Jump to content

Samsung Galaxy Note 3 (SM-N9005)

StratosGR
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Το τηλ έκανε update σε μια εφαρμογή που λέγετε beaming service for Samsung και από ότι νομίζω αυτή διαβάζει barcode όμως δεν ξέρω πως λειτουργεί και στις εφαρμογές δεν την βρίσκω. Γνωρίζεται κάτι γι αυτή την εφαρμογή?

Μόλις έκανα το ota update στην Πολωνική lollipop και είδα ότι άλλαξε και ο kernel!

To OTA update το κάνατε με τον κανονικό τρόπο, μέσα από την συσκευή;

Γιατί δεν μου την βγάζει διαθέσιμη. (την κατεβάζω ολόκληρη αλλα θέλει καμιά ώρα να κατέβει)

Αλέξανδρος,

Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus)

Μόλις έκανα το ota update στην Πολωνική lollipop και είδα ότι άλλαξε και ο kernel!
Δεν έχει αλλάξει ο κέρνελ

To OTA update το κάνατε με τον κανονικό τρόπο, μέσα από την συσκευή;

Γιατί δεν μου την βγάζει διαθέσιμη. (την κατεβάζω ολόκληρη αλλα θέλει καμιά ώρα να κατέβει)

Ναι μέσω της συσκευής, μου έβγαλε update περίπου 44mb!

Μετα την αναβαθμηση της Πολωνικης:

1. Ιδιος κερνελ

2. Υπαρχει επιλογη σιγασης.

3. Δειχνει να λυθηκε το προβλημα του Bluetooth με τις αποσυνδεσεις κ την μη συνδεση με σβηστη οθονη.

4. Ελλαχιστοποιηθηκε το ηδη μικρο lag που υπηρχε μπαινοντας στις ρυθμισεις.

Αυτα προς το παρον...

Wise men talk because they have something to say; fools, because they have to say something.

Ποτέ μην λογομαχείς με έναν βλάκα ... θα σε ρίξει στο επίπεδό του και θα σε νικήσει λόγο εμπειρίας.

την πέρασα με odin ολόκληρη (την δεύτερη Πολωνική)

ο kernel είναι 3.4.0-3643614 dpi@SWDD5914#1 Wed Feb 25 21:52:47 KST 2015

Εχει την επιλογή σίγασης πάλι, όπως αναφέρθηκε

Για το bluetooth, είχα λύσει το πρόβλημα προσωρινά με το bluetooth auto connect, αλλά με επίπτωση στη μπαταρία.

Το πρόβλημα αφρούσε τη σύνδεση με το pebble

Το απεγκατέστησα και περιμένω να δώ συμπεριφορά. Θα αναφέρω αποτελέσματα από αύριο.

Αλέξανδρος,

Καλησπέρα! Ισως ειμαι λιγο εκτος θεματος αλλα μήπως ξερετε κάποια καλη εφαρμογη για ηχογραφηση κλησεων?

Καλησπέρα! Ισως ειμαι λιγο εκτος θεματος αλλα μήπως ξερετε κάποια καλη εφαρμογη για ηχογραφηση κλησεων?

αυτή είναι πολύ καλή! https://play.google.com/store/apps/details?id=com.globaleffect.callrecord

Το τηλ έκανε update σε μια εφαρμογή που λέγετε beaming service for Samsung και από ότι νομίζω αυτή διαβάζει barcode όμως δεν ξέρω πως λειτουργεί και στις εφαρμογές δεν την βρίσκω. Γνωρίζεται κάτι γι αυτή την εφαρμογή?

Διάβασε εδώ

τελικα ετσι οπως το βλεπω, ελεγα να χτυπησω το 4ρι με ενα 250αρι για την αλλαγη. ΟΜΩΣ μαλλον αυτο δεν θα γινει λογω 64bit επεξεργαστη που βγαζει το 4ρι outofdate ήδη. Παω για του χρονου με το 5αρι και λαμβανοντας υποψη οτι οι εφαρμογες θα δουλευουν καλυτερα.... και περα του beepngo που λυνει θεματα, αμεσα θα δωσουν (και στην ελλαδα) το καλοκαιρι, πληρωμες πιστωτικων και στο 3αρι, διοτι ειναι πολλά τα λεφτα Αρη. Προς θεου ειναι προσωπικη αποψη ολα αυτα! Edited by Manossef

Το δικό μου Note 3 made in Vietnam πότε έχει σειρά για lollipop ,γνωρίζει κανείς ;

Το Βιετνάμ είναι μάλλον η χώρα κατασκευής του τηλεφώνου σου και όχι του firmware. Αν θέλεις να μάθεις την χώρα κατέβασε την εφαρμογή phone info samsung και κοίτα στις πληροφορίες για το csc.

Ποτέ δεν μπορούμε να ξέρουμε από πριν σε ποια χώρα θα δώσει αναβάθμιση η Samsung. Το μαθαίνουμε όταν γίνεται. Έχει ξεκινήσει όμως από τις αρχές του Μάρτη να δίνει lolipop σε διάφορες χώρες.

Edited by kouros17

Αυτή κάνει καταπληκτική δουλειά στο note 3

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.nll.acr

1. Ιδιος κερνελ

3. Δειχνει να λυθηκε το προβλημα του Bluetooth με τις αποσυνδεσεις κ την μη συνδεση με σβηστη οθονη.

Αυτα προς το παρον...

Προστέθηκε επίσης προγραμματισμός (καθορισμός ημέρων και ωρών) στην λειτουργία ''Διακοπές''...

1. Ιδιος κερνελ

Αυτα προς το παρον...

Προστέθηκε επίσης προγραμματισμός (καθορισμός ημέρων και ωρών) στην λειτουργία ''Διακοπές''...
Καλημέρα.Την τεστάρω κι εγώ από χθές και βλέπω όντως αυτά που αναφέρουν τα παιδιά πιο πάνω (εκτός από το 4 που αναφέρει ο @crazyio και τον οποίο θα βγάλω στη σέντρα αν δεν το πάρει απόφαση να κάνει hard reset :p ).

Γενικά βλέπω μια καλή συμπεριφορά και μπορώ να πω ότι μου δίνει την εντύπωση για πιο "στρωτή" λειτουργία από τη δεύτερη leaked.Θα δοκιμάσω σε λίγο και το bt στις ανοικτές ακροάσεις να δω αν όντως είναι εντάξει (σαν κάτι να μη μου πήγαινε καλά με το sbh50, θα δείξει).Το φάουλ που βλέπω να συνεχίζεται μια και δεν άλλαξε το modem, είναι το τραγικό σήμα δικτύου στην lollipop με την τακτικά ολική απώλεια σύνδεσης κατά τις εναλλαγές καταστάσεων.Ελπίζω σύντομα να μας δώσουν κάποιο καλύτερο modem γιατί είναι το χειρότερο που έχω δει ever στο note 3.

Edited by truckman

Καλημέρα.Την τεστάρω κι εγώ από χθές και βλέπω όντως αυτά που αναφέρουν τα παιδιά πιο πάνω (εκτός από το 4 που αναφέρει ο @crazyio και τον οποίο θα βγάλω στη σέντρα αν δεν το πάρει απόφαση να κάνει hard reset :p ).

Γενικά βλέπω μια καλή συμπεριφορά και μπορώ να πω ότι μου δίνει την εντύπωση για πιο "στρωτή" λειτουργία από τη δεύτερη leaked.Θα δοκιμάσω σε λίγο και το bt στις ανοικτές ακροάσεις να δω αν όντως είναι εντάξει (σαν κάτι να μη μου πήγαινε καλά με το sbh50, θα δείξει).Το φάουλ που βλέπω να συνεχίζεται μια και δεν άλλαξε το modem, είναι το τραγικό σήμα δικτύου στην lollipop με την τακτικά ολική απώλεια σύνδεσης κατά τις εναλλαγές καταστάσεων.Ελπίζω σύντομα να μας δώσουν κάποιο καλύτερο modem γιατί είναι το χειρότερο που έχω δει ever στο note 3.

Όπως και συχνες αποσυνδεσεις στο wifi. Εντελως σπαστικο.

Samsung Galaxy S8 plus.....

Τελικα το bt συνεχιζει να κανει τα κουλα του....δυστυχως.

φιλε Παρη hard reset ειχα κανει μετα το περασμα της lollipop. τωρα γιατι να ξανα κανω??? Χαχαχα αλλος θελει σεντραρισμα... ;)

(Θες και καλο σημα σε samsung.....καλοοοοο

Wise men talk because they have something to say; fools, because they have to say something.

Ποτέ μην λογομαχείς με έναν βλάκα ... θα σε ρίξει στο επίπεδό του και θα σε νικήσει λόγο εμπειρίας.

Διάβασε εδώ

Ευχαριστω. Κατι αλλο που παρατηρησα, οταν συνδεσα μεσω Screen mirroring το κινητο με ενα android tv box, παρατηρησα αλλιωση του βιντεο οσον αφορα την ποιοτητα της εικονας. Ειναι φυσιολογικο αυτο η υπαρχει αλλος τροπος συνδεσης, καλυτερος ?

την πέρασα με odin ολόκληρη (την δεύτερη Πολωνική)

ο kernel είναι 3.4.0-3643614 dpi@SWDD5914#1 Wed Feb 25 21:52:47 KST 2015

Εχει την επιλογή σίγασης πάλι, όπως αναφέρθηκε

Για το bluetooth, είχα λύσει το πρόβλημα προσωρινά με το bluetooth auto connect, αλλά με επίπτωση στη μπαταρία.

Το πρόβλημα αφρούσε τη σύνδεση με το pebble

Το απεγκατέστησα και περιμένω να δώ συμπεριφορά. Θα αναφέρω αποτελέσματα από αύριο.

Τελικα το bt συνεχιζει να κανει τα κουλα του....δυστυχως.

φιλε Παρη hard reset ειχα κανει μετα το περασμα της lollipop. τωρα γιατι να ξανα κανω??? Χαχαχα αλλος θελει σεντραρισμα... ;)

(Θες και καλο σημα σε samsung.....καλοοοοο

Το πρόβλημα με το pebble εξακολουθεί να υπάρχει. Τόσους μήνες με το κιτκατ κανένα πρόβλημα, με το 5 έχει γγγγγγγγκκκρρρ

Μόνη λύση που έχω βρεί το "bluetooth auto connect"

Αλέξανδρος,

Πάντως,σύμφωνα με τις κριτικές μελών, που πέρασαν την lollipop, βλέπω αρκετά bug που είναι ανεπίτρεπτα για κινητά τέτοιου επιπέδου..καλά είμαι με την kit kat..

Καλό είναι να μην βγάζουμε συμπεράσματα πριν πάρουμε την τελική lollipop

Όλοι έχουμε μαζευτεί παρέα για να δούμε ταινία σε κάποιο φιλικό σπίτι.Όλοι έχουμε βαρεθεί να μαλώνουμε για το ποια ταινία θα δούμε.Για αυτό δημιουργήσαμε το Buddy Movie Night Reviews ένα blog με reviews σφηνάκια.

http://buddymovienight.blogspot.gr/

Καλό είναι να μην βγάζουμε συμπεράσματα πριν πάρουμε την τελική lollipop

Ναι ρε μάγκες δίκιο έχει ο Calexako!Μήπως γιαυτό αργεί η lollipop?δηλαδή έδωσαν την πολωνική, βρίσκουν τα bugs και τη δώσουν σε όλες τις άλλες αγορές μια και καλή! Το προτιμώ βασικά από το να βγει βιαστικά και μετά να περιμένω update για τυχόν bugs!

ImAgInAtiON iS mOrE ImPOrTAnt tHAN kNOWLeDgE!

Ναι ναι....ειδαμε και το update που βγηκε τι διορθωσε...

Πάντως σαν πόρισμα φαίνεται πως διορθώνει όντως κάποια πράγματα πχ αυτό με το ΒΤ που με είχαν ξενερώσει λόγο moto 360. Αλλά ας περάσουν λίγες μέρες δοκιμής και βλέπουμε. Θεωρώ σίγουρο πως θα δώσουν και άλλη αναβάθμιση, ίσως στην 5,0,2 ή 5,1 αργότερα

ΑΙΕΝ ΥΨΙΚΡΑΤΕΙΝ

Pocophone F1 // iPhone X // Nokia N9 64GB

Αυτή κάνει καταπληκτική δουλειά στο note 3

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.nll.acr

Εμένα ποτέ δεν δούλεψε... Εγραφε κανονικά αλλά οταν δοκίμαζα να το ακούσω ήταν λες και το άκουγα σε fast forward.

• The title was changed to Samsung Galaxy Note 3 (SM-N9005)