Jump to content

Samsung Galaxy Note 3 (SM-N9005)

StratosGR
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδιά καλησπέρα. Σέ πολλούς απο εμάς , οπως και εγω που έχουμε official rom αλλά με root, τι ισχύει τελικά; Τι θέλω να πω , εγω εχω γαλλική την τελευταία που χρονολογείται από Αύγουστο, γίνονται ενδιάμεσα updates η bag fixed updates; Αν γίνονται γιατί δεν ενημερώνει η samsung την επίσημη σελίδα των updates firmware; Και αν γίνονται σίγουρα είναι λάθος τελικά να περνάμε official με root.

Παιδιά καλησπέρα. Σέ πολλούς απο εμάς , οπως και εγω που έχουμε official rom αλλά με root, τι ισχύει τελικά; Τι θέλω να πω , εγω εχω γαλλική την τελευταία που χρονολογείται από Αύγουστο, γίνονται ενδιάμεσα updates η bag fixed updates; Αν γίνονται γιατί δεν ενημερώνει η samsung την επίσημη σελίδα των updates firmware; Και αν γίνονται σίγουρα είναι λάθος τελικά να περνάμε official με root.

Εγώ έχω την Ελληνική. .Γιατί έβαλες την Γαλλική; Από μπαταρία πως τα πας;

Έχω περάσει το πρώτο leak και παρατήρησα τα εξής:

1) στην εγγραφή βίντεο κάνει κάτι παγώματα η εικόνα (και οταν γραφει και οταν παίζει), στον ήχο φαινόταν να λειτουργεί σωστά. Μου έκανε και ένα πράσινο φλασάρισμα στη μισή οθόνη όταν γύρισα στην κάμερα από τη συλλογή, μια φορα αυτό, δε με ανησυχεί ακόμα.

2α) από τις εφαρμογές για τις υπερυθρες δε δουλεύει καμία. Είναι θέμα των ίδιων των εφαρμογών μάλλον. Η μία είναι η Samsung IR universal remote και το Air Remote Free(apple). Η πρώτη έχει κατέβει από το playstore, λέει στο site για το amazon store οτι έχει ανεβάσει αναβάθμιση, αλλά δεν τη βρίσκω.

β) το watchon plus δουλεύει σαν χειριστήριο. Δεν ενημερώνει τα προγραμματα όμως. Και από τη μπάρα ενημερώσεων φαίνεται κομμενο πλέον(φωτο).

Xiaomi Mi Air 13.3 W10

Samsung Galaxy Note 9 Stock Android 10

Γνώμη μου είναι να δοκιμάσετε την Πολωνική που με την αναβάθμιση έγινε πιο σταθερή και ω το θαύμα δεν αποσυνδέεται το moto 360!! Και μόνο για αυτό που μου είχε σπάσει τα νεύρα την προτείνω γιατί φαίνεται πως την δούλεψαν. Επίσης, πρόσθεσαν και αθόρυβο. Οπότε αφήστε τις leaked και δοκιμάστε την Πολωνική (μέχρι να έρθουν οι "καλές" βέβαια) :)

ΑΙΕΝ ΥΨΙΚΡΑΤΕΙΝ

Pocophone F1 // iPhone X // Nokia N9 64GB

Aν κατάλαβα καλά το ερώτημα σου,γιατί ομολογώ οτι είναι μπερδεμένα ετσι που τα γράφεις,ρωτάς αν παίρνει κανονικά τα updates κάποιος που είναι ρούτ?...σε αυτή την περίπτωση (αν δηλαδή είχε βγεί κάποιο update για την συσκευή σου) θα σου είχε έρθει ενημέρωση για αναβάθμιση αλλά λόγω ρούτ δεν θα μπορούσε να εγκατασταθεί.Οσο για την "επίσημη σελίδα της samsung με τα updates firmware" που αναφέρεις,δεν υπάρχει καμιά τέτοια επίσημη σελίδα και κάποια sites που ανεβάζουν τα firmwares δεν είναι της samsung. Edited by truckman

1) στην εγγραφή βίντεο κάνει κάτι παγώματα η εικόνα (και οταν γραφει και οταν παίζει), στον ήχο φαινόταν να λειτουργεί σωστά. Μου έκανε και ένα πράσινο φλασάρισμα στη μισή οθόνη όταν γύρισα στην κάμερα από τη συλλογή, μια φορα αυτό, δε με ανησυχεί ακόμα.

2α) από τις εφαρμογές για τις υπερυθρες δε δουλεύει καμία. Είναι θέμα των ίδιων των εφαρμογών μάλλον. Η μία είναι η Samsung IR universal remote και το Air Remote Free(apple). Η πρώτη έχει κατέβει από το playstore, λέει στο site για το amazon store οτι έχει ανεβάσει αναβάθμιση, αλλά δεν τη βρίσκω.

β) το watchon plus δουλεύει σαν χειριστήριο. Δεν ενημερώνει τα προγραμματα όμως. Και από τη μπάρα ενημερώσεων φαίνεται κομμενο πλέον(φωτο).

Εχω ακριβώς το ιδιο θεμα με την διαφορά οτι εχω περασει και τις 2 επισημες πολωνικες. Αρα χασαμε και το remote control απο την μπαρα ειδοποιήσεων.

Εγώ έχω την Ελληνική. .Γιατί έβαλες την Γαλλική; Από μπαταρία πως τα πας;

Το τηλ ηταν γαλλικό απο skroutz το αγορασα. Μπαταρια λογω χρησης επαγγελματικης μια με μιαμιση μερα χωρις 3g.

----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Aν κατάλαβα καλά το ερώτημα σου,γιατί ομολογώ οτι είναι μπερδεμένα ετσι που τα γράφεις,ρωτάς αν παίρνει κανονικά τα updates κάποιος που είναι ρούτ?...σε αυτή την περίπτωση (αν δηλαδή είχε βγεί κάποιο update για την συσκευή σου) θα σου είχε έρθει ενημέρωση για αναβάθμιση αλλά λόγω ρούτ δεν θα μπορούσε να εγκατασταθεί.Οσο για την "επίσημη σελίδα της samsung με τα updates firmware" που αναφέρεις,δεν υπάρχει καμιά τέτοια επίσημη σελίδα και κάποια sites που ανεβάζουν τα firmwares δεν είναι της samsung.

Δηλ. εννοεις οτι αυτη η σελιδα http://live.samsung-updates.com/index.php?device=SM-N9005

η αυτη http://www.sammobile.com/firmwares/database/SM-N9005/

δεν ειναι επισημες; δεν νομιζω. Γνωρίζω οτι οταν εισαι root update δεν περνεις.

Edited by soctap

Δηλ. εννοεις οτι αυτη η σελιδα http://live.samsung-updates.com/index.php?device=SM-N9005

η αυτη http://www.sammobile.com/firmwares/database/SM-N9005/

δεν ειναι επισημες; δεν νομιζω. Γνωρίζω οτι οταν εισαι root update δεν περνεις.

Δεν είναι επίσημες σελίδες άρα ούτε και αναγνωρισμένες, με ότι αυτό συνεπάγεται.

Για του λόγου το αληθές π.χ. από το about us (Σχετικά με εμάς)

Samsung-Updates*is an*unofficial blog*that delivers*latest news,*reviews about Samsung mobile devices,*and provides always up to date*firmware archive*for*Samsung mobile devices.

We keep oureyes on everything that is Samsung related and share the news with you instantly!

Keep an eye also on our second to none live updated*Firmware Archive!

Enjoy!

Our blog is not affiliated with Samsung in any way.

Samsung, Samsung Electronics, Samsung Mobile brands and other product names are trademarks of Samsung unless otherwise noted.

Τα ίδια ισχύουν και για το sammobile.

Οι ρομ που βγαίνουν ναι κατά 99% είναι οι επίσημες, αλλά αυτό στο λέω εγώ, ένα blog κι ένα site, όχι η Samsung.

Edited by Sofos_5

Εχω ακριβώς το ιδιο θεμα με την διαφορά οτι εχω περασει και τις 2 επισημες πολωνικες. Αρα χασαμε και το remote control απο την μπαρα ειδοποιήσεων.

Όχι ρε παιδιά μια χαρά παίζει το τηλεχειριστήριο....επίσημη πολωνική.

[ATTACH]57869[/ATTACH]

[ATTACH]57869[/ATTACH]

Μάλλον μιλας για το προ εγκαταστημενο watchon για το οποιο δεν υπάρχουν κωδικοι για τον αποκωδικοποιητη της nova. Μονο στο watchon plus είχαμε δει προκοπή αλλα με το lolipop πάει και αυτό :eek::eek::eek:

Μάλλον μιλας για το προ εγκαταστημενο watchon για το οποιο δεν υπάρχουν κωδικοι για τον αποκωδικοποιητη της nova. Μονο στο watchon plus είχαμε δει προκοπή αλλα με το lolipop πάει και αυτό :eek::eek::eek:

Φίλε που το βρίσκω το watch on plus; Έπαιζε nova - ote tv;

[ATTACH]57869[/ATTACH]

Εχεις συνδεσει το κινητο με τον αποκοικοποιητη του ote tv;

iPhone 15 Pro Max + Samsung S23 Ultra

iPad Pro M4

Garmin Fenix 7X Sapphire Solar

Apple Airpods Pro 2

Φίλε που το βρίσκω το watch on plus; Έπαιζε nova - ote tv;

Σε nova - kit kat ηταν οκ απλα δεν έδειχνε το πρόγραμμα των καναλιών. (Πραγμα που το έκανε στην αρχη) Τωρα με lolipop ναι μεν συνδέεται αλλά το χειριστήριο σε οθόνη και μπάρα ειδοποιήσεων είναι δυσδιακριτο και μη λειτουργικό. Έστειλα μυν στους προγραματιστες του watchon να περάσουν τους κωδικούς του plus στο απλο και μου απάντησαν οτι θα το κάνουν μελλοντικά. Αν ακόμα θέλεις το watchon plus το εχω στο Google drive. Οπότε μου λες και σου δινω link.

Edited by jrgr

Παιδιά καλημέρα εδώ και κάποιες μέρες όταν πάω να ανοίξω κάτι και πρέπει να πάει στο μάρκετ μου βγάζει δύο επιλογές μια το play kai mia scan & Google play store ξέρει κανείς τι είναι και αν πρέπει να βγει πως θα βγει; δεν βρήκα κάτι στις εφαρμογές

Καλησπέρα. Είχα το κινητό έχοντας ήδη κάρτα Wind, γνώριζα ότι δεν θα έχω 4G. Εξ'αρχής, από την πρώτη μέρα λειτουργίας του, δεν υπήρχε στο μενού η δυνατότητα ενεργοποίησης, θεώρησα ότι το κάνει επειδή δεν υπάρχει διαθέσιμο αντίστοιχο δίκτυο.

Σήμερα λοιπόν έβαλα την 4G καρτούλα της Wind, και αγγούρια... Όλο το απόγευμα ψάχνω να δω πως ενεργοποιείται. Σε διπλανό νήμα για το S4, ακολούθησα τις οδηγίες, αλλά δεν προχωράει από κάποιο σημείο και μετά.

Γνωρίζει κάποιος τα βήματα ενεργοποίησής του;

Καλησπέρα. Είχα το κινητό έχοντας ήδη κάρτα Wind, γνώριζα ότι δεν θα έχω 4G. Εξ'αρχής, από την πρώτη μέρα λειτουργίας του, δεν υπήρχε στο μενού η δυνατότητα ενεργοποίησης, θεώρησα ότι το κάνει επειδή δεν υπάρχει διαθέσιμο αντίστοιχο δίκτυο.

Σήμερα λοιπόν έβαλα την 4G καρτούλα της Wind, και αγγούρια... Όλο το απόγευμα ψάχνω να δω πως ενεργοποιείται. Σε διπλανό νήμα για το S4, ακολούθησα τις οδηγίες, αλλά δεν προχωράει από κάποιο σημείο και μετά.

Γνωρίζει κάποιος τα βήματα ενεργοποίησής του;

πρώτον έχεις ενεργοποιήσει το 4g από την εταιρία?και δεύτερον ξέρεις άλλους με wind να έχουν 4g? εγώ είμαι Ηράκλειο κρήτης και στο s4 που είχα πριν ενώ είχε στο Ηράκλειο 4g και ήδη η κάρτα μου ήταν 4g δεν μου εμφανιζόταν για να το ενεργοποιήσω!έστειλα μήνυμα στην vodafone και μέσα σε 5 λεπτά έκλεισα και άνοιξα την συσκευή και φάνηκε το 4g στις ρυθμίσεις!

Προσωπικά, όχι δεν γνωρίζω. Έχω τον κολλητό μου και αυτός στην Wind, με το ίδιο κινητό, και επίσης δεν του δίνει ρύθμιση LTE. Επίσης, στην Wind δεν δουλεύει όπως και στην Vodafone. Άπαξ και αλλάξεις κάρτα, και ενεργοποιηθεί η ρύθμιση στο κινητό, παίζεις 4G. Δεν το λέω βέβαια με 1000% σιγουριά, αλλά σήμερα πήγα και παρέλαβα την κάρτα από κατάστημα, δεν θα μου το'λεγαν; Ή ακόμα καλύτερα όπως θα έπρεπε, δεν θα το ενεργοποιούσαν εκείνη την στιγμή; Πάω και ζητάω κάρτα 4G, αυτονόητο δεν είναι ότι πέραν της αντικατάστασης της κάρτας, θα πρέπει να γίνει και ενεργοποίηση υπηρεσίας, αν και εφόσον απαιτείται; Λίγο δύσκολο να παίζει αυτό που λες.

Αλλά πέρα από τον πάροχο, ξέχνα σε τι δίκτυο είμαι, πες ότι είμαι στην Κορέα με δίκτυο 5G. Δεν μου δίνει η συσκευή δυνατότητα να την ρυθμίσω για LTE. Αν δεις στο νήμα του S4 που ένας φίλος εξηγεί αναλυτικά τα βήματα, θα καταλάβεις ότι είναι ζήτημα συσκευής και θέλει ρυθμίσεις από το κρυφό μενού.

Στην εικόνα που παραθέτω, το ξεκλείδωτο μενού σου δίνει και 4η επιλογή για LTE, εγώ δεν την έχω. Τεσπα, θα μιλήσω και με Samsung αύριο, γιατί από εκεί είναι σχεδόν σίγουρα το πρόβλημα.

Edited by Stavros_595

όχι νομίζω δεν είναι αυτονόητο ότι θα έπρεπε να στο ενεργοποιήσουν....εμένα στην vodafone όταν άλλαξα κάρτα γιατί με την πρώτη δεν έβλεπα το 4g δεν μου είπε κάνεις από τους υπάλληλους ότι πρέπει να στείλω μήνυμα για να το ενεργοποιήσουν....οπότε πάρε τηλ στην wind η πήγαινε σε κάποιο κατάστημα να δεις μπας και βγάλεις άκρη!

Μπορω απο 4.3 με ροοτ, να παω σε 5.1 και να το εχω και κει ροοταρισμενο?

Αν εννοείς για update ΟΤΑ δε θα γίνει ποτέ όσο είσαι root!

Βγήκε 5.1 για το Note 3?

Όταν βγει, ναι πας! Φλασάρεις την official μέσω odin και μετά costum recovery και είσαι comple!

Xiaomi Mi Air 13.3 W10

Samsung Galaxy Note 9 Stock Android 10

Με ποιο πρόγραμμα, μπορώ να χρησιμοποιήσω το δέκτη του ote tv , με το note;

Χρησιμοποιεί κανείς τον nova laucher;

Υπάρχει σχετικό θέμα Που αφορά τούς launchers μην βγαίνετε off topic.

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=359299

Samsung galaxy s21+

Δεν βγαίνω εκτός θέματος, απλά θέλω να ρωτήσω εάν βελτιώνεται η λειτουργία του note 3, με αυτόν τον laucher, δηλαδή εάν αξίζει να το αγοράσω και αν υπάρχει κάποιο πρόγραμμα που να λειτουργεί ο δέκτης του ΟΤΕ tv με το note..

• The title was changed to Samsung Galaxy Note 3 (SM-N9005)