Jump to content

Samsung Galaxy Note 3 (SM-N9005)

StratosGR
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδια καλημερα. Εχει παρατηρησει καποιος με Lolipop σχετικα με την ενταση κλησης του ηχου οτι χαμηλωνει μονη της;
Με Πολωνική και δεν έχω κανένα πρόβλημα.Να υποθέσω ότι έχετε κάνει hard reset?

Η αλήθεια είναι ότι μετά την εγκατάσταση δεν έκανα. Τώρα θα περιμένω να βγει κάποια με τον νεότερο κέρνελ για το στήσω από την αρχή. Και κάτι άλλο . Για τσεκάρετε αν κανει και σε εσας κάτι που παρατήρησα πριν λίγο. Στον tw όταν κρατήσω παρατεταμένα ενα widget και μου βγάλει το κίτρινο πλαίσιο για να του αλλάξω μέγεθος, πατώντας το αριστερό capacitive πλήκτρο και επιλέγοντας ρυθμίσεις, κρασαρει ο tw.

gf768 ->s25 -> sl45 ->T68i ->sx1 ->N72 ->N81 ->OMNIA2 ->SGS3 ->note3

καλημερα.μιας και ηρθε στο ελληνικο νοτε 3 η εκδοση του λολλιποπ,την οποια μολις τσεκαρα,θα ηθελα να βαλετε ενα οδηγο εγκαταστασης της.
Ζητείται προίκα χωρίς νύφη για σοβαρό σκοπό…:wink:

καλημερα.μιας και ηρθε στο ελληνικο νοτε 3 η εκδοση του λολλιποπ,την οποια μολις τσεκαρα,θα ηθελα να βαλετε ενα οδηγο εγκαταστασης της.
http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=412759

Μπορω να βάλω την ελληνική σε γερμανικό ή θα γράψει ο Knox?
http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=412552

Η αλήθεια είναι ότι μετά την εγκατάσταση δεν έκανα. Τώρα θα περιμένω να βγει κάποια με τον νεότερο κέρνελ για το στήσω από την αρχή. Και κάτι άλλο . Για τσεκάρετε αν κανει και σε εσας κάτι που παρατήρησα πριν λίγο. Στον tw όταν κρατήσω παρατεταμένα ενα widget και μου βγάλει το κίτρινο πλαίσιο για να του αλλάξω μέγεθος, πατώντας το αριστερό capacitive πλήκτρο και επιλέγοντας ρυθμίσεις, κρασαρει ο tw.

Με την ρουμανικη λολιποπ το κάνει και σε μένα. Χθες την πέρασα μέσω kies και έκανα επαναφορά και πριν και μετά την εγκατάσταση.

Απλώς... FAZER FZ6-S '04

Το διαβασα το αρθρο αλλα ειναι για μεσω οντιν και ρουτ κατα βαση.Εγω θελω να περασω την επισημη με το ''επισημη'' διαδικασια.Εαν καταλαβα καλα,κανω μπακ απ οτι εχω στο κινητο,μετα κανω εργοστασιακη επαναφορα?Βαζω την εκδοση του λολλιποπ και ξανακανω εργοστασιακη επαναφορα?Και υστερα επαναφορα δεδομενων?Σε αυτη χρειαζεται να ξανα εγκαταστησω κατι απο την αρχη,π.χ. στα παιχνιδια ξεκιναω απο εκει που βρισκομουν?

Καλησπέρα, έχω μια ερώτηση ίσως είναι χαζή, συγχωρέστε με... Υποθέτωντας ότι βάζω το lollipop μέσω Kies η OTA με αυτό που σερβίρει O provider (χωρίς odin) τότε το Hard reset δεν πρέπει να γίνει πριν το περάσεις? Αν κάνεις μετά το πέρασμα του lollipop factory reset Δε θα σε πάει στο 4.4 που είναι η έκδοση που είχε το κινητό όταν το αγόρασα?

Το διαβασα το αρθρο αλλα ειναι για μεσω οντιν και ρουτ κατα βαση.Εγω θελω να περασω την επισημη με το ''επισημη'' διαδικασια.Εαν καταλαβα καλα,κανω μπακ απ οτι εχω στο κινητο,μετα κανω εργοστασιακη επαναφορα?Βαζω την εκδοση του λολλιποπ και ξανακανω εργοστασιακη επαναφορα?Και υστερα επαναφορα δεδομενων?Σε αυτη χρειαζεται να ξανα εγκαταστησω κατι απο την αρχη,π.χ. στα παιχνιδια ξεκιναω απο εκει που βρισκομουν?

Έχεις μπερδέψει κάποια πράγματα. Η θα είσαι ρουτ και θα πάρεις backup με το titanium και μετά επαναφορά όλων των προγραμμάτων χωρίς εγκατάσταση ή δε θα είσαι ρουτ και θα πάρεις backup τις ρυθμίσεις που έχεις περάσει στα προγράμματα με το Helium. Σε αυτήν την περίπτωση μετά τις 2 επαναφορές θα κάνεις κανονικά τις εγκαταστάσεις των προγραμμάτων και μετά την επαναφορά των ρυθμίσεων. Εύκολο είναι. Κατά προτίμηση ανέβασε τις ρυθμίσεις σε cloud.

απλα θελω να περασω τη επισημη εκδοση λολλιποπ που μου ηρθε χωρις προβληματα και χωρις να χασω τιποτα απο το κινητο.δεν εχω και δεν με ενδιαφερει να κανω ρουτ.

Καλησπέρα, έχω μια ερώτηση ίσως είναι χαζή, συγχωρέστε με... Υποθέτωντας ότι βάζω το lollipop μέσω Kies η OTA με αυτό που σερβίρει O provider (χωρίς odin) τότε το Hard reset δεν πρέπει να γίνει πριν το περάσεις? Αν κάνεις μετά το πέρασμα του lollipop factory reset Δε θα σε πάει στο 4.4 που είναι η έκδοση που είχε το κινητό όταν το αγόρασα?
Kαλά είναι να γίνει επανφορά και πρίν και μετά το update και ΟΧΙ,με την επαναφορά δεν σε γυρίζει σε προηγούμενη έκδοση λογισμικού.

απλα θελω να περασω τη επισημη εκδοση λολλιποπ που μου ηρθε χωρις προβληματα και χωρις να χασω τιποτα απο το κινητο.δεν εχω και δεν με ενδιαφερει να κανω ρουτ.
Για να μην έχεις προβλήματα θα πρέπει να κάνεις επαναφορά εργοστασικών ρυθμίσεων όπως γράφω και πιο πάνω.Σε αυτή την περίπτωση θα διαγραφούν τα πάντα απο την συσκευή σου (εκτός απο τα αρχεία της εξωτερικής κάρτας μνήμης-αν έχεις), οπότε θα πρέπει να πάρεις αντίγραφα με τον τρόπο που σου λέει στο προηγούμενο πόστ ο @Hierophant.

Κατέβασε και εγκατέστησε την εφαρμογή Helium τόσο στον υπολογιστή σου όσο και στο τηλέφωνο. Δεν ξέρω αν η free έκδοση θα σε βολέψει μιας και εγώ την έχω αγοράσει.

Πάρε backup όλες τις ρυθμίσεις από τα προγράμματα που έχεις, και ανέβασε τα στο Dropbox. Έχει επιλογή. Προσοχή μην τις σώσεις μέσα στο τηλέφωνο γιατί θα σου σβηστούν με την επαναφορά, και επειδή δεν είναι google εφαρμογή δε μπορείς ούτε στην κάρτα μνήμης αν έχεις. Οπότε στο cloud υποχρεωτικά.

Σώσε φωτογραφίες και βίντεο.

Κανε επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων.

Κανε κανονικό setup και κατόπιν αναβάθμιση όπως νομίζεις εσύ. Εγώ έκανα εχτές μέσω kies γιατί είχε βγει η έκδοση για την ελληνική.

Κανε ξανά επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων.

Κανε εγκατάσταση όλων των προγραμμάτων, και μετά με το Helium κατέβασε τις ρυθμίσεις σου και κανε τες εγκατάσταση.

Αυτό ήταν. Τέλος.

Με την Ρουμάνικη έχω κι εγώ πρόβλημα με την ένταση του ήχου κλήσης που χαμηλώνει από μόνη της. Δεν έχω κάνει hard reset. Χάνω κλήσεις και το θεωρώ σημαντικό πρόβλημα. Υπάρχει κάποια λύση?

Για να καταλαβω...

εχετε την ενταση κλησης στο full για παραδειγμα. ξεκκιναει να χτυπαει σε max ενταση και ξαφνικα χαμηλωνει η ενταση απο μονη της?? Χαμηλωνει λιγο ή κλεινει?

προσωπικα με Πολωνικη δεν εχω τετοιο προβλημα.

Wise men talk because they have something to say; fools, because they have to say something.

Ποτέ μην λογομαχείς με έναν βλάκα ... θα σε ρίξει στο επίπεδό του και θα σε νικήσει λόγο εμπειρίας.

Εννοείται και hard reset και update bloatware απο odin.

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Για να καταλαβω...

εχετε την ενταση κλησης στο full για παραδειγμα. ξεκκιναει να χτυπαει σε max ενταση και ξαφνικα χαμηλωνει η ενταση απο μονη της?? Χαμηλωνει λιγο ή κλεινει?

προσωπικα με Πολωνικη δεν εχω τετοιο προβλημα.

Απλά χαμηλώνει , εκει που την εχω πανω απο την μεση , (χωρις να μπορώ να εντοπίσω μετα απο πια κινηση χαμηλώνει) ξαφνικά βρίσκεται ενα κλικ πάνω απο την δόνηση.

Καταρχήν ευχαριστώ πολύ στον Hierophant για την σαφέστατη απάντηση του στην προηγούμενη μου ερώτηση.

Κατά δεύτερον, στο δικό μου κινητό αγορασμένο από Cosmote και χωρίς να έχει πειραχτεί (ούτε rooted, ούτε flashed rom, του κουτιού που λένε), δεν βλέπω να έχει έρθει το lollipop ούτε μέσω OTA ούτε μέσω Kies3 που το συνέδεσα όπου μου λέει ότι έχω το latest firmware.

Χάνω κάτι? Έχει όντως βγει στην Ελλάδα?

Καταρχήν ευχαριστώ πολύ στον Hierophant για την σαφέστατη απάντηση του στην προηγούμενη μου ερώτηση.

Κατά δεύτερον, στο δικό μου κινητό αγορασμένο από Cosmote και χωρίς να έχει πειραχτεί (ούτε rooted, ούτε flashed rom, του κουτιού που λένε), δεν βλέπω να έχει έρθει το lollipop ούτε μέσω OTA ούτε μέσω Kies3 που το συνέδεσα όπου μου λέει ότι έχω το latest firmware.

Χάνω κάτι? Έχει όντως βγει στην Ελλάδα?

Έχει βγει για τα unbranded τηλέφωνα. Εσύ που είσαι branded θα πρέπει να περιμένεις λίγο. Όταν βγει, θα κάνεις τη διαδικασία που σου έγραψα. Φαντάζομαι θα την πάρεις και εσύ σύντομα.

Εγώ τη πέρασα χτες το βραδυ μέσο κίες, εκτος ότι παει πιο γρήγορα μου φαίνεται απίστευτη η μπαταρία από 72% χτες πριν λίγο πήγε στο 71% χάχα νόμιζα ότι κόλλησε

Παιδια εγω περασμενη την πολωνικη λολιποπ.Το τηλεφωνο μου ειναι γερμανικο.Αν περασω την ελληνικη θα δω διαφορα ή ειναι η ιδια?

η εφαρμογη helium μονο στη premium εκδοση κανει restore τις ρυθμισεις δυστηχως...οποτε καποιες τις ξαναεκανα απο την αρχη.οταν ανοιγω μια ιστοσελιδα μου την ανοιγει σε εκδοση για κινητα,πως μπορω να την ανοιξω σε κανονικη μορφη?παντως ενα αρνητικο για μενα το απεραντο λευκο....

Έχω το κινητό μου rootαρισμένο σε 4.4.2 χωρίς να έχει γράψει ο Knox. Το OTA δεν λειτουργεί, στο 26% έσκαγε και δεν γινόταν. Έβαλα το KIES και μου ανέφερε με τη μία το lolipop update. Στα warnings γράφει ότι αν είναι rooted η συσκευή μπορεί να μη δουλέψει το update. Ξέρει κανείς τι θα γίνει αν πάω να περάσω το firmware από το KIES? Δεν λέει να φάω την ώρα μου (και είναι 1,25 gb το update τρομάρα του) για να μου πει στο τέλος "ατυχήσατε" και να μείνω στην καλύτερη με νεύρα και στη χειρότερη με κινητό που χρειάζεται service.

Υπάρχει βέβαια και η επιλογή full wipe (το οποίο εικάζω ότι θα με ξερουτάρει) και KIES αλλά η αλήθεια είναι ότι βαριέμαι να το κάνω γιατί για να σας πω την αμαρτία μου ρε παιδιά, βαριέμαι να ξαναστήσω το κινητό και ελπίζω ότι η αναβάθμιση μέσω KIES θα μου κρατήσει προγράμματα και settings.

Τι με συμβουλεύετε;

Μαϊμούδαρχος

Έχω το κινητό μου rootαρισμένο σε 4.4.2 χωρίς να έχει γράψει ο Knox. Το OTA δεν λειτουργεί, στο 26% έσκαγε και δεν γινόταν. Έβαλα το KIES και μου ανέφερε με τη μία το lolipop update. Στα warnings γράφει ότι αν είναι rooted η συσκευή μπορεί να μη δουλέψει το update. Ξέρει κανείς τι θα γίνει αν πάω να περάσω το firmware από το KIES? Δεν λέει να φάω την ώρα μου (και είναι 1,25 gb το update τρομάρα του) για να μου πει στο τέλος "ατυχήσατε" και να μείνω στην καλύτερη με νεύρα και στη χειρότερη με κινητό που χρειάζεται service.

Υπάρχει βέβαια και η επιλογή full wipe (το οποίο εικάζω ότι θα με ξερουτάρει) και KIES αλλά η αλήθεια είναι ότι βαριέμαι να το κάνω γιατί για να σας πω την αμαρτία μου ρε παιδιά, βαριέμαι να ξαναστήσω το κινητό και ελπίζω ότι η αναβάθμιση μέσω KIES θα μου κρατήσει προγράμματα και settings.

Τι με συμβουλεύετε;

Απο την στιγμη που πας σε νεα εκδοση android το καλυτερο που εχεις να κανεις ειναι επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων ετσι κ αλλιως.

οποτε εξοπλισου με υπομονη και καντο για να εχεις και το κεφαλι σου ησυχο οτι ολα θα πανε καλα.

Wise men talk because they have something to say; fools, because they have to say something.

Ποτέ μην λογομαχείς με έναν βλάκα ... θα σε ρίξει στο επίπεδό του και θα σε νικήσει λόγο εμπειρίας.

• The title was changed to Samsung Galaxy Note 3 (SM-N9005)