Jump to content

Samsung Galaxy Note 3 (SM-N9005)

StratosGR
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• 2 weeks later...
Σταθερη note 7 rom υπαρχει?

Εχω μεινει ακομα με phronesis 6.5....

Πιστευω πως αξιζει να δοκιμασεις την magma ειναι απο τις καλυτερες

Πιστευω πως αξιζει να δοκιμασεις την magma ειναι απο τις καλυτερες

Αυτη εδω ειναι?

https://forum.xda-developers.com/galaxy-note-3/development/rom-magma-nx-rom-t3508672

H phronesis N7 v5 ειναι καλη? Βλεπω πως εχει πιο προσφατη ημερομηνια....

https://forum.xda-developers.com/galaxy-note-3/development/rom-phronesis-mm-rom-v1-0-feature-rich-t3463244

Αυτη εδω ειναι?

https://forum.xda-developers.com/galaxy-note-3/development/rom-magma-nx-rom-t3508672

H phronesis N7 v5 ειναι καλη? Βλεπω πως εχει πιο προσφατη ημερομηνια....

https://forum.xda-developers.com/galaxy-note-3/development/rom-phronesis-mm-rom-v1-0-feature-rich-t3463244

Ναι αυτη ειναι φιλε μου.Σε λιγο βγαινει και νεα εκδοση.Παλιοτερα ειχα και εγω phronessis αλλα με την magma ειδα διαφορα

Καλό μεσημέρι.

Έχω πάρει backup απο την phronesis 6.5 μεσω TWRP. Κάνω εγκατάσταση την 2.1 που ειναι χωρίς root (και κοντά σε stock) και παίρνω και απο εκεί backup με το ίδιο τρόπο. Δεν μου γυρίζει από την μία στην άλλη όμως. Εχω κανει κάτι λάθος;;;;

Να σημειώσω ότι το αρχικό backup (το οποιο δεν μου το φερνει) το είχα πάρει πριν κάνω φορματ στη συσκευη λογω κρυπτογραφησης . Αν πάρω τωρα backup απο την 6.5 μου το φερνει από την 2.1 όμως οχι.

Ευχαριστώ όποιον βοηθήσει

Καλησπερα γνωριζει κανεις φιλος την διαδικασια για να κανω εργοστασιακη επαναφορα

Ευχαριστω εκ των προτερων

Ναι αυτη ειναι φιλε μου.Σε λιγο βγαινει και νεα εκδοση.Παλιοτερα ειχα και εγω phronessis αλλα με την magma ειδα διαφορα

Και απο kernel? Να κρατησω αυτον που εχουν?

Φανταζομαι δεν παιρνουν undervolt και overclock, ε?

Υπαρχει καποιος που να δεχεται?

Και απο kernel? Να κρατησω αυτον που εχουν?

Φανταζομαι δεν παιρνουν undervolt και overclock, ε?

Υπαρχει καποιος που να δεχεται?

Μεσα στον aroma installer εχει επιλογες για αρκετους κερνελ να βαλεις...εγω προτιμω lss 3.8 αλλα μπορεις να βαλεις οποιον αλλο εσυ θες.Αναλογα τον κερνελ παιρνει και undervolt και overclock

Εχει η rom μονη της μεσα? Δεν χρειαζεται να ψαξω επιπλεον να κατεβασω?

Ο lss 3.8 παιρνει undervolt?

Εχει η ρομ στην αρχη της εγκαταστασης καποιους κερνελ και επιλεγεις αυτον που θες αλλα προσεχε να ειναι για το μοντελο σου Ν9005 .Ο lss 3.8 παιρνει undervolt

Καλησπερα γνωριζει κανεις φιλος την διαδικασια για να κανω εργοστασιακη επαναφορα

Ευχαριστω εκ των προτερων

Ρυθμίσεις---> Γενικα ---> Δημιουργία αντιγράφου ασφαλείας---> επαναφορά εργοστασιακών δεδομένων.

εχω ενα 16GB ..ειναι δυνατον?

ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE*

NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 *

ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2

Ρυθμίσεις---> Γενικα ---> Δημιουργία αντιγράφου ασφαλείας---> επαναφορά εργοστασιακών δεδομένων.

Ευχαριστω πολυ

Ναι! Αν είναι το lite..ψάξτο να δεις..

Δεν βγαινει μονο το lite σε 16gb αλλα και το κανονικο, δες το λινκ που εβαλα πιο πανω.

Δεν βγαινει μονο το lite σε 16gb αλλα και το κανονικο, δες το λινκ που εβαλα πιο πανω.

Μεχρι να το πουλησω μπορω να βαλω custom που ειναι για το 32αρι?

μπορειτε να προτεινετε μερικες?

thanks alfa

ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE*

Μεχρι να το πουλησω μπορω να βαλω custom που ειναι για το 32αρι?

μπορειτε να προτεινετε μερικες?

thanks alfa

Δες τι κωδικο εχεις, το 32αρι (το ευρωπαικο) ειναι το N9005 αναλογα τον κωδικο σου ψαξε στο XDA για καποια ρομ

Δες τι κωδικο εχεις, το 32αρι (το ευρωπαικο) ειναι το N9005 αναλογα τον κωδικο σου ψαξε στο XDA για καποια ρομ

Ναι αυτο τον κωδικο εχω..

Ναι αυτο τον κωδικο εχω..

αν ειναι ο ιδιος κωδικος , τοτε καλυτερα να ρωτησεις σε καποιο θεμα μιας ρομ (ισως αυτης που σε ενδιαφερει) αν μπορεις να την περασεις....κανονικα νομιζω οτι θα επρεπε να εχει αλλον κωδικο

αν ειναι ο ιδιος κωδικος , τοτε καλυτερα να ρωτησεις σε καποιο θεμα μιας ρομ (ισως αυτης που σε ενδιαφερει) αν μπορεις να την περασεις....κανονικα νομιζω οτι θα επρεπε να εχει αλλον κωδικο

SM-N9005 γραφει μεσα στη συσκευη κατω απο τη μπαταρια

SM-N9005 γραφει μεσα στη συσκευη κατω απο τη μπαταρια

Για μαϊμού μου μοιάζει....Βάλε την εφαρμογή phone info να δεις τι θα σου βγάλει

Αλέξανδρος,

Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus)

manufacturer samsung

phone model sm-n9005

device type hlte

product name hltezh

country of origin

MADE IN VIETNAM

MANUFACTURING DATE

2013.09.13

KNOX

0X1

COLOUR

WHITE/16GB

Είχα ανεβάσει και στις 28 φεβρουαριου το ίδιο post άλλα μάλλον δεν θα το πρόσεξε κάποιος φίλος. Το ξανά ανεβάζω γιατί δεν μου έχει λυθεί το θέμα. όποιος μπορεί ας βοηθήσει παρακαλώ

Έχω πάρει backup απο την phronesis 6.5 μεσω TWRP. Κάνω εγκατάσταση την 2.1 που ειναι χωρίς root (και κοντά σε stock) και παίρνω και απο εκεί backup με το ίδιο τρόπο. Δεν μου γυρίζει από την μία στην άλλη όμως. Εχω κανει κάτι λάθος;;;;

Να σημειώσω ότι το αρχικό backup (το οποιο δεν μου το φερνει) το είχα πάρει πριν κάνω φορματ στη συσκευη λογω κρυπτογραφησης . Αν πάρω τωρα backup απο την 6.5 μου το φερνει από την 2.1 όμως οχι.

Ευχαριστώ όποιον βοηθήσει

• The title was changed to Samsung Galaxy Note 3 (SM-N9005)