truckman Δημ. October 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2014 [ATTACH]51519[/ATTACH] Ορίστε και ένα screenshot από πριν κάνω το update Είδες κάπου κάποια εμφανη διαφορά μετα το update? Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Calexako Δημ. October 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2014 Όχι κάτι που να χτυπάει στο μάτι εκ πρώτης όψεως. Παράθεση Όλοι έχουμε μαζευτεί παρέα για να δούμε ταινία σε κάποιο φιλικό σπίτι.Όλοι έχουμε βαρεθεί να μαλώνουμε για το ποια ταινία θα δούμε.Για αυτό δημιουργήσαμε το Buddy Movie Night Reviews ένα blog με reviews σφηνάκια. http://buddymovienight.blogspot.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. October 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2014 Όχι κάτι που να χτυπάει στο μάτι εκ πρώτης όψεως.θα δείξει στην πορεια τι έχουν κάνει... Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos7 Δημ. October 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2014 (edited) Περασε κανείς τους here maps της nokia? Μου βγάζει οτι απέτυχε η εγκατάσταση!! Αααα και κατι ακομη, μετα το update έχασα το ρουτ... Εχει εμφανιστει το Google Play Services σε υψηλη θεση στην καταναλωση μπαταριας... Ειχε πει ενας φιλος εδω οτι θελει module+ρουτ για να το αποφυγω... Πριν ειχα 5 ωρες οθονη και τωρα μετα βιας φτανω τις δυομιση... Απο αυτο ειναι ή να ψαξω τπτ αλλο? Edited October 25, 2014 by konstantinos7 Παράθεση Xiaomi Mi Air 13.3 W10 Samsung Galaxy Note 9 Stock Android 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apsogos Δημ. October 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2014 Διέρρευσε το πρόγραμμα αναβαθμίσεων σε Android 4.4.4 για Samsung συσκευές εχει βγει καμμια καλη custom με 4.4.4;τι διαφορες εχει ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelioz350 Δημ. October 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2014 Το έχω κάνει εγκατάσταση από προχθές. Δουλεύει μια αρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azaaza Δημ. October 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2014 Άντε να δούμε τι θα μας δώσει κι αυτή τώρα..... Το ultra save mode που είχα στο s πέντε είναι θέμα συσκευής η software; Παράθεση Θελω να σηκωθώ ένα πρωί και να δω τον κόσμο με τα μάτια που είχα οταν ήμουν παιδί !!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dr_House Δημ. October 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2014 Κι εμένα μου ήρθε η αναβάθμιση, Ελβετικό... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. October 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2014 Κι εμένα μου ήρθε η αναβάθμιση, Ελβετικό... Σε κάνει ΝΗ1 κι εσενα? Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dr_House Δημ. October 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2014 Ναί, Κι εμένα ! Αλλά δεν είδα καμιά διαφορά ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. October 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2014 Προφανώς bug fix θα είναι αυτό το update.Σου είναι εύκολο να μου πεις την έκδοση κερνελ που σου δείχνει τώρα? Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dr_House Δημ. October 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2014 [ATTACH]51595[/ATTACH] αυτό είναι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. October 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2014 [ATTACH]51595[/ATTACH] αυτό είναι Σε ευχαριστώ.Απ'ότι βλέπω ο κερνελ δεν έχει αλλάξει, αλλά εξ πρώτης όψεως έχουμε αλλαγή στο μόντεμ και οπωσδήποτε θα υπαρχουν εσωτερικές αλλαγές και σε άλλα σημεία γιατί τα mb του update είναι αρκετά.Ελπίζω να δούμε βελτίωση στο θέμα σήματος δικτύου και ότι συνεπάγεται αυτό (εναλλαγες gsm/3g,κλείδωμα κλπ) γιατί από τότε που πήγαμε στην 4.4.2 παρατηρώ σε τρια note να υπάρχει θεματάκι σε αυτό το κομμάτι.Θα δειξει... Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dr_House Δημ. October 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2014 Το ελπίζω, αλλά δεν είμαι σίγουρος γιατί μόλις έκανε την επανεκκίνηση και άνοιξε η συσκευή, έψαχνε για σήμα και μόνο όταν το έβαλα -έβγαλα από το flight Mode, έστρωσε...θα δείξει.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FJ_12 Δημ. October 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2014 Καλημέρα. Μήπως είναι θέμα ένδειξης απλά αυτό με το σήμα. Το έχω παρατηρήσει και εγώ αυτό στην ένδειξη σήματος αλλά δεν έχω χάσει κλήση το κινητό χτύπησε κανονικά και έχει τύχει να μιλήσω έτσι και χωρίς διακοπές μάλιστα. Εσείς έχετε αντιμετωπίσει ουσιαστικά προβλήματα σήματος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petrosa Δημ. October 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2014 Προσωπικα η λήψη με 4.4.2 ήταν ένας λόγος που με έκανε να στραφω στο s5.. Στο χώρο εργασίας μου ,περιοχη με μέτρια κάλυψη του δικτύου, το note αρκετές φορές με έβγαζε εκτός με αποτέλεσμα χαμένες κλήσεις κλπ.Μακάρι να βελτιωθεί με το update . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimpsar Δημ. October 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2014 Καλημέρα σας. Μετά από διάφορα κινητά επέστρεψα στο ΝΟΤΕ πάλι. Ερώτηση. Στο my magazine βάζω accounts twitter g+ και μετά από 2-3 φορές που θα ανοίξω την εφαρμογή εξαφανιζονται και ζητά να βάλω λογαριασμούς πάλι για συγχρονισμό. Έκανα εκκαθάριση. Ξέρει κανείς τι παίζει; Παράθεση Samsung S20 FE Snapdragon edition Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Calexako Δημ. October 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2014 Μετά το update μου βγάζει σοβαρά προβλήματα από σύνδεσης το WiFi. Προσοχή Παράθεση Όλοι έχουμε μαζευτεί παρέα για να δούμε ταινία σε κάποιο φιλικό σπίτι.Όλοι έχουμε βαρεθεί να μαλώνουμε για το ποια ταινία θα δούμε.Για αυτό δημιουργήσαμε το Buddy Movie Night Reviews ένα blog με reviews σφηνάκια. http://buddymovienight.blogspot.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. October 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2014 Μετά το update μου βγάζει σοβαρά προβλήματα από σύνδεσης το WiFi. ΠροσοχήΕπανεκκίνηση αν δεν στρώσει επαναφορά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Calexako Δημ. October 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2014 Έκανα επανεκκίνηση. Αλλά είναι απαράδεκτο να θέλω επαναφορά μετά απο ένα αστείο minor update. Παράθεση Όλοι έχουμε μαζευτεί παρέα για να δούμε ταινία σε κάποιο φιλικό σπίτι.Όλοι έχουμε βαρεθεί να μαλώνουμε για το ποια ταινία θα δούμε.Για αυτό δημιουργήσαμε το Buddy Movie Night Reviews ένα blog με reviews σφηνάκια. http://buddymovienight.blogspot.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. October 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2014 Έκανα επανεκκίνηση. Αλλά είναι απαράδεκτο να θέλω επαναφορά μετά απο ένα αστείο minor update. Κάνε κι άλλη επανεκκίνηση και κάνε reboot και το ρουτερ. Καμια φορα μου το κανει και εμενα αυτο. Δε νομίζω να φταίει το update μια και δεν εχει γινει αλλαγη στον κερνελ για να βγάλει τετοιο προβλημα. Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Calexako Δημ. October 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2014 Τα έκανα ολα επανειλλημένως. Δεν το ειχε ξανακάνει ποτέ πριν το update. Aρνουμαι να πιστέψω οτι του ήρθε τυχαία μετά την αναβάθμιση. Παράθεση Όλοι έχουμε μαζευτεί παρέα για να δούμε ταινία σε κάποιο φιλικό σπίτι.Όλοι έχουμε βαρεθεί να μαλώνουμε για το ποια ταινία θα δούμε.Για αυτό δημιουργήσαμε το Buddy Movie Night Reviews ένα blog με reviews σφηνάκια. http://buddymovienight.blogspot.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. October 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2014 Τα έκανα ολα επανειλλημένως. Δεν το ειχε ξανακάνει ποτέ πριν το update. Aρνουμαι να πιστέψω οτι του ήρθε τυχαία μετά την αναβάθμιση. Εμενα μου το εχει κανει 3-4 φορες με την NG1 σε τυχαιες στιγμες,χωρις δηλαδη να εχω το δικο σου update Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bas13 Δημ. October 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2014 (edited) Γνωρίζει κανείς τι είναι αυτό το index services που μου καταβροχθιζει την μπαταρία? (Δεν μπορώ να ανεβάσω φώτο τώρα αλλά είναι στην 1η θέση της κατανάλωσης) Edit: Το κινητό καίει κιόλας, ενώ η θερμοκρασία της cpu δεν πέφτει με τίποτα κάτω από 60 βαθμούς Edited October 26, 2014 by bas13 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akism Δημ. October 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2014 Γνωρίζει κανείς τι είναι αυτό το index services που μου καταβροχθιζει την μπαταρία? (Δεν μπορώ να ανεβάσω φώτο τώρα αλλά είναι στην 1η θέση της κατανάλωσης) Edit: Το κινητό καίει κιόλας, ενώ η θερμοκρασία της cpu δεν πέφτει με τίποτα κάτω από 60 βαθμούς Άστο να τελειώσει. Μήπως έβαλες μέσα σε καμιά SD Card πολλά καινούρια media files; Τα κάνει index μια φορά για να τα διαχειρίζεται πιο γρήγορα στη συνέχεια. Παράθεση Akism :wacko: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts