Dimitris_1386 Δημ. May 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2016 Εγώ το είχα πάρει πριν 1 χρόνο 200 ευρώ χωρίς την παραμικρή γρατζουνιά και δώρο αυθεντική θήκη flick cover και άλλες 3 σιλικόνης!Αφού ακόμα έχει εγγύηση! :lol: Από κολλητό βέβαια....Έχω ξαναρωτήσει,η γρήγορη ματιά δουλεύει καλά σε εσάς στην lollipop; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos7 Δημ. May 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2016 Μήπως είναι κανένα Neo? Παράθεση Xiaomi Mi Air 13.3 W10 Samsung Galaxy Note 9 Stock Android 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris_1386 Δημ. May 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2016 Όχι.Το κανονικό είναι. SM-N9005 LTE.Απλά δεν μπορούσε το μέγεθός του και μου έδωσε εμένα αυτό και πήρε το s5!Πάντος και τώρα αν μου το ξαναέδινε με την ίδια τιμή το ξαναέπαιρνα παρά τον 1 χρόνο που έχει στην πλάτη! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
and64 Δημ. May 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2016 Έχω ξαναρωτήσει,η γρήγορη ματιά δουλεύει καλά σε εσάς στην lollipop; Σε μένα δεν δούλευε, πρίν μερικές μέρες εκανα hard reset και το rootαρα, τώρα δουλεύε κανονικά! Μη με ρωτήσεις γιατί...δεν έχω ιδέα:lol::lol: Παράθεση Coolermaster MC500/Asus Rog Strix X570-F/Ryzen 7 3700X/Bequiet Dark Rock 4/G.Skill Ripjaws V 32GB-3200/Sapphire 6900XT Nitro+SE /Corsair RM850x/Samsung 970 Evo 500GB M2/Samsung 860 Evo 250GB/Corsair K70 mk.2/Logitech G13/Logitech MX Master 3/Dell UP2716+SE2419/ MyFlickr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris_1386 Δημ. May 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2016 Σε ευχαριστώ για την απάντηση and64!Περίεργο πάντος.Σε εμένα περνάω το χέρι πάνω από τον αισθητήρα ανάβει το μπλε φωτάκι χωρίς να κάνει κάτι.Μετά αν πατήσω το κεντρικό κουμπί ανάβει η οθόνη και εμφανίζεται η γρήγορη ματιά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos7 Δημ. May 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2016 Σε μένα δεν δούλευε, πρίν μερικές μέρες εκανα hard reset και το rootαρα, τώρα δουλεύε κανονικά! Μη με ρωτήσεις γιατί...δεν έχω ιδέα:lol::lol: To hard reset επανέφερε τις φυσικές ρυθμίσες της συσκευής. Γι'αυτό! Παράθεση Xiaomi Mi Air 13.3 W10 Samsung Galaxy Note 9 Stock Android 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
and64 Δημ. May 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2016 Σε ευχαριστώ για την απάντηση and64!Περίεργο πάντος.Σε εμένα περνάω το χέρι πάνω από τον αισθητήρα ανάβει το μπλε φωτάκι χωρίς να κάνει κάτι.Μετά αν πατήσω το κεντρικό κουμπί ανάβει η οθόνη και εμφανίζεται η γρήγορη ματιά! Αυτό μου το έκανε και μενα αρχικά αλλά μετα απο κάποια στιγμή άναβε μεν η οθόνη αλλά το μονο που εδειχνε σωστά ήταν το ποσοστό μπαταρίας, ούτε αναπάντητες, ουτε Notifications τπτ και ας τα ειχα ενεργοποιημένα στις ρυθμίσεις!! To hard reset επανέφερε τις φυσικές ρυθμίσες της συσκευής. Γι'αυτό! Λογικά ναι, αν και είχα ξανακάνει hard reset με το που πήρα lollipop και το quick glance πάλι δεν δούλευε... Παράθεση Coolermaster MC500/Asus Rog Strix X570-F/Ryzen 7 3700X/Bequiet Dark Rock 4/G.Skill Ripjaws V 32GB-3200/Sapphire 6900XT Nitro+SE /Corsair RM850x/Samsung 970 Evo 500GB M2/Samsung 860 Evo 250GB/Corsair K70 mk.2/Logitech G13/Logitech MX Master 3/Dell UP2716+SE2419/ MyFlickr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVEN_ Δημ. May 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2016 οταν παω να κλειδωσω μια σημειωση στο s note,δε με αφηνει. παλια κλειδωνε ομως δε θυμσμαι τον τροπο. Παράθεση Όλη η ζωή είναι μπροστά μου αλλά εγώ εξακολουθώ να κοιτάω πίσω. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmys Δημ. May 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2016 Τι γνώμη έχετε για τις μαγνητικές βάσεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. May 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2016 καλο ειναι να τις αποφυγεις...ορισμενοι εχουν πει για προβληματα;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crazyio Δημ. May 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2016 Καλησπέρα ... τίς τελευταίες μέρες ρε παίδες έχει λυσσάξει το κινητό να κάνει disconnect από το wifi ... δεν έχω αλλάξει τίποτα στην συσκευή ... δεν έχω προσθέσει καμία εφαρμογή ... ήταν πάντα stable .. έκανα μερικές επανεκκινησεις και το κινητό αλλά και το router αλλά δεν έφτιαξε ... έκανα και Clear Cache αλλά και πάλι τίποτα... έχετε να προτείνετε κάτι ? κάτι που μπορώ να κάνω ? Thanks Παράθεση Wise men talk because they have something to say; fools, because they have to say something. Ποτέ μην λογομαχείς με έναν βλάκα ... θα σε ρίξει στο επίπεδό του και θα σε νικήσει λόγο εμπειρίας. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. May 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2016 καποια εφαρμογη που περασες τελευταια μηπως στην κανει την ζημια; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crazyio Δημ. May 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2016 Οχι εχω πολυ καιρο να περασω νεα εφαρμογη... Παράθεση Wise men talk because they have something to say; fools, because they have to say something. Ποτέ μην λογομαχείς με έναν βλάκα ... θα σε ρίξει στο επίπεδό του και θα σε νικήσει λόγο εμπειρίας. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaxi21 Δημ. May 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2016 Παιδια καλησπερα εχω ενα προβλημα δεν δουλευει το air gesture ξερει κατι κανεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. May 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2016 στο κανει παντου;εννοω και σε αλλα ρουτερ;αν ναι μηπως να δοκιμαζες hard reset;εισαι με μαμα ρομ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crazyio Δημ. May 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2016 στο κανει παντου;εννοω και σε αλλα ρουτερ;αν ναι μηπως να δοκιμαζες hard reset;εισαι με μαμα ρομ; Δεν εχω προσβαση σε αλλα router για να δοκιμασω. Εχω κανει ρεσετ κ το ρουτερ αρκετες φορες. Της γυναικας μου το Alpha δεν εχει κανενα προβλημα με αποσυνδεσεις. Με μαμα ειιμαι Πολωνικη ρομ ναι... Η αληθεια ειναι οτι ενα hard reset πρεπει να κανω. Το θεμα ειναι να τραβηξω backup και να βρω τον χρονο να το κανω γιατι θα ηθελα να περασω καποια πιο φρεσκια rom. Στοκ ρομ. Καμια προταση για σταθερη και απροβληματιστη stock.rom? Παράθεση Wise men talk because they have something to say; fools, because they have to say something. Ποτέ μην λογομαχείς με έναν βλάκα ... θα σε ρίξει στο επίπεδό του και θα σε νικήσει λόγο εμπειρίας. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. May 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2016 θα σου ελεγα να δοκιμαζες και σε αλλα ρουτερ..πχ σε κανενα καφε,βεβαια καλο θα ηταν και ενα hard reset...ειναι βαρετο το ξερω να σεταρεις απο την αρχη το ξερω:O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
optostyle Δημ. May 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2016 Καλησπέρα ... τίς τελευταίες μέρες ρε παίδες έχει λυσσάξει το κινητό να κάνει disconnect από το wifi ... δεν έχω αλλάξει τίποτα στην συσκευή ... δεν έχω προσθέσει καμία εφαρμογή ... ήταν πάντα stable .. έκανα μερικές επανεκκινησεις και το κινητό αλλά και το router αλλά δεν έφτιαξε ... έκανα και Clear Cache αλλά και πάλι τίποτα... έχετε να προτείνετε κάτι ? κάτι που μπορώ να κάνω ? Thanks Φιλε το ρουτερ σου ειναι ZTE? Opto Παράθεση Εχω κινητο Motorola....αυτο με την κεραια το καπακι και τα πρασινα γραμματα.Ναι αυτο που ζυγιζει 24Κg Σταθερο FTTH 200Mbps Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dr_House Δημ. May 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2016 Πάντως κι εγώ που αντιμετωπίζω παρόμοιο πρόβλημα, παρατήρησα ότι το κάνει κυρίως στα ρούτερ του ΟΤΕ, εγώ είχα ZTE, αλλά το άλλαξα και ξανά το ίδιο, σε καφετέρια ή σε σπίτι που έχει άλλο πάροχο, δεν το κάνει Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crazyio Δημ. May 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2016 Φιλε το ρουτερ σου ειναι ZTE? Opto Οχι φιλε μου ειναι Thomson και το εχω κοντα στα 4 χρονια χωρις να εχω το παραμικρο προβλημα σε καμια συσκευη μου οπως κ δεν ειχα κ στο note 3 μου που αναφερω που κ αυτο το εδω 2+ χρονια. Ξαφνικα αρχισε να το κανει πριν μερικες μερες και μονο στο δικο μου τηλεφωνο. Αλλαξα κ καναλι γιατι ειδα αρκετα πλεον overlapping στο καναλι που το ειχα αλλα συνεχιζει το προβλημα. Μαλλον δεν γλυτωνω καποια στιγμη το hard reset αν και μπορει να ειναι βαρετη διαδικασια αλλα απο την αλλη "ξαλαφρωνει" το.τηλεφωνο. Παράθεση Wise men talk because they have something to say; fools, because they have to say something. Ποτέ μην λογομαχείς με έναν βλάκα ... θα σε ρίξει στο επίπεδό του και θα σε νικήσει λόγο εμπειρίας. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
optostyle Δημ. May 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2016 Πάντως κι εγώ που αντιμετωπίζω παρόμοιο πρόβλημα, παρατήρησα ότι το κάνει κυρίως στα ρούτερ του ΟΤΕ, εγώ είχα ZTE, αλλά το άλλαξα και ξανά το ίδιο, σε καφετέρια ή σε σπίτι που έχει άλλο πάροχο, δεν το κάνει Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ακριβως αυτο ηθελα να του πω γιατι κι εγω μετα απο reset δεν εφτιαξε Opto Παράθεση Εχω κινητο Motorola....αυτο με την κεραια το καπακι και τα πρασινα γραμματα.Ναι αυτο που ζυγιζει 24Κg Σταθερο FTTH 200Mbps Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crazyio Δημ. May 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2016 Ακριβως αυτο ηθελα να του πω γιατι κι εγω μετα απο reset δεν εφτιαξε Opto Οσοι εχετε ZTE router και εχετε το ιδιο προβλημα δοκιμασατε να βαλετε καρφωτη IP να τεσταρετε μηπως βελτιωθει η κατασταση? Παράθεση Wise men talk because they have something to say; fools, because they have to say something. Ποτέ μην λογομαχείς με έναν βλάκα ... θα σε ρίξει στο επίπεδό του και θα σε νικήσει λόγο εμπειρίας. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haris013 Δημ. May 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2016 Καλησπέρα παιδιά, θα άξιζε να δώσω το nexus 5 για το note 3(χωρίς παραπάνω χρήματα). Χρειάζομαι phablet αλλά θέλω να ξέρω αν θα την παλέψει το note 3 καθώς είναι ήδη παλιό. Ποια είναι η τελευταία επίσημη έκδοση android που φωράει? Παράθεση Samsung Note 9 Black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crazyio Δημ. May 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2016 Καλησπέρα παιδιά, θα άξιζε να δώσω το nexus 5 για το note 3(χωρίς παραπάνω χρήματα). Χρειάζομαι phablet αλλά θέλω να ξέρω αν θα την παλέψει το note 3 καθώς είναι ήδη παλιό. Ποια είναι η τελευταία επίσημη έκδοση android που φωράει? Ειχα παρει το nexus 5, το κρατησα 2 μερες κ το εδωσα. Πηρα το note 3 . Χαοτικη διαφορα ... Παρτο και θα με θυμηθεις. Αν παιξεις με note δεν ξανα γυρνας σε αλλες συσκευες.... Παράθεση Wise men talk because they have something to say; fools, because they have to say something. Ποτέ μην λογομαχείς με έναν βλάκα ... θα σε ρίξει στο επίπεδό του και θα σε νικήσει λόγο εμπειρίας. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haris013 Δημ. May 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2016 Ειχα παρει το nexus 5, το κρατησα 2 μερες κ το εδωσα. Πηρα το note 3 . Χαοτικη διαφορα ... Παρτο και θα με θυμηθεις. Αν παιξεις με note δεν ξανα γυρνας σε αλλες συσκευες.... ok ευχαριστώ! Παράθεση Samsung Note 9 Black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts