Jump to content

Samsung Galaxy Note 3 (SM-N9005)

StratosGR
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

[ATTACH]51519[/ATTACH] Ορίστε και ένα screenshot από πριν κάνω το update

Είδες κάπου κάποια εμφανη διαφορά μετα το update?

Όχι κάτι που να χτυπάει στο μάτι εκ πρώτης όψεως.

Όλοι έχουμε μαζευτεί παρέα για να δούμε ταινία σε κάποιο φιλικό σπίτι.Όλοι έχουμε βαρεθεί να μαλώνουμε για το ποια ταινία θα δούμε.Για αυτό δημιουργήσαμε το Buddy Movie Night Reviews ένα blog με reviews σφηνάκια.

http://buddymovienight.blogspot.gr/

Όχι κάτι που να χτυπάει στο μάτι εκ πρώτης όψεως.
θα δείξει στην πορεια τι έχουν κάνει...

Περασε κανείς τους here maps της nokia? Μου βγάζει οτι απέτυχε η εγκατάσταση!!

Αααα και κατι ακομη, μετα το update έχασα το ρουτ... Εχει εμφανιστει το Google Play Services σε υψηλη θεση στην καταναλωση μπαταριας... Ειχε πει ενας φιλος εδω οτι θελει module+ρουτ για να το αποφυγω... Πριν ειχα 5 ωρες οθονη και τωρα μετα βιας φτανω τις δυομιση... Απο αυτο ειναι ή να ψαξω τπτ αλλο?

Edited by konstantinos7

Xiaomi Mi Air 13.3 W10

Samsung Galaxy Note 9 Stock Android 10

εχει βγει καμμια καλη custom με 4.4.4;τι διαφορες εχει ?

Άντε να δούμε τι θα μας δώσει κι αυτή τώρα.....

Το ultra save mode που είχα στο s πέντε είναι θέμα συσκευής η software;

Θελω να σηκωθώ ένα πρωί και να δω τον κόσμο με τα μάτια που είχα οταν ήμουν παιδί !!!!

Κι εμένα μου ήρθε η αναβάθμιση, Ελβετικό...

Σε κάνει ΝΗ1 κι εσενα?

Προφανώς bug fix θα είναι αυτό το update.Σου είναι εύκολο να μου πεις την έκδοση κερνελ που σου δείχνει τώρα?

[ATTACH]51595[/ATTACH] αυτό είναι

Σε ευχαριστώ.Απ'ότι βλέπω ο κερνελ δεν έχει αλλάξει, αλλά εξ πρώτης όψεως έχουμε αλλαγή στο μόντεμ και οπωσδήποτε θα υπαρχουν εσωτερικές αλλαγές και σε άλλα σημεία γιατί τα mb του update είναι αρκετά.Ελπίζω να δούμε βελτίωση στο θέμα σήματος δικτύου και ότι συνεπάγεται αυτό (εναλλαγες gsm/3g,κλείδωμα κλπ) γιατί από τότε που πήγαμε στην 4.4.2 παρατηρώ σε τρια note να υπάρχει θεματάκι σε αυτό το κομμάτι.Θα δειξει...

Το ελπίζω, αλλά δεν είμαι σίγουρος γιατί μόλις έκανε την επανεκκίνηση και άνοιξε η συσκευή, έψαχνε για σήμα και μόνο όταν το έβαλα -έβγαλα από το flight Mode, έστρωσε...θα δείξει..

Καλημέρα. Μήπως είναι θέμα ένδειξης απλά αυτό με το σήμα. Το έχω παρατηρήσει και εγώ αυτό στην ένδειξη σήματος αλλά δεν έχω χάσει κλήση το κινητό χτύπησε κανονικά και έχει τύχει να μιλήσω έτσι και χωρίς διακοπές μάλιστα. Εσείς έχετε αντιμετωπίσει ουσιαστικά προβλήματα σήματος?

Προσωπικα η λήψη με 4.4.2 ήταν ένας λόγος που με έκανε να στραφω στο s5..

Στο χώρο εργασίας μου ,περιοχη με μέτρια κάλυψη του δικτύου, το note αρκετές φορές με έβγαζε εκτός με αποτέλεσμα χαμένες κλήσεις κλπ.Μακάρι να βελτιωθεί με το update .

Καλημέρα σας.

Μετά από διάφορα κινητά επέστρεψα στο ΝΟΤΕ πάλι.

Ερώτηση. Στο my magazine βάζω accounts twitter g+ και μετά από 2-3 φορές που θα ανοίξω την εφαρμογή εξαφανιζονται και ζητά να βάλω λογαριασμούς πάλι για συγχρονισμό.

Έκανα εκκαθάριση. Ξέρει κανείς τι παίζει;

Samsung S20 FE 

Snapdragon edition

Μετά το update μου βγάζει σοβαρά προβλήματα από σύνδεσης το WiFi. Προσοχή

Όλοι έχουμε μαζευτεί παρέα για να δούμε ταινία σε κάποιο φιλικό σπίτι.Όλοι έχουμε βαρεθεί να μαλώνουμε για το ποια ταινία θα δούμε.Για αυτό δημιουργήσαμε το Buddy Movie Night Reviews ένα blog με reviews σφηνάκια.

Μετά το update μου βγάζει σοβαρά προβλήματα από σύνδεσης το WiFi. Προσοχή
Επανεκκίνηση αν δεν στρώσει επαναφορά.

Έκανα επανεκκίνηση. Αλλά είναι απαράδεκτο να θέλω επαναφορά μετά απο ένα αστείο minor update.

Έκανα επανεκκίνηση. Αλλά είναι απαράδεκτο να θέλω επαναφορά μετά απο ένα αστείο minor update.

Κάνε κι άλλη επανεκκίνηση και κάνε reboot και το ρουτερ. Καμια φορα μου το κανει και εμενα αυτο. Δε νομίζω να φταίει το update μια και δεν εχει γινει αλλαγη στον κερνελ για να βγάλει τετοιο προβλημα.

Τα έκανα ολα επανειλλημένως. Δεν το ειχε ξανακάνει ποτέ πριν το update. Aρνουμαι να πιστέψω οτι του ήρθε τυχαία μετά την αναβάθμιση.

Τα έκανα ολα επανειλλημένως. Δεν το ειχε ξανακάνει ποτέ πριν το update. Aρνουμαι να πιστέψω οτι του ήρθε τυχαία μετά την αναβάθμιση.

Εμενα μου το εχει κανει 3-4 φορες με την NG1 σε τυχαιες στιγμες,χωρις δηλαδη να εχω το δικο σου update

Γνωρίζει κανείς τι είναι αυτό το index services που μου καταβροχθιζει την μπαταρία?

(Δεν μπορώ να ανεβάσω φώτο τώρα αλλά είναι στην 1η θέση της κατανάλωσης)

Edit: Το κινητό καίει κιόλας, ενώ η θερμοκρασία της cpu δεν πέφτει με τίποτα κάτω από 60 βαθμούς

Edited by bas13

Γνωρίζει κανείς τι είναι αυτό το index services που μου καταβροχθιζει την μπαταρία?

(Δεν μπορώ να ανεβάσω φώτο τώρα αλλά είναι στην 1η θέση της κατανάλωσης)

Edit: Το κινητό καίει κιόλας, ενώ η θερμοκρασία της cpu δεν πέφτει με τίποτα κάτω από 60 βαθμούς

Άστο να τελειώσει.

Μήπως έβαλες μέσα σε καμιά SD Card πολλά καινούρια media files; Τα κάνει index μια φορά για να τα διαχειρίζεται πιο γρήγορα στη συνέχεια.

Akism :wacko:

• The title was changed to Samsung Galaxy Note 3 (SM-N9005)