taligun Δημ. May 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2015 επισης για να γινει αυτο δλδ η παυση του βιντεο οταν παιρνεις το βλεμα σου απο την οθονη θα πρεπει να εχει κ καλο φωτισμο να υποθεσω γιανα αναγνωριζει η καμερα το ρποσωπο σου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spyros86 Δημ. May 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2015 επισης για να γινει αυτο δλδ η παυση του βιντεο οταν παιρνεις το βλεμα σου απο την οθονη θα πρεπει να εχει κ καλο φωτισμο να υποθεσω γιανα αναγνωριζει η καμερα το ρποσωπο σου? Ναι. Εντάξει δεν χρειάζεται και πάρα πολύ φως αλλά να φαίνεται από την κάμερα. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/24376flag.gif Καφενείο Φοιτητών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
artant Δημ. May 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2015 Παιδιά καμία λύση με Bluetooth connection στην lollipop??? Αναβάθμισα πριν 2 μέρες αλλά πλέον to MI BAND ΔΕΝ Δεν συνδέεται. Ίσως το κάνει μια φορά μετά από πολλά ρισετ και clear cache του Bluetooth Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouros17 Δημ. May 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2015 Παιδιά καμία λύση με Bluetooth connection στην lollipop??? Αναβάθμισα πριν 2 μέρες αλλά πλέον to MI BAND ΔΕΝ Δεν συνδέεται. Ίσως το κάνει μια φορά μετά από πολλά ρισετ και clear cache του Bluetooth Δοκίμασε τις παρακάτω εφαρμογές, μήπως κάποια σου λύσει το πρόβλημα: Bluetooth Auto Connect Auto Bluetooth Auto Bluetooth Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsaglis Δημ. May 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2015 Παιδιά καμία λύση με Bluetooth connection στην lollipop??? Αναβάθμισα πριν 2 μέρες αλλά πλέον to MI BAND ΔΕΝ Δεν συνδέεται. Ίσως το κάνει μια φορά μετά από πολλά ρισετ και clear cache του Bluetooth Επειδή εμένα με κούρασε πολύ, το έκανα root και εβαλα custom kernel και το πρόβλημα έληξε οριστικά (χωρίς άλλα παρατράγουδα) Παράθεση Αλέξανδρος, Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
artant Δημ. May 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2015 Επειδή εμένα με κούρασε πολύ, το έκανα root και εβαλα custom kernel και το πρόβλημα έληξε οριστικά (χωρίς άλλα παρατράγουδα) Κι εγώ κατά εκεί πάω.... Αν είναι δυνατόν να παρουσιάζει τέτοιο πρόβλημα σύνδεσης.... Απαράδεκτο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crazyio Δημ. May 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2015 Κι εγώ κατά εκεί πάω.... Αν είναι δυνατόν να παρουσιάζει τέτοιο πρόβλημα σύνδεσης.... Απαράδεκτο Το απαραδεκτο δεν ειναι αυτο. Το απαραδεκτο ειναι οτι μετα απο τοσους μηνες με το προβλημα δεν λενε να βγαλουν ενα update με καποιο fix ωστε να το διορθωσουν. Παράθεση Wise men talk because they have something to say; fools, because they have to say something. Ποτέ μην λογομαχείς με έναν βλάκα ... θα σε ρίξει στο επίπεδό του και θα σε νικήσει λόγο εμπειρίας. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geogian3 Δημ. May 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2015 Παιδιά μετά από lollipop stock Ουγγαρίας Unrooted κινητό ξεκίνησαν τώρα πια μετά από ένα μήνα full crashαρισματα και lug σε camera πληκτρολόγιο Facebook και άλλες εφαρμογές . Όταν έκανα εγκατάσταση έκανα και πριν και μετά επαναφορά... Έκανα επίσης καθάρισμα cache... Καμία ιδέα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rebel1 Δημ. May 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2015 Σε μένα με την ελληνική τελικά μάλλον φταίει το s health... (δεν έχω ούτως ή άλλως fb που πολλοί λένε ότι είναι βασικός υπαίτιος...) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
