dimitrissa Δημ. March 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2015 Ο μονος πραγματικος λογος δεν εχει να κανει με την εκδοση του αντροιντ αλλα με την απιστευτη οθονη του. Εγώ πάντως που πήγα στο πλαίσιο, έβαλα φουλ φωτεινότητα και σύγκρινα τις δύο οθόνες με ίδιες φωτογραφίες, δε θα λεγα ποτέ ότι λόγος αλλαγής είναι η οθόνη!! Η ποιότητα κατασκευής, ναι, το πιο καινούριο hw, ναι.. Αλλα η οθόνη όχι!! Ελάχιστες διάφορες!! Παράθεση :shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salinas Δημ. March 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2015 Εχω περασει την πολωνικη version (lolipop) εδω και 10 ημερες και σημερα πηρα μια μικρη αναβαθμιση, περιπου 45 ΜΒ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jrgr Δημ. March 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2015 Καλημέρα . Βγηκε καινούργια πολωνική , μάλλον θα παρουμε σειρά και οι υπόλοιποι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrissa Δημ. March 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2015 Τι αλλαγές έχει παιδιά; Παράθεση :shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salinas Δημ. March 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2015 σχετικά με την αναβάθμιση της πολωνικής δεν βλέπω κατι νεο να εχει προστεθει. Προφανως θα διορθωνει μικρα bug ή αλλα μικροπροβληματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agriniopk Δημ. March 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2015 Αυτό γράφει η αναβάθμιση [ATTACH]57758[/ATTACH] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fioravanti90 Δημ. March 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2015 Εγώ πάντως που πήγα στο πλαίσιο, έβαλα φουλ φωτεινότητα και σύγκρινα τις δύο οθόνες με ίδιες φωτογραφίες, δε θα λεγα ποτέ ότι λόγος αλλαγής είναι η οθόνη!! Η ποιότητα κατασκευής, ναι, το πιο καινούριο hw, ναι.. Αλλα η οθόνη όχι!! Ελάχιστες διάφορες!! Η διαφορα ειναι στο πραγματικα μαυρο χρωμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
T.R.S. Δημ. March 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2015 Γαλλικό έχεις; Βαλτικης λέει:p Παράθεση ImAgInAtiON iS mOrE ImPOrTAnt tHAN kNOWLeDgE! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mfragi Δημ. March 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2015 (edited) Μια διαφορά που υπάρχει είναι στη μπάρα ειδοποιήσεων που μέχρι τώρα υπήρχε μόνο ήχος και δόνηση, τώρα προστέθηκε και η σίγαση=αθόρυβο. Και λογικά και bug,αν κι εγώ δεν είχα κανένα πρόβλημα μέχρι τώρα. Edited March 6, 2015 by mfragi Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. March 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2015 (edited) Αντε να δούμε τι ψάρια θα πιάσει και αυτή.Downloading..... Edit: μαύρα τα μαντάτα,απο οτι φαίνεται εχει ακόμη τον παλιό κέρνελ Edited March 6, 2015 by truckman Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouros17 Δημ. March 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2015 Αντε να δούμε τι ψάρια θα πιάσει και αυτή.Downloading..... Και μην ξεχάσεις να ενημερώσεις. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. March 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2015 Μια διαφορά που υπάρχει είναι στη μπάρα ειδοποιήσεων που μέχρι τώρα υπήρχε μόνο ήχος και δόνηση, τώρα προστέθηκε και η σίγαση=αθόρυβο. Και λογικά και bug,αν κι εγώ δεν είχα κανένα πρόβλημα μέχρι τώρα.Μπορείς να πείς τι έκδοση κέρνελ σου γράφει? Και μην ξεχάσεις να ενημερώσεις. :)Εννοείται :) Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouros17 Δημ. March 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2015 Μπορείς να πείς τι έκδοση κέρνελ σου γράφει; Ψάρεψα αυτό το screenshot από xda. Και για όσους ενδιαφέρονται το νέο επίσημο firmware lolipop είναι εδώ ενώ εδώ είναι ένα link για γρήγορο κατέβασμα από mega. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geotrvs Δημ. March 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2015 Υπομονή αδέρφια! Θέλω να πιστεύω ότι πλησιάζει η έλευση της lollipop! Έχει βγει σε πολλά branded αρα μάλλον κοντεύουμε! Βέβαια έχω γίνει ψιλοπαρανοϊκός, κοιταω αν έχει βγει 4 φορές την ημέρα! εγώ που κοιτάω κάθε ώρα τι είμαι......χαχαχαχα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katharma1 Δημ. March 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2015 Ψάρεψα αυτό το screenshot από xda. Και για όσους ενδιαφέρονται το νέο επίσημο firmware lolipop είναι εδώ ενώ εδώ είναι ένα link για γρήγορο κατέβασμα από mega. :) Καλησπέρα, έχω αγγλικό βονταφον και κατέβασα το λινκ από μέγα... ΤΟ περνάω μέσω όντιν κανονικά η έχει κάποιο θέμα???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hackfree Δημ. March 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2015 Ειχα παλαιότερα το note 4 σε λευκο. Μαρεσε περισσότερο απο το μαυρο ετσι που το ειχα λευκό και μεταλλικο εκανε καλη αντιθεση. Ομως το εβαλα διπλα διπλα σε note 3 και δυσκολευομουν να δω διαφορα στις οθονες (με ιδια wallpaper). Σχεδον το ιδιο τα εβλεπα. Και τα 2 γρήγορα. Σουταρα το 4αρι και πήρα το 3αρι και κρατησα παρα πολλά λεφτα. Για τη διαφορά τιμης μια χαρα το πλαστικο! Απλα αλλαζω κινητά συνέχεια και θελω αυτη την αισθητικη αλλαγη με τη lollipop ειναι ψυχολογικό.... Ανωμαλία Παράθεση technoholic maniac reviewer Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouros17 Δημ. March 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2015 Καλησπέρα, έχω αγγλικό βονταφον και κατέβασα το λινκ από μέγα... ΤΟ περνάω μέσω όντιν κανονικά η έχει κάποιο θέμα???? Δεν την έχω φλασάρει ακόμα, για να πω εντυπώσεις (δεν έχω windows και odin στον υπολογιστή μου), αλλά η διαδιακασία του φλασαρίσματος είναι η γνωστή. Οδηγίες εδώ. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
derizio Δημ. March 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2015 Καλησπερα! Αντιμετωπιζω το εξης προβλημα και θα ηθελα την βοηθεια σας, αν γνωριζει καποιος. Δουλευω το dropbox εδω και καιρο και παρατηρησα τον τελευταιο μηνα οτι δεν μου δειχνει τα αρχεια που βαζω μεσα σε φακελλους που δημιουργω. Ενω στον υπολογιστη φαινονται ολα κανονικα, στο note φαινονται οι φακελλοι, αλλα ειναι άδειοι. Δοκιμασα να κανω sign out και μετα sign in, καταργησα την τελευταια εκδοση και μετα την ξανακατεβασα, αλλα τιποτα! Παράθεση http://teoderizio.blogspot.gr/ http://deriziomobile.blogspot.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geotrvs Δημ. March 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2015 Καλησπερα! Αντιμετωπιζω το εξης προβλημα και θα ηθελα την βοηθεια σας, αν γνωριζει καποιος. Δουλευω το dropbox εδω και καιρο και παρατηρησα τον τελευταιο μηνα οτι δεν μου δειχνει τα αρχεια που βαζω μεσα σε φακελλους που δημιουργω. Ενω στον υπολογιστη φαινονται ολα κανονικα, στο note φαινονται οι φακελλοι, αλλα ειναι άδειοι. Δοκιμασα να κανω sign out και μετα sign in, καταργησα την τελευταια εκδοση και μετα την ξανακατεβασα, αλλα τιποτα! έχεις ενεργοποιήσει τον συγχρονισμό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
derizio Δημ. March 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2015 Φυσικα τον εχω ενεργοποιησει. Τους φακελλους τους φτιαχνει, το περιεχομενο δεν δείχνει. Τις φωτο ας πουμε, τις κανει κανονικα upload. Παράθεση http://teoderizio.blogspot.gr/ http://deriziomobile.blogspot.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geotrvs Δημ. March 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2015 μήπως να κάνεις μία εκκαθάριση στην cache? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
serkos Δημ. March 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2015 Μόλις έκανα εγκατάσταση το 2ο μικρό update της πολονικης lollipop.49mb. πλέον υπάρχει η σιγάσή.όπως και μια καινούργια επιλογή 'πάντα διακοπη'. μια ερώτηση πρέπει να κάνω εκκαθάριση της cache τώρα? ? Παράθεση Samsung S 2/Samsung Note 3/Samsung Note 9/Samsung S24 Ultra Samsung Tab pro 8.4/Samsung Tab 3 7" Samsung Tab A 2019 10.1'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgl Δημ. March 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2015 Το δικό μου Note 3 made in Vietnam πότε έχει σειρά για lollipop ,γνωρίζει κανείς ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tryf3 Δημ. March 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2015 Ψάρεψα αυτό το screenshot από xda. Και για όσους ενδιαφέρονται το νέο επίσημο firmware lolipop είναι εδώ ενώ εδώ είναι ένα link για γρήγορο κατέβασμα από mega. :) Γνωρίζει κανείς τι διορθώσεις έχει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jrgr Δημ. March 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2015 Το δικό μου Note 3 made in Vietnam πότε έχει σειρά για lollipop ,γνωρίζει κανείς ; http://live.samsung-updates.com/index.php?device=SM-N9005 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts