Jump to content

Samsung Galaxy Note 3 (SM-N9005)

StratosGR
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

3 μερες τωρα με λολιποπ, κανενα θεμα μεχρι στιγμης. Μεγαλη αλλαγη η ρομ εδωσε νεα πνοη στο κινητο. Αναβαθμιση ΟΤΑ σε ελληνικο unbranded. Ελεγα να παω στο 4 αλλά μαλλον θα παραμεινω εδω προς το παρον. Με το hard reset που εκανα μου φαινεται και καλυτερη η μπαταρια του.

3 μερες τωρα με λολιποπ, κανενα θεμα μεχρι στιγμης. Μεγαλη αλλαγη η ρομ εδωσε νεα πνοη στο κινητο. Αναβαθμιση ΟΤΑ σε ελληνικο unbranded. Ελεγα να παω στο 4 αλλά μαλλον θα παραμεινω εδω προς το παρον. Με το hard reset που εκανα μου φαινεται και καλυτερη η μπαταρια του.

Τώρα που πολλά features του note 4 ήρθαν και στο 3, δεν νομίζω ότι οι διαφορές είναι μεγάλες και δεν νομίζω ότι αξίζει η μετάβαση (εκτός αν περισσεύουν τα χρήματα). Μια και καλή στο note 5 που απ'ότι φαίνεται θα είναι 64bit και μια ανώτερη κατηγορία σίγουρα. :)

Τώρα που πολλά features του note 4 ήρθαν και στο 3, δεν νομίζω ότι οι διαφορές είναι μεγάλες και δεν νομίζω ότι αξίζει η μετάβαση (εκτός αν περισσεύουν τα χρήματα). Μια και καλή στο note 5 που απ'ότι φαίνεται θα είναι 64bit και μια ανώτερη κατηγορία σίγουρα. :)

Συμφωνώ ότι δεν αξίζει τα χρήματα η συγκεκριμένη αναβάθμιση... Από την άλλη και σε ότι αφορά τη Lollipop βλέπω ότι οι περισσότεροι έχετε το ένα ή το άλλο πρόβλημα μετά την αναβάθμιση. Αν και παλαιότερα πορωμένος με άμεσες αναβαθμίσεις μου φαίνεται ότι θα περιμένω ακόμα μέχρι να βγει κάτι σταθερότερο και ιδανικά η 5.1. Οι παρούσες μου μοιάζουν beta εκδόσεις.

Σε σχέση με το Note 5, ελπίζω να μην επαληθευθούν οι αναφορές για οθόνη 5.9-6 ιντσών. Θα είναι τραγικό λάθος, το τηλέφωνο είναι ήδη πολύ μεγάλο, μεγαλύτερο γίνεται απλά δύσχρηστο. Μου αρέσει πολύ το Note 3 σε σχέση με τα χαρακτηριστικά του και το πενάκι του, αλλά το μέγεθός του είναι οριακά ανεκτό για μένα.

Γιάννης

Σε σχέση με το Note 5, ελπίζω να μην επαληθευθούν οι αναφορές για οθόνη 5.9-6 ιντσών. Θα είναι τραγικό λάθος, το τηλέφωνο είναι ήδη πολύ μεγάλο, μεγαλύτερο γίνεται απλά δύσχρηστο. Μου αρέσει πολύ το Note 3 σε σχέση με τα χαρακτηριστικά του και το πενάκι του, αλλά το μέγεθός του είναι οριακά ανεκτό για μένα.

Κάτι μου λέει ότι τελικά θα είναι 6 ίντσες (μετά το nexus 6). Εντάξει μέχρι τις 6 ιντσες, δεδομένου ότι υπάρχει και το πενάκι, ανεκτό είναι. :)

Εγώ το μόνο αρνητικό στη lollipop που έχω παρατηρήσει, είναι η αστάθεια του Bloutooth. Χάνει τη σύνδεση με το Gear 2 αρκετά συχνά...

Εγώ το μόνο αρνητικό στη lollipop που έχω παρατηρήσει, είναι η αστάθεια του Bloutooth. Χάνει τη σύνδεση με το Gear 2 αρκετά συχνά...
Υπομονή για το επόμενο update με τον νεότερο κέρνελ (εκτός αν είσαι ρούτ, οπότε να σου πώ να τον περάσεις απο τώρα και το πρόβλημα του bt θα γίνει παρελθόν).

Όχι δεν είμαι ρουτ. Η αλήθεια είναι ότι δε βιάζομαι καθόλου. Θα περιμένω να έρθει το επίσημο.

Ξέρει κάποιος τι είναι το σφάλμα 944 στο play store δεν μπορώ ούτε να κατεβάσω ούτε να κάνω ενημέρωση εφαρμογών! επίσης εκκαθάριση δεδομένων εφαρμογής play store!
Μετά την εκκαθάριση έκανες επανεκκίνηση ?

Αν και δεν χρησιμοποιώ το bluetooth, έχω ακούσει καλά λόγια γι'αυτήν εδώ την εφαρμογή, από ανθρώπους που είχαν πρόβλημα.

H έξυπνη επιλογή S-Pen δε δουλεύει με τους browser?

Σε μένα δουλεύει με chrome. Τι ακριβώς δεν σου δουλεύει;

Αν είσαι σε aryamod έχε υπ'όψιν σου ότι από προεπιλογή είναι ενεργοποιημένη η εξοικονόμηση ενέργειας. Καλό είναι να την απενεργοποιήσεις από τον πίνακα ειδοποιήσεων, εκτός και αν την χρειάζεσαι.

Edited by kouros17

Στον dolphin που δοκίμασα και στον στοκ, δε βρίσκει κείμενο. Στην αρχική του launcher, το δοκίμασα στο ρολόι πάνω κι εβγαλε το Τ.

edit: στον firefox δουλεύει.

Edit2: @kouros σχόλιο 10880, το δοκίμασα, οπως λες, δε δουλεύει σε αυτούς τους δύο browser.

Edited by konstantinos7

Xiaomi Mi Air 13.3 W10

Samsung Galaxy Note 9 Stock Android 10

Καλησπέρα παιδιά. Κι εγώ έκανα το Hard reset και πέρασα την 5αρα σε Lollipop και όλα μια χαρά. Το κινητό πάει σφαίρα και έχει μια χαρά αυτονομία. Ξέρετε αν υπάρχει επιλογή για αλλαγή χρήστη όπως στα nexus? Επίσης η ονειροποληση ξέρετε τι κάνει; την ενεργοποίησα αλλά δεν είδα κάτι. Ευχαριστω.

Samsung Galaxy Note 20 Ultra

HP Notebook db1019nv

Samsung Galaxy Tab S6

Samsung Galaxy Gear S3 Frontier

Samsung Galaxy Buds +

Στον dolphin που δοκίμασα και στον στοκ, δε βρίσκει κείμενο. Στην αρχική του launcher, το δοκίμασα στο ρολόι πάνω κι εβγαλε το Τ.

edit: στον firefox δουλεύει.

Δεν έχω πρόβλημα. Όταν επιλέξεις το πλαίσιο του κειμένου, πίεσε απαλά με το πενακι μια φορά το πλαίσιο ώστε να σου βγάλει το T, αν δεν στο βγάζει αμέσως.

Στην lollipop υπάρχει ηχογράφηση κλήσης ;

Το Bluetooth δουλεύει σωστά ή κάνει connect disconnect ;

Οποιος γνωρίζει ας απαντήσει παρακαλώ...

Οποιος γνωρίζει ας απαντήσει παρακαλώ...

Αν ανατρεξεις 2-3 σελιδες πισω θα απαντηθουν οι ερωτησεις σου.

Wise men talk because they have something to say; fools, because they have to say something.

Ποτέ μην λογομαχείς με έναν βλάκα ... θα σε ρίξει στο επίπεδό του και θα σε νικήσει λόγο εμπειρίας.

Καλημερα !! Έπεσε η συσκευή του αδερφού μου και έσπασε η οθόνη .. :( γνωρίζει κάποιος που μπορούμε να την φτιάξουμε χωρις μεγάλο κόστος ; :o Edited by mmaria_82

Καντε μου μια χαρη οσοι ειστε πλεον με lollipop..πατηστε παρατεταμενα το home button και μετα το δεξι x για να "διωξουμε"τις εφαρμογες...σας αργει???

Εχω κινητο Motorola....αυτο με την κεραια το καπακι και τα πρασινα γραμματα.Ναι αυτο που ζυγιζει 24Κg

Σταθερο FTTH 200Mbps

Καντε μου μια χαρη οσοι ειστε πλεον με lollipop..πατηστε παρατεταμενα το home button και μετα το δεξι x για να "διωξουμε"τις εφαρμογες...σας αργει???

Ναι το κάνει. Και ιδικά αν έχεις ώρες να το κάνεις, αργεί. Εμένα πχ τώρα που το δοκίμασα έκανε σχεδόν 4 δευτερόλεπτα. Στη συνέχεια που άνοιξα μερικές και το ξανά έκανα το έκανε σχεδόν αμέσως.:(

Ναι το κάνει. Και ιδικά αν έχεις ώρες να το κάνεις, αργεί. Εμένα πχ τώρα που το δοκίμασα έκανε σχεδόν 4 δευτερόλεπτα. Στη συνέχεια που άνοιξα μερικές και το ξανά έκανα το έκανε σχεδόν αμέσως.:(
Δεν υπάρχει λόγος να κλείνετε τις εφαρμογές αυτό το κάναμε κάποτε στα wm.

Το Android ρυθμίζει από μόνο του την μνήμη του τηλεφώνου και δεν υπάρχει θέμα .

Ιδικά σε εμάς που την έχουμε άφθονη μην ανησυχείτε για αυτό.

Δεν αναφερομουν στο αυτο θεμα που λες στην ουσια

Εχω κινητο Motorola....αυτο με την κεραια το καπακι και τα πρασινα γραμματα.Ναι αυτο που ζυγιζει 24Κg

Σταθερο FTTH 200Mbps

Αυτό που κατάλαβα είναι ότι ο φίλος πιο πάνω θέλει να δει αν αργεί μόνο το δικό του στο κλείσιμο των εφαρμογών και όχι στο αν πρέπει να τις κλείνουμε.

Ακριβως...αναφερομουν στον χρονο αποκρισης κλεισιματος των εφαρμογων...

Χρονια πολλα παιδια

Σταθερο FTTH 200Mbps

Παιδιά καλησπέρα ξανά. Έχω ένα μεγάλο θέμα με το κινητό. Μετά την έλευση του 5 δεν εχώ σήμα δικτύου. Χθες για παράδειγμα έστειλα σε φίλο 4 το μεσημέρι μήνυμα γραπτό και μέχρι τις 9 που το είδα δεν είχε πάει. Επίσης από χθες οι κλήσεις όταν με καλούν έρχονται σαν μήνυμα και τους λέει ότι έχω το τηλ κλειστό ενώ είναι ανοιχτό κανονικά. και τα μηνύματα επίσης δεν πάνε όταν τα στέλνω εκτός ελάχιστων περιπτώσεων. Έβαλα το 5 την Κυριακή με επαναφορά εργοστασιακων και επίσης από 4g το πήγα σε 3g και μετά σε 2g αλλά πάλι το πρόβλημα επιμένει. Τι κάνω;

Υγ. Παιδιά false alarm. Τελικά δε φταίει το κινητό. Μίλησα με την εταιρία και μου είπε ότι έχει σημαντικό πρόβλημα στην περιοχή μου (Αγρίνιο) και ότι θα επιληφθουν του θέματος. Ευχαριστω. Καλο μεσημέρι

Edited by hayatEvo9

Samsung Galaxy Note 20 Ultra

HP Notebook db1019nv

Samsung Galaxy Tab S6

Samsung Galaxy Gear S3 Frontier

Samsung Galaxy Buds +

Όντως το πρόβλημα με το χαμήλωμα της έντασης λύθηκε με την απενεργοποίηση της επιλογής για την τσέπη.

Σε γενικές γραμμές πολύ ευχάριστημενος με τη δεύτερη πολωνική lollipop. Ούτε κολλήματα ούτε προβλήματα. Και η μπαταρία στο θεό. Έκανα και το απαραίτητο root και πλέον περιμένουμε την 5.1. Ή να πέσει η τιμή στο 4 και το nexus 6.

• The title was changed to Samsung Galaxy Note 3 (SM-N9005)