artant Δημ. May 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2015 Ήμουν ρουτ γερμανικό. Πέρασα ελληνική επίσημη λολιποπ χωρίς ρισετ χωρίς τπτ. Όλα μια χαρά εκτός του Bluetooth που όμως είναι γενικό πρόβλημα της λολιποπ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
note_takias Δημ. May 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2015 Παιδιά έχω μια απορία σχετικά με τη λειτουργία εξοικ.ενέργειας.Το παρακάτω κουτακι στη φωτό το έχετε τικαρισμένο?Υπήρχε και στη Kit kat αυτη η επιλογή? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
optostyle Δημ. May 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2015 Εγω το εχω τσεκαρισμενο παντως Παράθεση Εχω κινητο Motorola....αυτο με την κεραια το καπακι και τα πρασινα γραμματα.Ναι αυτο που ζυγιζει 24Κg Σταθερο FTTH 200Mbps Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos7 Δημ. June 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2015 Απ'οσο θυμάμαι ναι.. Τα δυο πρώτα έχω τικαρισμένα εγώ στην εξοικονόμηση και πάντα ενεργή. Παράθεση Xiaomi Mi Air 13.3 W10 Samsung Galaxy Note 9 Stock Android 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyrosrotary Δημ. June 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2015 (edited) Παιδιά έχω μια απορία σχετικά με τη λειτουργία εξοικ.ενέργειας.Το παρακάτω κουτακι στη φωτό το έχετε τικαρισμένο? [ATTACH]61513[/ATTACH] Υπάρχει και στην Kit kat η επιλογή! Edited June 1, 2015 by spyrosrotary Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
periklis7 Δημ. June 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2015 καλησπερα και καλο μηνα σε ολους.ονομαζομαι περικλης ειμαι καινουριο μελος και κατοχος samsung note 3.Σαν καινουριο μελος ξεκινησα να διαβαζω και να ψαχνω απαντησεις για ενα προβλημα που εχω με την συσκευη μου, ομως κουραστικα(λογω ηλικιας) γιατι οι σελιδες ειναι πολλες και αποφασισα να γραψω το προβλημα. οπως ειπα και πιο πανω ειμαι κατοχος note 3 και συγκεκριμενα του sm-9005.το προβλημα που εχω ειναι οτι σε αλλες συσκευες ιδιου μοντελου(φιλων μου) στις ρυθμισεις για ενεργοποιηση δικτυου 4G υπαρχει η επιλογη LTE ενω στο δικο μου υπαρχει το WCDMA/GSM η ενα απο αυτα για ενεργοποιηση.το κινητο το εχω με λογαριασμο(οχι καρτοκινητο) και η συνδεση που εχω ειναι η wind.υπαρχει ενεργοποιηση της υπηρεσιας 4G απο τον παροχο ομως στην συσκευη δεν εμφανιζει το 4G αλλα το σημα Η+ που ειναι 3G.θα ηθελα λοιπον να μαθω αν υπαρχουν 2 μοντελα sm-9005?? η συμβαινει κατι αλλο???το πηγα και στην SMARTEC οπου ειναι το service και τους ρωτησα αν μπορω να το αναβαμισω γιατι δεν δειχνει την επιλογη LTE και μου ειπαν οτι σε αυτο το τηλ δεν γινεται. μπορει καποιος να μου απαντησει αν ξερει τι ακριβως γινεται??ευχαριστω για τον χρονο σας και καλη συνεχεια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
protsimer Δημ. June 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2015 @periklis7 1. Έχεις την τελευταία sim της Wind? Αν όχι, δεν θα σου βγάλει ποτέ την επιλογή LTE 2. Είσαι σε Android 4.4 ή 5.0? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
periklis7 Δημ. June 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2015 ναι εχω την τελευταια sim της wind.και το android μου ειναι 4.4.2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
periklis7 Δημ. June 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2015 απο ενα γρηγορο ψαξιμο διαπιστωσα οτι υπαρχουν 2 μοντελα.ενα με 1.9 MHZ και ενα με 2.3.υπαρχει καποιος τροπος να μαθω πιο απο τα δυο ειναι το δικο μου??υπαρχει καποια πληροφορια που μπορει να δειχνει η συσκευη??? ----- προσθήκη μηνύματος 11 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- καμια βοηθεια κανεις??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. June 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2015 (edited) απο ενα γρηγορο ψαξιμο διαπιστωσα οτι υπαρχουν 2 μοντελα.ενα με 1.9 MHZ και ενα με 2.3.υπαρχει καποιος τροπος να μαθω πιο απο τα δυο ειναι το δικο μου??υπαρχει καποια πληροφορια που μπορει να δειχνει η συσκευη??? ----- προσθήκη μηνύματος 11 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- καμια βοηθεια κανεις??? Κατέβασε το phone info από το store και θα μάθεις τα πάντα για την συσκευή σου. Edited June 12, 2015 by truckman Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
periklis7 Δημ. June 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2015 την εχω την εφαρμογη αλλα δεν αναφερει αν η συσκευη ειναι 1.9 η 2.3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
note_takias Δημ. June 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2015 την εχω την εφαρμογη αλλα δεν αναφερει αν η συσκευη ειναι 1.9 η 2.3 Κατέβασε την εφαρμογή CPU-Z και δες τα χαρακτηριστικά του κινητού σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
periklis7 Δημ. June 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2015 σε ευχαριστω για την ανταποκριση σου.μηπως γνωριζεις να μου πεις και για το πρωτο θεμα που αφορα το LTE??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
note_takias Δημ. June 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2015 σε ευχαριστω για την ανταποκριση σου.μηπως γνωριζεις να μου πεις και για το πρωτο θεμα που αφορα το LTE??? Για το θέμα του Lte θα ρωτήσεις στη wind που έχεις το συμβόλαιο σου.Το λειτουργικό του τηλεφώνου σου βγάζει τις συγκεκριμένες ρυθμίσεις με βάση το πάροχο που έχεις οπότε πιστεύω οτι το πρόβλημα οφείλεται στη wind και όχι στο κινητό σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
periklis7 Δημ. June 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2015 Για το θέμα του Lte θα ρωτήσεις στη wind που έχεις το συμβόλαιο σου.Το λειτουργικό του τηλεφώνου σου βγάζει τις συγκεκριμένες ρυθμίσεις με βάση το πάροχο που έχεις οπότε πιστεύω οτι το πρόβλημα οφείλεται στη wind και όχι στο κινητό σου. για να καταλαβω.....αν για παραδειγμα ειχα cosmote(που ηταν και η πρωτη εταιρεια στο 4G) οι ρυθμισεις θα ηταν διαφορετικες???θα υπηρχε δηλαδη η lte??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
note_takias Δημ. June 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2015 (edited) για να καταλαβω.....αν για παραδειγμα ειχα cosmote(που ηταν και η πρωτη εταιρεια στο 4G) οι ρυθμισεις θα ηταν διαφορετικες???θα υπηρχε δηλαδη η lte??? Δε ξέρω ακριβώς τι ισχύει για τα συμβόλαια,αν δηλαδή πρέπει να ζητήσεις απο το πάροχο να σου ενεργοποιήσει το 4g.Εγώ εχω κάρτα cosmote και δεν είχα ποτέ πρόβλημα στις ρυθμίσεις.Κάνε ένα τηλέφωνο στη wind για σίγουρα γιατί αποκλείεται να μην υποστηρίζει η συσκευή σου 4g.Επίσης ένας άλλος λόγος είναι εάν η κάρτα sim σου είναι παλιά και χρειάζεσαι καινούργια που να υποστηρίζει 4g.Όλες τις απορείες σου θα στις λύσει ο πάροχος. Edited June 1, 2015 by note_takias Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts