Jump to content

Samsung Galaxy Note 3 (SM-N9005)

StratosGR
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Κανε ενα συνχρονισμο με το google account σου

Εχω κινητο Motorola....αυτο με την κεραια το καπακι και τα πρασινα γραμματα.Ναι αυτο που ζυγιζει 24Κg

Σταθερο FTTH 200Mbps

Ρε παιδια αν κανουμε επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων πως επαναφερουμε σημειωσεις που εχουμε στο snote και σε αλλες εφαρμογες?

Γενικά αντιγραφο απο αυτα που έχουμε. Δεν ειμαι root.

Για να μην κλαις, του snote κανε τα pdf και περνα τα στην εξωτερικη. Τα υπολοιπα, αν μιλας για notes μόνο, κάπως θα κάνουν κι αυτα. Το google backup και τα cloud γενικα καλο θα ειναι να εισαι σιγουρος για το πως δουλευουν και τι αντιγραφα κρατανε.

Xiaomi Mi Air 13.3 W10

Samsung Galaxy Note 9 Stock Android 10

Ενα θα σας πω!

Δειτε τη νέα σειρά της Marvel, Daredevil, υπάρχει κάτι που θα λατρέψετε!

Xiaomi Mi Air 13.3 W10

Σήμερα έκανα κ γω το note μου σε lollipop(έκανα κ πριν κ μετά το hard reset που λέτε, προσπαθούσα με ota αλλά στο τέλος έβγαζε σφάλμα κ το έκανα με το kies τελικά).. Δεν μπορώ να πω πως τρελάθηκα, τρώει κάτι κολληματάκια, την φώτο που βάζω για φόντο στο ξεκλείδωμα οθόνης την βγάζει παραμορφωμένη, στο ημερολόγιο δεν βγάζει τις γιορτές. θα δείξει!

Καλησπέρα σας. Έκανα πρόσφατα την αναβάθμιση σε lolipop και έχω το εξής θέμα. Ο ήχος κλήσης πέφτει από μόνος του με αποτέλεσμα να μην ακούω τις κλήσεις. Έχει συμβεί σε κανέναν άλλο αυτό?

Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500

samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram

LeEco le max 2 x820 6/64gb

Xiaomi mi mix 2s 6/64

Xiaomi mi 9t pro 6/128

Poco F4 8/256

Vivo x80 Pro

Καλησπέρα σας. Έκανα πρόσφατα την αναβάθμιση σε lolipop και έχω το εξής θέμα. Ο ήχος κλήσης πέφτει από μόνος του με αποτέλεσμα να μην ακούω τις κλήσεις. Έχει συμβεί σε κανέναν άλλο αυτό?

Απενεργοποιησε την αύξηση έντασης στην τσέπη.

Xiaomi Mi Air 13.3 W10

Γεια σας,

Σχετικα με την Lolipop και με την μεχρι τωρα εμπειρια μου εχω να πω τα εξης:

Εχω Ιταλικο note 3 και εβαλα με Odin την Πολvνικη εκδοση (XEO) σχεδον απο την πρωτη στιγμη που κυκλοφορησε.. Προσφατα εβαλα και την Ιταλικη. Μπορει το τηλ. να ειναι πιο γρηγορο (τουλαχιστον στο Antutu..), καποια μενου πιο ομορφα και αλλες λεπτομεριες.. ΑΛΛΑ.... Τεραστιο προβλημα με το bluetooth.. Ποτε δεν δουλεψε σωστα.. Και συγκεκριμενα το τηλ. "κολλουσε" με την εκαστοτε αντιστοιχισμενη συσκευη και ενω απομακρυνοσουν και η συνδεση διακοπτοταν το τηλεφωνο εξακολοθουσε να "δειχνει" συνδεδεμενο με αποτελεσμα να πρεπει να κανεις αποσυνδεση και ξανα συνδεση.. Αυτη τη λυση ειχα βρει αφου φυσικα εβλεπα οτι σε μια εισερχομενη κληση δεν μπορουσα να απαντησω.

Χρησιμοποιω μονιμα ακουστικο bluetooth καθως και το Gear 2 Neo.. Μου ειχαν σπασει κυριολεκτικα τα νευρα....:mad:

Οσπου πριν λιγες μερες και μετα απο πολυ υπομονη πηρα την αποφαση να γυρισω στην 4.4.2 (ηταν ευκολο τελικα..) παλι με Odin. Τωρα ολα δουλευουν ρολοι!! :)

Οποτε υπομονη για την 5.1 και αφου επιβεβεαιωθει η σωστη λειτουργια του Bluetooth...

υ.γ. Η πλακα ειναι οτι βαζοντας την Ιταλικη 4.4.2 και οση ωρα εστηνα παλι το τηλ. απο την αρχη μου εβγαλε καποια στιγμη να κανω καποια αναβαθμιση οπως συχνα συμβαινει.. Την εκανα αν και μου φανηκε λιγο μεγαλη.. Και αφου τελειωσα με το στησιμο του τηλεφωνου και εκανα την αναβαθμιση αρχισαν παλι τα κολληματα του bluetooth.... Και φυσικα ξαναειχα βαλει την Lolipop (OTA Update)... :blink:

Φτου κι απο την αρχη λοιπον φλασαρισμα την 4.4.2 και φυσικα ακυρωση του Update που το τηλ. ηθελε ζορι και καλα να μου ξαναπερασει...

Γεια σας,

Σχετικα με την Lolipop και με την μεχρι τωρα εμπειρια μου εχω να πω τα εξης:

Εχω Ιταλικο note 3 και εβαλα με Odin την Πολvνικη εκδοση (XEO) σχεδον απο την πρωτη στιγμη που κυκλοφορησε.. Προσφατα εβαλα και την Ιταλικη. Μπορει το τηλ. να ειναι πιο γρηγορο (τουλαχιστον στο Antutu..), καποια μενου πιο ομορφα και αλλες λεπτομεριες.. ΑΛΛΑ.... Τεραστιο προβλημα με το bluetooth.. Ποτε δεν δουλεψε σωστα.. Και συγκεκριμενα το τηλ. "κολλουσε" με την εκαστοτε αντιστοιχισμενη συσκευη και ενω απομακρυνοσουν και η συνδεση διακοπτοταν το τηλεφωνο εξακολοθουσε να "δειχνει" συνδεδεμενο με αποτελεσμα να πρεπει να κανεις αποσυνδεση και ξανα συνδεση.. Αυτη τη λυση ειχα βρει αφου φυσικα εβλεπα οτι σε μια εισερχομενη κληση δεν μπορουσα να απαντησω.

Χρησιμοποιω μονιμα ακουστικο bluetooth καθως και το Gear 2 Neo.. Μου ειχαν σπασει κυριολεκτικα τα νευρα....:mad:

Οσπου πριν λιγες μερες και μετα απο πολυ υπομονη πηρα την αποφαση να γυρισω στην 4.4.2 (ηταν ευκολο τελικα..) παλι με Odin. Τωρα ολα δουλευουν ρολοι!! :)

Οποτε υπομονη για την 5.1 και αφου επιβεβεαιωθει η σωστη λειτουργια του Bluetooth...

υ.γ. Η πλακα ειναι οτι βαζοντας την Ιταλικη 4.4.2 και οση ωρα εστηνα παλι το τηλ. απο την αρχη μου εβγαλε καποια στιγμη να κανω καποια αναβαθμιση οπως συχνα συμβαινει.. Την εκανα αν και μου φανηκε λιγο μεγαλη.. Και αφου τελειωσα με το στησιμο του τηλεφωνου και εκανα την αναβαθμιση αρχισαν παλι τα κολληματα του bluetooth.... Και φυσικα ξαναειχα βαλει την Lolipop (OTA Update)... :blink:

Φτου κι απο την αρχη λοιπον φλασαρισμα την 4.4.2 και φυσικα ακυρωση του Update που το τηλ. ηθελε ζορι και καλα να μου ξαναπερασει...

Το πρόβλημα με το bt που αναφέρεις είναι ένα γνωστό πρόβλημα στην lolipop, που έχει επισημανθεί αρκετές φορές εδώ μέσα. Η αιτία είναι το κερνελ που φοράνε όλες οι lolipop rom εκτός από την βραζιλιανικη που έχει διαφορετικό. Θα μπορούσες να φλασαρεις την βραζιλιανικη ρομ μέσω odin, η μόνο το βραζιλιάνικο κερνελ αν είσαι root και έχεις custom recovery. Θα μπορούσες να δοκιμάσεις και μια εφαρμογή από το play store για την οποία όσοι χρησιμοποιούν bt μιλάνε με καλά λόγια. Αλλά αφού γύρισες στην kit kat, όλα αυτά δεν σε ενδιαφέρουν μάλλον. :)

Απενεργοποιησε την αύξηση έντασης στην τσέπη.

Οκ Ευχαριστώ. Τυχαία βρήκα και κάπου αλλού αυτή τη λύση και το εχω δοκιμάσει ήδη.

Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500

samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram

LeEco le max 2 x820 6/64gb

Xiaomi mi mix 2s 6/64

Xiaomi mi 9t pro 6/128

Poco F4 8/256

Vivo x80 Pro

Το πρόβλημα με το bt που αναφέρεις είναι ένα γνωστό πρόβλημα στην lolipop, που έχει επισημανθεί αρκετές φορές εδώ μέσα. Η αιτία είναι το κερνελ που φοράνε όλες οι lolipop rom εκτός από την βραζιλιανικη που έχει διαφορετικό. Θα μπορούσες να φλασαρεις την βραζιλιανικη ρομ μέσω odin, η μόνο το βραζιλιάνικο κερνελ αν είσαι root και έχεις custom recovery. Θα μπορούσες να δοκιμάσεις και μια εφαρμογή από το play store για την οποία όσοι χρησιμοποιούν bt μιλάνε με καλά λόγια. Αλλά αφού γύρισες στην kit kat, όλα αυτά δεν σε ενδιαφέρουν μάλλον. :)

Γεια χαρα.

Δεν ηξερα για τη Βραζιλιανικη rom.. Root δεν εχω κανει οποτε δεν επαιζε μονο ο kernel.. Την εφαρμογη του bluetooth που λες την ειχα βαλει αλλα δεν το εψαξα αρκετα μαλλον...

Η αληθεια ειναι ομως οτι τωρα 2 μερες δεν μου λειπει καθολου η lolipop! Χαιρομαι οτι το τηλ. δουλευει τελεια οποτε μαλλον θα παραμεινω εδω μεχρι την επομενη εκδοση..

Σ' ευχαριστω παντως για τις πληροφοριες! :happy:

Σε ποια εφαρμογή αναφέρεσαι φίλε μου;

Σε ποια εφαρμογή αναφέρεσαι φίλε μου;

Σ'αυτήν εδώ.

Δεν χρησιμοποιώ το bt για να την τσεκάρω, αλλά σε πολλούς έλυσε το πρόβλημα.

Καλησπέρα παιδιά Και χρόνια πολλά. Μια σύντομη ερώτηση θα ήθελα να κάνω. Πρόσφατα Το Κινητό αναβαθμίστηκε στην lollipop Θα ήθελα να σας ρωτήσω πλέον n Κύλιση με την Κίνηση Του κεφαλιού στα email δεν ύπαρχει;

Εχω προβλημα με το πενάκι, δεν εμφανίζει το air command οταν παταω το πλαινό κουμπάκι ενώ εμφανίζεται το ίχνος από την μύτη του πάνω στην οθόνη, ειμαι με λολλιποπ ελληνική, knox 0x1.Υπάρχει περίπτωση να έχω απενεργοποιησει κάποια ιδιότητα της πένας με το greenify η κάποια ρύθμιση ας πούμε, και να μην το εχω καταλάβει? εχει κανείς υπόψιν του κάτι σχετικό?
samsung galaxy tab s 10.5 lte, nokia lumia 730, lenovo vibe shot, nokia lumia 930, motorola moto x style, iphone 6s plus, samsung note 9, iphone xs max...

Εχω προβλημα με το πενάκι, δεν εμφανίζει το air command οταν παταω το πλαινό κουμπάκι ενώ εμφανίζεται το ίχνος από την μύτη του πάνω στην οθόνη, ειμαι με λολλιποπ ελληνική, knox 0x1.Υπάρχει περίπτωση να έχω απενεργοποιησει κάποια ιδιότητα της πένας με το greenify η κάποια ρύθμιση ας πούμε, και να μην το εχω καταλάβει? εχει κανείς υπόψιν του κάτι σχετικό?

ρυθμίσεις - εργαλεία - εντολή χωρίς επαφή να είναι ενεργ.

Στέφανος

Παιδες καλημερα!Μετα απο καιρο ξαναγυρισα σε Note 3!Και δε μετανοιωνω καθολου!Θελω να μου λυσετε μια δυο αποριες αν θελετε και μπορειτε.1)Το τηλ.ειναι Ιταλικο και φοραει την επισημη Ιταλικη 5.0 Lollipop.Εχω ομως ακουσει καλα λογια και για τη Πολωνικη.Αν τη βαλω μεσω οντιν να τη δοκιμασω,αξιζει?Χωρις βεβαια να γραψει ο κνοξ.Και 2)Ξαφνικα η καμερα μου εβγαζε μνμ σφαλματος και εκλεινε.Ομως,επειδη διαβασα καπου εδω οτι κατα μεγαλο ποσοστο φταιει το viber γι αυτο-το οποιο και ειχα-το απεγκατεστησα και η καμερα πλεον δουλευει!!Οποτε μαλλον αυτο εφταιγε ετσι?

Apple iPhone 15 Pro Max 256 Gb, Samsung Galaxy S24 Ultra 512 Gb

Παιδες καλημερα!Μετα απο καιρο ξαναγυρισα σε Note 3!Και δε μετανοιωνω καθολου!Θελω να μου λυσετε μια δυο αποριες αν θελετε και μπορειτε.1)Το τηλ.ειναι Ιταλικο και φοραει την επισημη Ιταλικη 5.0 Lollipop.Εχω ομως ακουσει καλα λογια και για τη Πολωνικη.Αν τη βαλω μεσω οντιν να τη δοκιμασω,αξιζει?Χωρις βεβαια να γραψει ο κνοξ.Και 2)Ξαφνικα η καμερα μου εβγαζε μνμ σφαλματος και εκλεινε.Ομως,επειδη διαβασα καπου εδω οτι κατα μεγαλο ποσοστο φταιει το viber γι αυτο-το οποιο και ειχα-το απεγκατεστησα και η καμερα πλεον δουλευει!!Οποτε μαλλον αυτο εφταιγε ετσι?

Δε χρειάζεται να πας σε άλλη, λολιποπ. Μια χαρα είσαι. Ο knox δε γράφει σε official firmwares(ok 99% των περιπτώσεων, πρόσφατα ενας, μονο, φιλος εδω ανεφερε οτι εγραψε).

Αν ξαναεμφανιστει το πρόβλημα σου, κανε εκκαθάριση δεδομενων σε οσες εφαρμογες εχουν εικονιδιο την καμερα, απο τη διαχείριση εφαρμογών > ολα. Μετα επανεκκίνηση, πληρη φόρτιση και τσεκαρε το αν ειναι οκ.

Xiaomi Mi Air 13.3 W10

1) Η Ιταλική και η Πολωνική ίδιες είναι οπότε δεν χρειάζεται να την αλλάξεις. Απλώς η Πολωνική ήταν η πρώτη που βγήκε και γι'αυτό έβλεπες να μιλάμε πολύ γι'αυτή. :)

2) Ναι το viber δημιουργεί μερικές φορές προβλήματα στην κάμερα.. Δεν το χρησμοποιώ, αλλά ίσως αν βρεις τη σωστή έκδοση να μην έχεις τέτοια προβλήματα.

• The title was changed to Samsung Galaxy Note 3 (SM-N9005)