evelinalex Δημ. August 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2015 Παιδιά υπάρχει τρόπος ο mx player να παίξει ήχο ac3? Κι αν όχι, υπάρχει άλλος που να μπορεί? Διάβασε εδώ : http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5886222#post5886222 Το είχα βάλει κ στο note 3:D Παράθεση IPhone pro max /note 10 plus ,ipad pro 11 & MacBook pro :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pa_la_vos Δημ. August 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2015 Kαλησπερα παιδια εχω ενα note 3 εδω και 1.5 χρονο πριν καποιες βδομαδες το κινητο κολλαγε και αποφασισα να του κανω ενα hard reset ...το ξανα εστησα απο την αρχη και δουλεψε σωστα για καμια βδομαδα απο κει και μετα εχω τα εξης προβληματα το κινητο ακομα και σε αδρανεια με κλειστο wifi 4g κτλπα απο πισω κατω απο την καμερα ζεματαει και το χω μεσα σε δωματιο με κλιματιστικο ...... κατεβασα το cpu-z και δειχνει οτι φτανει 70+ ...επισης χωρις να το χρησιμοποιω ιδιαιτερα η μπαταρια του θελει τρεις φορες την ημερα φορτισμα ....κατι που δεν το κανε πριν φανταζομαι λογω της υπερ λειτουργιας του επεξεργαστη ..... δεν γινει να το βγαζει 100% στις 1 το βραδυ και το πρωι 8 η ωρα με ολα κλειστα να ειναι στο 45%. αν εχει τυχει κατι παρομοιο σε καποιον σας παρακαλω βοηθηστε με γτ μαλλον θα το βαζω στο ψυγειο..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
optostyle Δημ. August 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2015 Πηγες στις ρυθμισεις->μπαταρια να δεις μηπως κατι τρεχει συνεχεια? Παράθεση Εχω κινητο Motorola....αυτο με την κεραια το καπακι και τα πρασινα γραμματα.Ναι αυτο που ζυγιζει 24Κg Σταθερο FTTH 200Mbps Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pa_la_vos Δημ. August 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2015 (edited) Το λειτουργικο συστημα λεει οτι εχει καταναλωσει το 30% το βγαλα απο την προζα 18:00 με 100% και τωρα εχει 49 μεσα σε τρεις ωρες και λεει οτι απομενουν 3 ωρες ακομα ................... Ορίστε και μια φωτο[ATTACH]63439[/ATTACH] Edited August 5, 2015 by impreza_sti Συνεχόμενα μηνύματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
protsimer Δημ. August 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2015 Ορίστε και μια φωτο[ATTACH]63439[/ATTACH] Πάτησε πάνω στο διαγραμμα και στείλε screenshot απο εκείνη την οθόνη που θα σου εμφανίσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pa_la_vos Δημ. August 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2015 Στο 50% έβγαλα μπαταρία και το άφησα να κρυώσει και νομίζω ψιλό βελτιωθηκε [ATTACH]63440[/ATTACH] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
protsimer Δημ. August 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2015 (edited) Στο 50% έβγαλα μπαταρία και το άφησα να κρυώσει και νομίζω ψιλό βελτιωθηκε [ATTACH]63440[/ATTACH] Εκεί που λέει "αφύπνιση" (= wakelocks = cpu που δουλεύει) είναι το θέμα σου. Μέχρι το 50% κάτι έκανε το cpu να δουλεύει διαρκώς (φαίνεται από το πράσινη συνεχόμενη μπάρα). Αν το cpu έμπαινε είναι σε κατάσταση υπνου (sleep), όπως είναι το φυσιολογικό, η μπάρα θα έπρεπε να είναι διακοπτομενη σαν barcode (όπως είναι μετά το 50%). Κάποια εφαρμογή ή διεργασία συστήματος κόλλησε. Edited August 4, 2015 by protsimer Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUZGUN Δημ. August 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2015 Με stock lollipop εχω το εξής θέμα. Χαμηλώνει ο ήχος χωρίς λόγο. Έχω δει τα πάντα στις ρυθμίσεις αλλά τίποτα. Ανεβάζω την ένταση όλα καλά αλλά μετά από επανεκκίνηση πάλι τα ίδια. Το στο καλό μπορεί να φταίει? Παράθεση Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500 samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram LeEco le max 2 x820 6/64gb Xiaomi mi mix 2s 6/64 Xiaomi mi 9t pro 6/128 Poco F4 8/256 Vivo x80 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
avato Δημ. August 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2015 (edited) με την nordic το gear fit τώρα λειτουργεί άψογα. (καμία αποσύνδεση και συνδέεται αυτόματα όπως όταν ήταν κιτκατ) Edited August 4, 2015 by avato Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djhoulio Δημ. August 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2015 Με stock lollipop εχω το εξής θέμα. Χαμηλώνει ο ήχος χωρίς λόγο. Έχω δει τα πάντα στις ρυθμίσεις αλλά τίποτα. Ανεβάζω την ένταση όλα καλά αλλά μετά από επανεκκίνηση πάλι τα ίδια. Το στο καλό μπορεί να φταίει? Απενεργοποίησε το: ρυθμίσεις / συσκευη / κλήση / Αυξ. Ένταση σε τσέπη . Παράθεση gf768 ->s25 -> sl45 ->T68i ->sx1 ->N72 ->N81 ->OMNIA2 ->SGS3 ->note3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmo Δημ. August 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2015 To Titanium restore δουλεύει αν πας απο 4.4.2 σε 5 και θες να μεταφερεις τις εφαρμογές σου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sdaoulas Δημ. August 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2015 Παιδες κατεβασα την lollipop 5.0 Γαλλικη XEF για το κινητο μου (το οποιο ειναι Γαλλικο) απο δω http://www.sammobile.com/firmwares/download/51023/N9005XXUGBOF1_N9005OXXGBOE1_XEF/ και αφου την περασα δεν μου δειχνει XEF αλλα SEE. Γιατι; Παράθεση TCe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUZGUN Δημ. August 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2015 Απενεργοποίησε το: ρυθμίσεις / συσκευη / κλήση / Αυξ. Ένταση σε τσέπη . Ok thanks. Παράθεση Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500 samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram LeEco le max 2 x820 6/64gb Xiaomi mi mix 2s 6/64 Xiaomi mi 9t pro 6/128 Poco F4 8/256 Vivo x80 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmys Δημ. August 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2015 Διάβασε εδώ : http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5886222#post5886222 Το είχα βάλει κ στο note 3:D Ευχαριστώ!!!!!!!!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
protsimer Δημ. August 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2015 Για όποιον ενδιαφέρεται, δημοσιεύθηκε νέα official rom (United Arab Emirates) με το νεώτερο development changelist και νεώτερο baseband. Η αμέσως νεώτερη σε changelist ήταν η Nordic Countries. Την περνάτε πάνω από τη Lollipop σας ΧΩΡΙΣ hard reset. http://www.sammobile.com/firmwares/download/52346/N9005XXUGBOG4_N9005OJVGBOG2_XSI/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Amwn_ra Δημ. August 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2015 Παιδες κατεβασα την lollipop 5.0 Γαλλικη XEF για το κινητο μου (το οποιο ειναι Γαλλικο) απο δω http://www.sammobile.com/firmwares/download/51023/N9005XXUGBOF1_N9005OXXGBOE1_XEF/ και αφου την περασα δεν μου δειχνει XEF αλλα SEE. Γιατι; Και εμένα το ίδιο έκανε και δεν έχω βγάλει άκρη ακόμα αν ξέρεις κάποιος ας μας διαφωτίσει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hackertom Δημ. August 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2015 Υπάρχουν δύο τρόποι: είτε δημιουργώντας samsung account λογαριασμό και τις συγχρονίζεις από εκεί (δεν το έχω δοκιμάσει γιατί δεν έχω samsung λογαριασμό), είτε αντιγράφοντας το αρχείο "s note data" από την εσωτερική σου κάρτα στην εξωτερική ή στον υπολογιστή και μετά το μεταφέρεις ξανά στην εσωτερική. :) Φίλε μήπως ξέρεις και πως γίνεται με το ενεργό σημείωμα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos7 Δημ. August 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2015 Φίλε μήπως ξέρεις και πως γίνεται με το ενεργό σημείωμα; Επιλέγεις τα ενεργά σημειώματα που θες, και ανοίγεις το μενού, έχει εξαγωγή ως PDF ή ως S-Note. Μετά ακολουθείς τη διαδικασία που είπε ο kouros (αν διαλέξεις S-Note). Παράθεση Xiaomi Mi Air 13.3 W10 Samsung Galaxy Note 9 Stock Android 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmys Δημ. August 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2015 Ρε παιδιά, φωτογραφία ασπρόμαυρη πως βγάζουμε??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyrosrotary Δημ. August 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2015 Ρε παιδιά, φωτογραφία ασπρόμαυρη πως βγάζουμε??? Ανοίγεις κανονικά την κάμερα και στο κάτω βελάκι που έχει η οθόνη πατάς κι εκεί σου βγάζει διάφορα εφέ. Μέσα σε αυτά είναι και το ασπρόμαυρο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos7 Δημ. August 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2015 Ρε παιδιά, φωτογραφία ασπρόμαυρη πως βγάζουμε??? Όπως είπε ο φίλος, αλλά βγάζε φωτογραφίες κανονικά και μετά τις κάνεις ότι θες... Δε θα χτυπάς το κεφάλι σου για λάθος λήψεις ;) Παράθεση Xiaomi Mi Air 13.3 W10 Samsung Galaxy Note 9 Stock Android 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmys Δημ. August 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2015 Μπροστά στα μάτια μου είναι και δεν το έβλεπα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregfrag Δημ. August 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2015 Σας παρακαλω μηπως υπαρχει καποια λυση για αυτο το θεμα.......Android 5.Δεν δουλευει το Ok Google oταν βρισκεται σε κατασταση αναμονης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fraggreg Δημ. August 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2015 Σας παρακαλω μηπως υπαρχει καποια λυση για αυτο το θεμα.......Android 5.Δεν δουλευει το Ok Google oταν βρισκεται σε κατασταση αναμονης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dr_House Δημ. August 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2015 Μου ήρθε μια ενημέρωση, περί τα 200 mb Ελβετικό.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts