hayatEvo9 Δημ. March 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2015 Δηλαδή να μην ανησυχώ που εχω την 4.4.2. Σωστά? :) Όχι. Όλοι στο ίδιο καζάνι βράζουμε. Όσοι δεν βάλαμε χειροκίνητα με ρομς κτλ δηλαδή και περιμένουμε την επίσημη Παράθεση Samsung Galaxy Note 20 Ultra HP Notebook db1019nv Samsung Galaxy Tab S6 Samsung Galaxy Gear S3 Frontier Samsung Galaxy Buds + Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geotrvs Δημ. March 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2015 και να φανταστείς την έχουν πάρει τα s4 9506....υπομονή! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hayatEvo9 Δημ. March 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2015 και να φανταστείς την έχουν πάρει τα s4 9506....υπομονή! Σε λιγο θα την πάρει και το Motorola milestone, που το είχα πριν απο 3 χρόνια. Εχει αλλα τώρα να ασχολείται η Σαμσουνγκ. Alpha series , note 4 and off course s6 and s6 edge Παράθεση Samsung Galaxy Note 20 Ultra HP Notebook db1019nv Samsung Galaxy Tab S6 Samsung Galaxy Gear S3 Frontier Samsung Galaxy Buds + Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agriniopk Δημ. March 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2015 Ξέρει κανείς πιο είναι το πρόβλημα που δεν μπορούν να αντιμετωπίσουν και σταμάτησαν να δίνουν τα update lolipop στο note 3? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Calexako Δημ. March 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2015 Ε καλά δεν είναι οτι έχουν πάρει τα υπόλοιπα και έμεινε πίσω το note 3. Ούτε το s5 ούτε το note 4 έχει πάρει ακόμα Παράθεση Όλοι έχουμε μαζευτεί παρέα για να δούμε ταινία σε κάποιο φιλικό σπίτι.Όλοι έχουμε βαρεθεί να μαλώνουμε για το ποια ταινία θα δούμε.Για αυτό δημιουργήσαμε το Buddy Movie Night Reviews ένα blog με reviews σφηνάκια. http://buddymovienight.blogspot.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geotrvs Δημ. March 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2015 το πολωνικό note 4 exynos και το γερμανικό note 4 snapdragon έχουν πάρει εδώ και 20 μέρες lolipop...όσο για το δικό μας έχουν πάρει 11 χώρες lolipop αλλά έχουν σταματήσει 5 μέρες να δίνουν στα υπόλοιπα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. March 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2015 Ε καλά δεν είναι οτι έχουν πάρει τα υπόλοιπα και έμεινε πίσω το note 3. Ούτε το s5 ούτε το note 4 έχει πάρει ακόμα Ίσως έτσι να πιέζουν σπρώχνοντας αγοραστές στο S6. Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rollman Δημ. March 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2015 Ηθελα να ρωτησω αν καποιος απο εδω γνωριζει αν θα μπει ultra power saving mode στην ερχομενη αναβαθμηση σε lolipop... Υπαρχει στην πολονικη? Παράθεση The quieter you become, the more you are able to hear... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouros17 Δημ. March 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2015 Ηθελα να ρωτησω αν καποιος απο εδω γνωριζει αν θα μπει ultra power saving mode στην ερχομενη αναβαθμηση σε lolipop... Υπαρχει στην πολονικη? Υπάρχει. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rollman Δημ. March 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2015 Υπάρχει. :) Ευχαριστω πολυ..:thanks: Παράθεση The quieter you become, the more you are able to hear... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johndos Δημ. March 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2015 Υπάρχει. :) Πού ρε παιδιά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouros17 Δημ. March 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2015 (edited) Πού ρε παιδιά; Έχω την Aryamod rom εδώ και καιρό και το έχω. Είναι βασιμένη στο δεύτερο leak που είναι νεότερο firmware από την επίσημη πολωνική αλλά δεν θυμάμαι αν υπάρχει στην επίσημη πολωνική, στο δεύτερο leak ή το πρόσθεσε ο dev της ρομ. Πίστευα ότι υπάρχει και στην official. Edited March 3, 2015 by kouros17 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johndos Δημ. March 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2015 Έχω την Aryamod rom και το έχω. Είναι βασιμένη στο δεύτερο leak που είναι νεότερο firmware από την επίσημη πολωνική αλλά δεν θυμάμαι αν υπάρχει στην επίσημη πολωνική, στο δεύτερο leak ή το πρόσθεσε ο dev της ρομ. Πίστευα ότι υπάρχει και στην official. Όχι φίλε μου. Εγώ έχω την επίσημη πολωνική και δεν υπάρχει. Μάλιστα το μενού που έχεις στη φώτο είναι πολύ διαφορετικό από το δικό μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salinas Δημ. March 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2015 Όχι φίλε μου. Εγώ έχω την επίσημη πολωνική και δεν υπάρχει. Μάλιστα το μενού που έχεις στη φώτο είναι πολύ διαφορετικό από το δικό μου. και στο δικο μου με πολωνική δεν υπάρχει τετοιο μενου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. March 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2015 Υπάρχει. :) Έχω την Aryamod rom εδώ και καιρό και το έχω. Είναι βασιμένη στο δεύτερο leak που είναι νεότερο firmware από την επίσημη πολωνική αλλά δεν θυμάμαι αν υπάρχει στην επίσημη πολωνική, στο δεύτερο leak ή το πρόσθεσε ο dev της ρομ. Πίστευα ότι υπάρχει και στην official. Δεν υπάρχει ούτε στη δεύτερη leaked και δεν νομίζω να την βάλουν.Εσύ την έχεις γιατί έχει βάλει mod ο μάγειρας της ρομ που φοράς. Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salinas Δημ. March 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2015 Ξέρει κανείς αν το Note 3 υποστηρίζει το νέο 4G+, που διαφημίζουν COSMOTE και vodafone; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. March 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2015 Ξέρει κανείς αν το Note 3 υποστηρίζει το νέο 4G+, που διαφημίζουν COSMOTE και vodafone; Δυστυχώς όχι, μόνο κάποια συγκεκριμένα μοντέλα Note 4 (F και όχι C) και Galaxy Alpha. Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giakip Δημ. March 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2015 Σήμερα πήρα ΟΤΑ αναβάθμιση σε 5.0 και όλα κύλισαν ομαλά με εξαίρεση μία μεγάλη βουτιά της μπαταρίας. Έχω συσκευή Ιταλική. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
optostyle Δημ. March 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2015 Ιταλια Ελλαδα ενα τσιγαρο δρομος...ερχεται Παράθεση Εχω κινητο Motorola....αυτο με την κεραια το καπακι και τα πρασινα γραμματα.Ναι αυτο που ζυγιζει 24Κg Σταθερο FTTH 200Mbps Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aliengoa Δημ. March 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2015 Εγώ πάντως δεν είδα καμία αλλαγή στο sammobile. Μήπως έχεις Ιταλικό Vodafone? Παράθεση ΑΙΕΝ ΥΨΙΚΡΑΤΕΙΝ Pocophone F1 // iPhone X // Nokia N9 64GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geotrvs Δημ. March 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2015 μάλλον ιταλικό vodafone είναι και την εχει δώσει 8 μέρες τώρα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giakip Δημ. March 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2015 Ναι είναι Ιταλικό Vodafone στο οποίο έχει γίνει απενεργοποίηση του μενού Vodafone. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geotrvs Δημ. March 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2015 έκανες καθαρή εγκατάσταση η την πέρασες από πάνω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giakip Δημ. March 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2015 Την πέρασα από πάνω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geotrvs Δημ. March 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2015 και πως το βλέπεις γενικά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts