Jump to content

Samsung Galaxy Note 3 (SM-N9005)

StratosGR
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

1) Ψάχνοντας για odid είδα ότι υπάρχει και το Odin3_v3.10.6 Χρησιμοποιούμε αυτό ή το Odin3_v3.09

2)Όταν λέτε hard reset πριν ή και μετά την εγκατάσταση με odid?

3)Όταν λέτε hard reset κάνουμε μόνο wipe data/factory reset ή κάνουμε και wipe cache partition?

Όποιος ξέρει με σιγουριά ας δώσει τα φώτα του

.

1) Odin 3.09.

2) Πριν και μετά την εγκατάσταση. Το σημαντικό είναι το πριν.

3) Κάνεις ότι έχεις μέσα από το τηλέφωνο και από το recovery. Φρόντισε μόνο για τα backup των εφαρμογών σου καθώς και των προσωπικών σου αρχείων από την εσωτερική κάρτα.

Δεν το πιστεύω! Βγήκε η Lollipop για τα ελληνικά Note 3 και για τα γερμανικά τίποτα ακόμη! Μάλλον θα είναι μέρος της διαπραγμάτευσης κι αυτό....:D:D:D καταφέραμε πρώτοι την αναβάθμιση!

Αλήθεια? Γιατί σε μένα βγάζει ότι όλες οι διαθέσιμες ενημερώσεις έχουν εγκατασταθεί. Μέσω OTA το κοίταξα...

Αλήθεια? Γιατί σε μένα βγάζει ότι όλες οι διαθέσιμες ενημερώσεις έχουν εγκατασταθεί. Μέσω OTA το κοίταξα...

Δοκίμασες με το kies; Στο sammobile πάντως δείχνει ότι έχει βγει!

Μήπως είσαι branded σε καμιά εταιρία?

Xiaomi Mi Air 13.3 W10

Samsung Galaxy Note 9 Stock Android 10

Μήπως είσαι branded σε καμιά εταιρία?

Μέσω KIES δεν έχω κοιτάξει ακόμα γιατί είμαι εκτός σπιτιού. Όχι δεν είναι branded το κινητό μου, από σκρουτζομάγαζο αγορασμένο. Μακάρι πάντως να την έχουμε πάρει.

Μέσω KIES δεν έχω κοιτάξει ακόμα γιατί είμαι εκτός σπιτιού. Όχι δεν είναι branded το κινητό μου, από σκρουτζομάγαζο αγορασμένο. Μακάρι πάντως να την έχουμε πάρει.

Έχεις το Ελληνικό? ΑΝ δεν είναι το ελληνικό και είναι άλλης χώρας είναι λογικό να μην εμφανίζανε ότι έχει βγει η Ελληνική lolipop στο κινητό σου.

Και στο δικό μου που είναι ΧΕΗ (HUNGARU) βλέπω ότι βγήκε 5.0 αλλά μέσω ΟΤΑ δεν μου έχει έρθει ακόμα.Θα δοκιμάσω μέσω KIES.

Έχεις το Ελληνικό? ΑΝ δεν είναι το ελληνικό και είναι άλλης χώρας είναι λογικό να μην εμφανίζανε ότι έχει βγει η Ελληνική lolipop στο κινητό σου.

[ATTACH]58314[/ATTACH]

Ελληνικό είναι. Θα δοκιμάσω στο σπίτι κ θα σας πω.

1) Odin 3.09.

2) Πριν και μετά την εγκατάσταση. Το σημαντικό είναι το πριν.

3) Κάνεις ότι έχεις μέσα από το τηλέφωνο και από το recovery. Φρόντισε μόνο για τα backup των εφαρμογών σου καθώς και των προσωπικών σου αρχείων από την εσωτερική κάρτα.

1) Δοκίμασε το 3.10.6 (το συνιστώ) είναι γρηγορότερο.

2) το πιο σημαντικό είναι το μετά, αν δεν το κάνεις έπαιξες κι έχασες ;) (μιλάω πάντα για εγκατάστασή official ρομ μέσω odin και όχι κάποιας custom από recovery)

Edited by truckman

Μήπως έχεις περάσει την τελευταία πολωνική? Αν ναι λογικά φταίει αυτό γιατι είναι ιδιο build. Το ιδιο θεμα έχει και η γυναίκα μου με ιταλική rom . Δοκιμασε με odin να την περάσεις. Ασε που θα κάτσει καλύτερα. Απο εδω την κατεβαζεις.

http://live.samsung-updates.com/index.php?device=SM-N9005

Edited by jrgr

Έχω γερμανικό με ρουτ χωρίς να γράψει ο knox. Μπορώ να περάσω ελληνική λολιποπ; πρλει7να προσέξω κάτι στην διαδικασία;

Ειστε σιγουροι οτι βγηκε για ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΟΤΕ?

Εχω κινητο Motorola....αυτο με την κεραια το καπακι και τα πρασινα γραμματα.Ναι αυτο που ζυγιζει 24Κg

Σταθερο FTTH 200Mbps

Οκ οποτε αναμονη

Εχω κινητο Motorola....αυτο με την κεραια το καπακι και τα πρασινα γραμματα.Ναι αυτο που ζυγιζει 24Κg

Σταθερο FTTH 200Mbps

Πιστεύω μέχρι τέλος της εβδομάδας θα την δώσουν σε περισσότερες χώρες. Εχθές το βράδυ που κοιτούσα τις αναβαθμίσεις και είδα ότι βγήκε για Ελλάδα δεν το πίστευα. Μου αρέσει που οι περισσότεροι κοιτούσαμε για γερμανικό, αγγλικό κτλ τηλέφωνο για να παίρνουμε πρώτοι τις αναβαθμίσεις!

Μου αρέσει που οι περισσότεροι κοιτούσαμε για γερμανικό, αγγλικό κτλ τηλέφωνο για να παίρνουμε πρώτοι τις αναβαθμίσεις!

Εμεις τουλαχιστον παλαιοτερα με τα S4 ναι

Σταθερο FTTH 200Mbps

συνηθως απο την στιγμη που δειχνει ο τι βγηκε ποσες μερες κανει για να την δωσουν;

Κάποιες χώρες μπορεί να την πάρουν και μετά από 1,5-2 μήνες

Εμεις τουλαχιστον παλαιοτερα με τα S4 ναι

Και στο S2 και στο S4, πάντα η Ελλάδα δεν ήταν από τις πρώτες στις αναβαθμίσεις! Λίγο υπομονή ακόμα και μπορεί να έχουμε κι οι υπόλοιποι lollipop μέχρι την Παρασκευή!!!

ωχ ναι....την κατσαμε την βαρκα.....ιταλικο note

Το ITV είναι ιταλικό !!!!! Για τσεκαρε το. http://live.samsung-updates.com/index.php?device=SM-N9005 .αντε και καλοφορετη

Παιδια καλημερα. Εχει παρατηρησει καποιος με Lolipop σχετικα με την ενταση κλησης του ηχου οτι χαμηλωνει μονη της;

Παιδια καλημερα. Εχει παρατηρησει καποιος με Lolipop σχετικα με την ενταση κλησης του ηχου οτι χαμηλωνει μονη της;

Ναι, εγώ με την πολωνική.

gf768 ->s25 -> sl45 ->T68i ->sx1 ->N72 ->N81 ->OMNIA2 ->SGS3 ->note3

• The title was changed to Samsung Galaxy Note 3 (SM-N9005)