optostyle Δημ. June 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2016 Ξερει κανεις αν εχει προβληνα ο συγχρονισμος της Google??Γιατι εχασα επαφες στο Note και μολις πατησω να συγχρονισει με πεταει... Opto Παράθεση Εχω κινητο Motorola....αυτο με την κεραια το καπακι και τα πρασινα γραμματα.Ναι αυτο που ζυγιζει 24Κg Σταθερο FTTH 200Mbps Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
and64 Δημ. June 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2016 Ξερει κανεις αν εχει προβληνα ο συγχρονισμος της Google??Γιατι εχασα επαφες στο Note και μολις πατησω να συγχρονισει με πεταει... Opto Για να μην τα ξαναγράφω διάβασε εδώ: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6750991#post6750991 ;) Παράθεση Coolermaster MC500/Asus Rog Strix X570-F/Ryzen 7 3700X/Bequiet Dark Rock 4/G.Skill Ripjaws V 32GB-3200/Sapphire 6900XT Nitro+SE /Corsair RM850x/Samsung 970 Evo 500GB M2/Samsung 860 Evo 250GB/Corsair K70 mk.2/Logitech G13/Logitech MX Master 3/Dell UP2716+SE2419/ MyFlickr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
optostyle Δημ. June 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2016 Μπηκα κι απο κει....μπαινει αλλα δεν συγχρονιζει επαφες Opto Παράθεση Εχω κινητο Motorola....αυτο με την κεραια το καπακι και τα πρασινα γραμματα.Ναι αυτο που ζυγιζει 24Κg Σταθερο FTTH 200Mbps Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
and64 Δημ. June 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2016 Μπηκα κι απο κει....μπαινει αλλα δεν συγχρονιζει επαφες Opto Τότε κάτι άλλο παίζει...δεν ξερω αν θα βοηθήσει κανενα clear cache ?? :confused: Παράθεση Coolermaster MC500/Asus Rog Strix X570-F/Ryzen 7 3700X/Bequiet Dark Rock 4/G.Skill Ripjaws V 32GB-3200/Sapphire 6900XT Nitro+SE /Corsair RM850x/Samsung 970 Evo 500GB M2/Samsung 860 Evo 250GB/Corsair K70 mk.2/Logitech G13/Logitech MX Master 3/Dell UP2716+SE2419/ MyFlickr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrFrap Δημ. June 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2016 Γενικά ή μόνο για σήμερα? Νωρίτερα και σε μένα δεν συγχρόνιζε, προσωρινά είχε πρόβλημα μου έγραφε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RFPOWER Δημ. June 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2016 Μπηκα κι απο κει....μπαινει αλλα δεν συγχρονιζει επαφες Opto Και εμένα το ίδιο κάνει. Κάτι δεν πάει καλά με την lollipop 5.0 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
optostyle Δημ. June 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2016 Γενικά ή μόνο για σήμερα? Νωρίτερα και σε μένα δεν συγχρόνιζε, προσωρινά είχε πρόβλημα μου έγραφε. Εδω και μερικες μερες στα ξαφνικα χωρις να βαλω καμμια περιεργη εφαρμογη Opto Παράθεση Εχω κινητο Motorola....αυτο με την κεραια το καπακι και τα πρασινα γραμματα.Ναι αυτο που ζυγιζει 24Κg Σταθερο FTTH 200Mbps Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrFrap Δημ. June 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2016 Σε εμένα μεμονωμένα το έκανε. Δουλεύει κανονικά τώρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kststz Δημ. June 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2016 Καλησπέρα σε όλους. Ξέρει κανείς αν εκεί στη Samsung δουλεύουν ακόμα στο Note 3? Θα πάμε ποτέ στην 5.1.1 ?? Στην 6 ? Ρωτάω αν υπάρχουν φήμες...γιατί με σιγουριά κανείς δεν μπορεί να πει τίποτα. Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. June 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2016 Καλησπέρα σε όλους. Ξέρει κανείς αν εκεί στη Samsung δουλεύουν ακόμα στο Note 3? Στην Samsung το N3 πέρασε στο χρονοντούλαπο της ιστορίας. Στο XDA όμως κάνουν παπάδες στην συσκευή μας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Papaioannou Δημ. June 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2016 Καλησπέρα σας Γνωρίζει κανείς τι μπορώ να κάνω εκτός από επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων, για να μπορέσω να διορθώσω την καθυστέριση της ενεργοποίησης του wifi;;; Όταν είχα κάνει restore πριν 6 μήνες, με το που πατούσα να ενεργοποιήσω το wifi, χρειαζόταν μόλις 3sec. Τώρα χρειάζεται πάνω από 45sec και θεωρώ πως κάποια εφαρμογή ή κάποιο update έχει προκαλέσει αυτό το πρόβλημα... Το αντιμετωπίζει άλλος αυτό;;; Και τι μπορούμε να κάνουμε;;; Ευχαριστώ ----- προσθήκη μηνύματος 14 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Επίσης θέλω να το πουλήσω για να πάρω S7 edge. Μπορώ να βάλω εδώ την αγγελία μου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LiquidSnake Δημ. June 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2016 Μια ερώτηση: η επιλογή για να σβήνει η οθόνη όταν μιλάς στό τηλέφωνο ,όταν το ακούμπας στο αυτί δλδ και σβήνει η οθόνη ξέρει κανείς που είναι ?? Το πείραξε ο γιος μου και δεν μπορώ να το βρω If You Want It Come And Get It Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Papaioannou Δημ. June 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2016 Ρυθμίσεις-> Συσκευή -> Κλήση-> Σβήσιμο οθόνης κατά την διάρκεια των κλήσεων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LiquidSnake Δημ. June 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2016 Το έκανα αλλά τπτ. Κάτι έχει πάθει το κιν If You Want It Come And Get It Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dr_House Δημ. July 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2016 Ξαφνικά στα μηνύματα, εμφανίστηκαν κενά μηνύματα από διάφορες επαφές, ακόμη και από σταθερά και δεν σβήνονται.. Τι συμβαίνει; Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enterhere Δημ. July 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2016 Ξαφνικά στα μηνύματα, εμφανίστηκαν κενά μηνύματα από διάφορες επαφές, ακόμη και από σταθερά και δεν σβήνονται.. Τι συμβαίνει; Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Δεν νομίζω ότι φταίει το κινητό, αλλά η εταιρεία (cosmote). Και στην γυναίκα μου που έχει το iphone 5S, της ήρθε κενό μήνυμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dr_House Δημ. July 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2016 Δεν νομίζω ότι φταίει το κινητό, αλλά η εταιρεία (cosmote). Και στην γυναίκα μου που έχει το iphone 5S, της ήρθε κενό μήνυμα. τελικά,κατάφερα και τα έσβησα..έχω vodafone Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zakailiou Δημ. July 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2016 (edited) Επισκευή Bezel , Έσπασε ο αδερφός μου το ( όπως θα δείτε και στην Φωτό ) το frame στο σημείο της έντασης ήχου . Ξέρει κανείς να προτείνει από που μπορεί να αγοράσει ( Ελλάδα ) Frame bazel και αν μπορεί να το αλλάξει μόνος του ( είναι δύσκολο ) ? Αν δεν μπορεί να το κάνει ο ίδιος , μπορείτε να προτείνεται κάποιο service με λογική τιμή ? Πόσο θα πάει σύνολο ? Edited July 4, 2016 by zakailiou Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos7 Δημ. July 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2016 Επισκευή Bezel , Έσπασε ο αδερφός μου το ( όπως θα δείτε και στην Φωτό ) το frame στο σημείο της έντασης ήχου . Ξέρει κανείς να προτείνει από που μπορεί να αγοράσει ( Ελλάδα ) Frame bazel και αν μπορεί να το αλλάξει μόνος του ( είναι δύσκολο ) ? Αν δεν μπορεί να το κάνει ο ίδιος , μπορείτε να προτείνεται κάποιο service με λογική τιμή ? Πόσο θα πάει σύνολο ? Ξέχνα το. Πάει πακέτο με την οθόνη στα 150€ στα service. Για να το κάνει κάποιος μόνος του, μόνο με το frame, είναι πολύ ρίσκο να σπάσει την οθόνη. Ας πάρει μια θήκη και όλα καλά. μπορείς να δεις πώς γίνεται. Αν θες να ρισκάρεις πάραυτα middle frame ebay Παράθεση Xiaomi Mi Air 13.3 W10 Samsung Galaxy Note 9 Stock Android 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zakailiou Δημ. July 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2016 Ευχαριστώ για την απάντηση , αλλά ρε παιδιά για ένα ανταλλακτικό των 10 euro, θέλουν 140 για εργασία ? ? ? :X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crazyio Δημ. July 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2016 Ευχαριστώ για την απάντηση , αλλά ρε παιδιά για ένα ανταλλακτικό των 10 euro, θέλουν 140 για εργασία ? ? ? :X Παει οπως σου ειπανε κ πιο πανω πακετο με την οθονη. Δλδ ειτε εχει σπασει η οθονη ειτε οχι την αλλαζουν. Για αυτο κ τα 150 ευρω.. Δεν ειναι η εργασια το κοστος... Παράθεση Wise men talk because they have something to say; fools, because they have to say something. Ποτέ μην λογομαχείς με έναν βλάκα ... θα σε ρίξει στο επίπεδό του και θα σε νικήσει λόγο εμπειρίας. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zakailiou Δημ. July 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2016 Το αλλάζουν πακέτο γιατί δεν έχουν το μηχάνημα για την οθόνη. Αλλιώς το ανταλλακτικό για το Frame υπάρχει. Βρήκα video με το μηχάνημα που ξεκολλάει την οθόνη σε χρόνο DT . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Innersense Δημ. July 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2016 Και δεν το έχει κανένας στην Ελλάδα αυτό το μηχάνημα; Ξέρω πάρα πολύ κόσμο που θέλει να αλλάξει το Bezel Frame που τους έχει κάνει το κινητό να δείχνει σε άθλια κατάσταση εμφανισιακά ενώ δουλεύει άριστα και απροβλημάτιστα! Παράθεση Current: Samsung Galaxy S9+ G965F/DS Armory: Samsung Galaxy Note 3 N9005 | Samsung Galaxy S I9000 | HTC P3650 Touch Cruise | HTC V1240 [Qtek 8310] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsaglis Δημ. July 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2016 Το αλλάζουν πακέτο γιατί δεν έχουν το μηχάνημα για την οθόνη. Αλλιώς το ανταλλακτικό για το Frame υπάρχει. Βρήκα video με το μηχάνημα που ξεκολλάει την οθόνη σε χρόνο DT . Ωραίο σύστημα! Μία θερμαινόμενη πλάκα (από αυτήν έχω στον 3d printer) και μία βάση με αναρρόφηση για να μην δέχεται καμπτικά φορτία η οθόνη. Δεν πρέπει να κοστίζει και τίποτα τρελά. (μόνο πεπιεσμένο αέρα θέλει, για να δουλέψει το Bernoulli και να φτιάξει το κενό) Παράθεση Αλέξανδρος, Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris_1386 Δημ. July 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2016 Καλημέρα!Χρειάζομαι βοήθεια!Μετά από επαναφορά σε εργοστασιακές ρυθμίσεις στο note γιατί είχα κάτι ψιλοκολλήματάκια δεν μπορώ να χρεισιμοποιήσω με τίποτα τις περισσότερες εφαρμογές της google.Moυ γράφει συγκεκριμένα: όταν πάω να κάνω αναβάθμιση όμως μου λέει: .Τι να μπορώ να κάνω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts