grunding Δημ. December 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2014 (edited) Παιδιά μια ερώτηση είναι να πάρω από ένα γνωστό ένα νοτε 3 και μου το έδωσε για μια εβδομάδα να το δω πως πάει.απο πρώτη εντύπωση πολύ καλά μπαταρία 7 ώρες ανοιχτή οθόνη το πενάκι πολύ καλό σε γενικές γραμμές πολύ όμορφο και καλό.λοιπον αυτό που ήθελα να μου πείτε αν γνωρίζει κάποιος είναι όταν μπαίνω μέσα στο Internet με πετάει ορισμένες φορές έξω και μου βγάζει αυτό το μήνυμα [ATTACH]53768[/ATTACH] Οποίος γνωρίζει τι πρέπει να κάνω ας μου πει ευχαριστώ. Επίσης παρατήρησα ότι έχει την έκδοση 4.4.2 αυτή είναι η τελευταία έκδοση του? Edited December 8, 2014 by grunding Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hierophant Δημ. December 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2014 Αν τελικά το πάρεις να του κάνεις επαναφορά σε εργοστασιακές ρυθμίσεις. Μάλλον έτσι θα λυθεί και το πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. December 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2014 Και εγώ νομίζω ότι δεν υπάρχει πρόβλημα. Ας σου δώσει και την απόδειξη αγοράς. Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos_dinamik Δημ. December 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2014 Παιδιά μια ερώτηση είναι να πάρω από ένα γνωστό ένα νοτε 3 και μου το έδωσε για μια εβδομάδα να το δω πως πάει.απο πρώτη εντύπωση πολύ καλά μπαταρία 7 ώρες ανοιχτή οθόνη το πενάκι πολύ καλό σε γενικές γραμμές πολύ όμορφο και καλό.λοιπον αυτό που ήθελα να μου πείτε αν γνωρίζει κάποιος είναι όταν μπαίνω μέσα στο Internet με πετάει ορισμένες φορές έξω και μου βγάζει αυτό το μήνυμα [ATTACH]53768[/ATTACH] Οποίος γνωρίζει τι πρέπει να κάνω ας μου πει ευχαριστώ. Επίσης παρατήρησα ότι έχει την έκδοση 4.4.2 αυτή είναι η τελευταία έκδοση του? Πρώτα κάνε εκκαθάριση δεδομένων του Internet και μετά αν δεν λυθεί πάνε σε επαναφορά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis_m Δημ. December 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2014 Ποια εφαρμογή υπάρχει ώστε να αποθηκευεις κάρτες επαγγελματίκες; Δοκίμασε το ABBYY. Δουλεύει άψογα και υποστηρίζει και ελληνικούς χαρακτηρες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grunding Δημ. December 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2014 Μάλλον θα κάνω επαναφορά γιατί δεν γίνεται διαφορετικά το βγάζει που και που. Έχει απόδειξη όλα εντάξει δεν μου έβγαλε τίποτα άλλο εκτός από αυτό. Αρκετά λεπτό θα έλεγα και πολύ ωραία οθόνη παιδιά θα το πάρω είναι πολύ καλό. Τώρα δεν νομίζω να έχει κάποιο πρόβλημα όλα δουλεύουν σωστά μήπως πρέπει να προσέξω κάτι άλλο που δεν γνωρίζω για την συσκευή? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannisvas Δημ. December 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2014 Μάλλον θα κάνω επαναφορά γιατί δεν γίνεται διαφορετικά το βγάζει που και που. Έχει απόδειξη όλα εντάξει δεν μου έβγαλε τίποτα άλλο εκτός από αυτό. Αρκετά λεπτό θα έλεγα και πολύ ωραία οθόνη παιδιά θα το πάρω είναι πολύ καλό. Τώρα δεν νομίζω να έχει κάποιο πρόβλημα όλα δουλεύουν σωστά μήπως πρέπει να προσέξω κάτι άλλο που δεν γνωρίζω για την συσκευή? Κι εμένα μου το κάνει που και που στο note αυτο που αναφέρεις αλλά δεν εχω μπει σε διαδικασία να κανω επαναφορά ή να το ψάξω. Δε με ενοχλεί εαν 1-2 φορές το μηνα, μου γράφει "ίντερνετ διακόπηκε". Και τι έγινε δηλαδη;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelioz350 Δημ. December 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2014 Δοκίμασε το ABBYY. Δουλεύει άψογα και υποστηρίζει και ελληνικούς χαρακτηρες. Ευχαρίστω το κατεβάζω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dr_House Δημ. December 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2014 Τελικά το πρόβλημα λύθηκε, με την εφαρμογή mp3 cutter and ringtone... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grunding Δημ. December 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2014 Μπορείτε να μου πείτε σε περίπτωση που βγάλει κάτι το κινητό τι γίνεται με την εγγύηση?το κινητό έχει 1 χρόνο και 3 μήνες εγγύηση ακόμη.που το στέλνω σε περίπτωση που πάθει κάτι ? Έχει καλό service σαν εταιρία η Samsung? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. December 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2014 Μπορείτε να μου πείτε σε περίπτωση που βγάλει κάτι το κινητό τι γίνεται με την εγγύηση?το κινητό έχει 1 χρόνο και 3 μήνες εγγύηση ακόμη.που το στέλνω σε περίπτωση που πάθει κάτι ? Έχει καλό service σαν εταιρία η Samsung? Το καλύτερο.:D Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. December 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2014 Καλησπέρα, φίλος μου αγόρασε από μαγαζί ένα μεταχειρισμένο Note 3 (είναι 13 μηνών κινητών) και χτες που το είδα για 1η φορά, πήγα στο About να δω τί έκδοση Android έχει, και είδα ότι είναι ακόμη σε 4.4.2. Χωρίς να γνωρίζω σε ποια έκδοση έχουν φτάσει τα official images του Note, έκανα έλεγχο νέου λογισμικού και μού έβγαλε μήνυμα πως υπάρχει νέα έκδοση αλλά δεν μπορεί να την περάσει γιατί "η συσκευή έχει παραμετροποιηθεί"!! Κατευθείαν το μυαλό μου πήγε ότι είτε έχει custom rom, ή και custom kernel. Κοίταξα αν έχει root, κάτι το οποίο δεν είχε, και μπήκα σε Download Mode για να δω το Knox counter. Εκεί είδα ότι ήταν σε κατάσταση 0x1, οπότε αν δε κάνω λάθος ο πρηγούμενος ιδιοκτήτης είχε "πειράξει" το κινητό και του πέρασε official image πριν το πουλήσει, αλλά το knox counter παρέμεινε σε κατάσταση 0x1. Aπ' όσα γνωρίζω, αν πλέον κάτι του συμβεί είναι αυτόματα εκτός εγγύησης (διορθώστε με αν κάνω λάθος). Έτσι κοίταξα στο xda για το αν γίνεται να μηδενίσει ο counter και βρήκα κάποιους οδηγούς οι οποίοι όμως ήθελαν να έχεις custom recovery για να δουλέψουν (είτε CWM ή TWRP), αλλά ακόμη και να μπω στην διαδικασία να το κάνω, δεν ξέρω κατά πόσο αυτοί οι οδηγοί είναι δοκιμασμένοι και αν έχουν αποτελέσματα. Έχει κάποιος σχετική εμπειρία με ανάλογη περίπτωση, να μου προτείνει τί να κάνω; Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bull2oo4 Δημ. December 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2014 Καλησπέρα, φίλος μου αγόρασε από μαγαζί ένα μεταχειρισμένο Note 3 (είναι 13 μηνών κινητών) και χτες που το είδα για 1η φορά, πήγα στο About να δω τί έκδοση Android έχει, και είδα ότι είναι ακόμη σε 4.4.2. Χωρίς να γνωρίζω σε ποια έκδοση έχουν φτάσει τα official images του Note, έκανα έλεγχο νέου λογισμικού και μού έβγαλε μήνυμα πως υπάρχει νέα έκδοση αλλά δεν μπορεί να την περάσει γιατί "η συσκευή έχει παραμετροποιηθεί"!! Κατευθείαν το μυαλό μου πήγε ότι είτε έχει custom rom, ή και custom kernel. Κοίταξα αν έχει root, κάτι το οποίο δεν είχε, και μπήκα σε Download Mode για να δω το Knox counter. Εκεί είδα ότι ήταν σε κατάσταση 0x1, οπότε αν δε κάνω λάθος ο πρηγούμενος ιδιοκτήτης είχε "πειράξει" το κινητό και του πέρασε official image πριν το πουλήσει, αλλά το knox counter παρέμεινε σε κατάσταση 0x1. Aπ' όσα γνωρίζω, αν πλέον κάτι του συμβεί είναι αυτόματα εκτός εγγύησης (διορθώστε με αν κάνω λάθος). Έτσι κοίταξα στο xda για το αν γίνεται να μηδενίσει ο counter και βρήκα κάποιους οδηγούς οι οποίοι όμως ήθελαν να έχεις custom recovery για να δουλέψουν (είτε CWM ή TWRP), αλλά ακόμη και να μπω στην διαδικασία να το κάνω, δεν ξέρω κατά πόσο αυτοί οι οδηγοί είναι δοκιμασμένοι και αν έχουν αποτελέσματα. Έχει κάποιος σχετική εμπειρία με ανάλογη περίπτωση, να μου προτείνει τί να κάνω; Αφού έχει γράψει ρίξτου μια custom recovery και περνά του μια custom rom πχ crash να το χαρεί το τουμπανάκι μας! Και άσε τα official της Sammy. :lol: Παράθεση Samsung Note 3 White :( RIP (Σπασμένη οθόνη) Microsoft Lumia 640XL Xiaomi Redmi Note 4 3/64 Pipo w2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouros17 Δημ. December 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2014 (edited) Καλησπέρα, φίλος μου αγόρασε από μαγαζί ένα μεταχειρισμένο Note 3 (είναι 13 μηνών κινητών) και χτες που το είδα για 1η φορά, πήγα στο About να δω τί έκδοση Android έχει, και είδα ότι είναι ακόμη σε 4.4.2. Χωρίς να γνωρίζω σε ποια έκδοση έχουν φτάσει τα official images του Note, έκανα έλεγχο νέου λογισμικού και μού έβγαλε μήνυμα πως υπάρχει νέα έκδοση αλλά δεν μπορεί να την περάσει γιατί "η συσκευή έχει παραμετροποιηθεί"!! Κατευθείαν το μυαλό μου πήγε ότι είτε έχει custom rom, ή και custom kernel. Κοίταξα αν έχει root, κάτι το οποίο δεν είχε, και μπήκα σε Download Mode για να δω το Knox counter. Εκεί είδα ότι ήταν σε κατάσταση 0x1, οπότε αν δε κάνω λάθος ο πρηγούμενος ιδιοκτήτης είχε "πειράξει" το κινητό και του πέρασε official image πριν το πουλήσει, αλλά το knox counter παρέμεινε σε κατάσταση 0x1. Aπ' όσα γνωρίζω, αν πλέον κάτι του συμβεί είναι αυτόματα εκτός εγγύησης (διορθώστε με αν κάνω λάθος). Έτσι κοίταξα στο xda για το αν γίνεται να μηδενίσει ο counter και βρήκα κάποιους οδηγούς οι οποίοι όμως ήθελαν να έχεις custom recovery για να δουλέψουν (είτε CWM ή TWRP), αλλά ακόμη και να μπω στην διαδικασία να το κάνω, δεν ξέρω κατά πόσο αυτοί οι οδηγοί είναι δοκιμασμένοι και αν έχουν αποτελέσματα. Έχει κάποιος σχετική εμπειρία με ανάλογη περίπτωση, να μου προτείνει τί να κάνω; Η 4.4.2 είναι η πιο πρόσφατη επίσημη έκδοση android για το τηλέφωνο μας. Προφανώς και το πείραξε το τηλέφωνο ο προηγούμενος κάτοχος. Τώρα δεν νομίζω ότι υπάρχει κάποιος σίγουρος τρόπος για να μηδενίσεις τον Knox. Το ψάχνουν ακόμα αλλά δεν νομίζω ότι βρήκαν κάτι σίγουρο. Αν δοκιμάσεις κάτι και λειτουργήσει, η όποιος άλλος φίλος ξέρει, ας ενημερώσει. Edited December 11, 2014 by kouros17 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. December 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2014 Ο φίλος μου μόλις του είπα ότι το κινητό ΣΙΓΟΥΡΑ έχει πειραχτεί, μου είπε ότι αν δε μπορέσω να κάνω κάτι για να μηδενίζουμε τον counter θα πήγαινε το κινητό πίσω στο μαγαζί πού το αγόρασε, αλλά πιστεύω πώς δεν θα δεχτούν να το πάρουν πίσω γιατί το πιο πιθανό να τού πουν πώς το πείραξε ο ίδιος. Γι' αυτό το λόγο και ρώτησα εδώ μέσα. Αν όμως δεν έχει μηδενίσει τον counter από εσάς εδώ μέσα, δεν πρόκειται να κάνω κάτι, δεν είναι δικό μου το κινητό. Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. December 11, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2014 Ο φίλος μου μόλις του είπα ότι το κινητό ΣΙΓΟΥΡΑ έχει πειραχτεί, μου είπε ότι αν δε μπορέσω να κάνω κάτι για να μηδενίζουμε τον counter θα πήγαινε το κινητό πίσω στο μαγαζί πού το αγόρασε, αλλά πιστεύω πώς δεν θα δεχτούν να το πάρουν πίσω γιατί το πιο πιθανό να τού πουν πώς το πείραξε ο ίδιος. Γι' αυτό το λόγο και ρώτησα εδώ μέσα. Αν όμως δεν έχει μηδενίσει τον counter από εσάς εδώ μέσα, δεν πρόκειται να κάνω κάτι, δεν είναι δικό μου το κινητό. Δεν μηδενίζει. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. December 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2014 Ο φίλος μου μόλις του είπα ότι το κινητό ΣΙΓΟΥΡΑ έχει πειραχτεί, μου είπε ότι αν δε μπορέσω να κάνω κάτι για να μηδενίζουμε τον counter θα πήγαινε το κινητό πίσω στο μαγαζί πού το αγόρασε, αλλά πιστεύω πώς δεν θα δεχτούν να το πάρουν πίσω γιατί το πιο πιθανό να τού πουν πώς το πείραξε ο ίδιος. Γι' αυτό το λόγο και ρώτησα εδώ μέσα. Αν όμως δεν έχει μηδενίσει τον counter από εσάς εδώ μέσα, δεν πρόκειται να κάνω κάτι, δεν είναι δικό μου το κινητό. Απλώς πρέπει να δεχτεί ότι το κινητό δεν έχει εγγύηση. Κατά τα άλλα είναι ok. Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. December 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2014 Απλώς πρέπει να δεχτεί ότι το κινητό δεν έχει εγγύηση. Κατά τα άλλα είναι ok. Η αλήθεια είναι ότι δεν έχω διαβάσει ποστ κάποιου με γραμμένο knox ο οποίος το πήγε στο service και να του αρνήθηκαν την εγγύηση. Εκεί που κλωτσανε είναι αν φοράει το κινητό διαφορετική ρομ απο αυτή που πρέπει. Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Manossef Δημ. December 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2014 (edited) Πάντως ρε παιδια, μετα απο 3 μηνες συμβιωσης με το παρων νοτελι θα πω το εξης:Τα μπλιμπλίκια καλα, χρυσά, δουλευουν αψογα, αλλά το βασικο που ειναι ο προορισμος του, δηλαδη να δουλευει σαν τηλεφωνο, ειναι απαραδεχτο. Ο πομπος του ειναι χαλια και το διαπιστωνω επειδη ταξιδευω πολυ. Αν ειμαι σε αστικο ιστο ολα καλα, αν ειμαι πχ στα δωδεκανησα ή σε ορεινο ιστο ρεταρει το κινητο. Αν ειναι στο αυτοματο 2g-3g(wind) απλα ΔΕΝ δουλευει, πινει μπαταρια, χανω κλησεις, και για ιντερνετ....αστο καλυτερα. Αποτελεσμα να το χω στο 2g για να μην με κρεμαει και οταν θελω νετ να το γυρναω σε 3g και μπλα μπλα να με κουραζει. Το κραταω μονο για το πενακι που δουλευω πολυ. Αν μπορει καποιος με αναλογη χρηση του 4 που να χει δουλεψει και το 2 να μου πει αν το χουν βελτιωσει το θεμα, αλλιως να το δωσω να επιστρεψω στο 2 αν μπορω να βαλω το ενεργο σημειωμα στο 2. Ευχαριστω! EDIT: Το 2αρακι το κακομοιρο δεν ειχε τετοια θεματα...τουμπαρε το δικτυο αμεσως και δεν σε αφηνε ξεκρεμαστο. Edited December 12, 2014 by Manossef Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crazyio Δημ. December 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2014 Πάντως ρε παιδια, μετα απο 3 μηνες συμβιωσης με το παρων νοτελι θα πω το εξης:Τα μπλιμπλίκια καλα, χρυσά, δουλευουν αψογα, αλλά το βασικο που ειναι ο προορισμος του, δηλαδη να δουλευει σαν τηλεφωνο, ειναι απαραδεχτο. Ο πομπος του ειναι χαλια και το διαπιστωνω επειδη ταξιδευω πολυ. Αν ειμαι σε αστικο ιστο ολα καλα, αν ειμαι πχ στα δωδεκανησα ή σε ορεινο ιστο ρεταρει το κινητο. Αν ειναι στο αυτοματο 2g-3g(wind) απλα ΔΕΝ δουλευει, πινει μπαταρια, χανω κλησεις, και για ιντερνετ....αστο καλυτερα. Αποτελεσμα να το χω στο 2g για να μην με κρεμαει και οταν θελω νετ να το γυρναω σε 3g και μπλα μπλα να με κουραζει. Το κραταω μονο για το πενακι που δουλευω πολυ. Αν μπορει καποιος με αναλογη χρηση του 4 που να χει δουλεψει και το 2 να μου πει αν το χουν βελτιωσει το θεμα, αλλιως να το δωσω να επιστρεψω στο 2 αν μπορω να βαλω το ενεργο σημειωμα στο 2. Ευχαριστω! EDIT: Το 2αρακι το κακομοιρο δεν ειχε τετοια θεματα...τουμπαρε το δικτυο αμεσως και δεν σε αφηνε ξεκρεμαστο. Να αγιασει το στομα σου γιατι κ εγω τα ιδια και χειροτερα αντιμετωπιζω.... απαραδεκτος δεκτης σε σημεια με χαμηλο σημα. Οταν,οπως λες, εισαι σε κεντρο ολα καλα. Σε αλλα σημεια συνεχως εναλλαγες απο 3g σε 2g, χαμενες κλησεις και internet μηδεν. για αυτο κ εχω ρωτησει αρκετες φορες στα νηματα του 4 για το θεμα ληψης. Αλλα απο οτι διαβαζω κ εκει λιγο μπερδεμενα τα πραγματα χωρις σιγουρη απαντηση... Παράθεση Wise men talk because they have something to say; fools, because they have to say something. Ποτέ μην λογομαχείς με έναν βλάκα ... θα σε ρίξει στο επίπεδό του και θα σε νικήσει λόγο εμπειρίας. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dr_House Δημ. December 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2014 Αυτό το θέμα, ειδικά με την εναλλαγή δικτύου, από 4G μπορεί να σε πετάξει σε Edge και μετά σε H+,με συνέπεια να υπάρχει θέμα με το Internet... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. December 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2014 Να αγιασει το στομα σου γιατι κ εγω τα ιδια και χειροτερα αντιμετωπιζω.... απαραδεκτος δεκτης σε σημεια με χαμηλο σημα. Οταν,οπως λες, εισαι σε κεντρο ολα καλα. Σε αλλα σημεια συνεχως εναλλαγες απο 3g σε 2g, χαμενες κλησεις και internet μηδεν. για αυτο κ εχω ρωτησει αρκετες φορες στα νηματα του 4 για το θεμα ληψης. Αλλα απο οτι διαβαζω κ εκει λιγο μπερδεμενα τα πραγματα χωρις σιγουρη απαντηση... Ρε παιδιά και εγώ ταξιδεύω αλλά δεν έχω κανένα πρόβλημα με το Note 3, σε εναντιθέση με το S2. Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. December 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2014 (edited) Πάντως ρε παιδια, μετα απο 3 μηνες συμβιωσης με το παρων νοτελι θα πω το εξης:Τα μπλιμπλίκια καλα, χρυσά, δουλευουν αψογα, αλλά το βασικο που ειναι ο προορισμος του, δηλαδη να δουλευει σαν τηλεφωνο, ειναι απαραδεχτο. Ο πομπος του ειναι χαλια και το διαπιστωνω επειδη ταξιδευω πολυ. Αν ειμαι σε αστικο ιστο ολα καλα, αν ειμαι πχ στα δωδεκανησα ή σε ορεινο ιστο ρεταρει το κινητο. Αν ειναι στο αυτοματο 2g-3g(wind) απλα ΔΕΝ δουλευει, πινει μπαταρια, χανω κλησεις, και για ιντερνετ....αστο καλυτερα. Αποτελεσμα να το χω στο 2g για να μην με κρεμαει και οταν θελω νετ να το γυρναω σε 3g και μπλα μπλα να με κουραζει. Το κραταω μονο για το πενακι που δουλευω πολυ. Αν μπορει καποιος με αναλογη χρηση του 4 που να χει δουλεψει και το 2 να μου πει αν το χουν βελτιωσει το θεμα, αλλιως να το δωσω να επιστρεψω στο 2 αν μπορω να βαλω το ενεργο σημειωμα στο 2. Ευχαριστω! EDIT: Το 2αρακι το κακομοιρο δεν ειχε τετοια θεματα...τουμπαρε το δικτυο αμεσως και δεν σε αφηνε ξεκρεμαστο. Να αγιασει το στομα σου γιατι κ εγω τα ιδια και χειροτερα αντιμετωπιζω.... απαραδεκτος δεκτης σε σημεια με χαμηλο σημα. Οταν,οπως λες, εισαι σε κεντρο ολα καλα. Σε αλλα σημεια συνεχως εναλλαγες απο 3g σε 2g, χαμενες κλησεις και internet μηδεν. για αυτο κ εχω ρωτησει αρκετες φορες στα νηματα του 4 για το θεμα ληψης. Αλλα απο οτι διαβαζω κ εκει λιγο μπερδεμενα τα πραγματα χωρις σιγουρη απαντηση... Συμφωνώ κι εγώ μαζί σας σε όσα γράφετε.Ταξιδεύω κι εγώ πολύ και αντιμετωπίζω μεγάλο θέμα πράγμα που το έχουμε συζητήσει εκτεταμένα με τον φίλο μου τον crazyio.Εκεί που είδα διάφορα είναι με την NI4 που του έχω περάσει με την οποία οι διακοπές του σήματος πλέον είναι πολύ μικρές σε διάρκεια σε σχέση με τις προηγούμενες ρομ και οι εναλλαγές είναι γρηγορότερες αλλά φυσικά το πρόβλημα παραμένει και ειδικά όταν έχει κάποιος και wind όπως εγώ,που το σήμα της είναι απλά τραγικό, εκεί τα πράγματα είναι ακομη πιο ασχημα.Πάντως με φίλο προχθές που έχει το 4 και με wind, τα συγκριναμε και από ότι είδα πάνω κάτω τα ίδια χάλια έχουν.Η σαμυ έχει κάνει πατάτα εδώ και την συνέχισε και στο επόμενο μοντέλο.Κατά τα άλλα η samsung τα πλασάρει για επαγγελματικά τηλέφωνα...τι να πεις!!! Edited December 13, 2014 by truckman Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tryf3 Δημ. December 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2014 Όντως παιδιά υπάρχει θέμα με τη λήψη του. Σίγουρα χειρότερη λήψη από το s3 που είχα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. December 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2014 Όντως παιδιά υπάρχει θέμα με τη λήψη του. Σίγουρα χειρότερη λήψη από το s3 που είχα. Μήπως είναι software το θέμα. Φοράτε official. :confused: Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts