General_lee Δημ. December 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2013 Μια γρηγορη ερωτηση που ισως εχει απαντηθει πολλες φορες αλλα δε βρισκω.. Παιρνω το note 3 απο σκρουτζομαγαζο και ειναι καποιας χωρας της ΕΕ. Βαζω πρωτη φορα την καρτα cosmote μου και το χρησιμοποιω Ελλαδα. Μετα παω Ολλανδια οπου μενω και βαζω την ολλανδικη Vodafone καρτα μου. (συμβολαιο κανονικα) Θα παιζουν και οι δυο η μονο η ελληνικη που ενεργοποιηθηκε πρωτη; αφορα δλδ συγκεκριμενα χωρα η απλα γενικως ευρωπαικη ενωση το κλειδωμα; ευχαριστω και σορρυ που επαναλαμβανω γνωστα θεματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giopepe Δημ. December 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2013 Μια γρηγορη ερωτηση που ισως εχει απαντηθει πολλες φορες αλλα δε βρισκω.. Παιρνω το note 3 απο σκρουτζομαγαζο και ειναι καποιας χωρας της ΕΕ. Βαζω πρωτη φορα την καρτα cosmote μου και το χρησιμοποιω Ελλαδα. Μετα παω Ολλανδια οπου μενω και βαζω την ολλανδικη Vodafone καρτα μου. (συμβολαιο κανονικα) Θα παιζουν και οι δυο η μονο η ελληνικη που ενεργοποιηθηκε πρωτη; αφορα δλδ συγκεκριμενα χωρα η απλα γενικως ευρωπαικη ενωση το κλειδωμα; ευχαριστω και σορρυ που επαναλαμβανω γνωστα θεματα. Δουλευουν ολες οι καρτες χωρων που ειναι στην Ε.Ε.και οι δυο θα παιζουν!! Παράθεση Συνήθως λέω την αλήθεια,όταν δεν λέω ψέματα . . .:!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baxy Δημ. December 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2013 Στο S4 δεν υπάρχει τέτοιο θέμα. Ειδικά στο 9500 ούτε καν υποψία αργού focus υπό νορμάλ συνθήκες χαμηλού φωτισμού. Αν τώρα επιχειρήσεις να κάνεις focus στην σκοτεινή μαύρη γωνία δίπλα απο το έπιπλο, ναι θα καθυστερήσει η δεν θα κάνει και θα παραμείνει κόκκινο. Φιλε Κώστα δες σε παρακαλώ αυτό το βιντεο https://www.dropbox.com/s/rngb2tl8opjj6ko/Cat%20play.3gp το S4 μπορεί να θολώνει μόνο στην σκοτεινή μαυρη γωνία δίπλα από το έπιπλο. Το ΝΟΤΕ 3 ομως? Μήπως είναι αλεργικό στις γάτες? :ο Πάντως και σε συνεχεια κάποιας άλλης ανάρτησης κάποιου άλλου φίλου ναι έχω σκοπό να γράψω στη Samsung. Μαζευω στοιχεία. α) Θολούρα, Β) γραμμές Γ) Πολύ σκοτεινά σημεία σε αντίθετο φωτισμό Δ) ????? Παράθεση Νοτάκιας από τα γενοφάσκια του. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giopepe Δημ. December 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2013 σημερα πρωτη μερα με το note εγινε κατι και θελω να σε ρωτησω γτ εχω τρελαθει ημουν στο fb με το κινητο και κατεβαιναν ενημερωσεις για τις εφαρμογες.και καποια στιγμη την ωρα που εγραφα στη συνομιλια του fb λαγκαρε λιγο και μετα κολλησεοτι και να πατουσα το εκανε αφου αργουσε λιγοκαι μετα μ εβγαλε ενα σφαλμα για μια ακυρη εφαρμογη που δε τη θυμαμαι καν τωρακαι δε μπορουσα να το κλεισω και του εβγαλα τη μπαταρια και τωρα ολα οκ.το ανοιξα και ειναι μια χαρα λες να εχει προβλημα το κινητο;εχω στενοχωρεθει πρωτη μερα :( Παράθεση Συνήθως λέω την αλήθεια,όταν δεν λέω ψέματα . . .:!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tryf3 Δημ. December 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2013 Φιλε το θέμα με τις γραμμες το ειχα και γω ανεξάρτητα από το wifi. Μετά την αναβάθμιση σε MJ7 εξαφανίστηκε. Μαλιστα την ώρα που εγραφα αυτες τις γραμμες πήγα και κόλλησα το κινητό δίπλα στη κεραία του wifi και δεν είχε κανένα θέμα.Ελπίζω να διορθωθεί και σε σένα Οπότε για μένα το θέμα δεν είναι οι γραμμές. Θεωρώ ότι αυτό το έχουν διορθώσει. Για μένα το θέμα είναι η θολούρα και η ΚΑΘΟΛΟΥ εξυπνη σταθεροποίηση είτε σε φώτο είτε σε video. Το προβλημα ειναι οτι ειμαι και εγω στην mj7 και συνεχιζει να το κανει.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. December 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2013 σημερα πρωτη μερα με το note εγινε κατι και θελω να σε ρωτησω γτ εχω τρελαθει ημουν στο fb με το κινητο και κατεβαιναν ενημερωσεις για τις εφαρμογες.και καποια στιγμη την ωρα που εγραφα στη συνομιλια του fb λαγκαρε λιγο και μετα κολλησεοτι και να πατουσα το εκανε αφου αργουσε λιγοκαι μετα μ εβγαλε ενα σφαλμα για μια ακυρη εφαρμογη που δε τη θυμαμαι καν τωρακαι δε μπορουσα να το κλεισω και του εβγαλα τη μπαταρια και τωρα ολα οκ.το ανοιξα και ειναι μια χαρα λες να εχει προβλημα το κινητο;εχω στενοχωρεθει πρωτη μερα :(Μην αγχώνεσε αυτά συμβαίνουν και στις καλύτερες οικογένειες και αν κρατούσες λίγο παραπάνω το power πατημένο θα έκλεινε, τα νέας γενιάς τηλέφωνα έχουν πολύ δυνατό power off. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ageliko445 Δημ. December 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2013 παιδια αυτος αλλαξε ρομ για ποιο λογο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasiosm Δημ. December 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2013 Γεια σε ολους.Εχω ξαναρωτησει αλλα δεν πηρα σαφη απαντηση και δεν εχω βγαλει ακομη ακρη. Ψαχνω τον τροπο να κανω φωνητικη κληση των επαφων που εχω αποθηκευμενα στο τηλεφωνο. Μου ειπατε οτι γινεται μονο αν ειναι οι επαφες αποθηκευμενες στα Αγγλικα αλλα ουτε και ετσι καταφερα κατι. Πειτε μου αν καποιος το εχει κανει να παταει καποιο κουμπι να λεει το ονομα της επαφης ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ και να καλει το νουμερο. Αν το εχει κανει καποιος αν του ειναι ευκολο να μου πει βημα βημα την διαδικασια. Ευχαριστω Θανασης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ageliko445 Δημ. December 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2013 κατα την κληση μπορεις να κανεις εγραφη των συνωμηλωντων? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. December 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2013 κατα την κληση μπορεις να κανεις εγραφη των συνωμηλωντων? Βέβαια και μπορείς. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.nll.acr Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jkalimer Δημ. December 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2013 Βάλε αυτό για να βλέπεις. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.abmantis.galaxychargingcurrent.free Εγώ έκανα 3 δοκιμές: -μαμά φορτιστής και καλώδιο = 1800ma -μαμά φορτιστής και κοινό usb καλώδιο (από παλιό Νοκια) = 1200 -φορτιστής από S2 = 650 περίπου.... Δεν το βλέπω και πολύ "σόι" το πρόγραμμα ... με μαμά φορτιστή και καλώδιο μου δείχνει 1200 .... μεγάλη διαφορά με τα 2Α που λέει ο φορτιστής... Παράθεση Samsung Galaxy Note 5 SM-N920C Black Sapphire Samsung GEAR S Samsung Galaxy Tab S2 9.7 T813 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelioz350 Δημ. December 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2013 Δεν το βλέπω και πολύ "σόι" το πρόγραμμα ... με μαμά φορτιστή και καλώδιο μου δείχνει 1200 .... μεγάλη διαφορά με τα 2Α που λέει ο φορτιστής... Σε εμένα δείχνει 1800 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
therock Δημ. December 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2013 (edited) Σε εμένα δείχνει 1800 Ναι και εγω οταν το πρωτο εβαα 1200 ελεγε. Εφυγα απο το σπιτι και μετα απο 4 ωρες που ειχε φορτιση και το ξανακοιταξα ελεγε 1800. Οποτε η ξεκιναει να φορτιζει με 1200 και αραπαζει στην πορεια, η ο σενσορας θελει λιγο καλιμπραρισμα και δεν μετραει σωστα στην αρχη? Νομίζω πως ακόμα και χωρίς κάρτα SIM η συσκευή σου επιτρέπει να κάνεις επείγουσες κλήσεις. Μάλλον έχει κλειδώσει στο ισχυρότερο διαθέσιμο δίκτυο. Κατέβασε την "κουρτίνα" των ειδοποιήσεων και δες το όνομα του δικτύου. Κατεβάζεις την μπάρα ειδοποιήσεων και κάτω κάτω πρέπει να σου λέει τον πάροχο emergency calls only λεει, δεν δειχνει δικτυο. Αλλα προφανως για να κανει και ατυες τις επειγουσες κλειδωνει σε καποιο απο τα 3 δικτυα? Edited December 17, 2013 by therock Παράθεση Ήρθε η ώρα για ένα νέο Σπίτι http://www.aeginahomes.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iganiats Δημ. December 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2013 Ποια είναι η επιλογή για HDR φωτογραφίες στην camera; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jkalimer Δημ. December 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2013 Ποια είναι η επιλογή για HDR φωτογραφίες στην camera; Λειτ. -> Εμπλουτισμένη απόχρωση Παράθεση Samsung Galaxy Note 5 SM-N920C Black Sapphire Samsung GEAR S Samsung Galaxy Tab S2 9.7 T813 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrMobile Δημ. December 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2013 emergency calls only λεει, δεν δειχνει δικτυο. Αλλα προφανως για να κανει και ατυες τις επειγουσες κλειδωνει σε καποιο απο τα 3 δικτυα? Ναι, προφανώς κλειδώνει σε 1 από τα 3 αλλά δεν σου λέει ποιο γιατί θεωρεί ότι δεν έχει νόημα να ξέρεις τον πάροχο, αυτό που σ' ενδιαφέρει είναι να κάνεις την επείγουσα κλήση... Παράθεση Φιλικά, Κώστας ______________ Huawei P30 Pro (8 GB RAM / 256 GB Flash). Κάμερα από άλλον πλανήτη. Toyota iQ (1.0 L / CVT). My precious! Γιατί το μέγεθος μετράει. Yamaha X-Max (250 cm³ / ABS). 50,000 km & counting... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasiosm Δημ. December 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2013 Γεια σε ολους.Εχω ξαναρωτησει αλλα δεν πηρα σαφη απαντηση και δεν εχω βγαλει ακομη ακρη. Ψαχνω τον τροπο να κανω φωνητικη κληση των επαφων που εχω αποθηκευμενα στο τηλεφωνο. Μου ειπατε οτι γινεται μονο αν ειναι οι επαφες αποθηκευμενες στα Αγγλικα αλλα ουτε και ετσι καταφερα κατι. Πειτε μου αν καποιος το εχει κανει να παταει καποιο κουμπι να λεει το ονομα της επαφης ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ και να καλει το νουμερο. Αν το εχει κανει καποιος αν του ειναι ευκολο να μου πει βημα βημα την διαδικασια. Ευχαριστω Θανασης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. December 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2013 Γεια σε ολους.Εχω ξαναρωτησει αλλα δεν πηρα σαφη απαντηση και δεν εχω βγαλει ακομη ακρη. Ψαχνω τον τροπο να κανω φωνητικη κληση των επαφων που εχω αποθηκευμενα στο τηλεφωνο. Μου ειπατε οτι γινεται μονο αν ειναι οι επαφες αποθηκευμενες στα Αγγλικα αλλα ουτε και ετσι καταφερα κατι. Πειτε μου αν καποιος το εχει κανει να παταει καποιο κουμπι να λεει το ονομα της επαφης ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ και να καλει το νουμερο. Αν το εχει κανει καποιος αν του ειναι ευκολο να μου πει βημα βημα την διαδικασια. Ευχαριστω Θανασης. Ρώτα εδώ και θα σου πουν την εφαρμογή που μπορείς να το κάνεις είναι αναφερθεί πριν λίγες μέρες αλλά δεν την θυμάμαι αν θες ψάξε στις προηγούμενες σελίδες θα το βρεις. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=350642 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evelinalex Δημ. December 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2013 Αυτό με τις φώτο σε χαμηλό φωτισμό το είδα και εγώ!! Έβγαλα φώτο το δέντρο στη πλατεία και δεν βγήκε καθόλου καλά:mad: Καθόλου καθαρό :mad: σαν να προσπαθεί να κάνει focus και δεν τα καταφέρνει :worry: μήπως υπάρχει κάποια ρύθμιση;;;; Στο 2 δεν υπήρχε τέτοιο πρόβλημα!!δλδ αντί να το κάνουν καλύτερο το έκαναν χειρότερο;;;;;;:blink: Με φλας είναι πολύ καλες!!!!!! Παράθεση IPhone pro max /note 10 plus ,ipad pro 11 & MacBook pro :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agiorgitis Δημ. December 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2013 Δεν το βλέπω και πολύ "σόι" το πρόγραμμα ... με μαμά φορτιστή και καλώδιο μου δείχνει 1200 .... μεγάλη διαφορά με τα 2Α που λέει ο φορτιστής... Με κλειστή οθόνη είναι τα 1800! Μπες στο πρόγραμμα, κλείσε την οθόνη, και άνοιξε την μετά από 2-3 λεπτά. Θα δεις ότι θα λέει 1800, τα οποία αμέσως μετά θα πέσουν στα 1200... Παράθεση http://arcadia.ceid.upatras.gr/arkadia/thumbs/places/agiorgit/agiorg5p.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vogias Δημ. December 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2013 Θεωρώ και εγώ πως η κάμερα σε εσωτερικό φωτισμό δεν είναι καθόλου καλή. Λογικά θέμα software πρέπει να είναι και ελπίζω να διορθωθεί με κάποιο update. Πάντως το s3 που ακόμα έχω, οι φωτογραφίες στις ίδιες συνθήκες είναι καλύτερο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ageliko445 Δημ. December 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2013 επισημος και εγω πηρα σημερα το ν3 στο birdphone 535,λεει κατω απο την μπαταρια στα γαλικα οτι κατασκεβαστηκε στη σαμσουνγ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BlueChris Δημ. December 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2013 Δεν το βλέπω και πολύ "σόι" το πρόγραμμα ... με μαμά φορτιστή και καλώδιο μου δείχνει 1200 .... μεγάλη διαφορά με τα 2Α που λέει ο φορτιστής... Με κλειστή οθόνη είναι τα 1800! Μπες στο πρόγραμμα, κλείσε την οθόνη, και άνοιξε την μετά από 2-3 λεπτά. Θα δεις ότι θα λέει 1800, τα οποία αμέσως μετά θα πέσουν στα 1200... Γιάννη όπως τα λέει ο agiorgitis είναι φίλε. Παράθεση There's no substitute for Experience Admin CorollaClub.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrMobile Δημ. December 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2013 Με κλειστή οθόνη είναι τα 1800! Μπες στο πρόγραμμα, κλείσε την οθόνη, και άνοιξε την μετά από 2-3 λεπτά. Θα δεις ότι θα λέει 1800, τα οποία αμέσως μετά θα πέσουν στα 1200... Σωστά, γιατί το ρεύμα σπάει στα δύο: I_in = I_charge + I_note Αν η συσκευή (οθόνη, CPU κτλ.) ζητήσει πολύ ρεύμα (I_note), τότε το μέγιστο ρεύμα φόρτισης της μπαταρίας (I_charge) αναγκαστικά θα μειωθεί, εφόσον ο φορτιστής μπορεί να δώσει μέχρι 2 A και όχι παραπάνω. Μόλις η συσκευή περάσει σε standby, το ρεύμα κατευθύνεται σχεδόν όλο στη μπαταρία. Παράθεση Φιλικά, Κώστας ______________ Huawei P30 Pro (8 GB RAM / 256 GB Flash). Κάμερα από άλλον πλανήτη. Toyota iQ (1.0 L / CVT). My precious! Γιατί το μέγεθος μετράει. Yamaha X-Max (250 cm³ / ABS). 50,000 km & counting... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valentinosael Δημ. December 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2013 update μέσω kies baseband MJ7 Kernel MK2 (BTU) Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts