Jump to content

Samsung Galaxy Note 3 (SM-N9005)

StratosGR
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Σωραιος...εγινε..καλα Χριστουγεννα φιλε

Εχω κινητο Motorola....αυτο με την κεραια το καπακι και τα πρασινα γραμματα.Ναι αυτο που ζυγιζει 24Κg

Σταθερο FTTH 200Mbps

Φορτιστη για το αυτοκινητο..ποσα αμπερ πρεπει να ειναι για να φορτισει το note 3?

iPhone 15 Pro Max + Samsung S23 Ultra

iPad Pro M4

Garmin Fenix 7X Sapphire Solar

Apple Airpods Pro 2

Φορτιστη για το αυτοκινητο..ποσα αμπερ πρεπει να ειναι για να φορτισει το note 3?

Από 1 αμπερ και πάνω.

guys ποια χωρα βγαινει ποιο γρηγορα σε update?baltic (Seb),nordic countries (NEE)?
I Want To Believe

Καλησπέρα και χρόνια πολλά !!

Μια φίλη έκανε σύνδεση στο κινητό cuta .

Όλα καλά με το σήμα κτλ αλλά τα δεδομένα δεν παίζουν παρόλο που εχει 1giga.

Εχει κάνει κανονικά τις ρυθμίσεις αλλά τίποτα καμία ιδέα κανεις μήπως εχει καμία ρύθμιση στην συςκευη που δεν βλέπουμε ;

Καλησπέρα και χρόνια πολλά !!

Μια φίλη έκανε σύνδεση στο κινητό cuta .

Όλα καλά με το σήμα κτλ αλλά τα δεδομένα δεν παίζουν παρόλο που εχει 1giga.

Εχει κάνει κανονικά τις ρυθμίσεις αλλά τίποτα καμία ιδέα κανεις μήπως εχει καμία ρύθμιση στην συςκευη που δεν βλέπουμε ;

Εννοείς cyta μάλλον. Συνήθως δεν χρειάζεται κάποια ρύθμιση για να έχει τα δεδομένα, ας κάνει και ένα restart.

Εννοείς cyta μάλλον. Συνήθως δεν χρειάζεται κάποια ρύθμιση για να έχει τα δεδομένα, ας κάνει και ένα restart.

Ναι.. Κεκτημένη ταχύτητα .. Κάναμε τίποτα ..:O

Επειδή έχω σύνδεση κινητής Cyta, είχα και εγώ το ίδιο πρόβλημα με σένα. Πήρα τηλ την τεχνική υποστήριξη και μου είπαν να προσθέσω το internet.cyta.gr. Και ετσι λύθηκε το πρόβλημα μου. Γι αυτό στο είπα. Ίσως πρέπει να μιλήσεις με την τεχνική υποστήριξη

Το κάναμε και αυτο παλι τίποτα ...

Μία Επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων πιθανόν να έλυνε το πρόβλημα, αν δεν βαριέται να το ξαναστήσει ας το δοκιμάσετε. Αλλά όπως λέει ο φίλος πιο πάνω καλύτερα πριν να μιλήσει με την τεχνική υποστήριξη της cyta.

Edited by FJ_12

guys ποια χωρα βγαινει ποιο γρηγορα σε update?baltic (Seb),nordic countries (NEE)?

Δεν υπάρχει κάποιο στάνταρ, οι αναβαθμίσεις δίνονται σχεδόν στην τύχη και όχι πάντοτε στην ίδια πρώτη χώρα.

Φιλικά Γιώργος

Καλησπέρα και χρόνια πολλά σε όλους.

Έχω να κάνω μια χαζή ερώτηση. Έκανα μια αναζήτηση για να δω σε τι τιμή έχει πάει το Note 3. Μπερδεύτηκα όμως. Βλέπω πολλά διαφορετικά μοντέλα που αν εξαιρέσουμε την χωρητικότητα σε GB οι διαφορές τους είναι μικρές. Βλέπω δηλαδή μικρή απόκλιση στο μέγεθος της οθόνης, διαφορετικούς επεξεργαστές κ άλλα τέτοια.

Η ερώτηση είναι η εξής… Ποιο είναι το “κανονικό” Note 3 ; Και γενικά από τα διάφορα μοντέλα που κυκλοφορούν ποιο είναι το καλύτερο ;

Αυτά που έχω δει είναι Samsung N7505 Galaxy Note 3 Neo 16GB, Samsung Galaxy Note 3 N9005. Δεν ξέρω αν υπάρχουν άλλα

Σας “έκαψα” εε ; :p:p:lol:

Samsung Note 4

Samsung Galaxy S3

Samsung Tab S 8.4"

Samsung Gear 2

Το δεύτερο είναι το "κανονικό" αδερφέ, το πρώτο είναι η lite εκδοχή του γι αυτό και έχουν διαφορετική τιμή

Καλησπέρα παιδιά!

Το Σάββατο με αφορμή την ανανέωση του συμβολαίου μου με εταιρεία κινητής τηλεφωνίας εδώ στην Κύπρο, αγόρασα το Note 3. Υπήρξε όμως ένα σοβαρό πρόβλημα και η συσκευή επιστράφηκε την ακριβώς επόμενη μέρα...

Όταν ο πωλητής που έφερε τη συσκευή πρόσεξα ότι η ταινία ασφαλείας στο κουτί ήταν κομμένη. Όταν τον ρώτησα, γιατί συμβαίνει αυτό και αν υπηρχε άλλη συσκευή σε σφραγισμένο κουτί η απάντηση ήταν πως ήταν η τελευταία που είχαν και πως το κουτί είχε ανοιχτεί, διότι είχε ενδιαφερθεί κάποιος πελάτης, ο οποίος τελικά πήρε το Note 4. Παρόλο που αυτά μου φάνηκαν ύποπτα, επειδή η συνεργασία μου με την εν λόγω εταιρεία επανειλημμένα δεν υπήρξε προβληματική και επειδή εκείνη τη μέρα επικρατούσε κακοκαιρία στην πόλη μου, το ρίσκαρα και δέχτηκα την εξήγηση του πωλητή και έτσι πήρα τη συσκευή.

Οι επαφές περάστηκαν κανονικά, κατέβασα και αρκετά προγράμματα και με λίγο ψάξιμο στο διαδίκτυο και επικοινωνώντας με φίλους διαπιστώνω ότι το κινητό είχε jelly bean αντί kit kat, όπως θα έπρεπε. Επιχειρώ τότε διά της κανονικής οδού να κάνω αναβάθμιση. Διαπιστώνω όμως ότι αυτό ήταν αδύνατο, καθώς η συσκευή συνεχώς, όταν δοκίμαζα να κάνω update, έβγαζε το μήνυμα ότι "Η συσκευή έχει τροποποιηθεί. Οι ενημερώσεις δεν είναι διαθέσιμες.". Δοκίμασα και μέσω kies αλλά το αποτέλεσμα ήταν το ίδιο. Με ένα Google search διαπιστώνω ότι το μήνυμα αυτό βγαίνει σε rooted συσκευές! Εκνευρίστηκα πάρα πολύ, διότι αντιλήφθηκα ότι έπεσα θύμα εξαπάτησης. Το απόγευμα της Κυριακής η συσκευή επιστράφηκε στο κατάστημα με αίτημα αντικατάστασης.

Σήμερα, επικοινώνησε μαζί μου το τεχνικό τμήμα της εταιρείας στο οποίο είχε σταλεί η συσκευή. Διαπίστωσαν ότι ήταν ρουταρισμένη αλλά ισχυρίστηκαν ότι ήμουν τάχα ο πρώτος αγοραστής και δεν ήταν συσκευή που είχε επιστραφεί από κάποιον πελάτη, πράγμα το οποίο μπορούσα τάχα να επιβεβαιώσω και μέσω του σέρβερ της εταιρείας τους, ο οποίος έδειχνε ότι η εν λόγω συσκευή είχε μεταφερθεί απλά από κατάστημα άλλης επαρχίας. Με λίγα λόγια μου έριχναν εμένα το φταίξιμο! Δεν φτάνει που με εξαπάτησαν πουλώντας μου μεταχειρισμένη συσκευή για καινούργια, με κατηγορούσαν ότι ρούταρα τη συσκευή και μετά τους την επέστρεψα. Τόσο παράλογος ήμουν... Μου πρότειναν να μου φλασάρουν τη συσκευή αφαιρώντας το ρουτ και να μου την επιστρέψουν, πράγμα που ασφαλώς αρνήθηκα. Τους ξεκαθάρισα τι ζητούσα, καθότι δεν υπήρχε περίπτωση να ρουτάρω τη συσκευη από την πρώτη μέρα αγοράς της, εφόσον δεν είχα καν προηγούμενη εμπειρία με android συσκευές καθότι χρήστης windows mobile και ios συσκευών. Αφού λογοφέραμε για λίγο με την υπάλληλο του τεχνικού τμήματος στο τηλέφωνο, μου είπε ότι θα έθετε το αίτημα μου στους ανωτέρους της και θα επικοινωνούσε μαζί μου.

Αφού πέρασαν αρκετές ώρες και τηλέφωνο δεν υπήρξε, επισκέφθηκα εκ νέου το κατάστημα και ζήτησα να δω τον υπεύθυνο του καταστήματος. Αφού του ανέφερα τι είχε συμβεί, μετά από μερικά τηλεφωνήματα μου είπε ότι τελικά θα μου άλλαζαν τη συσκευή με καινούργια σε σφραγισμένο κουτί, την οποία θα παραλάβουν την Πέμπτη.

Επειδή όμως πλέον δεν τους έχω καμία εμπιστοσύνη, θέλω να μάθω αν υπάρχει τρόπος να μάθουμε ποτέ έγινε μια συσκευή ρουτ. Ο σκοπός μου είναι, αν μου δημιουργήσουν εκ νέου προβλήματα, να μπορώ να αποδείξω ότι το ρουτ δεν έγινε τις 24 ώρες που η συσκευή βρέθηκε στην κατοχή μου. Είναι δυνατό άραγε κάτι τέτοιο; Κι αν ναι με ποιο τρόπο γίνεται;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων και απολογούμαι για το μακρυνάρι.

Εγώ στη θέση σου δεν θα το δεχόμουν και θα τους έλεγα να μου φέρουν καινούργιο.............

Edited by KILLER146

Δημήτρης

Επαγγελματίας Web Designer, Προγραμματισής και Γραφίστας

Γεια σας θα ηθελα να ρωτησω αν μπορει κανεις να με βοηθησει. Εχω το samsung galaxy note 3 το εχω παρει απο χερι. Βαζω την καρτα μου η οποια ειναι COSMOTE λειτουργει στα καλα καθουμενα την επομενη μερα μου βγαζει μη εγκυρο ιμει,δοκιμαζω και δευτερη καρτα COSMOTE και με αυτην το ιδιο λειτουργει και μετα απο λιγο μου λεει το ιδιο.πληκτρολογω *#06# αλλα δεν κανει τιποτα.οι καρτες που βαζω ειναι με δυο αριθμους η καθε μια υπαρχει περιπτωση να μπλοκερνει απο εκει;αν το παω στον γερμανο θα μπορεσουν να το κανουν;υπαρχει κατι που μπορω να κανω εγω;Οποιος ξερει κατι ας μου πει...

Μόλις πέρασα lolipop από το xda το knox δεν έγραψε bug δεν είδα αλλά από το μεσημέρι είμαι έτοιμος για δεύτερη φόρτιση 16% είμαι τώρα που γράφω αλλά το έχω στήσει από το μηδέν θα το τσεκάρω και θα γράψω νεότερα

Μόλις πέρασα lolipop από το xda το knox δεν έγραψε bug δεν είδα αλλά από το μεσημέρι είμαι έτοιμος για δεύτερη φόρτιση 16% είμαι τώρα που γράφω αλλά το έχω στήσει από το μηδέν θα το τσεκάρω και θα γράψω νεότερα

Ποια περασες φιλε και δεν εγραψε ο knox?ρωταω επεοδη θελω να δοκιμασω το lolipop ...οποτε αν δε γραφει ας δοκιμασω.

http://forum.xda-developers.com/galaxy-note-3/development/n9005xxugbnl8-5-0-lollipop-rom-t2982110

αυτην λες?

T68 N95 i900 i8000 HTC HD2 GT-I9300 Note3 s6 s7edge

Ποια περασες φιλε και δεν εγραψε ο knox?ρωταω επεοδη θελω να δοκιμασω το lolipop ...οποτε αν δε γραφει ας δοκιμασω.

http://forum.xda-developers.com/galaxy-note-3/development/n9005xxugbnl8-5-0-lollipop-rom-t2982110

αυτην λες?

Ναι αυτήν έβαλα ,λίγο θέμα είχα με το mx player pro & το popcorn time αλλά λύθηκαν και παίζουν μία χαρά

----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

N9005XXUGBNL8 5.0.7z το όνομα του αρχείου που κατέβασα

Ναι αυτήν έβαλα ,λίγο θέμα είχα με το mx player pro & το popcorn time αλλά λύθηκαν και παίζουν μία χαρά

----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

N9005XXUGBNL8 5.0.7z το όνομα του αρχείου που κατέβασα

Αρα αυτη η ρομ ειναι επισημη και δε γραφει ο knox?ειναι root η ρομ η οχι?και αν οχι μπορεις να την κανεις ρουτ?

T68 N95 i900 i8000 HTC HD2 GT-I9300 Note3 s6 s7edge

Γειά σας παιδιά και χρόνια πολλα!

Έσβησα κατά λάθος κάτι σημαντικές φωτογραφίες από το android κινητό μου (Samsung galaxy note 3) και θα ήθελα να μου πείτε κάποια εφαρμογή με την οποία θα μπορέσω να τις επαναφέρω. Η διαγραφή έγινε σημερα το πρωι. Σας παρακαλώ πολύ είναι ανάγκη και χρειάζομαι να λειτουργεί 100%

Ευχαριστώ πολύ

Γειά σας παιδιά και χρόνια πολλα!

Έσβησα κατά λάθος κάτι σημαντικές φωτογραφίες από το android κινητό μου (Samsung galaxy note 3) και θα ήθελα να μου πείτε κάποια εφαρμογή με την οποία θα μπορέσω να τις επαναφέρω. Η διαγραφή έγινε σημερα το πρωι. Σας παρακαλώ πολύ είναι ανάγκη και χρειάζομαι να λειτουργεί 100%

Ευχαριστώ πολύ

Σε τέτοιες περιπτώσεις δεν υπάρχει εφαρμογή που να σου εγγυηθεί πως θα δουλέψει 100%.

Επίσης χωρίς root και σε περίπτωση που οι φωτογραφίες ήταν στη συσκευή και όχι σε κάποια εξωτερική κάρτα δεν πιστεύω πως είναι εφικτό αυτό που ζητάς.

• The title was changed to Samsung Galaxy Note 3 (SM-N9005)