enterhere Δημ. February 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2017 Νομίζω ότι δεν μπορείς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex2539 Δημ. February 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2017 Σταθερη note 7 rom υπαρχει? Εχω μεινει ακομα με phronesis 6.5.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djchristakis Δημ. February 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2017 Σταθερη note 7 rom υπαρχει? Εχω μεινει ακομα με phronesis 6.5.... Πιστευω πως αξιζει να δοκιμασεις την magma ειναι απο τις καλυτερες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex2539 Δημ. February 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2017 Πιστευω πως αξιζει να δοκιμασεις την magma ειναι απο τις καλυτερες Αυτη εδω ειναι? https://forum.xda-developers.com/galaxy-note-3/development/rom-magma-nx-rom-t3508672 H phronesis N7 v5 ειναι καλη? Βλεπω πως εχει πιο προσφατη ημερομηνια.... https://forum.xda-developers.com/galaxy-note-3/development/rom-phronesis-mm-rom-v1-0-feature-rich-t3463244 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djchristakis Δημ. February 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2017 Αυτη εδω ειναι? https://forum.xda-developers.com/galaxy-note-3/development/rom-magma-nx-rom-t3508672 H phronesis N7 v5 ειναι καλη? Βλεπω πως εχει πιο προσφατη ημερομηνια.... https://forum.xda-developers.com/galaxy-note-3/development/rom-phronesis-mm-rom-v1-0-feature-rich-t3463244 Ναι αυτη ειναι φιλε μου.Σε λιγο βγαινει και νεα εκδοση.Παλιοτερα ειχα και εγω phronessis αλλα με την magma ειδα διαφορα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
halkpao Δημ. February 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2017 Καλό μεσημέρι. Έχω πάρει backup απο την phronesis 6.5 μεσω TWRP. Κάνω εγκατάσταση την 2.1 που ειναι χωρίς root (και κοντά σε stock) και παίρνω και απο εκεί backup με το ίδιο τρόπο. Δεν μου γυρίζει από την μία στην άλλη όμως. Εχω κανει κάτι λάθος;;;; Να σημειώσω ότι το αρχικό backup (το οποιο δεν μου το φερνει) το είχα πάρει πριν κάνω φορματ στη συσκευη λογω κρυπτογραφησης . Αν πάρω τωρα backup απο την 6.5 μου το φερνει από την 2.1 όμως οχι. Ευχαριστώ όποιον βοηθήσει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PetroSalonika Δημ. February 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2017 Καλησπερα γνωριζει κανεις φιλος την διαδικασια για να κανω εργοστασιακη επαναφορα Ευχαριστω εκ των προτερων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex2539 Δημ. March 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2017 Ναι αυτη ειναι φιλε μου.Σε λιγο βγαινει και νεα εκδοση.Παλιοτερα ειχα και εγω phronessis αλλα με την magma ειδα διαφορα Και απο kernel? Να κρατησω αυτον που εχουν? Φανταζομαι δεν παιρνουν undervolt και overclock, ε? Υπαρχει καποιος που να δεχεται? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djchristakis Δημ. March 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2017 Και απο kernel? Να κρατησω αυτον που εχουν? Φανταζομαι δεν παιρνουν undervolt και overclock, ε? Υπαρχει καποιος που να δεχεται? Μεσα στον aroma installer εχει επιλογες για αρκετους κερνελ να βαλεις...εγω προτιμω lss 3.8 αλλα μπορεις να βαλεις οποιον αλλο εσυ θες.Αναλογα τον κερνελ παιρνει και undervolt και overclock Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex2539 Δημ. March 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2017 Εχει η rom μονη της μεσα? Δεν χρειαζεται να ψαξω επιπλεον να κατεβασω? Ο lss 3.8 παιρνει undervolt? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djchristakis Δημ. March 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2017 Εχει η rom μονη της μεσα? Δεν χρειαζεται να ψαξω επιπλεον να κατεβασω? Ο lss 3.8 παιρνει undervolt? Εχει η ρομ στην αρχη της εγκαταστασης καποιους κερνελ και επιλεγεις αυτον που θες αλλα προσεχε να ειναι για το μοντελο σου Ν9005 .Ο lss 3.8 παιρνει undervolt Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enterhere Δημ. March 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2017 Καλησπερα γνωριζει κανεις φιλος την διαδικασια για να κανω εργοστασιακη επαναφορα Ευχαριστω εκ των προτερων Ρυθμίσεις---> Γενικα ---> Δημιουργία αντιγράφου ασφαλείας---> επαναφορά εργοστασιακών δεδομένων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. March 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2017 εχω ενα 16GB ..ειναι δυνατον? Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. March 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2017 εχω ενα 16GB ..ειναι δυνατον? Ναι ειναι δες στο λινκ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PetroSalonika Δημ. March 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2017 Ρυθμίσεις---> Γενικα ---> Δημιουργία αντιγράφου ασφαλείας---> επαναφορά εργοστασιακών δεδομένων. Ευχαριστω πολυ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ancient_Flame Δημ. March 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2017 εχω ενα 16GB ..ειναι δυνατον? Ναι! Αν είναι το lite..ψάξτο να δεις.. Παράθεση http://spyridakis.webs.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. March 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2017 Ναι! Αν είναι το lite..ψάξτο να δεις.. Δεν βγαινει μονο το lite σε 16gb αλλα και το κανονικο, δες το λινκ που εβαλα πιο πανω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. March 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2017 Δεν βγαινει μονο το lite σε 16gb αλλα και το κανονικο, δες το λινκ που εβαλα πιο πανω. Μεχρι να το πουλησω μπορω να βαλω custom που ειναι για το 32αρι? μπορειτε να προτεινετε μερικες? thanks alfa Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. March 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2017 Μεχρι να το πουλησω μπορω να βαλω custom που ειναι για το 32αρι? μπορειτε να προτεινετε μερικες? thanks alfa Δες τι κωδικο εχεις, το 32αρι (το ευρωπαικο) ειναι το N9005 αναλογα τον κωδικο σου ψαξε στο XDA για καποια ρομ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. March 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2017 Δες τι κωδικο εχεις, το 32αρι (το ευρωπαικο) ειναι το N9005 αναλογα τον κωδικο σου ψαξε στο XDA για καποια ρομ Ναι αυτο τον κωδικο εχω.. Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. March 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2017 Ναι αυτο τον κωδικο εχω.. αν ειναι ο ιδιος κωδικος , τοτε καλυτερα να ρωτησεις σε καποιο θεμα μιας ρομ (ισως αυτης που σε ενδιαφερει) αν μπορεις να την περασεις....κανονικα νομιζω οτι θα επρεπε να εχει αλλον κωδικο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. March 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2017 αν ειναι ο ιδιος κωδικος , τοτε καλυτερα να ρωτησεις σε καποιο θεμα μιας ρομ (ισως αυτης που σε ενδιαφερει) αν μπορεις να την περασεις....κανονικα νομιζω οτι θα επρεπε να εχει αλλον κωδικο SM-N9005 γραφει μεσα στη συσκευη κατω απο τη μπαταρια Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsaglis Δημ. March 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2017 SM-N9005 γραφει μεσα στη συσκευη κατω απο τη μπαταρια Για μαϊμού μου μοιάζει....Βάλε την εφαρμογή phone info να δεις τι θα σου βγάλει Παράθεση Αλέξανδρος, Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. March 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2017 manufacturer samsung phone model sm-n9005 device type hlte product name hltezh country of origin MADE IN VIETNAM MANUFACTURING DATE 2013.09.13 KNOX 0X1 COLOUR WHITE/16GB Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
halkpao Δημ. March 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2017 Είχα ανεβάσει και στις 28 φεβρουαριου το ίδιο post άλλα μάλλον δεν θα το πρόσεξε κάποιος φίλος. Το ξανά ανεβάζω γιατί δεν μου έχει λυθεί το θέμα. όποιος μπορεί ας βοηθήσει παρακαλώ Έχω πάρει backup απο την phronesis 6.5 μεσω TWRP. Κάνω εγκατάσταση την 2.1 που ειναι χωρίς root (και κοντά σε stock) και παίρνω και απο εκεί backup με το ίδιο τρόπο. Δεν μου γυρίζει από την μία στην άλλη όμως. Εχω κανει κάτι λάθος;;;; Να σημειώσω ότι το αρχικό backup (το οποιο δεν μου το φερνει) το είχα πάρει πριν κάνω φορματ στη συσκευη λογω κρυπτογραφησης . Αν πάρω τωρα backup απο την 6.5 μου το φερνει από την 2.1 όμως οχι. Ευχαριστώ όποιον βοηθήσει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts