100% σίγουρος για την μνήμη μου.. Παράθεση http://arcadia.ceid.upatras.gr/arkadia/thumbs/places/agiorgit/agiorg5p.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dr_House Δημ. January 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2014 Εμενα μου έκανε Το εξής bug : άνοιξα την Κάμερα από Την οθόνη Κλειδώματος τράβηξα βίντεο κανονικά και μόλις πήγα να το δω από την συλλογή, κόλλησε η συλλογή και δεν άνοιγε και αναγκάστηκα να κάνω επανεκκίνηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktm_21 Δημ. January 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2014 ρερ παιδιά έχει κανεις απο σας ακόμη πρόβλημα με το google play services ? εμένα έιχε σταματησει για 2-3 μέρες και τώρα ξανάρχισε να μου τρωέι μπαταρία! ηρθε και σε μένα η αναβάθμιση σε γερμανικό να την βάλω λέτε ? Παράθεση GSXR 1000 K8 - Galaxy NOTE 3 - DELL XPS 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. January 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2014 ρερ παιδιά έχει κανεις απο σας ακόμη πρόβλημα με το google play services ? εμένα έιχε σταματησει για 2-3 μέρες και τώρα ξανάρχισε να μου τρωέι μπαταρία! ηρθε και σε μένα η αναβάθμιση σε γερμανικό να την βάλω λέτε ? αν λες την κιτ κατ να την βάλεις για να δεις ότι γίνετε ακόμα καλύτερο το θηρίο σου. Και με την ευκαιρία θα φτιάξει και το ντρειν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktm_21 Δημ. January 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2014 αν λες την κιτ κατ να την βάλεις για να δεις ότι γίνετε ακόμα καλύτερο το θηρίο σου. Και με την ευκαιρία θα φτιάξει και το ντρειν. Ναι για την κιτ κατ εννοω λογικα αυτο ειναι το update γιατι ειναι 350 μεγκα... thanx for the info Παράθεση GSXR 1000 K8 - Galaxy NOTE 3 - DELL XPS 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
General_lee Δημ. January 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2014 Κατι που πρόσεξα σήμερα και μου εκανε εντύπωση ειναι οτι το σημα του wifi που πιανει το κινητο εδω στο σπίτι επηρεάζεται πολυ απο το πως το κραταω. Σε landscape κρατώντας το με τα δυο χερια το χερι που καλύπτει το πανω μερος του κινητου οταν το βαζω μου ριχνει το σημα κατα δυο μπαρες η και τρεις. Απο τερμα παει στη μια η στις δυο. Οταν κανω το ιδιο τεστ σε portrait και βαλω το χερι μου στο πανω μερος του κινητού πέφτει επίσης. Το παρατηρείτε κι εσεις? Ισως να ειναι και φυσιολογικό και να το κανουν ολα τα κινητά απλα να μην το έχω προσέξει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsifsta Δημ. January 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2014 Μπορει να μου πει καποιος πως μπορω να προσθεσω την καμερα στην οθονη κλειδωματος? Με κιτ κατ ειμαι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bikiapo Δημ. January 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2014 Μπορει να μου πει καποιος πως μπορω να προσθεσω την καμερα στην οθονη κλειδωματος? Με κιτ κατ ειμαι. Καλημέρα πας ρυθμίσεις, συσκευή, κλείδωμα οθόνης, συντομεύσεις και πατάς κάμερα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsifsta Δημ. January 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2014 Καλημέρα πας ρυθμίσεις, συσκευή, κλείδωμα οθόνης, συντομεύσεις και πατάς κάμερα Καλημερα,δεν υπαρχει η επιλογη "Συντομευσεις" στην οθονη κλειδωματος σε μενα. Η συσκευη μου ειναι ολλανδικη δν ξερω αν παοζει καποιο ρολο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
themis636 Δημ. January 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2014 Καλημερα,δεν υπαρχει η επιλογη "Συντομευσεις" στην οθονη κλειδωματος σε μενα. Η συσκευη μου ειναι ολλανδικη δν ξερω αν παοζει καποιο ρολο... Δεν σου βγαζει αυτο;σιγουρα εχεις 4.4.2; Παράθεση Ξύπνησε σ' έναν εφιάλτη αλλά δεν θυμάται να κοιμήθηκε Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
unemployed_ghost Δημ. January 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2014 Το κινητό δεν πρέπει να είναι κλειδωμένο με κωδικό αλλα με την επιλογή κίλυση για κλείδωμα οθόνης, αλλιώς νομίζω δεν εμφανίζεται αυτή η επιλογή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. January 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2014 Κατι που πρόσεξα σήμερα και μου εκανε εντύπωση ειναι οτι το σημα του wifi που πιανει το κινητο εδω στο σπίτι επηρεάζεται πολυ απο το πως το κραταω. Σε landscape κρατώντας το με τα δυο χερια το χερι που καλύπτει το πανω μερος του κινητου οταν το βαζω μου ριχνει το σημα κατα δυο μπαρες η και τρεις. Απο τερμα παει στη μια η στις δυο. Οταν κανω το ιδιο τεστ σε portrait και βαλω το χερι μου στο πανω μερος του κινητού πέφτει επίσης. Το παρατηρείτε κι εσεις? Ισως να ειναι και φυσιολογικό και να το κανουν ολα τα κινητά απλα να μην το έχω προσέξει. Όλα τα κινητά το κάνουν ,εδώ και καιρό .Βέβαια είναι λάθος να κρίνεις μόνο από τις μπάρες του σήματος.Ένα πρόγραμμα σαν το wi fi analyzer είναι πιο αξιόπιστο. Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts