Jump to content

Samsung Galaxy Note 3 (SM-N9005)

StratosGR
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αυτο κανω τωρα. Την κατεβαζω. Με ποια εκδοση odin προτεινετε;;;;

Odin 3.09.. Θα στρώσει σίγουρα το πρόβλημα σου :)

:shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch !

καλημερα θα ηθελα να μαθω εαν ξερετε ποτε εχει ακουστει η αναβαθμιση σε lollipop και ποια ειναι η τελευταια που εχει παρει εως τωρα?
Ζητείται προίκα χωρίς νύφη για σοβαρό σκοπό…:wink:

καλημερα θα ηθελα να μαθω εαν ξερετε ποτε εχει ακουστει η αναβαθμιση σε lollipop και ποια ειναι η τελευταια που εχει παρει εως τωρα?

Δεν έχει οριστεί ημερομηνία για τη lolipop. Την περιμένουμε από μέρα σε μέρα.

Πάντως υπάρχει ένα δοκιμασμένο lolipop leak που κυκλοφορεί εδώ και καιρό. Είναι αυτό εδώ

Edited by kouros17

Την έβαλα και εγώ και την δοκιμάζω. Φαίνεται καλή προς το παρόν.

ΑΙΕΝ ΥΨΙΚΡΑΤΕΙΝ

Pocophone F1 // iPhone X // Nokia N9 64GB

Μια γνωμη παιδια.εβγαλα το note 3 μου αγγελια για πωληση.ειναι σαν καινουργιο αγρατσουνιστο unbranded.....κλπ κλπ.

Επειδη το εβγαλα τρεις φορες ως τωρα και τρεις αλλαξα γνωμη,τι λετε αξιζει να το δωσω και να παω σε note 4 ή να περιμενω το note 5;

Για μενα κάνε υπομονή, θα ρθει και η Lollipop και θα αναβαθμιστεί λίγο το κινητό σου!!Χτύπα κατευθείαν το 5αρι μετά το καλοκαίρι με το καλο !! :)

:shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch !

Εχω το νοτε 3 για τριτη φορα...ειχα s5,g3,iphone 5s,htc m8,κ κατελειξα παλι στο νοτε γιατι απλα ειναι υπερπληρες !!κ αν θα το αλλαξω παλι θα το μετανιωσω..

http://www.sammobile.com/firmwares/download/42405/N900XXUEBOA6_N900SEREBOA6_SER.zip/

την εχει περασει κανεις αυτην;;;

Twisting your mind and smashing your dreams...:kill:

http://www.sammobile.com/firmwares/download/42405/N900XXUEBOA6_N900SEREBOA6_SER.zip/

την εχει περασει κανεις αυτην;;;

Αυτη η εκδοση ειναι για το Νοτε με τον Exynos

ειναι οφισιαλ; η θα γραψει το knox αμα την περασουμε;

Δεν ξέρω ποια ρομ εννοείς αλλά ότι περνάς με odin είναι official και δεν γράφει ο knox.

Γεια σας παιδια. Εδώ και μία βδομάδα περίπου έχω ένα θέμα με το gps. Το χρησιμοποιω για εφαρμογες αθλητισμου οπως endomondo & nike run. ολα ηταν οκ αλλα ξαφνικα εδω και μια βδομαδα δεν μπορει να πιασει σημα gps σε αυτες τις εφαρμογες. ηθελα να ρωτησω αν υπαρχει καποιος τροπος να ελέγξω αν εχει θεμα το gps και τι μπορψ να κανω απο εκει και πέρα.. ευχαριστω πολυ..

παραθετω φωτογραφιες δοκιμης με το s4 του αδερφου μου..

http://imagizer.imageshack.us/v2/1024x768q90/538/ZRUftN.jpg

κλειδωσε σε 2 δευτερα περιπου..

http://imagizer.imageshack.us/v2/1024x768q90/540/uQ7qgy.jpg

και το δικο μου μετα απο ποση ωρα

http://imagizer.imageshack.us/v2/1024x768q90/661/JxM1rl.png

αν υπαρχει καποιο τεστ επιπλεον ή καποια διαδικασια ή οτιδηποτε απλα βαζω και τις φωτο για να δωσω λεπτομεριες παραπανω..

πχ δεν φταιει η τοποθεσια ουτε ο καιρος..

υγ ειμαι stock android kit kat..

Edited by m7ixalis
συνενωση συνεχόμενων μυνηματων
The quieter you become, the more you are able to hear...

Το εικονίδιο του GPS στο status bar δεν φαίνεται γιατί δεν το έπιασε το screenshot επειδή αναβόσβηνε ή συμβαίνει κάτι άλλο;

Δοκίμασες σε κάποια άλλη εφαρμογή;

Για μενα κάνε υπομονή, θα ρθει και η Lollipop και θα αναβαθμιστεί λίγο το κινητό σου!!Χτύπα κατευθείαν το 5αρι μετά το καλοκαίρι με το καλο !! :)

Τι εννοείς μετά το καλοκαίρι; Προς Νοέμβριο το βλέπουμε (αντε για τους πιο τυχερούς προς Οκτώβριο)

ΑΙΕΝ ΥΨΙΚΡΑΤΕΙΝ

Pocophone F1 // iPhone X // Nokia N9 64GB

Σας ευχαριστω πολυ ολους για την βοηθεια σας. ακολουθησα την συμβουλη του φιλου truckman και εκανα εκκαθαρηση δεδομενων σε ολες τις εφαρμογες που χρησιμοποιούν gps και μετα ολα δουλεψαν ξανα.. ευχαριστω και παλι ολους για το χρονο που ξοδεψατε:thanks: Edited by Rollman
The quieter you become, the more you are able to hear...

Αναρωτιεμαι γιατι μεσα στο summobile στην ρωσια ακομα δειχνει 4.4.2 και οχι την 5 αφου εχει επιβαιβεωθει, καμια ιδεα?

ακυρο ειναι για το n900

Edited by Ippotas

Guest lagoudakis
παιδια μια ερωτηση,εχω βαλει καποιους ηχους κλησης δικους μου....τωρα δεν τους θελω γιατι μου πιανουν και χωρο,πως μπορω να τους διαγραψω;ποια διαδρομη πρεπει να ακολουθησω;ευχαριστω

καλησπερα παιδια ,σκεφτομαι να προβω στην αγορα του Note 3 θα ηθελα να σας ρωτησω για τι διαρκεια τις μπαταριας ,πως τα παει? ειμαι περιπου 10 ωρες εκτος σπιτιου και με ενδιαφερει να κραταει οσο πιο πολυ γινεται σε browsing και λιγες κλησεις.Ειμαι αναμεσα σε αυτο κ στο G3

καλησπερα παιδια ,σκεφτομαι να προβω στην αγορα του Note 3 θα ηθελα να σας ρωτησω για τι διαρκεια τις μπαταριας ,πως τα παει? ειμαι περιπου 10 ωρες εκτος σπιτιου και με ενδιαφερει να κραταει οσο πιο πολυ γινεται σε browsing και λιγες κλησεις.Ειμαι αναμεσα σε αυτο κ στο G3

Δε νομίζω να έχεις πρόβλημα. Αλλά ακόμα και αν δεν σε βγάζει η 3200mah μπαταρία, υπάρχει και μια 6400mah.

Δε νομίζω να έχεις πρόβλημα. Αλλά ακόμα και αν δεν σε βγάζει η 3200mah μπαταρία, υπάρχει και μια 6400mah.

Ποια ειναι αυτή έχουμε κάποιο link ??

s7 edge 935F

LG Gpad V500

Ποια ειναι αυτή έχουμε κάποιο link ??

http://www.batteries.gr/product.asp?catid=5165

Φιλικά Γιώργος

Σε ευχαριστώ για το link αλλά αυτο το μαύρο καπάκι κάνει το τηλέφωνο σαν ασύρματο !!

s7 edge 935F

LG Gpad V500

Σε ευχαριστώ για το link αλλά αυτο το μαύρο καπάκι κάνει το τηλέφωνο σαν ασύρματο !!

Νομίζω ότι δεν θα το χρειαστείς.

Εγώ προσωπικά άνετα βγάζω τις 2 μέρες. Έχω φτάσει και 4!:)

Φιλικά Γιώργος

Θελω να κανω και αλλη μια ερωτηση καθως αυριο μαλλον θα το παραγγείλω...Οι φωτογραφιες του ειναι ικανοποιητικές σε σημειο να βγαζω την μικρη μου κορη αποκλειστικα μεσα απο το τηλεφωνο φωτογραφιες ?Ρ ταω γιατι σε συνθηκες χαμηλου φωτισμού διαβαζω πολυ ασχημα σχολια..Επισης μπορει καποιος που εχει δοκιμασει να μου πει διαφορες στις φωτογραφιες το Νοτε 3 με iphone 5 η s5.Συγχωρεστε αν φαίνεται off topic αλλα δε θελω συγκριτικο παρα μονο δυο λεξεις για καποιους που εχουν δοκιμασει τα παραπανω κινητα ωστε να εχω μια καλυτερη αποψη για την καμερα που για μενα ειναι πολυ σημαντικη για την αγορα του κινητου..

s7 edge 935F

LG Gpad V500

Παιδια το τηλέφωνο πήρε official lollipop η ξέρουμε αν όχι αν θα την πάρει? Και ακομα μια ερώτηση ,ποσες ώρες οθόνη βγάζεται? Γιατί θέλω να το συγκρίνω με την αυτονομία του G3

Παιδια το τηλέφωνο πήρε official lollipop η ξέρουμε αν όχι αν θα την πάρει? Και ακομα μια ερώτηση ,ποσες ώρες οθόνη βγάζεται? Γιατί θέλω να το συγκρίνω με την αυτονομία του G3
official όχι αλλά έχει leak.

Ώρες οθόνης περίπου 5 έως 6 ανάλογα βέβαια και την χρήση.

Φίλος που έχει και τα δύο με την ίδια χρήση το Ν3 έχει καλύτερη μπαταρία.

• The title was changed to Samsung Galaxy Note 3 (SM-N9005)