dimtsag Δημ. January 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2014 Ζκεφτομαι να παρω ενα απο amazon.de .Λεει οτι ειναι region lock. Θα δπυλευει εδω ή θα εχω θεμα; Εκτος κι αν οσα πουλιουνται σε Ευρωπη δεν εχουν προβλημα. Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
unitrax Δημ. January 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2014 (edited) Καλημέρα και απο μένα. Παρέλαβα και γω χθες τη συσκευή απο την cosmote και τώρα έχω ανοίξει όλα τα tabs με τα θέματα που έχετε εδώ και διαβάζω ασταμάτητα... :p Έχω μόνο μερικές γενικές απορίες και ελπιζω να τις γράφω στο σωστό τοπικ: 1.Η συσκευή είναι απο την Cocmote και ήρθε με την ηλίθια splash screen κατά το boot την οποία δεν φρόντισαν καν να τη φτιάξουν στη σωστή ανάλυση για την οθόνη της συσκευής... Δεν έχω sim cosmote οπότε έσβησα τις εξτρά εφαρμογές και μου έμεινε μόνο η boot screen στην έναρξη και το σβήσιμο της συσκευής, καθώς και το εικονίδιο του stock browser. Η μόνη λύση για να απαλλαγώ απο αυτά ειναι το flashάρισμα με άλλη rom? Και αν γίνει αυτό μετά η κάθε αναβάθμιση θα γίνεται μόνο manual απο μένα ή θα τις βλέπει και μόνο του OTA? Η συσκευή είναι: SM-N9005, 4.3, Baseband: N9005XXUDMK2, Build: JSS15J.N9005XXUDMK3 Γενικώς δεν πειράζω τις συσκευές και προτιμώ να έχω original roms κλπ και χρησιμοποιώ τη συσκευή για τη δουλειά μου, web banking και γενικώς critical πληροφορίες οπότε δεν παίζει root κλπ. Να μείνω στη rom της Cosmote? Θα αναβαθμίζεται έγκαιρα ή θα μας ξεχάσουν? 2. Πήρα και το original S Cover (black) το οποίο είναι πολύ καλό απο άποψη ποιότητας, αν και ποτέ δεν μου άρεσαν οι θήκες που αντικαθιστούν το πίσω κάλυμμα και δεν μπορείς αν θες να βγάλεις τη συσκευή και να την κρατήσεις στα χέρια σου. Η θήκη αυτή έχει πίσω 2 μικρες μεταλικές επαφές που συνδέονται με το κινητό όταν κουμπώνει η πλάτη. Δεν νομίζω να είναι για το NFC μιας και αυτό είναι ενσωματωμένο στην μπαταρία, οπότε τι ακριβώς είναι? Για ασύρματη φόρτιση? Αυτά για αρχή, είμαι σίγουρος πως θα προκύψουν πολλές περισσότερες απορίες σταδιακά! :) Edited January 19, 2014 by unitrax Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsifsta Δημ. January 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2014 Επιβεβαιωνω και γω με τη σειρα μου πως η ''αχαρακτη'' gorilla glass οθονη του Note χαρασεται. Παρατηρησα μια μικρη γρατζουνια(περιπου μισο χιλιοστο) υπο το φως του λαμπατερ στο κεντρο της οθονης και εχω θολωσει. :mad::mad::mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. January 19, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2014 Επιβεβαιωνω και γω με τη σειρα μου πως η ''αχαρακτη'' gorilla glass οθονη του Note χαρασεται. Παρατηρησα μια μικρη γρατζουνια(περιπου μισο χιλιοστο) υπο το φως του λαμπατερ στο κεντρο της οθονης και εχω θολωσει. :mad::mad::mad: Δεν υπάρχει αχάρακτη. Υπάρχει δυσχάρακτη. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. January 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2014 Επιβεβαιωνω και γω με τη σειρα μου πως η ''αχαρακτη'' gorilla glass οθονη του Note χαρασεται. Παρατηρησα μια μικρη γρατζουνια(περιπου μισο χιλιοστο) υπο το φως του λαμπατερ στο κεντρο της οθονης και εχω θολωσει. :mad::mad::mad: Εχει μαλλιασει η γλωσσα μας να το φωνάζουμε καποιοι από εμας: Χαράσσεται μια χαρα κι από εκει που δεν το περιμενεις ξεφυτρωνουν γρατζουνιες, ακομα και με μεγαλη προσοχη να φερεσαι στο κινητο. Παντα screen protector... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsifsta Δημ. January 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2014 Υπαρχει καποια αλοιφη για να την αφαιρεσω?? :worry::worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
themis636 Δημ. January 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2014 Εγώ έχω μια Samsung Smart TV με wifi και συνδέονται χωρίς τίποτα με το screen mirroring. Πας στο source της τηλεόρασης κάνει ένα μικρό scanning και βλέπει note 3 και Νοτε 8 αμέσως. Τα Νοτε στις 55 ίντσες. Περιεργο.Σε μενα δεν γινετε αυτο.ειναι smart tv samsung και παιζει κανονικα allshare απο server.Αλλα αυτο που λες δεν το βρισκω.Ειναι συνδεδεμενη με καλωδιο και οχι με wifi αλλα νομιζω δεν παιζει ρολο αυτο. Παράθεση Ξύπνησε σ' έναν εφιάλτη αλλά δεν θυμάται να κοιμήθηκε Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. January 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2014 Περιεργο.Σε μενα δεν γινετε αυτο.ειναι smart tv samsung και παιζει κανονικα allshare απο server.Αλλα αυτο που λες δεν το βρισκω.Ειναι συνδεδεμενη με καλωδιο και οχι με wifi αλλα νομιζω δεν παιζει ρολο αυτο. Έχει wi fi η τηλεόραση; Είναι συνδεδεμένη στο ίδιο δίκτυο με το ταμπλετ; Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pagiotis Δημ. January 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2014 εδω και 3 μερες μου ανοιγει το wifi απο μονο του.....επισης εχω χασει το preview που κανει η πενα μολις την πας πανω απο βιντεο και απο φακελους με φωτο κτλ....μηπως ξερει κανεις τι γινετε??? ευχαριστω εκ των προτερων... Παράθεση Το να είσαι Έλληνας είναι υπερηφάνεια, το να είσαι Πόντιος είναι τίτλος τιμής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. January 19, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2014 Περιεργο.Σε μενα δεν γινετε αυτο.ειναι smart tv samsung και παιζει κανονικα allshare απο server.Αλλα αυτο που λες δεν το βρισκω.Ειναι συνδεδεμενη με καλωδιο και οχι με wifi αλλα νομιζω δεν παιζει ρολο αυτο. Το έχεις ενεργοποιημένο στην τηλεόραση; Αν ναι, πατώντας το source , βγάζει και επιλογή screen mirroring. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
themis636 Δημ. January 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2014 Το έχεις ενεργοποιημένο στην τηλεόραση; Αν ναι, πατώντας το source , βγάζει και επιλογή screen mirroring. Πιο να εχω ενεργοποιημεβο; Έχει wi fi η τηλεόραση; Είναι συνδεδεμένη στο ίδιο δίκτυο με το ταμπλετ; Ειναι στο ιδιο δικτυο αλλα με καλωδιο.wifi δεν εχει αλλα εχω παρει το στικακι της samsung για wifi απλα δεν το χρησιμοποιω. Παράθεση Ξύπνησε σ' έναν εφιάλτη αλλά δεν θυμάται να κοιμήθηκε Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. January 19, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2014 Πιο να εχω ενεργοποιημεβο; Ειναι στο ιδιο δικτυο αλλα με καλωδιο.wifi δεν εχει αλλα εχω παρει το στικακι της samsung για wifi απλα δεν το χρησιμοποιω. Στο μενού στις ρυθμίσεις allshare πρέπει να είναι ενεργοποιημένο το screen mirroring. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
themis636 Δημ. January 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2014 Στο μενού στις ρυθμίσεις allshare πρέπει να είναι ενεργοποιημένο το screen mirroring. Για που μιλας;στο κινητο η στην τηλεοραση; Παράθεση Ξύπνησε σ' έναν εφιάλτη αλλά δεν θυμάται να κοιμήθηκε Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. January 19, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2014 Το έχεις ενεργοποιημένο στην τηλεόραση; Αν ναι, πατώντας το source , βγάζει και επιλογή screen mirroring. Πιο να εχω ενεργοποιημεβο; Στο μενού στις ρυθμίσεις allshare πρέπει να είναι ενεργοποιημένο το screen mirroring. Για που μιλας;στο κινητο η στην τηλεοραση; Φίλε διάβαζε καλύτερα. Μη το κάνουμε chat. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
themis636 Δημ. January 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2014 Φίλε διάβαζε καλύτερα. Μη το κάνουμε chat. Εγω μια χαρα διαβαζω.Απλα δεν μου εχει τετοια επιλογη ουτε στο κινητο ουτε στην τηλεοραση.Ελπιζω να εχετε καταλαβει οτι μιλαμε για screen mirroring και οχι να παιξουμε απλα μια ταινια η να δουμε μια φωτο στην τηλεοραση γιατι αυτο γινετε.screen mirroring χωρις το allshare cast δεν μπορω να κανω. Παράθεση Ξύπνησε σ' έναν εφιάλτη αλλά δεν θυμάται να κοιμήθηκε Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ikar6 Δημ. January 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2014 Καλημέρα και απο μένα. Παρέλαβα και γω χθες τη συσκευή απο την cosmote και τώρα έχω ανοίξει όλα τα tabs με τα θέματα που έχετε εδώ και διαβάζω ασταμάτητα... :p Έχω μόνο μερικές γενικές απορίες και ελπιζω να τις γράφω στο σωστό τοπικ: 1.Η συσκευή είναι απο την Cocmote και ήρθε με την ηλίθια splash screen κατά το boot την οποία δεν φρόντισαν καν να τη φτιάξουν στη σωστή ανάλυση για την οθόνη της συσκευής... Δεν έχω sim cosmote οπότε έσβησα τις εξτρά εφαρμογές και μου έμεινε μόνο η boot screen στην έναρξη και το σβήσιμο της συσκευής, καθώς και το εικονίδιο του stock browser. Η μόνη λύση για να απαλλαγώ απο αυτά ειναι το flashάρισμα με άλλη rom? Και αν γίνει αυτό μετά η κάθε αναβάθμιση θα γίνεται μόνο manual απο μένα ή θα τις βλέπει και μόνο του OTA? Η συσκευή είναι: SM-N9005, 4.3, Baseband: N9005XXUDMK2, Build: JSS15J.N9005XXUDMK3 Γενικώς δεν πειράζω τις συσκευές και προτιμώ να έχω original roms κλπ και χρησιμοποιώ τη συσκευή για τη δουλειά μου, web banking και γενικώς critical πληροφορίες οπότε δεν παίζει root κλπ. Να μείνω στη rom της Cosmote? Θα αναβαθμίζεται έγκαιρα ή θα μας ξεχάσουν? 2. Πήρα και το original S Cover (black) το οποίο είναι πολύ καλό απο άποψη ποιότητας, αν και ποτέ δεν μου άρεσαν οι θήκες που αντικαθιστούν το πίσω κάλυμμα και δεν μπορείς αν θες να βγάλεις τη συσκευή και να την κρατήσεις στα χέρια σου. Η θήκη αυτή έχει πίσω 2 μικρες μεταλικές επαφές που συνδέονται με το κινητό όταν κουμπώνει η πλάτη. Δεν νομίζω να είναι για το NFC μιας και αυτό είναι ενσωματωμένο στην μπαταρία, οπότε τι ακριβώς είναι? Για ασύρματη φόρτιση? Αυτά για αρχή, είμαι σίγουρος πως θα προκύψουν πολλές περισσότερες απορίες σταδιακά! :) 1. Δεν ξέρω να απαντήσω, είναι και δική μου απορία... 2. Αν δεν κάνω λάθος είναι η επαφή της θήκης με το κινητό. Διαφορετικά θα ήταν ακόμα μία πλαστική θήκη που δε θα αλληλεπιδρούσε με το τηλέφωνο όπως η συγκεκριμένη Παράθεση Γιάννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasgr Δημ. January 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2014 Δε χρειαζεται να βαλεις αλλη ρομ. Μπορεις να ροοταρεις το κινητο και να αντικαταστησεις το αρχειο bootscreen με καποιο απο αλλη ρομ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. January 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2014 :!::!::!::!: Τα μηνύματα που αφορούσαν τα screen protector μεταφέρθηκαν στο αντίστοιχο θέμα με τα αξεσουάρ . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisgtc Δημ. January 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2014 Καλησπερα... ξερουμε ποτε θα ερθει το 4.4.2 σαν οφισιαλ στο κινητο στις ρυθμησεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. January 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2014 Όχι, δεν ξέρουμε. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnkgr Δημ. January 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2014 Παιδια μια ερωτηση..... Με το περασμα σε 4.4.2 δεν εχω την δυνατοτητα να αλλαξω γλωσσα στο πληκτρολογιο της Samsung. Δεν εχει ουτε το κουμπακι ουτε το συρσιμο στην μπαρα με το κενο.... Εννοειτε οτι εχω ενεργοποιησει και τις 2 γλωσσες στις ρυθμισεις του πληκτρολογιου (Ελληνικα Αγγλικα) αλλα τροπο να αλλαξω γλωσσα δε εχω βρει ακομα. Εσεις εχετε βρει; Παράθεση Γιωργος και..... [sIGPIC][/sIGPIC] φυσικα.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sdaoulas Δημ. January 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2014 Ο αισθητηρας θερμοκρασιας τι ακριβως μετραει; ε δε γινεται να εχω μεσα στο σπιτι 22 και το κινητο να δειχνει 31. Παράθεση TCe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. January 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2014 Ο αισθητηρας θερμοκρασιας τι ακριβως μετραει; ε δε γινεται να εχω μεσα στο σπιτι 22 και το κινητο να δειχνει 31. Για να έχεις ακρίβεια πρέπει να μην είναι ζεστό από την χρήση οπότε καλύτερα να το αφήσεις το κινητό από το χέρι μέσα στο δωμάτιο για κάνα 3-5λεπτο να μην επηρεάζεται η θερμοκρασία από το σώμα σου και να μην δουλεύει καμιά εφαρμογή που το ζεσταίνει και μετά δοκίμασε το εμένα δεν χάνει ούτε 1 βαθμό είναι ακριβέστατο αλλά άβολο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stavros_595 Δημ. January 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2014 Καλημέρα και απο μένα. Παρέλαβα και γω χθες τη συσκευή απο την cosmote και τώρα έχω ανοίξει όλα τα tabs με τα θέματα που έχετε εδώ και διαβάζω ασταμάτητα... :p Έχω μόνο μερικές γενικές απορίες και ελπιζω να τις γράφω στο σωστό τοπικ: 1.Η συσκευή είναι απο την Cocmote και ήρθε με την ηλίθια splash screen κατά το boot την οποία δεν φρόντισαν καν να τη φτιάξουν στη σωστή ανάλυση για την οθόνη της συσκευής... Δεν έχω sim cosmote οπότε έσβησα τις εξτρά εφαρμογές και μου έμεινε μόνο η boot screen στην έναρξη και το σβήσιμο της συσκευής, καθώς και το εικονίδιο του stock browser. Η μόνη λύση για να απαλλαγώ απο αυτά ειναι το flashάρισμα με άλλη rom? Και αν γίνει αυτό μετά η κάθε αναβάθμιση θα γίνεται μόνο manual απο μένα ή θα τις βλέπει και μόνο του OTA? Η συσκευή είναι: SM-N9005, 4.3, Baseband: N9005XXUDMK2, Build: JSS15J.N9005XXUDMK3 Γενικώς δεν πειράζω τις συσκευές και προτιμώ να έχω original roms κλπ και χρησιμοποιώ τη συσκευή για τη δουλειά μου, web banking και γενικώς critical πληροφορίες οπότε δεν παίζει root κλπ. Να μείνω στη rom της Cosmote? Θα αναβαθμίζεται έγκαιρα ή θα μας ξεχάσουν? 2. Πήρα και το original S Cover (black) το οποίο είναι πολύ καλό απο άποψη ποιότητας, αν και ποτέ δεν μου άρεσαν οι θήκες που αντικαθιστούν το πίσω κάλυμμα και δεν μπορείς αν θες να βγάλεις τη συσκευή και να την κρατήσεις στα χέρια σου. Η θήκη αυτή έχει πίσω 2 μικρες μεταλικές επαφές που συνδέονται με το κινητό όταν κουμπώνει η πλάτη. Δεν νομίζω να είναι για το NFC μιας και αυτό είναι ενσωματωμένο στην μπαταρία, οπότε τι ακριβώς είναι? Για ασύρματη φόρτιση? Αυτά για αρχή, είμαι σίγουρος πως θα προκύψουν πολλές περισσότερες απορίες σταδιακά! :) 1. Αν περάσεις άλλη ROM εννοείται ότι χάνεις το official update, όταν θα υπάρξει. Τι σχέση έχουν όμως οι critical πληροφορίες με το root? Ίσα ίσα που με root μπορείς και διαχειρίζεσαι πολύ περισσότερο τις πληροφορίες σου, χωρίς να τις "μοιράζεσαι" με την google. 2. Οι 2 μεταλλικές επαφές είναι για να αναγνωρίσει το κινητό την θήκη και να δουλέψει το κύκλωμα του s-view. Αν η θήκη δεν είναι γνήσια, να γνωρίζεις ότι δεν θα παίξει με την official kitkat. Με 4.3 προς το παρόν παίζει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FR33Z3R Δημ. January 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2014 Εγώ έχω μια Samsung Smart TV με wifi και συνδέονται χωρίς τίποτα με το screen mirroring. Πας στο source της τηλεόρασης κάνει ένα μικρό scanning και βλέπει note 3 και Νοτε 8 αμέσως. Τα Νοτε στις 55 ίντσες. Ετσι, ετσι αυτές οι ίντσες του αξίζουν:cool:(και το ΝΟΤΕ 2 συνδέεται εξίσου με ελαφρώς ποιο πολύπλοκη διαδικασία) Για φετινή smart tv της samsung τουλάχιστον κ με το ΝΟΤΕ3 είναι πολύ απλή κ απροβλημάτιστη η διαδικασία. Απο το source της tv επιλέγεις screen mirroring κ απο το ΝΟΤΕ3 πάλι screen mirroring και... βουαλά.(Με προυπόθεση φυσικά να εισαι κάτω απο το ίδιο wi-fi ) Παράθεση Xiaomi Mi Max3 4/64 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts