manolis Δημ. December 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2013 Μια ερωτηση προς τους κατοχους, οταν σας καλουν ακουτε καθαρα και δυνατα τον αλλο απο το ηχειο του κινητου; Γιατι σε εμενα δεν ακουγεται δυνατα, προσπαθω να κολλαω το αυτι στο ηχειο για να ακουσω καθαρα. Πιο καθαρό και δυνατό δεν έχω ακούσει :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agiorgitis Δημ. December 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2013 Μια ερωτηση προς τους κατοχους, οταν σας καλουν ακουτε καθαρα και δυνατα τον αλλο απο το ηχειο του κινητου; Γιατι σε εμενα δεν ακουγεται δυνατα, προσπαθω να κολλαω το αυτι στο ηχειο για να ακουσω καθαρα. Όσο περισσότερο το κολλάς, τόσο δεν ακούγεται... Χαλάρωσε το χέρι σου, βάλε την ένταση στο τέρμα όταν μιλάς, και θα δεις ότι η ένταση είναι υπερβολικά μεγάλη! Εγώ μάλιστα το χαμηλώνω πολλές φορές γιατί ο δίπλα μου ακούει τη ακριβώς λέει ο συνομιλητής μου...! Παράθεση http://arcadia.ceid.upatras.gr/arkadia/thumbs/places/agiorgit/agiorg5p.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jig Δημ. December 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2013 Kαλά Χριστούγεννα σε όλους!!! @Gataros Screen shot Παράθεση ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. December 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2013 Πιο καθαρό και δυνατό δεν έχω ακούσει :lol: Ετσι,αυτο και το mega εχουν απ τα πιο δυνατα ακουστικα σε smartphones σημερα! Σαφως πανω απ τα (επισης κορυφαια αλλα πισω) Νοκια 1020 κ 925. Λοιπον Σαββατο ημουν Μολ και εβγαλα μερικες στο τελειως αυτοματο και φυσικα εωτερικου χωρου. Σε 10wide με ενργη σταθεροποιηση χωρις φλας. Δε δοκιμασα με HDR η αλλες ρυθμισεις. https://dl.dropboxusercontent.com/u/92582666/Mall%2012.13/20131221_141419.jpg https://dl.dropboxusercontent.com/u/92582666/Mall%2012.13/20131221_141828.jpg https://dl.dropboxusercontent.com/u/92582666/Mall%2012.13/20131221_141753.jpg Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gataros Δημ. December 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2013 Μαλλον θα παω να τσεκαρω τ αυτια μου τελικα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. December 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2013 Μαλλον θα παω να τσεκαρω τ αυτια μου τελικα! Μην πας ακόμη :lol: :lol: Κάνε μια κλήση και εκείνη την ώρα πάτα το volume up μέχρι να πάει τέρμα η μπάρα που θα βλέπεις στην οθονη.Λογικά δεν πρέπει να έχεις δώσει ένταση. Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. December 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2013 Kαλές γιορτές σε όλους! Απορία: Ο αισθητήρας για τα air gestures κτλ έχει το ίδιο κόκκινο χρώμα όπως του note ii? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baxy Δημ. December 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2013 ...Το autο focus είναι λες και δουλεύει με κάρβουνο, και υπάρχει φοβερός θόρυβος κατά την απεικόνιση της προβολής πριν τραβήξεις. Δεν δίνω μεγάλη σημασία, δεν πήρα την συσκευή για την κάμερά της, και όπως και τα προηγούμενα, δεν θα δουλέψει και υπερωρίες. Υπάρχει και για μένα η Nikon για αυτό. Το κάθε πράγμα στο αντικείμενό του. Happy Νotes και καλές γιορτές σε όλους! Χ Ρ Ο Ν Ι Α Κ Α Λ Α σε ολους Ρε παιδια με τρελενει αυτο. Συγνωμη κιολας και απο ολους και απο σενα Stavros αλλα πως μπορειτε να λετε οτι δε με χαλαει το προβλημα στη καμερα γιατι δε το πηρα για φωτογραφιες. Δε κραζουμε τη sammy επειδη δεν εβαλε Χ8 optical zoom η xenon flash η γιατι δεν κανει κατι που το κανουν μονο οι dlsr. Ζηταμε απλα να βγαζουμε κσθαρες φωτο (το αυτονοητο δηλαδη). H Samsung προβαλει την αναβαθμιση της καμερας στα 13mp, εχει φορτωσει με βλακειες στυλ" ληψη golf", εχει βγαλει καποια φιλτρα στυλ "φθινοπωρο, αντιθετος φωτισμος" κτλ και δεν εχει σταθεροτητα κατα τη ληψη με η χωρις το auto focus πραγμα που δεν υπηρχε σε κανενα προγενεστερο μοντελο και ενω το αναγνωριζουμε το προβλημα λεμε δε πειραζει εγω εχω αλλη καλη καμερα; Τελος παντων μερες που ειναι συγχωρεστε μου την ενταση. Καποιος που παρακολουθει ξενα forums βλεπει αυτο το θεμα εκει; Η sammy γνωριζει οτι υπαρχει θεμα με τη καμερα η οχι; Τνχ Παράθεση Νοτάκιας από τα γενοφάσκια του. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. December 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2013 Τελικά μόνο εγώ δεν έχω πρόβλημα με τη φωτογραφία. Αν χτυπήσω το δακτυλο στο σημείο που θέλω να εστιάσει, το κάνει, και αυτό μου αρκεί. Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harley5 Δημ. December 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2013 Καλημερα, Χρονια σας Πολλα!!! Η μια ειναι τραβηγμενη με ενεργοποιημενη την "εξυπνη σταθεροποιηση" και η αλλη χωρις...με παρα πολυ χαμηλο φωτισμο!!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. December 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2013 Καλημερα, Χρονια σας Πολλα!!! Η μια ειναι τραβηγμενη με ενεργοποιημενη την "εξυπνη σταθεροποιηση" και η αλλη χωρις...με παρα πολυ χαμηλο φωτισμο!!! Τέλειες είναι ,και οι φωτο και το μωρό.!!! Επιβεβαιώνει δε ,οτι το Νοτε 3 κάνει τη νύχτα μέρα. Το auto focus όντως μπορεί να είναι αργό και σπαστικό αλλά όπως είπα χτυπήστε με το δάχτυλο εκεί που θέλετε να εστιάσετε και η δουλειά σας θα γίνει. Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harley5 Δημ. December 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2013 Τέλειες είναι ,και οι φωτο και το μωρό.!!! Επιβεβαιώνει δε ,οτι το Νοτε 3 κάνει τη νύχτα μέρα. Το auto focus όντως μπορεί να είναι αργό και σπαστικό αλλά όπως είπα χτυπήστε με το δάχτυλο εκεί που θέλετε να εστιάσετε και η δουλειά σας θα γίνει. Ετσι εστιαζω και εγω! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioma Δημ. December 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2013 (edited) Xρονια πολλα σε ολους. Θελω λογο βοηθεια.Απο χθες το multiwindow αρχισε να μου εμφανιζεται στη δεξια πλευρα της οθονης.Πως μπορω να το επαναφερω στα αριστερα μιας και ετσι το εχω συνηθισει AKYΡΟ Το βρηκα Edited December 25, 2013 by ioma Παράθεση Μετεωρολογικός σταθμός Αμαρουσίου http://users.otenet.gr/~oyxbc3/myweather/index.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hierophant Δημ. December 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2013 Δεν ειναι καλές οι φώτο με το μωράκι... Λίγο ζουμ να κάνεις και τα βλέπεις θολά. Που είναι το sharpness των 13ων ΜΡ? Δε λέω για το Note 2, αλλά το Desire HD των 8ΜΡ έβγαζε πολύ καλύτερες... Εγώ πάντως σήμερα μου ήρθε να το πετάξω απ το παράθυρο. Έβγαλα ίσα με 20 φωτογραφίες εντός χώρου, και όλες βγαίνουν λίγο θολές όταν τις ζούμαρες. Και μιλάμε για φωτο στο 1 με 1.5 μέτρο, πορτραίτο, με εσωτερικό φωτισμό! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koklas Δημ. December 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2013 Καλημερα, Χρονια σας Πολλα!!! Η μια ειναι τραβηγμενη με ενεργοποιημενη την "εξυπνη σταθεροποιηση" και η αλλη χωρις...με παρα πολυ χαμηλο φωτισμο!!! εχεις φλασ;;;; Παράθεση Samsung Galaxy S8 plus..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. December 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2013 Δεν ειναι καλές οι φώτο με το μωράκι... Λίγο ζουμ να κάνεις και τα βλέπεις θολά. Που είναι το sharpness των 13ων ΜΡ? Δε λέω για το Note 2, αλλά το Desire HD των 8ΜΡ έβγαζε πολύ καλύτερες... Εγώ πάντως σήμερα μου ήρθε να το πετάξω απ το παράθυρο. Έβγαλα ίσα με 20 φωτογραφίες εντός χώρου, και όλες βγαίνουν λίγο θολές όταν τις ζούμαρες. Και μιλάμε για φωτο στο 1 με 1.5 μέτρο, πορτραίτο, με εσωτερικό φωτισμό! Καλές ειναι οι φώτο, απλά θα μπορούσαν να ειναι καλύτερες. Για καλες φωτο σε χαμηλο φωτισμο δωματίου χρειάζονται δυο πραγματάκια. Σταθερό κράτημα και focus με το δάχτυλο σε κάποιο σημείο με περισσότερο φως η χρώμα κοντά στο λευκό. Αν προσπαθήσεις να κάνεις focus στο σκοτεινοτερο σημείο, απλά δεν θα κάνει γιατί δεν μπορεί να κάνει. Γι αυτό καθυστερεί στο αυτόματο. Κανει focus στο κέντρο που μπορεί να είναι πιο σκοτεινό. Οι συσκευές που βγάζουν καλύτερες φώτο σε χαμηλό φωτισμό έχουν αισθητήρα 2.2f για να παίρνει περισσότερο φως. Όμως στους εξωτερικες πάσχουν. Παράγουν θόρυβο και δεν είναι τόσο ευκρινείς. Κλασσικό παράδειγμα τα τελευταία HTC και τα 920 925 της Nokia. Δεν μιλώ για 808 και 1020 γιατί εκεί έχουμε άλλο αισθητήρα τεράστιων διαστάσεων και πολύ ακριβότερο. Στο S4 η κάμερα όταν είναι ενεργοποιημενος ο αυτοματος εντοπισμός νύχτας, έχουμε πολυ καλές φώτο αρκεί να κρατάμε σταθερά το τηλέφωνο. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. December 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2013 Πες τα δε Γιώργο για το lumia 925 γιατί κι εγώ προβληματιζόμουν ότι έχει πρόβλημα το κινητό. Για το note iii δεν έχω άποψη, αλλά προτιμούσα το note II από το Nokia. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hierophant Δημ. December 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2013 Πάντως για να λέμε και την αλήθεια, το φλας του τηλεφώνου είναι άκρως διακριτικό και αποτελεσματικό. Θυμάμαι ότι στο Note 2 είχα πρόβλημα με το φλας. Φώτιζε πολύ το κάτω μέρος της φωτογραφίας, και αναγκαζόμουν να μην το χρησιμοποιώ καθόλου. Μάλλον γι αυτό απέκτησα τη φοβία με το φλας, και δεν το χρησιμοποιώ στο 3. τώρα όμως που έβαλα με, και με χωρίς, με τη χρήση φλας βγαίνουν πολύ καθαρές και κοφτερές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. December 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2013 Ρε παιδια τι παράπονα είναι αυτά που ακούω. Κάνετε τα παραπάνω βήματα που λέει ο Κώστας και που έχουν αναφερθεί γενικά? Είδατε τις φώτο που ανέβασα πιο πάνω? Σε εσωτερικό χώρο είναι και μάλιστα τελείως snap shot συνθήκες, έβγαλα το κινητό και τράβηξα, ούτε να το ψειρίσω πότε τίποτα. Και βγήκαν 1 χαρά για κάμερα κινητού. Ούτε το 925 που είχα δίπλα έβγαλε καλύτερες και ας έχει f2. Δε τις ανεβάσω πάλι γιατί δε θέλω vs. Ακόμα και με το 808 που είχα πέρυσι στο ίδιο μέρος τις είδα στο pc και δεν είναι και τίποτα πιο ουαοου να πεις. Ούτε το 1020 είναι dslr,έχει θέματα και αυτό. Τα είχα όλα αυτά και έχω φωτογραφίες που έχω βγάλει και τις βλέπω στο κομπιούτερ. Σε εσωτερικό χώρο και γρήγορες φωτογραφίες όλα πάσχουν. Και έξω μέρα του ρίχνει στα αυτιά το νότε 3! Και το φλας του για led είναι κορυφή! Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
necropethamenos Δημ. December 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2013 Καλησπερα και καλα χριστουγεννα σε ολους μας!Θελω να κανω μια ερωτηση στη lock screen του κινητου μου εμφανιζεται ο καιρος και το watch on πως ακριβως τα εξαφανιζω αυτα;ευχαριστω πολυ και συγνωμη αν εχει απντηθει παλι! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evelinalex Δημ. December 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2013 Καλησπερα και καλα χριστουγεννα σε ολους μας!Θελω να κανω μια ερωτηση στη lock screen του κινητου μου εμφανιζεται ο καιρος και το watch on πως ακριβως τα εξαφανιζω αυτα;ευχαριστω πολυ και συγνωμη αν εχει απντηθει παλι! Πας στις ρυθμίσεις - συσκευή-Κλείδωμα οθόνης -ξετικαρεις την επιλογή συντομεύσεις :) Παράθεση IPhone pro max /note 10 plus ,ipad pro 11 & MacBook pro :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
necropethamenos Δημ. December 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2013 ευχαριστώ πολύ για την απάντηση απλα αυτή τη ρύθμιση την έχω απενεργοποιημένη και είναι για τις συντομεύσεις νομίζω που εμφανίζονται κάτω. αυτό που λέω εγώ και που εμφανίζεται στη lock screen είναι σαν widget στη μία οθόνη ο καιρός και στην άλλη το watch on ελπίζω να έγινε κατανοητός. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jig Δημ. December 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2013 Πήγαινε στις ρυθμίσεις του Watch on Δες το screen shot Παράθεση ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
necropethamenos Δημ. December 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2013 ευχαριστώ πολύ αυτό ήταν εξαφανίστηκε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evelinalex Δημ. December 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2013 ευχαριστώ πολύ για την απάντηση απλα αυτή τη ρύθμιση την έχω απενεργοποιημένη και είναι για τις συντομεύσεις νομίζω που εμφανίζονται κάτω. αυτό που λέω εγώ και που εμφανίζεται στη lock screen είναι σαν widget στη μία οθόνη ο καιρός και στην άλλη το watch on ελπίζω να έγινε κατανοητός. Συγνώμη δεν κατάλαβα σωστά :O @jig :mad: :p Παράθεση IPhone pro max /note 10 plus ,ipad pro 11 & MacBook pro :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts